2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Oooo süperrr bu hadi gözün aydın bol bol dinlen, keyfini çıkar eksiklerini tamamla, gez toz ohhh missss :)

Cnm aclik tokluk sekerlerini olcuyoruz simdi o degerlere gore karar vereceklermis
Senin makinenin markasi ne ve olcumlerin kac cikiyor?
Benimki codefree markasi nasil fikrin var mi?

İyi gunlerde kullan tatlim

Bebeğin, üç aylıkken odasını mı ayırdın, yoksa yatağını... Nasıl başardın zorlandın mı bebeğin sesini nasıl duydun

okudum..... allah yardımcısı olsun.....

Phloxinheart canim hadi gozun aydin. Yarin da ben tatilim insallah :) Valla sizin mudur iyiymis, bizim mudur bos gun zaten vermez, verse de o karne gunu ille gelinecek der :) hos ben gidecegim mecbur, ama sinifi olmayan hatta o gun ilk saatlerde dersi olmayan ucretli ogretmenler icin bile gelsinler demis :) ele gune karsi vitrini cok sever mudurumuz.

Dedigin gibi. Bi gelsinler de, bizim evdeki hesaplar carsiya uymayacak gibi geliyor bana da ama. Neyse, dogunca karar vercez o zaman bazi seylere demek ki. İlk bi kac gun odasinda kizimla yatarim, sonra kendi odama gecmeye calisirim. Baktim ayrilamiyorum, tocamdan da ayrilamiyorum o zaman bebisi bizim odaya almanin caresine bakarim. Ya da tocami bebisin odasina mi alsam amaaaann, elbet bi cozum buluruz duruma gore. Sagol bana verdigin tavsiyeler icin, tecrubeli olmak baska bisey

Cnm seker var mi sende?
Seker varsa da bebek iri olur diyorlar ya
Peki bebegin dogum tarihi sat a gore mi usg ye gore mi oluyor?

Amin tabiki de catlak da olmasa daha da iyi :)

Maasallah kuzuya bdt lerimiz ayni cnm
Sende seker var mi?
Bende var bebegim de ilerde hani kilosu ilerde ya bebisinin onun icin sordum

Cnm hangi markayla olcum yapiyorsun?
Aclik tokluk kac cikiyor?

Okudum cnm

Oooo süperrr bu hadi gözün aydın bol bol dinlen, keyfini çıkar eksiklerini tamamla, gez toz ohhh missss :)

teşekkürler cnm! darısı başına inş!
evet bol bol vakit var artık bebeğin hazırlıkları için:) inş canım sıkılmaz evde belli olmaz benim işim...

saol cnm! sen de bi gün daha dayan:)
ikinci dönem çalışacak mısın yani 37. haftaya kadar? evet sizin müdür gıcıktı dimi? bizimkiler bişey demedi gel falan diye ben de bugün öğretmenlerle öğrencilerle vedalaştım.

evet gıcık yok canım. ben 10 şubatta izne ayrılcam. zaten 1 hazirana kadar izinli oluyorum. sonrasında da rapor alırım. sonra zaten tatil okula başlayıp da bi 15 gün uğraşasım yok hiç, toplantılar, zümreler, bilmem neler çok yoğun olcak o zaman. ben de zümremizdeki 4 öğretmenin tek kadrolusu olarak, mecburi zümre başkanıyım ve bunlarla uğraşmaktansa hiç bulaşmamayı yeğlerim

aynen cnm ben de ikinci döneme hiiç başlamıyım dedim. aman sen de başlama sensiz yapsınlar herşeyi sen iznini kullan doya doya:)
benin yerime de öğretmen görevlendirecekler onun ders programını ben yokken ayarlasınlar rahat rahat...

Bebeğin, üç aylıkken odasını mı ayırdın, yoksa yatağını... Nasıl başardın zorlandın mı bebeğin sesini nasıl duydun

ben yatagımda hiç yatırmadım, biz karı koca yatagımızda yattık, yan tarafta bambu beşikte de bebek. 3 ay aynı odada uyuduk. sonra hazırladığım odasına geçti. duymak için diyafon kullandım, hatta bu kez görüntülü bir diyafon aldım özellikle, çunku her mık demesinde yanına koşup uykusunu sanırım biraz da ben açıyordum. şimdi görüntülü ile bebeği biraz izleyip öyle gideceğim.
çok zor oldumu bilmem herşey çok kolay değildi zaten bayaaa zombiye bağlamıştım, uyku sorunlarımız vardı. ama dişimi sıktım geldi geçti. zaten 2 yaşına kadar çok uzun uykum olmadığı için bişi diyemiyorum...

yine en az 3 ay(ilk uç ay bebek ölümleri çok olduğu için_Allah kimseye vermesin) bebek çok dar bi odamız olmasına ragmen yanımızda uyuyacak. dayanıcaz.

Canim hosgeldinn. Masallah tosuncuguna, sevindim sagliginizin yerinde olmasina :)

maşallah canımmm kocaman olmuş kuzu
herşey de yolundaymış çok sevindim

oy oy maşallah oğluşuna

masaallah oglusunaaaaa

maşşallah oğluşunaAllah senide nazardan saklasın...

Canım gözün Aydın... Sağlıkla al kucağına inşallah....

maşallah oğluşuna canım kocaman olmuş inş. hedefi iyi tutturur :)

oy maşallah paşana eee annesi artık oda senin gibi sabırsızlanıyo bian önce melek gibi annesine kavuşmak istiyor

Maşallah kuzuna canım

Çok teşekkürler güzel temennileriniz için, rabbim hepimize onları sağlıkla kucağımıza aldığımız günler görmeyi de nasip etsin inşallah:107:

Gözün aydın canım. Senin de dediğin gibi hem istirahat hem de hazırlıklar senin için daha kolay bir hale gelecek. Keyifli zamanlar seni bekliyor

Bizim bebek odamızda kalacak aramıza almayı düşünmüyorum bende, park beşiği odamıza alacağız ama dediğn gibi ayrı bir odaya alamayacağım çünkü ne odamız ne yerimiz var onun için ev değiştirmemiz lazım, ama 1 yıl sonra zorunlu tayin olunca 2015 haziran temmuzdan sonra bebeğimiz odası olacak inşallah :) ama uyku düzeni için iyi uykular tatlı rüyalar die bir kitap var ona göre ayarlamaya çalışacam gaz sancısı felan bitince kendimize gelince bakalım ilk bebek olunca hayal ettiğimiz givi ya da dündüğümüz gibi olmayabilir

Maşallah size cancazım
İnşallah hep böyle sağlıklı ilerler.
Bende çok istiyordum bir tosunum olsun ama kızımdan sonra ikinciyi düşüneceğim gibi

Selam kızlar
Bizde bugün kızımla bütün gün hastanedeydik eve şimdi geldik.
Çok şükür iyiyiz ve iyi de gidiyoruz
İnşallah hep böyle devam eder.

Maşallah size cancazım
İnşallah hep böyle sağlıklı ilerler.
Bende çok istiyordum bir tosunum olsun ama kızımdan sonra ikinciyi düşüneceğim gibi

Selam kızlar
Bizde bugün kızımla bütün gün hastanedeydik eve şimdi geldik.
Çok şükür iyiyiz ve iyi de gidiyoruz
İnşallah hep böyle devam eder.

Senin de gözün aydın gülüm, hep iyi olsun kuzucuklar:107: Ben de kız istiyorum, normal olursa fazla beklemeden kardeş düşünüyorum ben de; rabbim gönlümüze göre versin inşallah

Senin de gözün aydın gülüm, hep iyi olsun kuzucuklar:107: Ben de kız istiyorum, normal olursa fazla beklemeden kardeş düşünüyorum ben de; rabbim gönlümüze göre versin inşallah

Çok teşekkür ederim balım
Amin, Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
İnşallah benim 2. erkek seninki de kız olur =) (Amin)

Kızlar selamlar,
Sabahtan beri göbeğimin sağ tarafında sancı var yürürken öksürürken ve yattigimda sağ tarafıma dönerken kendini fazlasıyla hissettiriyor. Soylenilenlere göre kasılma ya benzemiyor. Kendiliğinden sertlesip bırakmıyor sadece hareket ettiğimde sancı bi şekilde batıyor. İnternette biraz araştırdım ya normal diyor ya da apandisit olabileceğinden bahsediyor ki diğer belirtilerini tasimadigim için çok üstünde durmadım apandisitin. Gaz sancısı varmış gibi ay çözemedim siz dede oldu mu böyle bişey? Daha öncede olmuştu afedersiniz tuvalete çıkınca duzelmisti bugünkü hala devam ediyor bu yüzden tedirgin oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…