oh ya çook mutluyum. artık tatilim başladı.
yarın da zaten boş günümdü şimdiden doğum iznimi başlatıyorum.
ikinci dönemin başında ilk hafta rapor alıcam. artık ikinci dönem okula devam etmicem:)
artık bebeğimin hazırlıklarını yapmak için bol bol vaktim var...
Canım benim öyle şeker yüklemesi sonucuna göre şeker hastası olunmaz.. Detaylı testler var.. Onlara bakılır.. Sen bi endokrinolog bul.. Tetkiklerin yapılsın.. Insülin kullanıp kullanmayacağını ve şeker tipini söyler sana.. Endişe etme..
kızlar trendyol da dagi kampanyası var gecelik almak isteyenler bakabilir fiyatlar çok uygun ama bazıları tükenmiş bende iki tane gcelik aldım doğum için bu fiyata bidaha bulunmaz benim aldıklarım bunlar;
http://www.trendyol.com/Somon-Bayan-Gecelik/UrunDetay/20972/4656994/TumButikler
http://www.trendyol.com/Nar-Gecelik-B0213Y0140/UrunDetay/20972/4656987/TumButikler
cnm şimdi nasıl gelişmi..sütün var mı verebiliomusnuz...dualarım siznle..
Hergun hastaneye gidiyoruz. Sutum az da olsa geliyor buzluga atıyorum suan için beslenemmiyor.dun bagirsaklarindan ameliyat oldu dort saat surdu bagirsaklari delinmis.on gun sonra hersey guzel giderse sut verecegiz insallah...
Cnm Allah sifa versin ins
canım bende şeker yemiyorum ama atıyorum tatlı elma yesem çıkıyo değişik yaa.
özellikle kahvaltıda ne yersem yiyeyim çıkıyo..mesela 1 dl çavdar ekmeği 3-4 çatal peynir yiyorum 150 den aşağı çıkmıyo..öyle işte idare ediyoruz bakalım.
c.tesi kontrolüm var inş.iyidir kızım.
Cnm olcumlerin kac cikiyor?
Sen de mi her ogunden once ve sonra olcuyorsun?
Ben de codefree diye bir marka aldim basladim olcumlere
İns kuzun cok ii merak etme
şimdiden hiç dusunme zaten sen ondan ayrılamayacaksın, eşin muhtemelen uzak kalacak. çok değişik bir dönem benim gözüme perde inmişti sanki aynaya bile bakmadım. varsa yoksa bebek... eşler azıcık dışlanıyorlar ama eminim çok hızlı duzene girersiniz. 3-4 yaşında hala beraber yatan anne babalar var. ben 3 ay da ayırdığımdaçok kişi ne çabuk demişti....
kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
şimdiden hiç dusunme zaten sen ondan ayrılamayacaksın, eşin muhtemelen uzak kalacak. çok değişik bir dönem benim gözüme perde inmişti sanki aynaya bile bakmadım. varsa yoksa bebek... eşler azıcık dışlanıyorlar ama eminim çok hızlı duzene girersiniz. 3-4 yaşında hala beraber yatan anne babalar var. ben 3 ay da ayırdığımdaçok kişi ne çabuk demişti....
Cnm seker var mi sende?Slm kizlar ben doktorumla konustun raporu sat a gore veriyorlar.benim oglum 15 gun onde gittigi ixin bebek 31 hafta gozukurken ben 29 dum.10 subatta dolacak 32 haftam.ogun verecem rapor dedi doktorum.
1800 gr olmus bebegim massallahi vardi teyzeleri.ben 20 kilo aldim ama bebegimede yaramis kilolar.rabbim herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin bebeklerini
Amin tabiki de catlak da olmasa daha da iyi :)birkaç gundur yogun oldugum için anca şimdi gördum 26+5 gunluk hamileyim şimdilik çatlamadı ilk ocogumdada son ayda bırden oldu çatlama bundada son ayda olur herhalde çok umrumda degıl allah saglık sıhat versin çocuklarımıza
Günaydın kızlar
Benim kızda kuduruk maşallahı var Allah bozmasın sanki orada tek değilde arkadaşları ile birlikte kutu kutu pense oynuyor1 saniye içerisinde karnımın 4 farklı yerini geziyor cimcime.Birde büyüdükçe hareketleri yavaş yavaş acıtmayada başlıyor malum 35 cm ve 1 kg geçmiş:107:Hayırlısıyla doğsun ısıracam o poposunu
Cnm hangi markayla olcum yapiyorsun?canım ben çözümü buldum yemeklerden ve kahvaltıdan sonra ölçmeden önce 10 dk yürüyorum sonra normal çıkıyor işyerinde de sabah dışarı çıkamadığımdan koridorda geziyorum sende öyle yap sonra ölç istersen.
kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
Oooo süperrr bu hadi gözün aydın bol bol dinlen, keyfini çıkar eksiklerini tamamla, gez toz ohhh missss :)
Phloxinheart canim hadi gozun aydin. Yarin da ben tatilim insallah :) Valla sizin mudur iyiymis, bizim mudur bos gun zaten vermez, verse de o karne gunu ille gelinecek der :) hos ben gidecegim mecbur, ama sinifi olmayan hatta o gun ilk saatlerde dersi olmayan ucretli ogretmenler icin bile gelsinler demis :) ele gune karsi vitrini cok sever mudurumuz.
Dedigin gibi. Bi gelsinler de, bizim evdeki hesaplar carsiya uymayacak gibi geliyor bana da ama. Neyse, dogunca karar vercez o zaman bazi seylere demek ki. İlk bi kac gun odasinda kizimla yatarim, sonra kendi odama gecmeye calisirim. Baktim ayrilamiyorum, tocamdan da ayrilamiyorum o zaman bebisi bizim odaya almanin caresine bakarim. Ya da tocami bebisin odasina mi alsamamaaaann, elbet bi cozum buluruz duruma gore. Sagol bana verdigin tavsiyeler icin, tecrubeli olmak baska bisey
Cnm aclik tokluk sekerlerini olcuyoruz simdi o degerlere gore karar vereceklermis
Senin makinenin markasi ne ve olcumlerin kac cikiyor?
Benimki codefree markasi nasil fikrin var mi?
İyi gunlerde kullan tatlim
Cnm Allah sifa versin ins
Cnm olcumlerin kac cikiyor?
Sen de mi her ogunden once ve sonra olcuyorsun?
Ben de codefree diye bir marka aldim basladim olcumlere
İns kuzun cok ii merak etme
Kuzum benim cihaz contour ts..
Ben insülin kullanıyorum 780 ile hastaneye yatırdılar ". Yemeklerden önce ve sonraki 1. Ve 2. Saatte bir de akşam 22.00 da ölçüyorum . Toplam da 10 oluyor. Günde 4 kere de iğne yapıyorum.. Açlık 70-110 arası çıkıyor, tokluk 85-140 arası..
teşekkürler cnm! darısı başına inş!
evet bol bol vakit var artık bebeğin hazırlıkları için:) inş canım sıkılmaz evde belli olmaz benim işim...
saol cnm! sen de bi gün daha dayan:)
ikinci dönem çalışacak mısın yani 37. haftaya kadar? evet sizin müdür gıcıktı dimi? bizimkiler bişey demedi gel falan diye ben de bugün öğretmenlerle öğrencilerle vedalaştım.
evet gıcıkyok canım. ben 10 şubatta izne ayrılcam. zaten 1 hazirana kadar izinli oluyorum. sonrasında da rapor alırım. sonra zaten tatil okula başlayıp da bi 15 gün uğraşasım yok hiç, toplantılar, zümreler, bilmem neler çok yoğun olcak o zaman. ben de zümremizdeki 4 öğretmenin tek kadrolusu olarak, mecburi zümre başkanıyım ve bunlarla uğraşmaktansa hiç bulaşmamayı yeğlerim
Bebeğin, üç aylıkken odasını mı ayırdın, yoksa yatağını... Nasıl başardın zorlandın mı bebeğin sesini nasıl duydun
Cnm aclik tokluk sekerlerini olcuyoruz simdi o degerlere gore karar vereceklermis
İyi gunlerde kullan tatlim
Kuzum benim cihaz contour ts..
Ben insülin kullanıyorum 780 ile hastaneye yatırdılar ". Yemeklerden önce ve sonraki 1. Ve 2. Saatte bir de akşam 22.00 da ölçüyorum . Toplam da 10 oluyor. Günde 4 kere de iğne yapıyorum.. Açlık 70-110 arası çıkıyor, tokluk 85-140 arası..
Aman dikkat cnm nasil 780 e firladi ki?
Canim hosgeldinn. Masallah tosuncuguna, sevindim sagliginizin yerinde olmasina :)
maşallah canımmm kocaman olmuş kuzu
herşey de yolundaymış çok sevindim
oy oy maşallah oğluşuna
masaallah oglusunaaaaa
maşşallah oğluşunaAllah senide nazardan saklasın...
Canım gözün Aydın... Sağlıkla al kucağına inşallah....
maşallah oğluşuna canım kocaman olmuş inş. hedefi iyi tutturur :)
oy maşallah paşana eee annesi artık oda senin gibi sabırsızlanıyo bian önce melek gibi annesine kavuşmak istiyor
Maşallah kuzuna canım
oh ya çook mutluyum. artık tatilim başladı.
yarın da zaten boş günümdü şimdiden doğum iznimi başlatıyorum.
ikinci dönemin başında ilk hafta rapor alıcam. artık ikinci dönem okula devam etmicem:)
artık bebeğimin hazırlıklarını yapmak için bol bol vaktim var...
ben yatagımda hiç yatırmadım, biz karı koca yatagımızda yattık, yan tarafta bambu beşikte de bebek. 3 ay aynı odada uyuduk. sonra hazırladığım odasına geçti. duymak için diyafon kullandım, hatta bu kez görüntülü bir diyafon aldım özellikle, çunku her mık demesinde yanına koşup uykusunu sanırım biraz da ben açıyordum. şimdi görüntülü ile bebeği biraz izleyip öyle gideceğim.
çok zor oldumu bilmem herşey çok kolay değildi zaten bayaaa zombiye bağlamıştım, uyku sorunlarımız vardı. ama dişimi sıktım geldi geçti. zaten 2 yaşına kadar çok uzun uykum olmadığı için bişi diyemiyorum...
yine en az 3 ay(ilk uç ay bebek ölümleri çok olduğu için_Allah kimseye vermesin) bebek çok dar bi odamız olmasına ragmen yanımızda uyuyacak. dayanıcaz.
Kontrolden geldik biz, yakışıklım 40 cm 1600 gr olmuş. Nihayet haftasına göre gitmeye başlayacak sanırım, 1 hafta ileriden gidiyordu bu sefer. Normal doğum pozisyonuna girmiş, akıllı oğlum yolu bir kez bulduysa kaybolmaz; çıkacağı zaman doğrudan hedefe yönelir inşallah
Maşallah size cancazım
İnşallah hep böyle sağlıklı ilerler.
Bende çok istiyordum bir tosunum olsun ama kızımdan sonra ikinciyi düşüneceğim gibi
Selam kızlar
Bizde bugün kızımla bütün gün hastanedeydik eve şimdi geldik.
Çok şükür iyiyiz ve iyi de gidiyoruz
İnşallah hep böyle devam eder.
Senin de gözün aydın gülüm, hep iyi olsun kuzucuklar:107: Ben de kız istiyorum, normal olursa fazla beklemeden kardeş düşünüyorum ben de; rabbim gönlümüze göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?