2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım bende gaz sancısı olabileceğini düşündüm. bugün daha iyiyim en azından işe gelebildim. teşekkürler.

maşallah oğluşuna :)

maşallah cnmkilosu boyu çok iyi...

maşallaahhh annesi
Tesekkur ederim annislerrr darisi hepinizin
Basina hep güzel hbrler alalim insallah sagsalim dogurdugumuz haberlerini depaylasiriz
OÖperim Suay cnm bugün bir heyecan daha yasiyorum oğlumun karne günü bugün

Hehehe sonu itle biten herşey sevdim bunu... Insüline gerek kalmamasına çok sevindim canım...

Son düzenleme:
Grafiğe sonu tile biten herşey sevdim bunu... Insüline gerek kalmamasına çok sevindim canım...

sağol canım bende sevindim ölçümleride günde 4e indirebilirsin dedi ama ayın 28inde kadın doğuma gidicem o zamana kadar yine 6 ölçüm yapmaya devam edicem

Canım günaydın

bişey daha sorucam sana.ultrason renklide gösteriyo mu,ya da cd falan veriyo mu.

Bi o yok işte sinir oluyorum hastanenin o özelliğine. Adamlar arap krallarına 3 oda 1 salon suit oda yapmışlar muslukları altın kaplamalı filan. Bi 4 boyutlu ultrason makinaları yok. Kara mara görüyorum hep bebeğimi.

Ben bebek bakım ürünlerin için biodermanın ABCDERM diye yan ürünü var bebişler için.. Onların numunesini istedim.. Gönderdiler firmadan.. Siz benim hiç düşünmediğim markalardan bahsediyorsunuz.. Aklım karıştı iyice..

Kizlarrrr Dr geldimmmm
Oğlum donmuş dun dondu resmen hissettim
Bugün 29+4 olduk ultrason da 30+3 cikti
1550 gr olmusuz 42 cm Nasil iyi dimi
Onbesgun sonra tekrar cagirdi

Dün bende 29+3tüm. Benim oğlan sıçırtma olcak galiba. 1200 gram 35cm çıktı. Seninkinin maşallah boyu bayaa uzunmuş. Gerçi benimkinin anası neki oğlu uzun boylu olsun

doğum çantasına koymak için biberon ve emzik alıcam kızlar hangi markayı aldınız siz?

Dün bende 29+3tüm. Benim oğlan sıçırtma olcak galiba. 1200 gram 35cm çıktı. Seninkinin maşallah boyu bayaa uzunmuş. Gerçi benimkinin anası neki oğlu uzun boylu olsun

Maasallah cnm senin oglusuna da
Ben 1.75 im cnm kesimde1.77 maasallah saglikli olsun da sorun yok bende 57 cm doğmuşum

Tesekkur ederim annislerrr darisi hepinizin
Basina hep güzel hbrler alalim insallah sagsalim dogurdugumuz haberlerini depaylasiriz
OÖperim Suay cnm bugün bir heyecan daha yasiyorum oğlumun karne günü bugün

canım benım zaman ne cabuk geciyor tebrık ederim şimdiden annesı güzel bır karne getirecektir emınım darısı başımıza cok gurur verici bır olay

güle güle kullansın kuzun:)

sağol canım benım

Canım güle güle kullan.. Ben hangi şampuanı alıcam..deterjan ne seçicem bilemedim :44:

canım doktor bana bunu önerdi hem bebek cıldıne cok uyumlu hemde alerji yapmıyor bır cok arkadaşımda mustella kullanıyor bebek deterjanı da haci sakir tavsıye ettiler onu alacağım ayrıca bırde yumusatıcı kayafetlerı yumusasık olsun zaten yenı kıyafetler oldugu ıcın kısa programda yıkayacağım sanada tavsıye ederim

güle güle kullan canım bende sebamed mustela ve chicco arasında kaldım şampuan konusunda

benım sana tavsıyem mustella sebamed bebekte kuruluk yapıyor ama yıne senın tercıhın tabıkı

Güle güle kullanin cnm bizde chicco aldik

sende güle güle kullan canım

doğum çantasına koymak için biberon ve emzik alıcam kızlar hangi markayı aldınız siz?

canım ben nuk emzık bıberon aldım ama bır tanede dr. brown bıberon alacağım

Güle Güle kullansın cnm.. Nasıl güvenilir bi sitemi aldığın yer??Fotoğrafçıyla anlaşabildinmi bende cok istiyorum da

evet cok güvenılır bır sıte kesınlıkle tavsıye ederim ürünler orjınal paketlı geliyor fotoğrafçıyıda ayarladık cok şükür umarım herşey böyle güzel ve yolunda gıder subatun sonunda gebe cekımı yapılacak :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…