haklısın ...devlette falan çalışsaydım öyle yapardım ama...beni o kadar idare edemiyeceğini söyledi...hatta bebeğin 40 çıkınca haftada bir gelirsin işleri halledip dönersin dedi...tamam şimdi raporluyum beni işten çıkaramaz yasal hakkım falan diyorum ama ne de olsa özel sektör de kağıt evrak işlerinden çok samimiyet ve güvenle yürüyor işler...benim yerime bakabilecek kimse de yok...onları da anlıyorum bir yere kadar...işi onlarda pek beceremiyor...yani yerime biri gelse ben yokken öğretecek kimsede yok...ben işimi garantiye alıp 32. haftada raporumu alırım...allah korusun erken doğum olur yada dayanamıyorum artık ben gelmiycem dersem en azından raporum başlamış olur...yoksa 37. haftada da alsam raporu ben en fazla doğumdan 2 ay sonra işe dönmüş olmam lazım...
hiç öyle düşünmedim valla..ama açıkgözdür kendisi...
Ben en başta evime çok yakın diye başladım. memnunda kalınca devam ettim. Napcan centrumda boşver emseye gidersin sende. İçine sinmezse bakarsın öbür tarafa
kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
Kuaför en mantiklisi sanirim çok zorlandim nefesim kesildi resmen ayna karsisinda
güle güle kullan cnm
Kontrolden geldik biz, yakışıklım 40 cm 1600 gr olmuş. Nihayet haftasına göre gitmeye başlayacak sanırım, 1 hafta ileriden gidiyordu bu sefer. Normal doğum pozisyonuna girmiş, akıllı oğlum yolu bir kez bulduysa kaybolmaz; çıkacağı zaman doğrudan hedefe yönelir inşallah
Central şimdi ki eve 5 dk o yüzden gidiyorum,ama kesinlikle Emsey'i deniycem dediğin gibi.Nasılsa o artık eve 5 dk olucak.çok sağol yardımların için.
en başlarda evine laptop alayım ve internet bağlatayım diyor du evden idare edersin dedi...düşündümde olacak iş değil...zırt pırt arar beni yoksa...konuştum eve iş götürmem dedim... rapor alıcam ama aynı zaman da çalışırsam maaşımla ilgili bir sıkıntı olmayacağını söyledi...fakat doğumdan 2 ay sonrasını idare edemem dedi...tam yoğun zamana denk geliyor çünkü...sözüne güvenip şubat ayının maaşınıda alsam diyordum ama sen söyleyince bunları hem de işe gel git 2 saat gel 2 saat git yoruyor bu göbekle beni artık...en iyisi o zaman 32. haftamda ayrılmak ...bakalım hayırlısı....yanlış anlama beni de,sana yapılana kızıyorum ben.
oh ya çook mutluyum. artık tatilim başladı.
yarın da zaten boş günümdü şimdiden doğum iznimi başlatıyorum.
ikinci dönemin başında ilk hafta rapor alıcam. artık ikinci dönem okula devam etmicem:)
artık bebeğimin hazırlıklarını yapmak için bol bol vaktim var...
benim de son iki haftam kurtuluyorum uykusuzluk halsizlik hallerimden inşaallah bebeğime odaklanıcam artık rahat rahat hazırlık yapıcam onu en iyi şekilde karşılayabilmek için elimden geleni yapıcam inşaallah çalışırken bir şey yapamıyorum ya daha bebeğe bile odaklanamadım yorgunluk halsizlik bitirdi beni biraz hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum
en başlarda evine laptop alayım ve internet bağlatayım diyor du evden idare edersin dedi...düşündümde olacak iş değil...zırt pırt arar beni yoksa...konuştum eve iş götürmem dedim... rapor alıcam ama aynı zaman da çalışırsam maaşımla ilgili bir sıkıntı olmayacağını söyledi...fakat doğumdan 2 ay sonrasını idare edemem dedi...tam yoğun zamana denk geliyor çünkü...sözüne güvenip şubat ayının maaşınıda alsam diyordum ama sen söyleyince bunları hem de işe gel git 2 saat gel 2 saat git yoruyor bu göbekle beni artık...en iyisi o zaman 32. haftamda ayrılmak ...bakalım hayırlısı...
ikinci dönemin başında ilk hafta rapor alıcam. artık ikinci dönem okula devam etmicem:)
valla öyle yap,çok çakal bu adam pes,senin iyi niyetinden faydalanmak istediği çok açık,sonraki 2 ayı da elinden alamaz,bak gör sen rapor alınca çalışırsan iyilik olsun diye,doğumdan sonraki yasal hakkında da çalışmanı bekliycek.bebeğinin sana daha çok ihtiyacı var kusura bakmasın
ayy gözünaydın,darısı başımıza,valla ben rahatladım senin yerine,topiğin ilk izne çıkanı da sensin galiba
kuaförbu fikir bana çok uzak aynayla halledicem ben de haftasonu olmadı ağdadan bir süreliğine vazgeçerim napıyım pöf
gözün aydın canım artık bol bol dinlenirsin
Aldiklarinizi gule gule kullanin :) ben bu gecelik sabahlik aldim, Bi de pijama aldim. Yeter mi sizce??
Yaaa, bu var ya tam bana gore bisey. Gittigim her yerde de bebegim yanimda yatar boyle biseyimiz olsa. Cok begendimmmm :)
Ya benim de gecen gun solumdaydi, cok hareketliydi filan sonra baktik ki saga gecmis. Ama simdi yine solda. Ben senin gibi ayagi, kafasi filan ayiramiyorum. Su an ne pozisyonda, hic bir fikrim yok. Fikir de yurutemiyorum
demek ki tek yaramaz kiz annesi ben degilim :) biz de cok hareketliyiz teyzeleri, onceden gececiydik, simdi gece gunduz farketmiyo, hep cadiyizama dogunca akilli olcak benim kizim diye bi umit var bende nedense
Benim aklim basimda degillllllsurekli fikir degistiriyorummm. Bebegin odasinda yatabilirim bi sure ama 40 gun de esimden ayri kalmak istemiyorum. Bebegi odaya alsak neyde yatircaz o da muamma. Neyse herhalde fikir degistire degistire bi karara variriz elbet.
oy maşallah paşana eee annesi artık oda senin gibi sabırsızlanıyo bian önce melek gibi annesine kavuşmak istiyorKontrolden geldik biz, yakışıklım 40 cm 1600 gr olmuş. Nihayet haftasına göre gitmeye başlayacak sanırım, 1 hafta ileriden gidiyordu bu sefer. Normal doğum pozisyonuna girmiş, akıllı oğlum yolu bir kez bulduysa kaybolmaz; çıkacağı zaman doğrudan hedefe yönelir inşallah
Teşekkürler yorumlarınız için, dikilecek zaten ikisinin karışımı birşeyler yaptırmayı düşünüyorum. Gümüş-toz mavisi gibi olacak, bakalım. Ben çuval da giysem gelinden güzel olurum Hırsızı
Okudum canım, rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:107:
Hayırlı olsun gülüm, güle güle kullanın inşallah:107:
ooo süper ben çalıştıgım ıcın daha ne yıkama ne utu ne ev temızlığı olmadı 8 subatda kadın gelecek bana sonra mobilya sonra yıkama utüleme sonra bekle bebişi
benım bazen acıtıyor aman oynasın ben her acıya razıyım bızım kı babaya asık babası askım prensesım bıtanem dedikçe bızımkı karnımda tapinıyor eşimde öyle gördükçe delı olur acaip bır ask başladı aralarında bende ortada kaldım
canım benım 32 hafatada calışabılır kağıdı alacağım ben yanı 37 kadar allah ızın verırse calışacağım
okudum canım allah kabul etsin
bende doğurunca 40 cıksın annemle gideceğiz hamıle kalınca eşimden sözü aldım ucakla gıdeceğiz zaten
hayırlı olsun canım
aaaa benım kızımın beşiğinden babası yaptı temızlıkten sonra gelecek
açık açık konusursak 40 gun yaklaşık kanama oluyor neyazıkki, uzun soluklu adet. o yuzden erkekler zaten çok sorun etmezler. benim yatak odasında da hiç yer yok ama napalım yapıcaz bir duzenleme bebek tarafı tamamen kapanacak minik bir yatak konsa bile. yataktan başka birde emzirme koltuğu sokucam o boşluğa hatta. yatakta zorlandım ben emzirirken.
ha uyanır bebekten rahatsız olur diyorsan öyle bir sorunda yok inan, benimki bomba patlasa duymuyor, çevremdeki örneklerde öyle...
canım bebek ağlıyor bir bak desen bile durtmeden uyanmıyorlar. sabahda aaaa hiç duymamışım muhabbeti...
kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
Kontrolden geldik biz, yakışıklım 40 cm 1600 gr olmuş. Nihayet haftasına göre gitmeye başlayacak sanırım, 1 hafta ileriden gidiyordu bu sefer. Normal doğum pozisyonuna girmiş, akıllı oğlum yolu bir kez bulduysa kaybolmaz; çıkacağı zaman doğrudan hedefe yönelir inşallah
Maşallah kuzuna canım
Ya kanama oldugunu biliyorum da ben esimden ayri uyuyamam kiiiicok huzursuz oluyorum ayri yatakta. Emzirme koltugum var da iste bebek odasinda. Yatakta dedigin gibi zor olcak emzirme, otur otur belin agrir. Uzaniim desem guvenemem kendime, dalarim uykuya filan bebegi ayirsam, en azindan agrim sizim olan ilk 1 hafta 10 gun o da imkansiz. Ben nerde bebek orda. En iyisi baslarda benim bebegin odasinda kalmam olacak. Zaten o odada tek kisilik bi yatagimiz var boyle durumlar icin. İlk zamanlar esimden ayri yatsam ikimiz icin de daha makbul gibi gorunuyo ama 40 gun de orda tocamdan ayri yatamam bennn arada kaldim. Yere dosek mi ativersem bebek icin idareten, bu sefer de ezerim diye pimpiriklenirim pffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?