Masallah canim kizinla sanaSelam kızlar
Bizde bugün kızımla bütün gün hastanedeydik eve şimdi geldik.
Çok şükür iyiyiz ve iyi de gidiyoruz
İnşallah hep böyle devam eder.
Bahsettigin agri bende de oluyor ara ara bicak saplanir gibi. Gaz sancisi diye dusunuyorum ama karninin buyumesine bagli olarak ic organlarini baglayan baglarin gerilmesiyle de ilgili olabilir. Boyle agrilar cok uzun sure devam eder ve sana hic bisey yaptirmayacak kadar siddetli olursa kork demisti doktorum :) gecmis olsun canimKızlar selamlar,
Sabahtan beri göbeğimin sağ tarafında sancı var yürürken öksürürken ve yattigimda sağ tarafıma dönerken kendini fazlasıyla hissettiriyor. Soylenilenlere göre kasılma ya benzemiyor. Kendiliğinden sertlesip bırakmıyor sadece hareket ettiğimde sancı bi şekilde batıyor. İnternette biraz araştırdım ya normal diyor ya da apandisit olabileceğinden bahsediyor ki diğer belirtilerini tasimadigim için çok üstünde durmadım apandisitin. Gaz sancısı varmış gibi ay çözemedim siz dede oldu mu böyle bişey? Daha öncede olmuştu afedersiniz tuvalete çıkınca duzelmisti bugünkü hala devam ediyor bu yüzden tedirgin oldum.
kızlar 4-5 gundur her gece bacağıma gıren krampla uyanıyorum bırkac sanıye suruyor ve gecıyor sızde de oluyormu hıc
kızlar su önemli çok için. şişeye koyun sürekli yanınızda taşıyın. günlük en az 2 litre su tüketin. bebeğiniz için zorlada olsa için. benim bebeğim 14 gün ileride acaba sorun olur mu ya. şuan 28. haftamdayım ultrasona göre 30. haftadayım. vitamin hapını bıraktım. eskisi gibi şekerlide tüketmiyorum. bebiş maşallah almış başını gidiyor. doktor sen erken ovulasyon olmuşsun çünkü baştan beri 10 gün büyük hep diyor. takacak bişey bulamadım şimdide buna taktım
Aynen bebişlerimiz için sıkıcaz dişimizi. Ben mantar içinde bebişten önce çok kullandım fitil. Hatta doktora kontrole gittim. Sende bu kadar mantar varken bebek filan tutmaz demişti bana çok üzülmüştüm. Ama meğer doktor o kontrolü yaparken ben hamileymişimCanım benim 1 ay önce enfeksiyonum vardı arada kahverengi akıntım oluyordu.Doktor alttan muayene etti enfeksiyon var tedavi ertmamiz lazım ciddi dedi.Bende çok paniklemiştim.Bana sadece vaginex adlı fitili verdi.Kullanmak işkence gibiydi birde kalıntısını dışarı atmıyordu diğer fitiller gibi meğer küçük olduğundan emilimi kuvvetliymiş ve tamemen içerde eriyormuş.Şuan çok şükür sorunum yok.Açık sarı akıntım oluyor özellikle sabahları ama hamilelikte akıntı zaten çoğalan bi durummuş.ben evlendiğimden beri dikkat etmeme rağmen hep akıntım oluyordu.Şuanda da değişen bişey yok.Allah evlatlarımızı korusun.Ama kafana takma fitiller iyi geliyor.Şu 2-2,5 ayı hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin Allah'ım.
Kizlarrrr Dr geldimmmm
Oğlum donmuş dun dondu resmen hissettim
Bugün 29+4 olduk ultrason da 30+3 cikti
1550 gr olmusuz 42 cm Nasil iyi dimi
Onbesgun sonra tekrar cagirdi
Gunaydin cnm
Olcumler nasil gidiyor?
Aclik tokluk kac cikiyor?
Kizlarrrr Dr geldimmmm
çok güldürücü ve gerçekten sinir bozucu Allah kolaylık versin hepimize.
bende de idrar enfeksiyonu değil de kanda enfeksiyon çıkıyor bir arkadaşımız da kanda enfeksiyon çıkarsa şeker o yüzden yüksek olur demişti bende bilemedim.
çok iyi maşallah benimkiyle hemen hemen aynı ...
Maşallah bebeğine tatlım :) gözün aydın kilosu felan miss gibi çıkmış :)
Aynen bebişlerimiz için sıkıcaz dişimizi. Ben mantar içinde bebişten önce çok kullandım fitil. Hatta doktora kontrole gittim. Sende bu kadar mantar varken bebek filan tutmaz demişti bana çok üzülmüştüm. Ama meğer doktor o kontrolü yaparken ben hamileymişimAlışkınım fitil kullanmayada bu fena yaktı. Demekki etkili diye düşündüm. Hamilelikte bu tip enfeksiyonlaır çok önemsiyo doktorlar. Erken doğuma düşüğe filan nedne oluyo tahlil filan hiç uğraşmayalım direk tedaviye geçelim dedi banada.
Kizlarrrr Dr geldimmmm
Tesekkur ederim kizlarr oglumuda goturduk kardeşini gördü kalp atisini görünce aaa kardeşim kanat cirpiyor dedi Dr 4 boyutluyu acti elleri agzi burnu gözü çok netti kuzum benimmm çokggüzel heyecanlar bunlar benim ikinci çocuk ama sanki ilk gibi
İdrar yolu enfeksiyon undan kurtulamadim antibiyotikle bile geçmiyor su içmekten midem bulaniyor
kuzu dün ben endokrin doktoruna gittim hem hbac1 hemde 1 haftalık şeker ölçümlerine göre bi yol çizecekti şükür insüline gerek görmedi son 2 gündür açlık şekerim 101-103 falan çıkıyo ama hastayım ondan olabilir mi dedim kesinlikle olur dedi, jinekolojik hastalıklar,faranjit, sinüzit, sistit işte sonu itle biten herşey zaten enfeksiyondur etkiler dedi
Kizlarrrr Dr geldimmmm
Rica ederim canım haberleşiriz tekrar
Kizlarrrr Dr geldimmmm
evet bir arada bendede artmış durumdaydı bol bol süt, peynir, yoğurt, ayran tüket birde bana egzersiz önerdi bacak germe hareketi yap parmak uçlarını kendinize doğru çekin sonra aşağı doğru çekin :)tam anlatamadım ama
selam gaz sancısıdır belki cnm hala devam ediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?