2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

37 ye kadar çalışmıştır 38 de dıogum yapmıştır zaten sezeryan falansa 38 de alıyor doktorlar canım

kızlar hays markasından xl lohusa pıjaması almıştım netten bı geldıkı dev gıbııı bedenıde 44 e denk gelıyormus sanırım hemen gerı ıad e ettım ve anladımkı benım medıum almam lazım

masaallah oglusunaaaaa

kızlar kendinize aldıklarınızı sağlıcakla giyin...bebeklerinize aldıklarınızı da güle güle kullanın inşallah
Canim bizim oralarda bebek ve anne 40 gun yalniz birakilmaz. Batil bir inanc ayni zamanda gelenek.
bizde de öyledir.lohusa anne yalnız bırakılmaz

Özel bölgenin agdasini kendim yapıyordum az önce yine yaptim çok zorlandim sanirim artik kendim yapamayacagim resmen sekiz cizdim
ben makinayla alıyordum...çok acıyor ama hamile kaldığımdan beri...2 ay önce kuaföre gittim...zaten kızım olacağından mıdır nedir... doğru düzgün çıkmıyor artık..

Allah aklındakini gönlündekini nasip etsin inşallah...

Kontrolden geldik biz, yakışıklım 40 cm 1600 gr olmuş. Ben çuval da giysem gelinden güzel olurum Hırsızı
maşşallah oğluşunaAllah senide nazardan saklasın...

ben özel sektördeyim...32. hafta raporu alıp muhasebeye vericem ama çalışmaya devam edicem...hem raporlu olucam hem inşallah müdür bir aksilik çıkarmazsa ,maaşımı vereceğini söyledi...evet kaçak oluyor aslında...raporluyken mesai yapıyor olucam...en azından bende senin gibi bebeğin eksiklerini alırım...

Son düzenleme:

güzelim öyle yapacağına 32 de git doktora 37 ye kadar çalışabilir raporunu al, doğumdan sonraya kalsın izinlerin..
ben mi yanlış anladım acep

benim kontrol de yarındı ama doktorumun acil ameliyatları çıkmış bende haftaya cuma randevu aldım

güzelim öyle yapacağına 32 de git doktora 37 ye kadar çalışabilir raporunu al, doğumdan sonraya kalsın izinlerin..

HIRSIZI; kuzum öyle yapma,müdürün açıkgöz valla,sen zaten maaşının çok yakın kısmını doğum iznin bitince ssk'dan alıcaksın.maaş verince,genelde ssk'dan aldıgını bana getir der işyeri.Yani senin izninde seni kullanmış olur.İyi araştır.Bence de 37'ye kadar o zaman çalışabilir alıp,iznini bebekte kullansan daha mantıklı.
yapma valla,raporluyken çalışman bile suç.İş kazası geçirsen,iş yeri biter,orda olmaman gerekirdi çünkü.raporlu kimseyi çalıştıramazlar.

Son düzenleme:

Canım gözün Aydın... Sağlıkla al kucağına inşallah....

haklısın ...devlette falan çalışsaydım öyle yapardım ama...beni o kadar idare edemiyeceğini söyledi...hatta bebeğin 40 çıkınca haftada bir gelirsin işleri halledip dönersin dedi...tamam şimdi raporluyum beni işten çıkaramaz yasal hakkım falan diyorum ama ne de olsa özel sektör de kağıt evrak işlerinden çok samimiyet ve güvenle yürüyor işler...benim yerime bakabilecek kimse de yok...onları da anlıyorum bir yere kadar...işi onlarda pek beceremiyor...yani yerime biri gelse ben yokken öğretecek kimsede yok...ben işimi garantiye alıp 32. haftada raporumu alırım...allah korusun erken doğum olur yada dayanamıyorum artık ben gelmiycem dersem en azından raporum başlamış olur...yoksa 37. haftada da alsam raporu ben en fazla doğumdan 2 ay sonra işe dönmüş olmam lazım...

Gitmicem canim yarin Dr kontrolum var ilk oğlum duramadi 37. Haftada dogdu bununda ne yapacagi belli olmaz alisveridimiz bitti Yikama ütüleme işleriyle oyalanayim bari

ooo süper ben çalıştıgım ıcın daha ne yıkama ne utu ne ev temızlığı olmadı 8 subatda kadın gelecek bana sonra mobilya sonra yıkama utüleme sonra bekle bebişi

benım bazen acıtıyor aman oynasın ben her acıya razıyım bızım kı babaya asık babası askım prensesım bıtanem dedikçe bızımkı karnımda tapinıyor eşimde öyle gördükçe delı olur acaip bır ask başladı aralarında bende ortada kaldım
gunaydin canim
az kaldi size de insaalah 2 hafta sonra alirsiniz raporu dinlenirsiniz biraz da olsa

bende bi kac gundur cok isteksizim ya yogurt ekmek ya ayran galeta
simdi olctum 127 cikti 25 dk yuruyus yaptim olcumden once

canım benım 32 hafatada calışabılır kağıdı alacağım ben yanı 37 kadar allah ızın verırse calışacağım

okudum canım allah kabul etsin

hiç öyle düşünmedim valla..ama açıkgözdür kendisi...

Ben en başta evime çok yakın diye başladım. memnunda kalınca devam ettim. Napcan centrumda boşver emseye gidersin sende. İçine sinmezse bakarsın öbür tarafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…