güle gülekullansın bebişin
Kontrolden geldik biz, yakışıklım 40 cm 1600 gr olmuş. Nihayet haftasına göre gitmeye başlayacak sanırım, 1 hafta ileriden gidiyordu bu sefer. Normal doğum pozisyonuna girmiş, akıllı oğlum yolu bir kez bulduysa kaybolmaz; çıkacağı zaman doğrudan hedefe yönelir inşallah
Teşekkürler yorumlarınız için, dikilecek zaten ikisinin karışımı birşeyler yaptırmayı düşünüyorum. Gümüş-toz mavisi gibi olacak, bakalım. Ben çuval da giysem gelinden güzel olurum Hırsızı
Okudum canım, rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:107:
Hayırlı olsun gülüm, güle güle kullanın inşallah:107:
kızlar yaa bu rapor olayında kafam karıştı...
32 de izne ayrılma ya da 37 ye kadar çalışabilir raporu alıyoruz burda sorun yok..
yaw peki bizim şirkette 2 tane hatun vardı maşallah kafası görünene kadar çalıştırlar yahuo nasıl oluyor peki maaş alıyorlar mı?
son 2 gün gelmedi bi duyduk hemen çıkarmış
kaçak mı oldu noldu ben anlamadım getti bea
şuanda çok rahat geçiyor çok şükürrr, sağlım el verirse 37 ye kadar çalışayım diyorum bizim herife destek bi de prensesime bişiyler alcam
bu rapor konusunda bilgisi olanlar bi bakın hamişler güzeller yaaa
oy oy maşallah oğluşuna
arkadaşım en az 3 geceliğin olsun dedi,normal doğumsa neyse ama sezeryansa,2 gece kalınıyo ve çok terleniyo,üstüne kan bulaşabiliyo alttan dedi.Pijama hiç önermedi,alttan pansuman yapılıyomuş.Çıkar giy zor olur dedi.
5 tane de loğusa alt çamaşır al dedi,sık sık değiştiriliyomuş.
44'ün yanından geçmiyorum anneme göre,ki kendisi 40 yıl giyim sektöründeydi
özellikle sordum güzelim yaa hatta 3 günde geç yaptı doğumu..37 ye kadar çalışmıştır 38 de dıogum yapmıştır zaten sezeryan falansa 38 de alıyor doktorlar canım
Kontrolden geldik biz, yakışıklım 40 cm 1600 gr olmuş. Nihayet haftasına göre gitmeye başlayacak sanırım, 1 hafta ileriden gidiyordu bu sefer. Normal doğum pozisyonuna girmiş, akıllı oğlum yolu bir kez bulduysa kaybolmaz; çıkacağı zaman doğrudan hedefe yönelir inşallah
Teşekkürler yorumlarınız için, dikilecek zaten ikisinin karışımı birşeyler yaptırmayı düşünüyorum. Gümüş-toz mavisi gibi olacak, bakalım. Ben çuval da giysem gelinden güzel olurum Hırsızı
bizde de öyledir.lohusa anne yalnız bırakılmazCanim bizim oralarda bebek ve anne 40 gun yalniz birakilmaz. Batil bir inanc ayni zamanda gelenek.
ben makinayla alıyordum...çok acıyor ama hamile kaldığımdan beri...2 ay önce kuaföre gittim...zaten kızım olacağından mıdır nedir... doğru düzgün çıkmıyor artık..Özel bölgenin agdasini kendim yapıyordum az önce yine yaptim çok zorlandim sanirim artik kendim yapamayacagim resmen sekiz cizdim
Allah aklındakini gönlündekini nasip etsin inşallah...okuyan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum Allah gönlünüze göre versin.... 41 hamileyi nasıl bulacağım diyordum hiç bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim rabbim sizlerinde işlerinizi kolaylaştırsın...
maşşallah oğluşunaKontrolden geldik biz, yakışıklım 40 cm 1600 gr olmuş. Ben çuval da giysem gelinden güzel olurum Hırsızı
ben özel sektördeyim...32. hafta raporu alıp muhasebeye vericem ama çalışmaya devam edicem...hem raporlu olucam hem inşallah müdür bir aksilik çıkarmazsa ,maaşımı vereceğini söyledi...evet kaçak oluyor aslında...raporluyken mesai yapıyor olucam...en azından bende senin gibi bebeğin eksiklerini alırım...yaw peki bizim şirkette 2 tane hatun vardı maşallah kafası görünene kadar çalıştırlar yahuo nasıl oluyor peki maaş alıyorlar mı?
son 2 gün gelmedi bi duyduk hemen çıkarmış
kaçak mı oldu noldu ben anlamadım getti bea
Eki Görüntüle 946664 Eki Görüntüle 946663 teyzelerı bunları aldım bende bugun
günaydın annişler nasılsınız gününüz güzel geçsin ınşallah ümrancım canım bugün urfadamısın
maşallah kuzuna benımkıde öyle karnımı acıyorum eşimle izliyoruz hareketlerini neler neler yapıyor yaramaz
maşallah canım herşey cok güzel gidiyor rabbım sağlıkla kucağımıza versin
canım benım ınsallah herşey ıyı olacak sağlıkla bebeğine kavuşacaksın bol bol dua et bızde senın ıcın ederiz
Insallah sagolasin hepimiZ icin dua ediyorum. ..
kızlar kendinize aldıklarınızı sağlıcakla giyin...bebeklerinize aldıklarınızı da güle güle kullanın inşallah
bizde de öyledir.lohusa anne yalnız bırakılmaz
ben makinayla alıyordum...çok acıyor ama hamile kaldığımdan beri...2 ay önce kuaföre gittim...zaten kızım olacağından mıdır nedir... doğru düzgün çıkmıyor artık..
Allah aklındakini gönlündekini nasip etsin inşallah...
maşşallah oğluşunaAllah senide nazardan saklasın...
ben özel sektördeyim...32. hafta raporu alıp muhasebeye vericem ama çalışmaya devam edicem...hem raporlu olucam hem inşallah müdür bir aksilik çıkarmazsa ,maaşımı vereceğini söyledi...evet kaçak oluyor aslında...raporluyken mesai yapıyor olucam...en azından bende senin gibi bebeğin eksiklerini alırım...
kızlar bende şu an hastane için gecelik aldım..trendyolda dagi de çok indirim var...almak isteyenlere..ben bu ikisini aldım..2 de pıjama takımı alıcam onlarda yeter sanırım.. ilk resimdeki 19 tl ikincisi 29 tl kızlar :))
Eki Görüntüle 946603 Eki Görüntüle 946605
kızlar kendinize aldıklarınızı sağlıcakla giyin...bebeklerinize aldıklarınızı da güle güle kullanın inşallah
bizde de öyledir.lohusa anne yalnız bırakılmaz
ben makinayla alıyordum...çok acıyor ama hamile kaldığımdan beri...2 ay önce kuaföre gittim...zaten kızım olacağından mıdır nedir... doğru düzgün çıkmıyor artık..
Allah aklındakini gönlündekini nasip etsin inşallah...
maşşallah oğluşunaAllah senide nazardan saklasın...
ben özel sektördeyim...32. hafta raporu alıp muhasebeye vericem ama çalışmaya devam edicem...hem raporlu olucam hem inşallah müdür bir aksilik çıkarmazsa ,maaşımı vereceğini söyledi...evet kaçak oluyor aslında...raporluyken mesai yapıyor olucam...en azından bende senin gibi bebeğin eksiklerini alırım...
güzelim öyle yapacağına 32 de git doktora 37 ye kadar çalışabilir raporunu al, doğumdan sonraya kalsın izinlerin..
ben mi yanlış anladım acep
okudum canım ...
haklısın ...devlette falan çalışsaydım öyle yapardım ama...beni o kadar idare edemiyeceğini söyledi...hatta bebeğin 40 çıkınca haftada bir gelirsin işleri halledip dönersin dedi...tamam şimdi raporluyum beni işten çıkaramaz yasal hakkım falan diyorum ama ne de olsa özel sektör de kağıt evrak işlerinden çok samimiyet ve güvenle yürüyor işler...benim yerime bakabilecek kimse de yok...onları da anlıyorum bir yere kadar...işi onlarda pek beceremiyor...yani yerime biri gelse ben yokken öğretecek kimsede yok...ben işimi garantiye alıp 32. haftada raporumu alırım...allah korusun erken doğum olur yada dayanamıyorum artık ben gelmiycem dersem en azından raporum başlamış olur...yoksa 37. haftada da alsam raporu ben en fazla doğumdan 2 ay sonra işe dönmüş olmam lazım...güzelim öyle yapacağına 32 de git doktora 37 ye kadar çalışabilir raporunu al, doğumdan sonraya kalsın izinlerin..
ben mi yanlış anladım acep
Gitmicem canim yarin Dr kontrolum var ilk oğlum duramadi 37. Haftada dogdu bununda ne yapacagi belli olmazalisveridimiz bitti Yikama ütüleme işleriyle oyalanayim bari
büyük ihtimal dönmüştür bebeğin! bakalım ne diyecek doktorun:)
aynen cnm ya çok sert tekmeler atmaya başladı benimki. daha da büyüyecekler bundan sonra artık iyice acıtmaya başlayacak artık tekmeler... biz eşimle akşamları hareketlerini izliyoruz bebeğimizin babası elini karnıma koyunca hareketleri kesiyor. elini çekince başlıyo tekmelere:)
gunaydin canim
az kaldi size de insaalah 2 hafta sonra alirsiniz raporu dinlenirsiniz biraz da olsa
bende bi kac gundur cok isteksizim ya yogurt ekmek ya ayran galeta
simdi olctum 127 cikti 25 dk yuruyus yaptim olcumden once
kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
rabbim yardımcın olsun canım inşallah bebeişin iyi olursa annesinin sütünüde içmey ebaşlar o güzel haberlerinide burdan alırız çok geçmiş olsun kuzum
bence de gitme canım o kadar sabrettin bak doğumlarımıza da az kaldı bence biraz daha sabret sonra kuzucuğunla beraber gidersiniz
aynı sorun bende de var hiç bişey değilde en önemlisi uyku beni mahvediyouyuyamıyorum sabahta 5 -5.30 gibide uyanıyorum eğer dediğin gibiyse benimki gece 12 1 e kadar uyanık olup sabahta 5.30 da uyanır geri yatarız kızımla
evet kuzum URFA dayım bugünKeşke gerçekte de gidebilsem ama kısmet olurda kızımı da sağlıcakla kucağıma aldığımda gideceğim hayırlısıyla
bende okudum canım rabbim onunda gönlüne göre versin kimsenin kucağı boş kalmasın
bende doğurunca 40 cıksın annemle gideceğiz hamıle kalınca eşimden sözü aldım ucakla gıdeceğiz zaten
Eki Görüntüle 946664 Eki Görüntüle 946663 teyzelerı bunları aldım bende bugun
hayırlı olsun canım
Eki Görüntüle 946665 bu besıgı cok begendım kızlar mobilyacıya gıddıcez yapabılırlrse böyle bıseyy
aaaa benım kızımın beşiğinden babası yaptı temızlıkten sonra gelecek
hiç öyle düşünmedim valla..ama açıkgözdür kendisi...HIRSIZI; kuzum öyle yapma,müdürün açıkgöz valla,sen zaten maaşının çok yakın kısmını doğum iznin bitince ssk'dan alıcaksın.maaş verince,genelde ssk'dan aldıgını bana getir der işyeri.Yani senin izninde seni kullanmış olur.İyi araştır.Bence de 37'ye kadar o zaman çalışabilir alıp,iznini bebekte kullansan daha mantıklı.
yapma valla,raporluyken çalışman bile suç.İş kazası geçirsen,iş yeri biter,orda olmaman gerekirdi çünkü.raporlu kimseyi çalıştıramazlar.
Ben en başta evime çok yakın diye başladım. memnunda kalınca devam ettim. Napcan centrumda boşver emseye gidersin sende. İçine sinmezse bakarsın öbür tarafaokudum canım ben ,en kısa zamanda o da sevinsin inşallah
çok çok sağol valla,ben de Central Hospital aradım şimdi,zam daha gelmedi,Şubat gibi gelicek dediler.Eski fiyatları öğrendim.
Normal : 1100+250(testler)
İsteğe bağlı sezeryan: 3000 (testler dahil)
Zorunlu sezeryan: 1750+250 (testler)
epidural farkı: Normal için 450,sezeryan için 250 TL
Muayene : 60 TL
Düşün daha zamsız hali böyle:18: Emsey cidden daha iyiymiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?