inş bebeğin az etkilenmiştir cnm! olumsuz bişey çıkmaz inş!
ne güzel cnm maşallah! az da kilo almışsın nasıl başardın:) benim oğlum da 27+5te 1390grdı. benimki de iri olacak sanırım. sağlıklı olsunlar da...
kızlar dün kan uyuşmazlığı duyarlılık testi (indirecct coombs)yaptırdık. kürtajdan ve 8. haftadaki kanamamdan sonra kan uyuşmazlığı iğnesi vurulmama rağmen sonuç pozitif çıktı. yani vücudum bebeğin kanına karşı antikor üretmiş bir nevi savunmaya geçmiş.bu da bebek için olumsuz sonuçlar doğurabilirmiş. doktor bunun derecesinin önemli olduğunu eğer 1/2 1/4 ise bebekte sorun açmayacağını ancak 1/8 ve 1/16 ise çocuk açısından sıkıntı yaratacağını söyledi. bunun için titre testi istedi tıp fakültesinde yapılıyormuş. titre oranı yüksekse takip altına alınması gerekiyormuş. bugün doçentin özel kliniğinden randevu aldık.çocuğun beynindeki kan akış hızından çocukta anemi gibi sorunlar olup olmadığına bakacak. eğer sorun varsa bebeğe kordondan kan aktarılacak. kızlar dua edin bebeğim az oranda etkilenmiş olsun bu durumdan. dua edin bebeğim için. dünden beri uyuduğum uyku bile zehir oldu. doktor bebekte şimdilik sorun yok dedi. ama içim rahat değil. kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırılsa bile demekki fayda etmiyormuş.
Canım çok geçmiş olsun.Üzülme sakın Allah'ın izniyle bebeğinde bişey çıkmayacak.Biliyosun doktorları her zaman en kötüsünden başlarlar.İnşallah derecesi en düşük olan çıkar hatta hiç çıkmaz.Dua et bol bol tamam mı.Allah yardımcın olsun senin ve hepimizin..
Bübchen Bebek Nemlendirici Süt 200ml
Bübchen Bebek Pudrası (Nem Önleyici) 100gr
Bübchen Pişik Önleyici krem 100ml.
Bübchen Hassas Ciltler için Bebek Şampuanı 200ml.
Kızlar ben set olarak değilde şu şekilde almak istiyorum buna bide sünger ekledim mi tamamdır setler beni tam olarak tatmin etmedi gerekli gördüklerimi ben ekledim 62 liraya geldi kargo ile birlikte sizce nasıl, alınacak olsa el kremi yüz kremi parfüm bile var ama bence temelde lazım olanlar bunlar mustela içinde bakıcam bakalım o ne kadar tutucak
geçmiş olsun tatlım, canını sıkma lütfen morel bozma, İnşallah hiç bişe çıkmayacak dualarımız seninle olacak, neticeden haber ver, benim ablamla eşininde aralarında kan uyuşmazlığı vardı, ayrıntıya sahip değilim, çok şükür onlarda bişe çıkmadı, ama bebek doğar doğmaz iğne yaptırmışlardı diye hatırlıyorum, allahın izni ile inşallah güzel haberlerle gelceksin
güzel haberlerle gel inşallah
kızlar dün kan uyuşmazlığı duyarlılık testi (indirecct coombs)yaptırdık. kürtajdan ve 8. haftadaki kanamamdan sonra kan uyuşmazlığı iğnesi vurulmama rağmen sonuç pozitif çıktı. yani vücudum bebeğin kanına karşı antikor üretmiş bir nevi savunmaya geçmiş.bu da bebek için olumsuz sonuçlar doğurabilirmiş. doktor bunun derecesinin önemli olduğunu eğer 1/2 1/4 ise bebekte sorun açmayacağını ancak 1/8 ve 1/16 ise çocuk açısından sıkıntı yaratacağını söyledi. bunun için titre testi istedi tıp fakültesinde yapılıyormuş. titre oranı yüksekse takip altına alınması gerekiyormuş. bugün doçentin özel kliniğinden randevu aldık.çocuğun beynindeki kan akış hızından çocukta anemi gibi sorunlar olup olmadığına bakacak. eğer sorun varsa bebeğe kordondan kan aktarılacak. kızlar dua edin bebeğim az oranda etkilenmiş olsun bu durumdan. dua edin bebeğim için. dünden beri uyuduğum uyku bile zehir oldu. doktor bebekte şimdilik sorun yok dedi. ama içim rahat değil. kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırılsa bile demekki fayda etmiyormuş.
ben bugün öğleden sonra gidiyorum artık 15 günde bir gidicekmişim
ay sorma yaa ben başak burcuyum b.kunu çıkarana kadar araştırırım kafa yorarım ama biliyodum zaten ya bübchen ya mustela alacağımı ortaya karışık oldu benimki
kizlaarrrr ben bu aralar butun gunumu yusufla geciriyorum :18::18::18:
yusuf yusuf :18:
kv dem söyledi... batıl inanç bunlar...ben söylerken senin beşik aklıma hiç gelmedi valla...kuralım dursun dedim...kırıkmı çıkıkmı bakalım...zaten zor kurduk tekrar bozmaya uğraşamazdım...
sultanım bunlar çok güzelllllll kuzun güzel günlerde kullansız beşiğini canım ya bayıldm bayıldım bayıldım
Arkadaşlar bebek bakım seti bakıyordum pişik kremi şampuan vs herkes mustelayı önerdi bende internette set araştırdım sonra içim rahat etmedi eczaneyi gittim sormak için onlarda mustelayı öneriyorlar bende komple setini aldım..bu arada internette çok farklı fiyatlar var açıkca ürün orijinal mi emin olamadım eczaneden almayı tercih ettim çanta hediyeli :)
Kızlar elleriniz dert görmesin.
Çok güzeller.
Sağlıkla gelsinler de herşeyleri hazır maşallah =)
Bizim çocukluğumuz tek oyuncakla geçiyordu.
Şimdikiler çok şanslı valla.
kızlar buda benim meleğimin ikramlık şeker kutusu
bu ilk haliEki Görüntüle 952172
buda stikerıEki Görüntüle 952173
buda yapım aşaması Eki Görüntüle 952174
buda son hali Eki Görüntüle 952175
içinede badem şekerlerimizi ve lokumumuzu koydukmu tamamdır
ya kızlar aranızda uyku sorunu yaşayan var mı ben uyuyamıyorum sağada dönsem solada dönsem nefes lamıyorum deliricem artık
Günaydınnnnn güzel annelerrrrrrr
Şu ocak ayı bitse artık diyorumm...
Şubat annelerinin yarısı ocakta doğurmuş :) neredeyse....
Şubat gelince mart annleri doğurur....
Eeee sonra sıra bizde......
Bübchen Bebek Nemlendirici Süt 200ml
Bübchen Bebek Pudrası (Nem Önleyici) 100gr
Bübchen Pişik Önleyici krem 100ml.
Bübchen Hassas Ciltler için Bebek Şampuanı 200ml.
Kızlar ben set olarak değilde şu şekilde almak istiyorum buna bide sünger ekledim mi tamamdır setler beni tam olarak tatmin etmedi gerekli gördüklerimi ben ekledim 62 liraya geldi kargo ile birlikte sizce nasıl, alınacak olsa el kremi yüz kremi parfüm bile var ama bence temelde lazım olanlar bunlar mustela içinde bakıcam bakalım o ne kadar tutucak
Canım ben de çok arada kalmıştım biraz önce sipariş verdim...
Mustela şampuan yenidoğan 150 ml
Mustela hydra bebek losyonu 300 ml
Mustela dermi cleansing saç ve vücut temizleme jeli 500 ml
Bana da arkadaşım önerdi canım.. Bundan da kurtuldum.. Düşünmesi bile çok yordu beni...sıkıntılıyım ya
Günaydın hatunlaaaarr biz geldikk..
artık bende diyetli biri olarak sabah eşimi gönderince uyumıcam..
kahvaltımızı yaptık geçmişi okuduk..
bende mustelanın ürünlerini almak istiyorum ama ne gerekli ne değil bi türlü karar veremedim yahu
Bu arada herkeslere Günaydınlar olsun.... Bol bol evlat şiddeti görün bugüntekmeler dirsekler yiyin
http://www.karaca-home.com/2013-14-sonbahar-kis/mr.pati
kızlar üstteki link açılır umarım, sizce bu karacanın ürünleri 70*110 park beşiklerine uyumlu olur mu? Yerinde gören gezen bilen var mı? internette yazmıyor ölçüleri
Dün doktora gittim.29+2 haftalıgım 1500 kilo kızım.doktor biraz iri olacak dedi.bende daha 5.5 kilo aldım.bu arada dönmüş baş aşagı duruyormuş.tuvalete koşturmalarım bu yüzdenmiş.birşey merak ediyorum nasıl dogum yapacağımız kaçıncı haftada belli oluyo bilen varmı
Canım geçmiş olsun.İnşallah hiçbir problem çıkmadan meleğine kavuşucaksın.Ben 8 haftalık kürtaj ve 5 haftalık düşük yaptım.Bizde de kan uyuşmazlığı var.Ama iğne yapmadılar bana.Hatta sormadılar bile.Bende narkozun etkisiyle söylemeyi unuttum.Daha sonra tıp fakültesinde indirect coombs testi yaptırdım.Sonucum negatif çıktı.Ama hamile kaldıktan sonra bu test tekrarlanmadı.O yüzden senin için bi yorum yapamayacağım.Bir fikrim yok.Rabbim yardımcın olsun.
hayırdır cnm noldu?
inşallah canım. en baştan beri kan uyuşmazlığım var diyorum her kontrolde. hiç umursamıyorlardı. kan uyuşmazlığı olan arkadaşlarda yaptırsın bu testi. doktora kalsa 1 ay sonra tekrar bakalım dedi. ben ortalığı yıktım 1 ay kendi çocuğu olsa bekleyebilir miydi acaba
dogum heyecani sardi gun yaklastikca
dogum heyecani sardi gun yaklastikca
sorma cnm ya bende de var o heyecan... sürekli nette araştırıyorum doğum konusunu. etrafımdaki kişilere soruyorum herkesten ayrı bi cvp alıyorum. yani tamamen sürpriz olucak galiba doğum şekli benim için. eşim de sen bazen kendinden beklenilmeyecek derecede cesaretli ve güçlü oluyorsun normal doğum yapabilirsin bence diyo bilmiyorum ki ya...
kizlaarrrr ben bu aralar butun gunumu yusufla geciriyorum :18::18::18:
yusuf yusuf :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?