erken doğumdan çok korkuyorum bizim bebek 1 hafta geriden geliyor
inş. zamanında sağlıklı hayırlı doğum yaparız ben bu hamileliğimi çok
zor yasadım halada yasıyorum galiba doğuma kadar sürecek plasenta
derdi bitti derken kasılmalar basladı dr takibimi sıklaştırdı artık her gittiğimde
nst bağlanıcam sancı durumuna bakılacak idrar yolu enf. basım dertte yine oldu
galiba dünden beri sık sık wc gidiyorum azcık yapıyorum yanmamda var gibi
evde munorol var içip yatsam diyorum
İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın?
Kasılmalar devam, kızım doğum pozisyonu almış.
Kafası kasıklarıma, ayakları göbeğimin çevresine baskı yapıyor.
Ama normalmiş herşey, çok şükür.
Sen nasılsın?
Eskiden daha fazla zaman geçiriyordun forum da.
Pek girmiyorsun, yok demi bir yaramazlık?
İnşallah benim bebeğinde gaz sorunu olmaz çok çektiriyorlarmış gazlı bebişler anneye, önerdiğin kitabıda deneyeceğim... Teşekkür ederimbiz hiç gaz sancısı çekmedik ama bizi meme düşkünlüğü bitirdi. meme de uyumaya alıştı. erken doğduğu içim emmeye alışana kadar çok ustune düştüm. sonra ayrları değişti. o yuzden inşallah bebeklerimiz zamanında sağlıkla doğarlar. ben tracy hogg Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler adlı kitabını okuyup bişeyler öğrenmiştim tavsiye ederim.
Burcucum ordaki arkları buraya davet et daha hareketli olsun, daha hızlı ilerlesin, ne güzel olur...sağol canım bende iyiyim benimde kasılmalarım var benim kız ters duruyormuş
bazen ters olması beni rahatsız ediyor inş. doğumdan önce düzelir yoksa bana
sezaryen yolları görünür :) faceye takıldım canım orda yazışmak paylaşım yapmak
daha kolay ama artık buradayım da gün içinde 2-3 defa bakınıyorum burası çok
yavaş ilerliyor diğer taraf daha aktif, kasılmalar için dr ne diyor? magnezyum
içiyor musun?
Benim kocam var ya bunlardan beter :) biraz boğazım acıyor desem, sütü dolaptan çıkarıp içiyorum ya soğuk içersen olurr tabi kendine dikkat etmiyorsun die başlıyor, eminim o günde beter olur :)Kızlar bende Şubat topiğinde gördüm ve çok dikkat çekici =)))
Bakın çocuk doğunca millet nasıl dilleniyormuş
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=551992
Kızlar selamlar,
Sabahtan beri göbeğimin sağ tarafında sancı var yürürken öksürürken ve yattigimda sağ tarafıma dönerken kendini fazlasıyla hissettiriyor. Soylenilenlere göre kasılma ya benzemiyor. Kendiliğinden sertlesip bırakmıyor sadece hareket ettiğimde sancı bi şekilde batıyor. İnternette biraz araştırdım ya normal diyor ya da apandisit olabileceğinden bahsediyor ki diğer belirtilerini tasimadigim için çok üstünde durmadım apandisitin. Gaz sancısı varmış gibi ay çözemedim siz dede oldu mu böyle bişey? Daha öncede olmuştu afedersiniz tuvalete çıkınca duzelmisti bugünkü hala devam ediyor bu yüzden tedirgin oldum.
İyi akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım.29 haftalık hamileyim kızım olcak inşlh..Paylaşımlarınız çok güzel okudum bir kısmını gec farkettiğim için üzüldüm hepsini okumak çok zor oluyorsuay82cim doğum fotoğrafçısından bahsetmişsin bende düşünüyorum ama ankarada fiyatlar biraz uçuk,siz acaba anlaştınız mı??Şartları nasılll???
bizim kasılmalar erken başladı galiba
kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
Cnm seker var mi sende?
Seker varsa da bebek iri olur diyorlar ya
Peki bebegin dogum tarihi sat a gore mi usg ye gore mi oluyor?
Maasallah kuzuya bdt lerimiz ayni cnm
Sende seker var mi?
Bende var bebegim de ilerde hani kilosu ilerde ya bebisinin onun icin sordum
Canım çok şükür şekerim yok.18 Ocakta kontrole gittiğimde 27+3 günlük çıkmıştım.Kilosu 950 grdı.Çok kilolu değil ama zayıfta değil sanırım bizim cimcimeSenin kaçıncı haftan ve bebeğin kaç kg?
erken doğumdan çok korkuyorum bizim bebek 1 hafta geriden geliyor
inş. zamanında sağlıklı hayırlı doğum yaparız ben bu hamileliğimi çok
zor yasadım halada yasıyorum galiba doğuma kadar sürecek plasenta
derdi bitti derken kasılmalar basladı dr takibimi sıklaştırdı artık her gittiğimde
nst bağlanıcam sancı durumuna bakılacak idrar yolu enf. basım dertte yine oldu
galiba dünden beri sık sık wc gidiyorum azcık yapıyorum yanmamda var gibi
evde munorol var içip yatsam diyorum
Selam kızlar
Bizde bugün kızımla bütün gün hastanedeydik eve şimdi geldik.
Çok şükür iyiyiz ve iyi de gidiyoruz
İnşallah hep böyle devam eder.
Senin de gözün aydın gülüm, hep iyi olsun kuzucuklar:107: Ben de kız istiyorum, normal olursa fazla beklemeden kardeş düşünüyorum ben de; rabbim gönlümüze göre versin inşallah
Gelmis gecmis olsn tatlimBiz böbrekte sıkıntı var sanıyorduk.. Şeker aklımıza hiç gelmedi.. Sonra eşim doktora söyledi şekerine bakın diye.. 780 çıktı15 gün kadar yattım hastanede...
Ya priorim benim codefree dandik mi acaba?
Sabah acliktan midem delinerek uyandim ki bayilacaktim acliktan resmen olctum 77 ama kan cok cok azdi ama algiladi olctu hemen
Sonra icime sinmedi ayni deldigim parmagimdan 1 damla daha kan alip olctum 97
Ee ne demek bu cnm benim
Canım çok şükür şekerim yok.18 Ocakta kontrole gittiğimde 27+3 günlük çıkmıştım.Kilosu 950 grdı.Çok kilolu değil ama zayıfta değil sanırım bizim cimcimeSenin kaçıncı haftan ve bebeğin kaç
Yakin zmndaki kilosunu bilmiyorm cnm en son 23+3de 567 grdi bakalim kac oldu kuzum :)
Kızlar selamlar,
Sabahtan beri göbeğimin sağ tarafında sancı var yürürken öksürürken ve yattigimda sağ tarafıma dönerken kendini fazlasıyla hissettiriyor. Soylenilenlere göre kasılma ya benzemiyor. Kendiliğinden sertlesip bırakmıyor sadece hareket ettiğimde sancı bi şekilde batıyor. İnternette biraz araştırdım ya normal diyor ya da apandisit olabileceğinden bahsediyor ki diğer belirtilerini tasimadigim için çok üstünde durmadım apandisitin. Gaz sancısı varmış gibi ay çözemedim siz dede oldu mu böyle bişey? Daha öncede olmuştu afedersiniz tuvalete çıkınca duzelmisti bugünkü hala devam ediyor bu yüzden tedirgin oldum.
Gunaydin cnmgünaydın güzel nisan anneleri ve bebişleri hayırlı hafta sonları, hayırlı cumalar.
kızlar nasılsınız nasıl gidiyo gece uykuları bn hiç uyuyamıyorum
İns cnm :)
Esmerim senin japon bebek imalati ne durumda :)
Aynen :)
Allah hayirlisiyla gonlumuze gore versin ins cnm
Gelmis gecmis olsn tatlim
Ya priorim benim codefree dandik mi acaba?
Sabah acliktan midem delinerek uyandim ki bayilacaktim acliktan resmen olctum 77 ama kan cok cok azdi ama algiladi olctu hemen
Sonra icime sinmedi ayni deldigim parmagimdan 1 damla daha kan alip olctum 97
Ee ne demek bu cnm benim
Canım çok şükür şekerim yok.18 Ocakta kontrole gittiğimde 27+3 günlük çıkmıştım.Kilosu 950 grdı.Çok kilolu değil ama zayıfta değil sanırım bizim cimcimeSenin kaçıncı haftan ve bebeğin kaç
Yakin zmndaki kilosunu bilmiyorm cnm en son 23+3de 567 grdi bakalim kac oldu kuzum :)
Kuzum cihazınla ilgili bilgim yok maalesef.. Benimkini diyabet hemşirem önerdi öyle aldım. Sabah açlık şekerini akşam ki yediklerin etkiler yüksek çıkabilir... Ama fark biraz fazla çıkmış :44:
İyi akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım.29 haftalık hamileyim kızım olcak inşlh..Paylaşımlarınız çok güzel okudum bir kısmını gec farkettiğim için üzüldüm hepsini okumak çok zor oluyorsuay82cim doğum fotoğrafçısından bahsetmişsin bende düşünüyorum ama ankarada fiyatlar biraz uçuk,siz acaba anlaştınız mı??Şartları nasılll???
Burcu kız dün banada doktor varmı bi şikayetin dedi. Bende arada yanmam oluyor bugüde var mesela damla damla yapıyorumv e yanıyorum sürekli dedim. Akıntın varmı ve rengi ne diye sordu. Akıntım bolca var bazen beyaz bazen sarı dedim. O zaman hiç tahlil yapmaya bile gerek yok belliki iltihap olmuşun dedi. İdrar yolu iltihabı için monurol veriyodu. Ben ondan çok içtim bi faydası olmadı 1 ay sonra yine yanıyorum dedim. O zaman başka ilaç vericem dedi zinnat diye bi antibiyotikle vaginex diye bi fitil verdi. İkisinide sabah akşam kullanıcakmışım bitene kadar. Sen kullandınmı bunlardan hiç?
kızlar 4-5 gundur her gece bacağıma gıren krampla uyanıyorum bırkac sanıye suruyor ve gecıyor sızde de oluyormu hıc
Çok teşekkürler güzel temennileriniz için, rabbim hepimize onları sağlıkla kucağımıza aldığımız günler görmeyi de nasip etsin inşallah:107:
Gözün aydın canım. Senin de dediğin gibi hem istirahat hem de hazırlıklar senin için daha kolay bir hale gelecek. Keyifli zamanlar seni bekliyor
kızlar su önemli çok için. şişeye koyun sürekli yanınızda taşıyın. günlük en az 2 litre su tüketin. bebeğiniz için zorlada olsa için. benim bebeğim 14 gün ileride acaba sorun olur mu ya. şuan 28. haftamdayım ultrasona göre 30. haftadayım. vitamin hapını bıraktım. eskisi gibi şekerlide tüketmiyorum. bebiş maşallah almış başını gidiyor. doktor sen erken ovulasyon olmuşsun çünkü baştan beri 10 gün büyük hep diyor. takacak bişey bulamadım şimdide buna taktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?