2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

geçmiş olsun tatlım, canını sıkma lütfen morel bozma, İnşallah hiç bişe çıkmayacak dualarımız seninle olacak, neticeden haber ver, benim ablamla eşininde aralarında kan uyuşmazlığı vardı, ayrıntıya sahip değilim, çok şükür onlarda bişe çıkmadı, ama bebek doğar doğmaz iğne yaptırmışlardı diye hatırlıyorum, allahın izni ile inşallah güzel haberlerle gelceksin

inşallah canım. en baştan beri kan uyuşmazlığım var diyorum her kontrolde. hiç umursamıyorlardı. kan uyuşmazlığı olan arkadaşlarda yaptırsın bu testi. doktora kalsa 1 ay sonra tekrar bakalım dedi. ben ortalığı yıktım 1 ay kendi çocuğu olsa bekleyebilir miydi acaba

çok uygunmuş hangi siteden baktın tatlım?

benim ablamlardada var ama bu testi bilmiyor onlar. bende düşükten sonra yaptırmıştım iğnemi hatta 8. haftada kanamadan sonrada iğne yaptırdım. ama o uyuşmazlık iğnesinin bir sınırı varmış. anneden bebeğe fazla kan pompalanırsa iğne etkisini kaybedermiş. inşallah güzel haberlerle gelmeyi umut ediyorum

Canım geçmiş olsun.İnşallah hiçbir problem çıkmadan meleğine kavuşucaksın.Ben 8 haftalık kürtaj ve 5 haftalık düşük yaptım.Bizde de kan uyuşmazlığı var.Ama iğne yapmadılar bana.Hatta sormadılar bile.Bende narkozun etkisiyle söylemeyi unuttum.Daha sonra tıp fakültesinde indirect coombs testi yaptırdım.Sonucum negatif çıktı.Ama hamile kaldıktan sonra bu test tekrarlanmadı.O yüzden senin için bi yorum yapamayacağım.Bir fikrim yok.Rabbim yardımcın olsun.

bakım setlerini iyi günlerde kullanın arkadaşlar bende bu cuma dr gidiyorum bakalım ne dicek 15 günde bir gel diyecek mi :)

kizlaarrrr ben bu aralar butun gunumu yusufla geciriyorum :18::18::18:
yusuf yusuf :18:

Ankara annelerine sesleniyorum temizliğe gelen yardımcınız ya da tanıdığınız var mı çok acil ihtiyacım var düzenli almayı düşünüyorum artık...

günaydın annişler sabah aile hakımliğine gittik kan ıdrar verdık sonuçlar yarın cıkacak kızımın kalp atışlarını dinledik ayyy cok güzeldi 2 ayda sadece 2kilo 200 gr almışım yanı 69 kıloyum doktor ıyı dedi ama tansıyonum yüksek cıktı büyük 12 küçük 8 gebelikte bu yüksek oluyormuş 1 ay boyunca her sabah ölçüp yazacakmışım ellerim cok şiş bundan olabılır dedi tuzu keseceksın dedi zaten kullanmıyorum kı dün akşam halılar yıkamaya gitti 8 kadın geliyor artık yavaş yavaş işler başlıyor

kv dem söyledi... batıl inanç bunlar...ben söylerken senin beşik aklıma hiç gelmedi valla...kuralım dursun dedim...kırıkmı çıkıkmı bakalım...zaten zor kurduk tekrar bozmaya uğraşamazdım...

yok canım bende ınanmam zaten öyle seylere valla aynen bende bozamam

sultanım bunlar çok güzelllllll kuzun güzel günlerde kullansız beşiğini canım ya bayıldm bayıldım bayıldım

canım benım cok teşekkür ederim

güzel gunlerde kullan canım ben sadece saç vücut şampuanı ve durulanmayan suyunu aldım pişik kremı de sudockrem aldım

Kızlar elleriniz dert görmesin.
Çok güzeller.
Sağlıkla gelsinler de herşeyleri hazır maşallah =)
Bizim çocukluğumuz tek oyuncakla geçiyordu.
Şimdikiler çok şanslı valla.

teşekkürler canım benım evet şimdilik hem şanslı hem masraflı

ayy yerım ben bunları cok güzel olmuş ümranım hayırlı olsun

ya kızlar aranızda uyku sorunu yaşayan var mı ben uyuyamıyorum sağada dönsem solada dönsem nefes lamıyorum deliricem artık

canım kafanın altına yastık koy bıraz yuksek dursun kafan

Günaydınnnnn güzel annelerrrrrrr
Şu ocak ayı bitse artık diyorumm...
Şubat annelerinin yarısı ocakta doğurmuş :) neredeyse....
Şubat gelince mart annleri doğurur....
Eeee sonra sıra bizde......

ayyy az kaldı anar vallahı cok heyecanlıyım

bebeğin yüzüne nemlendırıcıye gerek yok bence şampuan pişik kremı yeterlı canım bırde hakıkı zeytın yağı aldın mı tamam dır oh misler gibi

hayırlı olsun canım bende mustela saç ve vücut şampuanı ve durulanmayan bebek losyonunu aldım

oh mıs gıbı bız çalışanlar her sabah erkenciyiz kız sende alışırsın mustelanın saç ve vut şampuanı ve durulanmıyan losyanunu al yeterlı
Bu arada herkeslere Günaydınlar olsun.... Bol bol evlat şiddeti görün bugün tekmeler dirsekler yiyin

valla sabahtan yıyorum dayagını kızımın

anarcım bende karaca alacağım sanırım her ölçüleri var arayıp öğren tlf bılgı verıyorlar

maşallah tosuna gelişimi cok ıyı annesı bende cumartesi gidiyorum doktora cok heyecanlıyım özledim kızıımı

canım benım bıtanem ınsallah bırsey cıkmaz allaha sığın dua et ondan ıste ondan dıle o herşeyın en ıyısını en güzelini nasip eder ıcını ferah tut

canım 10 haftadan önceki düşük ve kürtajlarda kan uyuşmazlığı iğnesine gerek yokmuş. benim 11 haftalıktı o nedenle hemen yaptılar. bence kan uyuşmazlığı iğnesi yaptır canım 7.aydan sonra yapılıyor doktora sor. sormayınca bişey söylemiyorlar. koruyucu amaçlı iğne olmanda fayda var

Canım seninki negatif eşinin pozitif mi?Eğer uyuşmazsızlık varsa bile bebek pozitif olursa bir sorun teşkil etmiyormuş.Eğer negatif olursada gene bu bebeğinde bir sorun olmuyormuş ama bir dahaki hamileliğinde bebeğin anemi olma ihtimali oluyormuş.

Rh uygunsuzluğu varlığında eğer bebek pozitif ise gebelik ya da doğum esnasında anne kanı ile bebeğin kanı temas eder ve anne kanına bebek kanındaki eritrositler (kırmızı kan hücreleri) geçer. Bu eritrositler üzerinde bebeğe ait Rh antijenleri vardır. Anne buna anti Rh antikoru üreterek cevap verir. Bu gebelikteki bebek bir zarar görmez ancak bir sonraki gebelikte bebek eğer Rh (+) olur ise anne kanındaki bu ilk gebelikte oluşmuş anti Rh antikorlar bebeğe geçer ve bebeğin kanında eritrositlerin parçalanmasına ve bebekte kansızlığa (anemi) neden olur.

Bu şekilde bir yazı buldum bende.İnşallah bişey çıkmaz canım kalbini ferah tut tamam mı?

dogum heyecani sardi gun yaklastikca

sorma cnm ya bende de var o heyecan... sürekli nette araştırıyorum doğum konusunu. etrafımdaki kişilere soruyorum herkesten ayrı bi cvp alıyorum. yani tamamen sürpriz olucak galiba doğum şekli benim için. eşim de sen bazen kendinden beklenilmeyecek derecede cesaretli ve güçlü oluyorsun normal doğum yapabilirsin bence diyo bilmiyorum ki ya...

Canım etkilenmemiştir inşallah .. Dua edelim biz.. Yıpratma kendini çünkü bebeğin hisseder o da üzülür..

Bende normal doğum istiyorum fakat o andan değilde en çok çatı muayenesinden korkuyorum
Birde beklemek çok zor geliyor 38.haftada Allah nasip ederde o zamanı görürsem yaptır sezeryanı al meleğini kucağına diyor bir yanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…