2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ben katılıyorum. çok az şampuan kullanmak sart. oğlum 3.5 yaşında ona bile baya aralıkla sampuan yapıyorum. suyla temizleniyor hala ve saçları yağlanmıyor. bebeklerde hiç gerek yok. 2 hafta da bir belki surulebilir. vucudu içinde zeytin yağını tavsiye ederim. masaj yapmak için yağ ihtiyacı oluyor cunku. pişik kremi olarak en son popolin aldım rahatladı popo. minik kırmızı sivilceler olmuştu hem çikko da hem niveyada.

günaydın anneler...
dün yeğenlerimi görmeye gittim onlara sarılıp uyumak için...yaşam enerjim bitmek üzereydi çünkü...dün akşam söyledikleri şeylerden sonra bana gülme krizi geldi 10 dk...kendimi durduramadım sonrada ağlamaya başladım...banyoya koştum..altıma kaçırmıştım gülerken ,annemden iç çamaşırı istedim...(yeğenlerim,halam altına işemiş diye herkese söylediler)....banyoya koştum..minik tosbalarda arkamdan koştu...''halacım neden ağlıyorsun....hala neden bu kadar çok ağlıyorsun.... halacım gözlerinden ne akıyor...(makyajım akıyor bu arada)''...sinirlerim bozulmuş demek ki ...iyi geldi birazda...rahatladım...
çok saol canım aynen çok şanslılar inş. bahtları da böyle güzel olur
çok şirin ve değişik olmuş...ellerine sağlık..sağlıkla sıhhatle dağıt inşallah sevdiklerine...ben 2 bazen 3 yastıkla uyuyorum yine zor oluyor ama uyuyabiliyorum öyle...

Ben onlari nasil cikarabilirim??
güle güle kullan cicilerini...bebek lekesini çamaşır suyu çıkarmıyor biliyorum..hatta pek bir şey çıkarmıyor...çünkü yeğenlerimden biliyorum...lekelenen kıyafetleri hep orda hafif bir iz yapıyor tam çıkmasada...eşim iş gereği sürekli beyaz gömlek giydiği için yakaları çok zor çıkıyor...asprin diye bir sprey var her markette var sanırım şimdi... ben a 101 den almıştım...elimde yakalarını çitileyince çabuk yıpranıyor...bu sprey mucize gibi yakalarına sıkıyorum sadece sonra makinaya atıyoruım bembeyaz çıkatıyor..ama sonuçta kimyasal iyice durulasan, bebekler için bir sorun olurmu acaba...

banada bazı sabahlar oluyor böyle...o kadar gerçekçi rüyalar görüyorum ki..sabah kalktığımda ...hayatımla ilgili bazı şeyleri yeniden hatırlıyorum...buna evli olduğumda dahil :)))

Son düzenleme:

Maşallah bebeşine benim oğlanda galiba sol kaburgamın altına ayağını soktu orda birşey hissediyorum :S artık bilmiyorum nasıl yaptıklarını en iyisi yasada olduğu gibi kullanmak galiba çok düşününce insan bunalıyor, benim için öyle oluyor, bazen bir iyiyim bir kötüyüm, sıkıldım iyice, psikolojim bozuldu galiba, herşey üst üste geldi, şehir değişikliği, yeni bir evlilik, arkasına gebelik, ilerde bir bebeğin sorumluluğu, bütün bunların üstüne etrafında insan olmayışı... böyle devam ederse delirecem

Hırsızı bu aspirin dediğin ürünü bende bimde gördüm almak ile almamak arasında gittim geldim, almadım neticede, benim koltuklarım krem rengi ve kaloriferden çıkan isler hep üstüne yapıştı onu silmek istiyorum, memlekete gitmeden, gerçi gelene kadar yine kirlenir ama en azından daha da beter olmasın, nasıl kullanmalıyım, işe yarar mı, hazırladığım suyun içine mi dökeyim aspirini? Direkt koltuğu fıs fıs yaparsam zararı olur mu acaba ?

valla ben direk beyazlarda kullandığım için krem rengi bir şeyin rengini attırırmı acaba diye düşünüyorum..istersen sen spreyi al renkli kullanmadığın yada koltukların rengine yakın bir şeyin üzerine sık...eğer rengini açıyorsa kullanma yazık koltuklarına en azında tuvalette mutfakta kullanırsın olmazsa

sana katılıyorum cnm bu konuda. ben yeni doğan için şampuan aldım johnsosnın niveanın sabunu ve losyonunu aldım. ha bi de pudram var pişik kremi bepanten var. konak nasıl oluşuyor önleniyor hep merak ederdim demek şampuanlardanmış.

Bu arada herkeslere Günaydınlar olsun.... Bol bol evlat şiddeti görün bugün tekmeler dirsekler yiyin

görüyoruz cnm her gün maşallah bizimkisi tekem yumruk şampiyonu her gün

aciliyeti yok tabi sorarsan memnun olurum, modelleri hoşuma gidiyor, fiyatıda uygun internetten alırım, uygunsa, çok sağol

Canım genelde nevresimler standarttır.Ben nevresimciden sormuştum.100*150 oluyor boyutları.

kuzum senin gene kredi kartı masandaymış ben çok harcarım diye eşime vermiştim yani şu an kartım yok lakin kart numarası güvenlik numarası son kullanma tarihi falan hep aklımda kart olmadan da alabiliyorum

Dün doktora gittim.29+2 haftalıgım 1500 kilo kızım.doktor biraz iri olacak dedi.bende daha 5.5 kilo aldım.bu arada dönmüş baş aşagı duruyormuş.tuvalete koşturmalarım bu yüzdenmiş.birşey merak ediyorum nasıl dogum yapacağımız kaçıncı haftada belli oluyo bilen varmı

maşallahh bebişine nasıl doğum yapacağın senin seçimin olacak, normal istiyorsan bebeğin ters bile olsa son ana kadar beklersin ama sezaryan istiyorsan doktorunla konuşursun ona göre kararlaştırır gün alırsın, bir riskin yoksa böyle oluyor diye biliyorum

kızlar dün kan uyuşmazlığı duyarlılık testi (indirecct coombs)yaptırdık. kürtajdan ve 8. haftadaki kanamamdan sonra kan uyuşmazlığı iğnesi vurulmama rağmen sonuç pozitif çıktı. yani vücudum bebeğin kanına karşı antikor üretmiş bir nevi savunmaya geçmiş.bu da bebek için olumsuz sonuçlar doğurabilirmiş. doktor bunun derecesinin önemli olduğunu eğer 1/2 1/4 ise bebekte sorun açmayacağını ancak 1/8 ve 1/16 ise çocuk açısından sıkıntı yaratacağını söyledi. bunun için titre testi istedi tıp fakültesinde yapılıyormuş. titre oranı yüksekse takip altına alınması gerekiyormuş. bugün doçentin özel kliniğinden randevu aldık.çocuğun beynindeki kan akış hızından çocukta anemi gibi sorunlar olup olmadığına bakacak. eğer sorun varsa bebeğe kordondan kan aktarılacak. kızlar dua edin bebeğim az oranda etkilenmiş olsun bu durumdan. dua edin bebeğim için. dünden beri uyuduğum uyku bile zehir oldu. doktor bebekte şimdilik sorun yok dedi. ama içim rahat değil. kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırılsa bile demekki fayda etmiyormuş.

inş bebeğin az etkilenmiştir cnm! olumsuz bişey çıkmaz inş!

ne güzel cnm maşallah! az da kilo almışsın nasıl başardın:) benim oğlum da 27+5te 1390grdı. benimki de iri olacak sanırım. sağlıklı olsunlar da...

Canım çok geçmiş olsun.Üzülme sakın Allah'ın izniyle bebeğinde bişey çıkmayacak.Biliyosun doktorları her zaman en kötüsünden başlarlar.İnşallah derecesi en düşük olan çıkar hatta hiç çıkmaz.Dua et bol bol tamam mı.Allah yardımcın olsun senin ve hepimizin..

hangi siteden alacaksın tatlım ben de ondan almayı düşünüyorum

güzel haberlerle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…