2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

suyu çok içmeye çalış, benim dr erken doğumu tetikleyen en önemli seyin enfeksiyon olduğunu söyledi daha ilk muaynelerde. "o yuzden içebildiğin maximum suyu tuket" dedi "her bardakta iç organlarının yıkandığını hayal et, su seni enfeksiyondan korur". 1. bebekte çok az su içiyordum ve bir ara damar yolum açık 1 hafta antibiotik kullanmama rağmen enfeksiyondan kurtulamadım.

Esmer sen de diğer bazı annelerde bebeğin pozizyonunu anlıyor, baskıyı felan, ben hiç bişe anlamıyorum, ama bu sıralar maşallahı var çok hareketli, genelde üstte oynama oluyor bende başı aşağıda diyorum :)

İnşallah benim bebeğinde gaz sorunu olmaz çok çektiriyorlarmış gazlı bebişler anneye, önerdiğin kitabıda deneyeceğim... Teşekkür ederim
Burcucum ordaki arkları buraya davet et daha hareketli olsun, daha hızlı ilerlesin, ne güzel olur...
Enfeksiyon için mutlaka bol bol su iç günde 4 litreyi zorla, ben en az 3 litre içiyorum, magnezyum etkili ama yanında kalsiyum da içmek gerekiyor tek başına etkili olmuyor, birde aksatmamak

Kızlar bende Şubat topiğinde gördüm ve çok dikkat çekici =)))
Bakın çocuk doğunca millet nasıl dilleniyormuş
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=551992
Benim kocam var ya bunlardan beter :) biraz boğazım acıyor desem, sütü dolaptan çıkarıp içiyorum ya soğuk içersen olurr tabi kendine dikkat etmiyorsun die başlıyor, eminim o günde beter olur :)

kızlar su önemli çok için. şişeye koyun sürekli yanınızda taşıyın. günlük en az 2 litre su tüketin. bebeğiniz için zorlada olsa için. benim bebeğim 14 gün ileride acaba sorun olur mu ya. şuan 28. haftamdayım ultrasona göre 30. haftadayım. vitamin hapını bıraktım. eskisi gibi şekerlide tüketmiyorum. bebiş maşallah almış başını gidiyor. doktor sen erken ovulasyon olmuşsun çünkü baştan beri 10 gün büyük hep diyor. takacak bişey bulamadım şimdide buna taktım

Günaydın güzeller, hayırlı cumalar:107: Annem hazırlıklı gelmiş, onu getirtmek için canım çekiyor dediğim herşeyi pişirmekle meşgul mutfakta. Biri beni kurtarsın yoksa bu ziyaret bana çok pahalıya mal olacak

Bende hamileliğin ilk 3 ayı oldu gülüm, rahmin hızlı büyümesinden ve ligament ağrısından dolayı. Uzun zamandır yoktu ama 1 hafta önce yeniden başladı. Bende de sağ tarafta özellikle senin tarif ettiğin gibi ağrılar oluyor. Eğer doktor kontrolünde herhangi bir sorun görülmediyse, seninki de rahmin genişlemesinden ve bebeğin gelişiminden kaynaklı ağrıdır.

Hoş geldin canım Maşallah prensesine

bizim kasılmalar erken başladı galiba

Kasılmalar erken değil gülüm, bende 2 aydır var; bazı akşamlar diğerlerinden daha yoğun. Dün doktorumla da mevzusu oldu. İlk hamileliklerde kasılmaların yoğun olması normal dedi. Lekelenme veya ağrı olmadığı sürece endişe etme dedi. Ben 4 litre su içiyorum günlük, Mg kullanıyorum ve Ca alımım güzel. Senin hamileliğinin başından beri kurtulamadığın idrar yolu enfeksiyonun var. Bu durum kasılmalarını arttırır. Dalokaysmom arkadaşımızın mesajında belirttiği gibi, çok su içmen lazım. Mekanizmasını kısaca açıklarsam, vücut susuz kaldığında ACTH hormonu salgılanır ve bu hormonun kimyasal yapısı oksitosin (doğumu başlatan hormon) ile benzerdir; bu nedenle susuz kaldığımızda kasılmalarımız artar. Dolayısıyla suyu ihmal etmemek çok önemlidir.

okudum canım hayırlısı olsun

Burcu kız dün banada doktor varmı bi şikayetin dedi. Bende arada yanmam oluyor bugüde var mesela damla damla yapıyorumv e yanıyorum sürekli dedim. Akıntın varmı ve rengi ne diye sordu. Akıntım bolca var bazen beyaz bazen sarı dedim. O zaman hiç tahlil yapmaya bile gerek yok belliki iltihap olmuşun dedi. İdrar yolu iltihabı için monurol veriyodu. Ben ondan çok içtim bi faydası olmadı 1 ay sonra yine yanıyorum dedim. O zaman başka ilaç vericem dedi zinnat diye bi antibiyotikle vaginex diye bi fitil verdi. İkisinide sabah akşam kullanıcakmışım bitene kadar. Sen kullandınmı bunlardan hiç?

benim markası on call plus ilk zamanlar tokluk yüksek çıkıyordu diyet ve insülinle düzeltik gibi birde ölçümlerden önce 10 dk kadar yürüyorum şuanla açlık 90-110 arası tokluk 120-145 arası çıkıyor

günaydın güzel nisan anneleri ve bebişleri hayırlı hafta sonları, hayırlı cumalar.

Selam kızlar
Bizde bugün kızımla bütün gün hastanedeydik eve şimdi geldik.
Çok şükür iyiyiz ve iyi de gidiyoruz
İnşallah hep böyle devam eder.

İns cnm :)
Esmerim senin japon bebek imalati ne durumda :)

Senin de gözün aydın gülüm, hep iyi olsun kuzucuklar:107: Ben de kız istiyorum, normal olursa fazla beklemeden kardeş düşünüyorum ben de; rabbim gönlümüze göre versin inşallah

Aynen :)
Allah hayirlisiyla gonlumuze gore versin ins cnm

selam gaz sancısıdır belki cnm hala devam ediyor mu?

aramıza hoşgelsin cnm burda birbirimizi görmeden bile olsa çok güzel paylaşım ve arkadaşlık var.

Canım benim 1 ay önce enfeksiyonum vardı arada kahverengi akıntım oluyordu.Doktor alttan muayene etti enfeksiyon var tedavi ertmamiz lazım ciddi dedi.Bende çok paniklemiştim.Bana sadece vaginex adlı fitili verdi.Kullanmak işkence gibiydi birde kalıntısını dışarı atmıyordu diğer fitiller gibi meğer küçük olduğundan emilimi kuvvetliymiş ve tamemen içerde eriyormuş.Şuan çok şükür sorunum yok.Açık sarı akıntım oluyor özellikle sabahları ama hamilelikte akıntı zaten çoğalan bi durummuş.ben evlendiğimden beri dikkat etmeme rağmen hep akıntım oluyordu.Şuanda da değişen bişey yok.Allah evlatlarımızı korusun.Ama kafana takma fitiller iyi geliyor.Şu 2-2,5 ayı hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin Allah'ım.

günaydınnn nisan anneleri! nasılsınız? ben sabah nedense hemen kahvaltıdan sonra ne yediysem çıkardım. hiç midem bulanmadı direk çıktı herşey. of ya ne güzel de yemiştim:) bak şimdi gene karnım acıktı!
bugün de çamaşır yıkıcam ayrıyeten bebeğimin hastane çıkışını zıbınlarını yıkıcam bakalım eğilmeden elde sabun tozuyla yıkıcam:)

saol cnm! evet bugünden başladık bakalım bebeğin hazırlıklarına çamaşır günümüz bugün:)

evet su çook önemli! ben eskiden de çok su içerdim zaten bana çok sıkıntı olmadı.
benim bebeğim de hep on gün yada bi hafta önden gidiyor. doktorum erken yumurtlama olmuş olabilir demişti. en son kontorlde de bebeğin kilosu fazla olduğu için gizli şeker olabilir falan dedi. ben de takmıştım ama normal haftalara göre normal değerler içerisindeydi.
yani 27+5 te 1390 gr dı bebeğim o haftalarda bebekler 950 - 1600 gr arası olabilirlermiş:) sen de takma kafaya takacak bişey değil cnm:)

çok güldürücü ve gerçekten sinir bozucu Allah kolaylık versin hepimize.
bende de idrar enfeksiyonu değil de kanda enfeksiyon çıkıyor bir arkadaşımız da kanda enfeksiyon çıkarsa şeker o yüzden yüksek olur demişti bende bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…