2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gunaydin guzel anneler. Bu sabah erken uyandik. Bi de baktik ki burnumuz kaniyoo sonra hic canimiz kahvalti yapmak istemedi, zorla bi iki peynir zaytin filan biraz da sut ictik. Ama bal yedik bol bol :) hic yemek yemesek hep tatli yesek bize uyar, oyleyiz bu aralar. Kotu basladik gune hayirlisi bakalim. Simdi gidelim de ogrencilere karnelerini verip, tatilimizi baslatalim. Herkese hayirli cumalar

Selam kızlar
Bizde bugün kızımla bütün gün hastanedeydik eve şimdi geldik.
Çok şükür iyiyiz ve iyi de gidiyoruz
İnşallah hep böyle devam eder.
Masallah canim kizinla sana
Bahsettigin agri bende de oluyor ara ara bicak saplanir gibi. Gaz sancisi diye dusunuyorum ama karninin buyumesine bagli olarak ic organlarini baglayan baglarin gerilmesiyle de ilgili olabilir. Boyle agrilar cok uzun sure devam eder ve sana hic bisey yaptirmayacak kadar siddetli olursa kork demisti doktorum :) gecmis olsun canim

kızlar 4-5 gundur her gece bacağıma gıren krampla uyanıyorum bırkac sanıye suruyor ve gecıyor sızde de oluyormu hıc

evet bir arada bendede artmış durumdaydı bol bol süt, peynir, yoğurt, ayran tüket birde bana egzersiz önerdi bacak germe hareketi yap parmak uçlarını kendinize doğru çekin sonra aşağı doğru çekin :) tam anlatamadım ama

Kizlarrrr Dr geldimmmm
Oğlum donmuş dun dondu resmen hissettim
Bugün 29+4 olduk ultrason da 30+3 cikti
1550 gr olmusuz 42 cm Nasil iyi dimi
Onbesgun sonra tekrar cagirdi

takma kafana cnm benim de ovulasyon geç olduğu için hep geriden geliyordu şimdi de 10 ocaktaki randevum da 3 gün büyük çıktı

Aynen bebişlerimiz için sıkıcaz dişimizi. Ben mantar içinde bebişten önce çok kullandım fitil. Hatta doktora kontrole gittim. Sende bu kadar mantar varken bebek filan tutmaz demişti bana çok üzülmüştüm. Ama meğer doktor o kontrolü yaparken ben hamileymişim Alışkınım fitil kullanmayada bu fena yaktı. Demekki etkili diye düşündüm. Hamilelikte bu tip enfeksiyonlaır çok önemsiyo doktorlar. Erken doğuma düşüğe filan nedne oluyo tahlil filan hiç uğraşmayalım direk tedaviye geçelim dedi banada.

Gunaydin cnm
Olcumler nasil gidiyor?
Aclik tokluk kac cikiyor?

günaydın cnm
ölçümler daha iyi gidiyor doktorumla mesajlaşıyoruz iki gün insilün vuruyorum 3.gün vurmaya devam ederken ölçüyorum salı ölçmüştüm sabah aç:73 tok 112 öğlen aç 82 tok 136 akşam aç 94 tok 130 çıktı bugün yine ölçüm günüm sabah aç 93 tok 127 çıktı öğlen ve akşam ölçeceğim.

kuzu dün ben endokrin doktoruna gittim hem hbac1 hemde 1 haftalık şeker ölçümlerine göre bi yol çizecekti şükür insüline gerek görmedi son 2 gündür açlık şekerim 101-103 falan çıkıyo ama hastayım ondan olabilir mi dedim kesinlikle olur dedi, jinekolojik hastalıklar,faranjit, sinüzit, sistit işte sonu itle biten herşey zaten enfeksiyondur etkiler dedi

çok iyi maşallah benimkiyle hemen hemen aynı ...

Maşallah bebeğine tatlım :) gözün aydın kilosu felan miss gibi çıkmış :)

Tesekkur ederim kizlarr oglumuda goturduk kardeşini gördü kalp atisini görünce aaa kardeşim kanat cirpiyor dedi Dr 4 boyutluyu acti elleri agzi burnu gözü çok netti kuzum benimmm çokggüzel heyecanlar bunlar benim ikinci çocuk ama sanki ilk gibi
İdrar yolu enfeksiyon undan kurtulamadim antibiyotikle bile geçmiyor su içmekten midem bulaniyor

Canım bu akıntı işi birazda bünye ile alakalı.kendimi bildim bileli akıntım olur o kadar çok dikkat ederim güya ama nafile.Hamileliktede zaten östrejen hormonunun artmasıyla dahada çoğalıyor.İlk başlarda çok kafama takıyordum neden oluyor diye ama baktım hamileliğin başından beri devam ediyor koyulaşmadığı sürece takmamaya çalışıyorum:)Birde ne zaman suyu çoğaltmaya başladım akıntımın rengi daha açılmaya başladı sende bol bol su iç ihmal etme:)

Maşallah bebişine tombik tombik ne güzelBenim kız siska olacak belli 27+3 te 950 gramdı aynı zamanlarda diğer arkadaşların 1300 lerde olanı varmış düşün artıkAma kilo olayını çok önemsemiyorum günüyle uyumlu olduğu sürece canı içinde olsun kilolar alınırda verilirde yeterki sağlıklı olsun bebişler dimi

benimde bugün kontrolüm vardı soracaktım haftaya cumaya kaldı doktorumun işi çıkmış neyse en azından sen sormuşsun rahatladım sağol

güzel annişler hepinize hayırlı cumalar olsun cok şükür bu haftada bıttı 2 gün tatıl bana yarında suluhan gıdıyoruz yuppi kadın tuttum kızlar 100 tl. cam kapı avıze mutfak banyo tuvalet temızleyecek 8 subatda gelecek sonra mobılyamız gelcek yıkama utuleme başlıyacak dün eczanemizde.com verdiğim siparişlerimde geldi

Kizlarrrr Dr geldimmmm
Oğlum donmuş dun dondu resmen hissettim
Bugün 29+4 olduk ultrason da 30+3 cikti
1550 gr olmusuz 42 cm Nasil iyi dimi
Onbesgun sonra tekrar cagirdi

oy oy maşallah kuzum benım herşeyi cok ıyı ay şimdi oğlusun dört gözle kardeşini beklıyor haaa öp benım yerıme oğluşunuda acaba benım kı nasıl bende 1 subatda gideceğim :18:

o anlattığın seyı eşim yapıyor bana ben gece o ağrıyla uyanınca hemen oyle yapıo gecıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…