Herkes bakım ürünleri derdine düşmüşBen nemlendirici losyon falan almayı düşünmüyorum şahsen.Ablam Anadolu hastanesinde doğum yapmıştı.Sonrasında bebek bakımı için eve eğitim vermeye baş hemşire gelmişti kendisi yeni doğan bebeklere krem,bebek yağı vb şeyleri kullanılmaması gerektiğini söyledi.ne kadar olursa olsun içinde kimyasallar olduğu çok çok istenirse bebeği hergün yıkıyorsanız haftada 2-3 kere son durulama suyunun içine 2-3 damla bebek yağı koyup o şekilde son suyu dökülmesini belirtmişti.şampuan konusunda da haftada 1 kere şampuanlamayı önerdi.Kafasında konak oluşmasının sebepleri şampuanmış zaten.ablam ilk çocuğunda hep şampuan kullandı konak vardı bunda kullanmadı gerçekten yok.O yüzden bende pek bu ürünlere sıcak bakmıyorum en azından yeni doğduklarında.Bir niveanın pişik kremini ve dalinin şampuanını aldım.Diğerleri zaman ilerledikçe alınır zaten.
çok şirin ve değişik olmuş...ellerine sağlık..sağlıkla sıhhatle dağıt inşallah sevdiklerine...ben 2 bazen 3 yastıkla uyuyorum yine zor oluyor ama uyuyabiliyorum öyle...çok saol canım aynen çok şanslılar inş. bahtları da böyle güzel olur
güle güle kullan cicilerini...bebek lekesini çamaşır suyu çıkarmıyor biliyorum..hatta pek bir şey çıkarmıyor...çünkü yeğenlerimden biliyorum...lekelenen kıyafetleri hep orda hafif bir iz yapıyor tam çıkmasada...eşim iş gereği sürekli beyaz gömlek giydiği için yakaları çok zor çıkıyor...asprin diye bir sprey var her markette var sanırım şimdi... ben a 101 den almıştım...elimde yakalarını çitileyince çabuk yıpranıyor...bu sprey mucize gibi yakalarına sıkıyorum sadece sonra makinaya atıyoruım bembeyaz çıkatıyor..ama sonuçta kimyasal iyice durulasan, bebekler için bir sorun olurmu acaba...Ben onlari nasil cikarabilirim??
banada bazı sabahlar oluyor böyle...o kadar gerçekçi rüyalar görüyorum ki..sabah kalktığımda ...hayatımla ilgili bazı şeyleri yeniden hatırlıyorum...buna evli olduğumda dahil :)))Sabaha kadar 40 tane rüya görüp, uyanınca "kimim ben, neredeyim, bugün günlerden ne" moduna girmeye başladım. Yediğim onca ceviz ve balıktan sonra, dimağım aydınlandı; yeni bir farkındalık düzeyindeyim diye caka satarken aşırı yüklendiğim beyin hücrelerim kısa devre mi yaptı nedir
güzelim acaba şöyle bir durum olabilir mi?
bizim şirkette yaptılar da ordan aklıma geldi, toplamda ne kadar süt iznin var?? örnek günde 1 saat 1 yıl diyelim..
kaç saat yapar toplamda, bunu mesai saati olarak hesaplayın 45-50 güne denk geliyor.. acaba süt izinlerini toptan bir şekilde çalışıyormuş gibi gösterip de bu şekilde kullanılmış olmasın..
bizim şirkette kızın biri böyle yapmıştı, annesi gelene dek süt izinleri birleştirdi yaklaşık 1.5 ay toptan izin kullandı bu sırada maaşıda yattı tabi. sonralarda noldu süte gitti mi onu bilmiyorum
özel sektör de hele bizim şirkette tamamen inka ile görüşmeye göre değişiyor izin konusu..
aklıma gelmişti bir yazayım dedim annişlere
yaw iki satırı yazana kadar prenses 4 tekmik attı maşallah
günaydın anneler...
dün yeğenlerimi görmeye gittim onlara sarılıp uyumak için...yaşam enerjim bitmek üzereydi çünkü...dün akşam söyledikleri şeylerden sonra bana gülme krizi geldi 10 dk...kendimi durduramadım sonrada ağlamaya başladım...banyoya koştum..altıma kaçırmıştım gülerken ,annemden iç çamaşırı istedim...(yeğenlerim,halam altına işemiş diye herkese söylediler)....banyoya koştum..minik tosbalarda arkamdan koştu...''halacım neden ağlıyorsun....hala neden bu kadar çok ağlıyorsun.... halacım gözlerinden ne akıyor...(makyajım akıyor bu arada)''...sinirlerim bozulmuş demek ki ...iyi geldi birazda...rahatladım...çok şirin ve değişik olmuş...ellerine sağlık..sağlıkla sıhhatle dağıt inşallah sevdiklerine...ben 2 bazen 3 yastıkla uyuyorum yine zor oluyor ama uyuyabiliyorum öyle...
güle güle kullan cicilerini...bebek lekesini çamaşır suyu çıkarmıyor biliyorum..hatta pek bir şey çıkarmıyor...çünkü yeğenlerimden biliyorum...lekelenen kıyafetleri hep orda hafif bir iz yapıyor tam çıkmasada...eşim iş gereği sürekli beyaz gömlek giydiği için yakaları çok zor çıkıyor...asprin diye bir sprey var her markette var sanırım şimdi... ben a 101 den almıştım...elimde yakalarını çitileyince çabuk yıpranıyor...bu sprey mucize gibi yakalarına sıkıyorum sadece sonra makinaya atıyoruım bembeyaz çıkatıyor..ama sonuçta kimyasal iyice durulasan, bebekler için bir sorun olurmu acaba...
banada bazı sabahlar oluyor böyle...o kadar gerçekçi rüyalar görüyorum ki..sabah kalktığımda ...hayatımla ilgili bazı şeyleri yeniden hatırlıyorum...buna evli olduğumda dahil :)))
Bu arada herkeslere Günaydınlar olsun.... Bol bol evlat şiddeti görün bugüntekmeler dirsekler yiyin
günaydınnnnnnnnnn
yeni yeni o tekmeleri hisseden biri olarak çook hoşuma gitti sen çok yaşa emi :))))))))))))))))))))))))))))
http://www.karaca-home.com/2013-14-sonbahar-kis/mr.pati
kızlar üstteki link açılır umarım, sizce bu karacanın ürünleri 70*110 park beşiklerine uyumlu olur mu? Yerinde gören gezen bilen var mı? internette yazmıyor ölçüleri
Kuzum acil değilse birkaç gün içinde avm ye gidicem sorarım senin için ebatını..
valla ben direk beyazlarda kullandığım için krem rengi bir şeyin rengini attırırmı acaba diye düşünüyorum..istersen sen spreyi al renkli kullanmadığın yada koltukların rengine yakın bir şeyin üzerine sık...eğer rengini açıyorsa kullanma yazık koltuklarına en azında tuvalette mutfakta kullanırsın olmazsaHırsızı bu aspirin dediğin ürünü bende bimde gördüm almak ile almamak arasında gittim geldim, almadım neticede, benim koltuklarım krem rengi ve kaloriferden çıkan isler hep üstüne yapıştı onu silmek istiyorum, memlekete gitmeden, gerçi gelene kadar yine kirlenir ama en azından daha da beter olmasın, nasıl kullanmalıyım, işe yarar mı, hazırladığım suyun içine mi dökeyim aspirini? Direkt koltuğu fıs fıs yaparsam zararı olur mu acaba ?
Herkes bakım ürünleri derdine düşmüşBen nemlendirici losyon falan almayı düşünmüyorum şahsen.Ablam Anadolu hastanesinde doğum yapmıştı.Sonrasında bebek bakımı için eve eğitim vermeye baş hemşire gelmişti kendisi yeni doğan bebeklere krem,bebek yağı vb şeyleri kullanılmaması gerektiğini söyledi.ne kadar olursa olsun içinde kimyasallar olduğu çok çok istenirse bebeği hergün yıkıyorsanız haftada 2-3 kere son durulama suyunun içine 2-3 damla bebek yağı koyup o şekilde son suyu dökülmesini belirtmişti.şampuan konusunda da haftada 1 kere şampuanlamayı önerdi.Kafasında konak oluşmasının sebepleri şampuanmış zaten.ablam ilk çocuğunda hep şampuan kullandı konak vardı bunda kullanmadı gerçekten yok.O yüzden bende pek bu ürünlere sıcak bakmıyorum en azından yeni doğduklarında.Bir niveanın pişik kremini ve dalinin şampuanını aldım.Diğerleri zaman ilerledikçe alınır zaten.
Bu arada herkeslere Günaydınlar olsun.... Bol bol evlat şiddeti görün bugüntekmeler dirsekler yiyin
aciliyeti yok tabi sorarsan memnun olurum, modelleri hoşuma gidiyor, fiyatıda uygun internetten alırım, uygunsa, çok sağol
hımm ondan alayım ozman zaten kredı kartım işyerınde masamın uzerınde heran bıseyler alma pesındeyım:) haha esım dıyorkı artık maaşından su kadarını bana ver su kredı kartını azaltt:) bende hep oğluna alıyorum dıyorum
Dün doktora gittim.29+2 haftalıgım 1500 kilo kızım.doktor biraz iri olacak dedi.bende daha 5.5 kilo aldım.bu arada dönmüş baş aşagı duruyormuş.tuvalete koşturmalarım bu yüzdenmiş.birşey merak ediyorum nasıl dogum yapacağımız kaçıncı haftada belli oluyo bilen varmı
kızlar dün kan uyuşmazlığı duyarlılık testi (indirecct coombs)yaptırdık. kürtajdan ve 8. haftadaki kanamamdan sonra kan uyuşmazlığı iğnesi vurulmama rağmen sonuç pozitif çıktı. yani vücudum bebeğin kanına karşı antikor üretmiş bir nevi savunmaya geçmiş.bu da bebek için olumsuz sonuçlar doğurabilirmiş. doktor bunun derecesinin önemli olduğunu eğer 1/2 1/4 ise bebekte sorun açmayacağını ancak 1/8 ve 1/16 ise çocuk açısından sıkıntı yaratacağını söyledi. bunun için titre testi istedi tıp fakültesinde yapılıyormuş. titre oranı yüksekse takip altına alınması gerekiyormuş. bugün doçentin özel kliniğinden randevu aldık.çocuğun beynindeki kan akış hızından çocukta anemi gibi sorunlar olup olmadığına bakacak. eğer sorun varsa bebeğe kordondan kan aktarılacak. kızlar dua edin bebeğim az oranda etkilenmiş olsun bu durumdan. dua edin bebeğim için. dünden beri uyuduğum uyku bile zehir oldu. doktor bebekte şimdilik sorun yok dedi. ama içim rahat değil. kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırılsa bile demekki fayda etmiyormuş.
Dün doktora gittim.29+2 haftalıgım 1500 kilo kızım.doktor biraz iri olacak dedi.bende daha 5.5 kilo aldım.bu arada dönmüş baş aşagı duruyormuş.tuvalete koşturmalarım bu yüzdenmiş.birşey merak ediyorum nasıl dogum yapacağımız kaçıncı haftada belli oluyo bilen varmı
kızlar dün kan uyuşmazlığı duyarlılık testi (indirecct coombs)yaptırdık. kürtajdan ve 8. haftadaki kanamamdan sonra kan uyuşmazlığı iğnesi vurulmama rağmen sonuç pozitif çıktı. yani vücudum bebeğin kanına karşı antikor üretmiş bir nevi savunmaya geçmiş.bu da bebek için olumsuz sonuçlar doğurabilirmiş. doktor bunun derecesinin önemli olduğunu eğer 1/2 1/4 ise bebekte sorun açmayacağını ancak 1/8 ve 1/16 ise çocuk açısından sıkıntı yaratacağını söyledi. bunun için titre testi istedi tıp fakültesinde yapılıyormuş. titre oranı yüksekse takip altına alınması gerekiyormuş. bugün doçentin özel kliniğinden randevu aldık.çocuğun beynindeki kan akış hızından çocukta anemi gibi sorunlar olup olmadığına bakacak. eğer sorun varsa bebeğe kordondan kan aktarılacak. kızlar dua edin bebeğim az oranda etkilenmiş olsun bu durumdan. dua edin bebeğim için. dünden beri uyuduğum uyku bile zehir oldu. doktor bebekte şimdilik sorun yok dedi. ama içim rahat değil. kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırılsa bile demekki fayda etmiyormuş.
internetten baya araştırdıım bübchen kullananlar baya memnun en hassas ciltlere bile uyum sağlıyormuş onun için onu tercih edicem şampuanını pişik kremini sabununu bide nemlendirici süt olan çantalı setini alıcam fiyatıda sebamed ve mustelaya göre uygun
allah razı olsun canım sağol çok doğru dıyorsun canım rabbım güzel şeylerı paylaşmamızı nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?