günaydın kızlar
birşey soracağım başka sitelerden ürün aldığımda tc numarası istemiyordu miniço da istiyor şaşırdım bende güvenip hala ürünlerin siparişini veremedim miniço dan alışveriş yapan bir arkadaşımız vardı sen vermişmiydin tc güvenemiyorum ya tc vermeye mecbur değiliz ki
(y)
az oncekı lısten farklıydı sankı yukarlarda okuduğum ben kremı ve şampuanı sebamed aldım banyo kopuğu falan almadım onuda mustela almayı düşünüyorum bıde bu nemlendırıcı sut ıyı bıseymı kullanılıyormu sureklı yağlar falan
Bübchen Bebek Nemlendirici Süt 200ml
Bübchen Bebek Pudrası (Nem Önleyici) 100gr
Bübchen Pişik Önleyici krem 100ml.
Bübchen Hassas Ciltler için Bebek Şampuanı 200ml.
Kızlar ben set olarak değilde şu şekilde almak istiyorum buna bide sünger ekledim mi tamamdır setler beni tam olarak tatmin etmedi gerekli gördüklerimi ben ekledim 62 liraya geldi kargo ile birlikte sizce nasıl, alınacak olsa el kremi yüz kremi parfüm bile var ama bence temelde lazım olanlar bunlar mustela içinde bakıcam bakalım o ne kadar tutucak
az oncekı lısten farklıydı sankı yukarlarda okuduğum ben kremı ve şampuanı sebamed aldım banyo kopuğu falan almadım onuda mustela almayı düşünüyorum bıde bu nemlendırıcı sut ıyı bıseymı kullanılıyormu sureklı yağlar falan
evet canım farklıydı tamamı bübchendi ve bebek pudrasıda vardı lakin pudrayı sağlıklı bulmuyomuş uzmanlar onun yerine gerekirse mısır nişastası kullanın demişler, bide pişik kremi olarak mustela daha etkiliymiş listeyi modifiye ettim
Bugun itibariyle 31+0 olduk :) buyuyoruzzzz
Benim bi sorum var kizlar, dun aksam annecigim geldi. Hep diyodum, amcamin gelininden istemistik kullandigi kiyafetleri biz yollasin diye, annem bir valiz bebis kiyafeti getirmis, aksam aksam hepsine tek tek baktim. Hepsi cok cici, fakat ama lakin hemen hepsi lekeli. Ozellikle boyun kisminda bayaa buyuk sari lekeler vargeceden beri dert oldu bana, nasil cikcak o leker. Gelinimiz oyle pis filan degildir, nette bakindim da bebek lekeleri hakikaten cikmasi zor lekelermis. Bbi onerisi olan var mi? Ben onlari nasil cikarabilirim??
Bübchen Bebek Nemlendirici Süt 200ml
Bübchen Hassas Ciltler için Bebek Şampuanı 200ml.
Mustela Vitamin Barrier Cream Tube Pişik Önleyici Krem
bunları aldım, pudrayı önermiyolarmış mustelanın pişik kremide daha etkiliymiş 57 liraya mal oldu inşallah memnun kalırım
günaydın herkese;
kızlar ben 28 .haftadayım,ne aralıklarla doktora gidiyorsunuz en son şeker yükleme yaptırdım başka test yok zaten, 1ay oldu gitmeyeli yarın gidicem inşallah sizleri merak ettim nasıl gidiyorsunuz:26:
Canım ben de çok arada kalmıştım biraz önce sipariş verdim...
Mustela şampuan yenidoğan 150 ml
Mustela hydra bebek losyonu 300 ml
Mustela dermi cleansing saç ve vücut temizleme jeli 500 ml
Bana da arkadaşım önerdi canım.. Bundan da kurtuldum.. Düşünmesi bile çok yordu beni...sıkıntılıyım ya
nemlendiriciyi banyo sonrası masaj niyetine kullanıcam, aslında bunlar hep ayrı ürün banyo sütü masaj yağı yok efendim yüz kremi yüz mendili aaaaa dedim bu ne, sabun falan almadım mesela, şampuanın köpüğü zaten vücudunuda pekala temizler sanki ne kiri olacak bebeklerin, o yüzden ayrıca vücut şampuanı falan almadım ha ilerde ihtiyaç olursa alırım ama şimdiden eve doldurmanın alemi yok bide zaten Ankaraya gidicem gereksiz yük etmiyim diyorum
günaydın herkese;
kızlar ben 28 .haftadayım,ne aralıklarla doktora gidiyorsunuz en son şeker yükleme yaptırdım başka test yok zaten, 1ay oldu gitmeyeli yarın gidicem inşallah sizleri merak ettim nasıl gidiyorsunuz:26:
ayda bır gıdıyoruz canım eskıden dr mu varmış:)
Canım yağ yerine nemlendirici süt - losyon öneriyorlar ilk 1 yıl için ...
günaydın herkese;
ben bugün öğleden sonra gidiyorum artık 15 günde bir gidicekmişim
ay sorma yaa ben başak burcuyum b.kunu çıkarana kadar araştırırım kafa yorarım ama biliyodum zaten ya bübchen ya mustela alacağımı ortaya karışık oldu benimki
doğrusun vallaama çok yoğunum ancak ayda bir gidiyorum tetenaz aşıma bile gidemedim yarın onuda vurdurayım çok geç demezlerse tabi, haksızlık mı ediyorum kuzuma diye düşüncelere daldım
güzelim acaba şöyle bir durum olabilir mi?aynen bende hiç duymadım, ama ark öyle diyince birde onun doktoru diyince şaşırdım, nese bakalım var mı yok mu bende bilmiyorum, arkadaş bana dönünce bende mutlaka burda paylaşırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?