2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

mınıcodan ben aldım bı tulum bı hastane cıkısı hastane cıkısı soldu hıc tavsıye etmemm

günaydın herkese;
kızlar ben 28 .haftadayım,ne aralıklarla doktora gidiyorsunuz en son şeker yükleme yaptırdım başka test yok zaten, 1ay oldu gitmeyeli yarın gidicem inşallah sizleri merak ettim nasıl gidiyorsunuz:26:

Canım ben de çok arada kalmıştım biraz önce sipariş verdim...

Mustela şampuan yenidoğan 150 ml
Mustela hydra bebek losyonu 300 ml
Mustela dermi cleansing saç ve vücut temizleme jeli 500 ml

Bana da arkadaşım önerdi canım.. Bundan da kurtuldum.. Düşünmesi bile çok yordu beni...sıkıntılıyım ya

nemlendiriciyi banyo sonrası masaj niyetine kullanıcam, aslında bunlar hep ayrı ürün banyo sütü masaj yağı yok efendim yüz kremi yüz mendili aaaaa dedim bu ne, sabun falan almadım mesela, şampuanın köpüğü zaten vücudunuda pekala temizler sanki ne kiri olacak bebeklerin, o yüzden ayrıca vücut şampuanı falan almadım ha ilerde ihtiyaç olursa alırım ama şimdiden eve doldurmanın alemi yok bide zaten Ankaraya gidicem gereksiz yük etmiyim diyorum

sahsen pudraa banada cok eskıde kalmış gıbı geliyor canım bende hepsını mustela almak ıstıyordum aslında aama hedıye cekıım vardı morhipoda 20 tl hedıye cekı kullandım 250ml şampuan ve 200 ml kremı 30 a aldım hatta bıde kargo vermeyım dıye bu fıyata çorapta ekledim 3 lu pumanın çorabını hepsı 30 a geldı

ben çok yeni amway diye bir markanın spreyini aldım. eski ve kolay çıkmayan lekeler için. eşimin bazı gömleklerinde koltuk altları sararmıştı. onları duzeltti. belki 1 yıllık leke ve bir türlü çıkaramamıştım. leke çıkarıcı sprey. pazarda satılıyordu amway urunleri iyi diyor bana temizliğe yardımcı gelen kadınların hepsi. bulması kolay mı bilmiyorum. bir bakın.

Güle güle kullanın canım...

ben bugün öğleden sonra gidiyorum artık 15 günde bir gidicekmişim

ay sorma yaa ben başak burcuyum b.kunu çıkarana kadar araştırırım kafa yorarım ama biliyodum zaten ya bübchen ya mustela alacağımı ortaya karışık oldu benimki

bende dedım su 100ml lık sabunlardan mı alsam banyosu ıcın dıye ama karar veremedımm daha emzık almıştım aventten 2 li o gelmedı 1 hafta gectı teslımat suresı banyo kuvetı masrafası süngerı filesi felan onlarıda netten aldım bekliyorum bakalım

Günaydın hatunlaaaarr biz geldikk..
artık bende diyetli biri olarak sabah eşimi gönderince uyumıcam..
kahvaltımızı yaptık geçmişi okuduk..
bende mustelanın ürünlerini almak istiyorum ama ne gerekli ne değil bi türlü karar veremedim yahu

Canım yağ yerine nemlendirici süt - losyon öneriyorlar ilk 1 yıl için ...

ayda bır gıdıyoruz canım eskıden dr mu varmış:)

doğrusun valla ama çok yoğunum ancak ayda bir gidiyorum tetenaz aşıma bile gidemedim yarın onuda vurdurayım çok geç demezlerse tabi, haksızlık mı ediyorum kuzuma diye düşüncelere daldım

Canım yağ yerine nemlendirici süt - losyon öneriyorlar ilk 1 yıl için ...

hımm ondan alayım ozman zaten kredı kartım işyerınde masamın uzerınde heran bıseyler alma pesındeyım:) haha esım dıyorkı artık maaşından su kadarını bana ver su kredı kartını azaltt:) bende hep oğluna alıyorum dıyorum

canım bende 28.haftamdayım beni 3 haftada bir çağırıyor artık bu hafta randevum var sonrasında zamanla iki haftaya düşürecekmiş

,şekerim 1 aydır bakıyordum.. Hatta abcderm den numune falan istedim Ekim Kasım gibi... Çok şükür bitti.. Az kaldı eksiğimiz... Gece rüyama çikolatalar girdi uykum kaçtı.. Onlara karar veremedim daha... Yazık eşime üzülüyorum.. Adam beni rahatlatsın diye uğraşıyor....

Son düzenleme:
Herkes bakım ürünleri derdine düşmüşBen nemlendirici losyon falan almayı düşünmüyorum şahsen.Ablam Anadolu hastanesinde doğum yapmıştı.Sonrasında bebek bakımı için eve eğitim vermeye baş hemşire gelmişti kendisi yeni doğan bebeklere krem,bebek yağı vb şeyleri kullanılmaması gerektiğini söyledi.ne kadar olursa olsun içinde kimyasallar olduğu çok çok istenirse bebeği hergün yıkıyorsanız haftada 2-3 kere son durulama suyunun içine 2-3 damla bebek yağı koyup o şekilde son suyu dökülmesini belirtmişti.şampuan konusunda da haftada 1 kere şampuanlamayı önerdi.Kafasında konak oluşmasının sebepleri şampuanmış zaten.ablam ilk çocuğunda hep şampuan kullandı konak vardı bunda kullanmadı gerçekten yok.O yüzden bende pek bu ürünlere sıcak bakmıyorum en azından yeni doğduklarında.Bir niveanın pişik kremini ve dalinin şampuanını aldım.Diğerleri zaman ilerledikçe alınır zaten.

Bu arada herkeslere Günaydınlar olsun.... Bol bol evlat şiddeti görün bugün tekmeler dirsekler yiyin

doğrusun valla ama çok yoğunum ancak ayda bir gidiyorum tetenaz aşıma bile gidemedim yarın onuda vurdurayım çok geç demezlerse tabi, haksızlık mı ediyorum kuzuma diye düşüncelere daldım

Hiç bir dozunu vurulmadın mı canım?Aman ihmal etme sonuçta sezeryan olma ihtimalimizde var bunun için çok gerekli tek dozda etkili olmuyormuş en az 2 doz umarım geç kalmamışsındır.

aynen bende hiç duymadım, ama ark öyle diyince birde onun doktoru diyince şaşırdım, nese bakalım var mı yok mu bende bilmiyorum, arkadaş bana dönünce bende mutlaka burda paylaşırım...
güzelim acaba şöyle bir durum olabilir mi?
bizim şirkette yaptılar da ordan aklıma geldi, toplamda ne kadar süt iznin var?? örnek günde 1 saat 1 yıl diyelim..
kaç saat yapar toplamda, bunu mesai saati olarak hesaplayın 45-50 güne denk geliyor.. acaba süt izinlerini toptan bir şekilde çalışıyormuş gibi gösterip de bu şekilde kullanılmış olmasın..
bizim şirkette kızın biri böyle yapmıştı, annesi gelene dek süt izinleri birleştirdi yaklaşık 1.5 ay toptan izin kullandı bu sırada maaşıda yattı tabi. sonralarda noldu süte gitti mi onu bilmiyorum
özel sektör de hele bizim şirkette tamamen inka ile görüşmeye göre değişiyor izin konusu..

aklıma gelmişti bir yazayım dedim annişlere

yaw iki satırı yazana kadar prenses 4 tekmik attı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…