Bahsettigin agri bende de oluyor ara ara bicak saplanir gibi. Gaz sancisi diye dusunuyorum ama karninin buyumesine bagli olarak ic organlarini baglayan baglarin gerilmesiyle de ilgili olabilir. Boyle agrilar cok uzun sure devam eder ve sana hic bisey yaptirmayacak kadar siddetli olursa kork demisti doktorum :) gecmis olsun canim
Kizlarrrr Dr geldimmmm
Oğlum donmuş dun dondu resmen hissettim
Bugün 29+4 olduk ultrason da 30+3 cikti
1550 gr olmusuz 42 cm Nasil iyi dimi
Onbesgun sonra tekrar cagirdi
Maşallah bebişine tombik tombik ne güzelBenim kız siska olacak belli 27+3 te 950 gramdı aynı zamanlarda diğer arkadaşların 1300 lerde olanı varmış düşün artık Ama kilo olayını çok önemsemiyorum günüyle uyumlu olduğu sürece canı içinde olsun kilolar alınırda verilirde yeterki sağlıklı olsun bebişler dimi
maşallah oğluşuna :)
güzel annişler hepinize hayırlı cumalar olsun cok şükür bu haftada bıttı 2 gün tatıl bana yarında suluhan gıdıyoruz yuppi kadın tuttum kızlar 100 tl. cam kapı avıze mutfak banyo tuvalet temızleyecek 8 subatda gelecek sonra mobılyamız gelcek yıkama utuleme başlıyacak dün eczanemizde.com verdiğim siparişlerimde geldi
oy oy maşallahkuzum benım herşeyi cok ıyı ay şimdi oğlusun dört gözle kardeşini beklıyor haaa öp benım yerıme oğluşunuda acaba benım kı nasıl bende 1 subatda gideceğim :18:
maşallah cnm kilosu boyu çok iyi...
Tesekkur ederim annislerrr darisi hepinizinmaşallaahhh annesi
kuzu dün ben endokrin doktoruna gittim hem hbac1 hemde 1 haftalık şeker ölçümlerine göre bi yol çizecekti şükür insüline gerek görmedi son 2 gündür açlık şekerim 101-103 falan çıkıyo ama hastayım ondan olabilir mi dedim kesinlikle olur dedi, jinekolojik hastalıklar,faranjit, sinüzit, sistit işte sonu itle biten herşey zaten enfeksiyondur etkiler dedi
hafif hissediyorum ama dünki kadar her hareketimde batmıyor. bugün daha iyiyim canım.
bunlarda eczanemiz.com aldıklarım ayrıca numune ürünler göndermişler bana Eki Görüntüle 948246 Eki Görüntüle 948247 Eki Görüntüle 948248 Eki Görüntüle 948249 Eki Görüntüle 948250 Eki Görüntüle 948251 Eki Görüntüle 948252 hepsi 145 tl. tuttu
Grafiğe sonu tile biten herşey sevdim bunu... Insüline gerek kalmamasına çok sevindim canım...
bunlarda eczanemiz.com aldıklarım ayrıca numune ürünler göndermişler bana Eki Görüntüle 948246 Eki Görüntüle 948247 Eki Görüntüle 948248 Eki Görüntüle 948249 Eki Görüntüle 948250 Eki Görüntüle 948251 Eki Görüntüle 948252 hepsi 145 tl. tuttu
Canım günaydın
bişey daha sorucam sana.ultrason renklide gösteriyo mu,ya da cd falan veriyo mu.
Tatlım gözün Aydın.. Maşallah bebeğine...
Kizlarrrr Dr geldimmmm
Oğlum donmuş dun dondu resmen hissettim
Bugün 29+4 olduk ultrason da 30+3 cikti
1550 gr olmusuz 42 cm Nasil iyi dimi
Onbesgun sonra tekrar cagirdi
Dün bende 29+3tüm. Benim oğlan sıçırtma olcak galiba. 1200 gram 35cm çıktı. Seninkinin maşallah boyu bayaa uzunmuş. Gerçi benimkinin anası neki oğlu uzun boylu olsun
Tesekkur ederim annislerrr darisi hepinizin
Basina hep güzel hbrler alalim insallah sagsalim dogurdugumuz haberlerini depaylasiriz
OÖperim Suay cnm bugün bir heyecan daha yasiyorum oğlumun karne günü bugün
güle güle kullansın kuzun:)
Canım güle güle kullan.. Ben hangi şampuanı alıcam..deterjan ne seçicem bilemedim :44:
güle güle kullan canım bende sebamed mustela ve chicco arasında kaldım şampuan konusunda
Güle güle kullanin cnm bizde chicco aldik
doğum çantasına koymak için biberon ve emzik alıcam kızlar hangi markayı aldınız siz?
Güle Güle kullansın cnm.. Nasıl güvenilir bi sitemi aldığın yer??Fotoğrafçıyla anlaşabildinmi bende cok istiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?