2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

hiç öyle düşünmedim valla..ama açıkgözdür kendisi...

ben sinirlendim sen anlattıkça.Sen mi kurtarıcaksın şirketi,yerine ucuz maaşla geçici personel alabilir,gidiceğin belli sonuçta.sen adam zor durumda kalmasın diye anlayış gösteriyosun da,o neden senin daha el kadarken bebeğinin 40'ında gelmeni istiyo,bu konuda anlayışlı değil! valla süper kurmuş adam,raporlu çalış,sonra senden ssk paranı alsın maaş karşılığı,kaçak işçi çalıştırsın.yerine adam da almasın,sen o yorgunlukla,daha bebeğin 1 saat bile düzgün uyumuyoken işe git.hatta ana kucagına koy da ofise götür bebeği,onun işine gelir.kimse seni düşünmüyo,sen niye düşünüyosun.sonuçta seni çıkaramaz,canına okursun mahkemeyle,alıcağın tazminat,işe geri dönüş,kötü niyet davalarından zaten seni çook uzun süre götürür.
ay gıcık oldum adama.yanlış anlama beni de,sana yapılana kızıyorum ben.

Ben en başta evime çok yakın diye başladım. memnunda kalınca devam ettim. Napcan centrumda boşver emseye gidersin sende. İçine sinmezse bakarsın öbür tarafa

Central şimdi ki eve 5 dk o yüzden gidiyorum,ama kesinlikle Emsey'i deniycem dediğin gibi.Nasılsa o artık eve 5 dk olucak.çok sağol yardımların için.

Okudum güzelim,Allah en hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin arkadaşına...

güle güle kullan cnm

sağol cnm

maşallah oğluşuna canım kocaman olmuş inş. hedefi iyi tutturur :)

canım baktığın pijama takımının 2. sini bi ara almayı düşündüm ve halada bazen alayımmı diyorum ama başka bi sitede daha indirimde ve ben ordan lohusa takımı aldım çok memnun kaldım linkini atayım bak istersen orda 59 tl
http://www.camasirim.com/Kelebek-Desenli-Lohusa-Takim-3524_5854.html#0

.yanlış anlama beni de,sana yapılana kızıyorum ben.
en başlarda evine laptop alayım ve internet bağlatayım diyor du evden idare edersin dedi...düşündümde olacak iş değil...zırt pırt arar beni yoksa...konuştum eve iş götürmem dedim... rapor alıcam ama aynı zaman da çalışırsam maaşımla ilgili bir sıkıntı olmayacağını söyledi...fakat doğumdan 2 ay sonrasını idare edemem dedi...tam yoğun zamana denk geliyor çünkü...sözüne güvenip şubat ayının maaşınıda alsam diyordum ama sen söyleyince bunları hem de işe gel git 2 saat gel 2 saat git yoruyor bu göbekle beni artık...en iyisi o zaman 32. haftamda ayrılmak ...bakalım hayırlısı...

oh ya çook mutluyum. artık tatilim başladı.
yarın da zaten boş günümdü şimdiden doğum iznimi başlatıyorum.
ikinci dönemin başında ilk hafta rapor alıcam. artık ikinci dönem okula devam etmicem:)
artık bebeğimin hazırlıklarını yapmak için bol bol vaktim var...

benim de son iki haftam kurtuluyorum uykusuzluk halsizlik hallerimden inşaallah bebeğime odaklanıcam artık rahat rahat hazırlık yapıcam onu en iyi şekilde karşılayabilmek için elimden geleni yapıcam inşaallah çalışırken bir şey yapamıyorum ya daha bebeğe bile odaklanamadım yorgunluk halsizlik bitirdi beni biraz hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum

inş cnm senin son iki haftan da göz açıp kapayıncaya kadar geçer.
evet hergün okuldan geldikten sonra yemek yoksa yemek yapıyordum başka işler de çıkıyordu ve akşam yatıp kalıyordum başka hiç bir iş yapamıyordum.
şimdi rahat edicem... inş çok da canım sıkılmaz evde:)

valla öyle yap,çok çakal bu adam pes,senin iyi niyetinden faydalanmak istediği çok açık,sonraki 2 ayı da elinden alamaz,bak gör sen rapor alınca çalışırsan iyilik olsun diye,doğumdan sonraki yasal hakkında da çalışmanı bekliycek.bebeğinin sana daha çok ihtiyacı var kusura bakmasın

ayy gözünaydın,darısı başımıza,valla ben rahatladım senin yerine,topiğin ilk izne çıkanı da sensin galiba

Son düzenleme:

saol cnm evet darısı başınıza!!!
evet ilk izne çıkan benim sanırım cuma günüm de boş olunca:)

gözün aydın canım artık bol bol dinlenirsin

açık açık konusursak 40 gun yaklaşık kanama oluyor neyazıkki, uzun soluklu adet. o yuzden erkekler zaten çok sorun etmezler. benim yatak odasında da hiç yer yok ama napalım yapıcaz bir duzenleme bebek tarafı tamamen kapanacak minik bir yatak konsa bile. yataktan başka birde emzirme koltuğu sokucam o boşluğa hatta. yatakta zorlandım ben emzirirken.
ha uyanır bebekten rahatsız olur diyorsan öyle bir sorunda yok inan, benimki bomba patlasa duymuyor, çevremdeki örneklerde öyle...
canım bebek ağlıyor bir bak desen bile durtmeden uyanmıyorlar. sabahda aaaa hiç duymamışım muhabbeti...

Son düzenleme:
oy maşallah paşana eee annesi artık oda senin gibi sabırsızlanıyo bian önce melek gibi annesine kavuşmak istiyor

hadi gözünaydın kuzum sevindim senin adına ben yaza doğru babamızla beraber gitmeyi planlıyoruz ya hadi hayırlısı

Son düzenleme:

Ya kanama oldugunu biliyorum da ben esimden ayri uyuyamam kiiii cok huzursuz oluyorum ayri yatakta. Emzirme koltugum var da iste bebek odasinda. Yatakta dedigin gibi zor olcak emzirme, otur otur belin agrir. Uzaniim desem guvenemem kendime, dalarim uykuya filan bebegi ayirsam, en azindan agrim sizim olan ilk 1 hafta 10 gun o da imkansiz. Ben nerde bebek orda. En iyisi baslarda benim bebegin odasinda kalmam olacak. Zaten o odada tek kisilik bi yatagimiz var boyle durumlar icin. İlk zamanlar esimden ayri yatsam ikimiz icin de daha makbul gibi gorunuyo ama 40 gun de orda tocamdan ayri yatamam bennn arada kaldim. Yere dosek mi ativersem bebek icin idareten, bu sefer de ezerim diye pimpiriklenirim pffff

Okudum canım.allah isteyen herkese nasip etsin.

şimdiden hiç dusunme zaten sen ondan ayrılamayacaksın, eşin muhtemelen uzak kalacak. çok değişik bir dönem benim gözüme perde inmişti sanki aynaya bile bakmadım. varsa yoksa bebek... eşler azıcık dışlanıyorlar ama eminim çok hızlı duzene girersiniz. 3-4 yaşında hala beraber yatan anne babalar var. ben 3 ay da ayırdığımdaçok kişi ne çabuk demişti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…