2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

aynen çatı muayenesi en sıkıntılı olan muayene offff... ben de normal doğum istiyorm fakat benim bebeğim biraz kilolu olacak sanırım hep bi hafta on gün ileriden gidiyor. sata göre doğum tarihim 14 nisan ama doktorum nisanın ilk haftalarında da doğabilir dedi. bebeğimin kilosu fazla olursa sezaryen düşünüyorum. diğer türlü normal bakalım cnm ya hangisi daha iyiyse öyle doğuralım:)

Valla dediğim gibi canım ben en çok muayeneden korkuyorum.Normalde alttan muayenede bile binbir şekle giriyorum heleki bunda nasıl yaparım bilmiyorum bayıltsınlar öyle yapsınlar

Bebek bakim urunleri konusulmus. Ben de hep mustela aldim, pisik kremini de seba med aldim. Aslinda mustelaninki daha iyiymis ama indirimde sebamed vardi bebek pudrasi almadim, cok onerilmiyo diye. Bebek yagi aldim belki arada bir masaj yapmak icin gerekebilir diye ama acikcasi ben de zeytin yagi taraftariyim. Pisik ve vucut icin surekli kullanacagim onu. Bebek resksiyon gosterirse de bakarim duruma gore

Hmmm, Amwayin herseyi var evde su an ama o sprey yokkk bakalim, koslaya yatircam. Hatta icine biraz da amway toz deterjan eklerim. Olmazsa o spreyden de alayim. Tesekkur ederim canim, insallah cikar lekeler
Hmmm, asprin ben de kullaniyorum ama cok kimyasal var onda, guvenemem heralde bebek kiyafetleri icin. Gerci sonra durulayip sonra da bebek deterjaniyla yikasam bisey olmaz ama :S
Canim gecmis olsun. Ya kan uyusmazligiyla ilgili cok bi bilgim yok, umarim bebegin icin problem olmaz. Ko doktorun bebegin iyi oldugunu soylemis. Bence icini ferah tut, feraha ciksin.

sana linkini attığım pijama takımına baktınmı?orda çok daha uygun fiyatlıydı yardımcı olmak istemiştim ama anladığım kadarıyla sen bakmadın neyse canım sen bilirsin...
canım kusura bakma ya baktım bakmam mı hatta çok teşekkür ettim saana ....... ama demekki yazamadım.. mesai saatlerindede giremiyorum ya çok yazamıyorum zaten .. kusura bakma.. tekrar teşekkür ederim.. bakıyorum hala ya .. benim bi gecelikle sabahlığım var onlara uygun olsunki birdaha sabahlık almayım diyorum.. bakalım..

ben sabamedin setini aldım.. pudra içinse kızıma hamileyken bi uzmanı dinlemiştim kesinlikle kullanmayın özellikle kız çocuklarında yumurtalıklara zarar veriyormuş..

aynı durumdayız canım bende uyuyamıyorum uzun zamandır bebişlerimiz bizi uykusuz gecelere alıştırıyor sanırım

canım oğlunun güzel haberlerini bekliyoruz iyi olacak inşallah
ooyyyy ooooyyyy çok zor geçiyor günler dün döndüm dolaştım durdum artık saat 3 e geliyo öyle sızıp kalmışım olduğum yere

bende öyle yapıyorum canım ama benim kız gündüz sadfece yemek saatlerinde uyanıp geri uyuduğundan uykusunu alıyo oluyo gece sonra da başlıyoruz kıpırdanıp oynamaya benim ki doğum pozisyonu aldığı için kaburgalarımı tekmeliyo

çok güzel canım güle güle kullanın
çok sağol canım en güzelleri senin olsun

amin canım inş. allah razı olsun ben artık gücüm tükenince sızıp kalıyorum

kutuyu çıkartmayı filan nerden aldın canım ya çok hoş olmuş ben çok kararsız kaldım
ben çok kararsızdım internette gezdikçe boxcity diye bir site buldum istanbul tahtakalede yeri kutu 35 kuruş stiker ise 40 adeti 6 tl hem uygun hem çok cici :)
maşallah canım ne güzel ben de 1 ayda 6 killo almışım ama baktığında hiçte 6 kilo almış gibi durmuyorum teş.ederiz teyzesi kızımın ikramlıkları

canım benim 2. gebeliğim bu. 1. sinde kürtaj olmak zorunda kaldım. kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı 2. bebek etkilenmesin diye. sonuca göre bu bebeğimin kan grubu pozitifmiş bu nedenle benim kanım antikor üretmiş. bunun titre dereceleri varmış. derece 1/2 ve ya 1/4 se kafana takma bebek sağlıkla doğar dedi ama 1/8in üzerindeyse bebeğin kanının değiştirilmesi gerekliymiş. iğneyle bebeğin kordonuna kan aktarılacakmış. şansım şu ki türkiyede bu uygulama sadece bulunduğum ilde yapılıyormuş. saat 3buçukta gideceğiz bakalım gerek görürsek bebeğe kan aktarırız dedi. rabbim hepimizin bebeğini korusun

allahtan pazartesi gününden itibaren izne ayrılıyorum da gündüz bolbol uyuruum gece uyumazsamda olur son 3 gün

Tünaydın kızlar
K.validem bende giremiyorum pek.
Arada okuyup çıkıyorum.
Hazırlıklar devam ediyor herkesin ne güzel =)
Ben bildiğiniz üzere aynalı hediyelik şeklinde şeyler hazırlamak istiyordum, ablam ne gerek var diyor bende bilmiyorum ne yapacağımı.

Son düzenleme:
allahtan pazartesi gününden itibaren izne ayrılıyorum da gündüz bolbol uyuruum gece uyumazsamda olur son 3 gün

ohhh gelsin doğum izni sefan olsun keyfini çıkar bol bol

tatlım git şekerleme ve ürünleri satan yerlere bütün modelleri görünce deli gibi olacaksın hepsini almak isteyeceksin ona göre karar verirsin, ablana bakma sen içinde kalmasın sonra keşke deme

sorun olacağını sanmam canım dualarımız seninle inşallah sorun olmayacak senin kan grubun negatif mi?

Canım inşallah test sonuçların güzel çıkar.iyi haberlerle gel.

aynen canım hiç affetmicem darısı hepinizin başına

Bu hamileliğimde doktoruma anlattım olanları.Şuan için artık bişey yapamayız.Doğumdan sonra bebek babanın kanından olursa iğne yaparız dedi.7.ay da iğne yapılıyor diye bişey demedi.

kuzumm görüşemedik bayadır şekermi cıktı ya anlamadım cok yazı var geri dön dön bitiremiyorum :)))
eğer öyleyse dikkat et kendine canım benim
mustela nın cok begenılıyor pişik kremi şampuanı vs ben burts bees alacagım ondan cok memnun arkadasım var pişik kremide 2 tane alayım dıyorum ne olur ne olmaz mustela ve sudocream

kızlar dün kan uyuşmazlığı duyarlılık testi
canım doktor sana en kötü ihtimali de söylemiş... kan uyuşmazlığı artık çok kolay hal olunacak bir sorun haline geldi...içini ferah tut hiç canını sıkma...hayırlı haberlerle gel

Kızlar ya nette araştırdım.Ama video bulamadım.Bir de siz hamarat gacılara sorayım dedim. Şimdi bu kapı süsleme olayı varya.Tül kapıya nasıl bağlanıyor.Bu işler hiç elimden gelmez.Ne zamandır araştırıyorum.Nette de bişey bulamadım.Siz belki biliyosunuzdur.Nasıl yapcaz bu işi yahu.Altaki resim gibi olsun istiyorum.

Eki Görüntüle 952940

Özendiğin şeyleri yap bence.sonra içinde kalmasın keşke yapsaydım diye.ben de magnet yaptırmayı düşünüyorum mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…