10 şubatta vericem raporunu dedi doktor...32. hafta için....zaten ondan sonra şubatın birmesin e 18 gün kalıyor...ondan sonra şubata kadar da çalışmaya devam edicem ..maaşımı alınca çıkarım sadece martta çalışmıycam inşallah tabiki bir değişiklik olmazsa benim planım bu ...Allah ın benim ve bebeğim için yaptığı plan ne bilmiyorum
günaydın anneler. kızlar benim arada çarpıntım oluyor.beni
halsiz bırakıyor sizler nasılsınız.
doktor bana şeker yüklemesi yapmadı.
şekeri olan arkadaşlar şekeriniz yükseldiğinde nasıl belirtileriniz oluyor.
yardımcı olursanız sevinirim.
ve yaşasın artık 30.hafta başlıyor.
heyecan giderek artıyor.
evet canım ailem batıkentte pijamalarımı falanda kocabeyoğlu pasajından alıcam Ulusada gitmek istiyorum ama bakalım kendimi nasıl hissederim, yorumlarını merakla bekliyorum özellikle fiyatlar
canım az kalmış sanada bende bu cumartesi alacağım raporumu martın 2 haftasına kadar allah nasıp ederse çalışacağım yanlız benım kafama bırsey takıldı mesela 37 haftaya kadar rapor aldım ama 396 doğurdum o kullanmadım ızınler dogum sonrasına aktarılıyormu acaba
canım benım benım çarpıntım yok ama olan arkadaşlar var nıye sana şeker yuklemesı yapmadılar gözüm aydın 30 haftalardasın
canım ben pijamalarımı ızmır cad. aldım tavsıye ederim orayı
sırf meraktan acaba bende kasılmam var diye gitsem mi ki
bu arada ben artık 2 haftada bir gidicem doktora o da şeker çıktı diye imiş, sürekli defterimi kontrol edecekler şekerim ne durumda bebeğin kilosu ne alemde diye 28.haftada 1230 gram çok mu sizce :18:
inan hiç öyle merak edilecek bişi değil..
bağlandığın an korkmaya başlıyosun o kağıt çıkana kadar..
hmmm bana hiç öyle bişi demediler valla..
hoş ben sabit bi doktora gitmiyorum uzun süredir belki o yüzden 2 haftada 1 gel falan dememişlerdir..
toplam 4 ay olarak hesaplandığı için doğumdan önce 2 ay veriyorlar sana gebeliği 40 hafta baz alarak...40 haftadan önce doğurursan kalan zaman doğum sonrasına aktarılıyor...bunu da şöyle bile biliyorlar ...sana hastaneden verilen doğum kağıdını da götürüyormuşsun orada ne zaman doğum yaptığın yazıyormuş...yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin...bildiğim böylecanım az kalmış sanada bende bu cumartesi alacağım raporumu martın 2 haftasına kadar allah nasıp ederse çalışacağım yanlız benım kafama bırsey takıldı mesela 37 haftaya kadar rapor aldım ama 396 doğurdum o kullanmadım ızınler dogum sonrasına aktarılıyormu acaba
anacım sende şeker çıkmadı ki 140 141 ne farkeder karbonhidratı azcık azaltsan yeter şeker olunca bebeğin iri olması kuvvetle muhtemel ya ondan sebep beni sık sık görmek istiyo normal doğumu zora sokarmış dedim ben sezeryan istiyorum zaten oğlum büyüsün serpilsin dilediği kadar
haha
sen oğluşun baya baya delikanlı çıksın istiyosun yani
şekerim çıkmadıysa neden bana diyet verdi bu şaşkınlar bunalıma girdim valla
ayy maşallahh,darısı başımıza,kegel egzersizleri mi yaptı acaba?
masallah sanada nasip olur ins
canım bunalıma girecek bişey yok hatta iyi bile oluyo o kadar çok protein ve kalsiyum alıyosun ki daha uzun süre tok kalıyosun ve benim bacak ve sırt ağrılarım azaldı diş eti kanamalarım azaldı önceden durduk yere bile kanardı şimdi sadece fırçalarken kanıyo mesela, ha tatlı yiyememek sıkıntı mı tabiki evet özellikle benim için büyük sıkıntı ama senin şekerin yüksek çıkmamış bana göre tatlıda dozunda yiyebilirsin şerbetli ya da çok yağlı tatlılardan az ye sülü tatlıya yumul, bide diyet kilonuda kontrol altına alıyo iyi oluyo, bilmem ki züğürt tesellisi mi bu dediklerim bardağın dolu tarafından bakmaya alıştım sanırım
sırf meraktan acaba bende kasılmam var diye gitsem mi ki
bu arada ben artık 2 haftada bir gidicem doktora o da şeker çıktı diye imiş, sürekli defterimi kontrol edecekler şekerim ne durumda bebeğin kilosu ne alemde diye 28.haftada 1230 gram çok mu sizce :18:
ya kuzum ne kadar ince olursa olsun bn ömrüm boyunca 1 gün içinde 9dilim ekmk yemedim hiç..
ayrıca tek bi öğünde hem çorba hem bulgur pilavı/sade makarna,hem sebze yemeği/k.baklagil,2köfte kadar et/tavuk/balık/peynir ve 3 dilim ekmek..
ben bunların hepsini her gün her gün nasıl yapıp yicem?
Valla canım ben 18 Ocakta gittimde 950 gramdı 27+3 günlük çıkmıştım 26 olmam gerekirken.Doktor gayet normal demişti.Şekeri olanların bebekleri genelde daha kilolu oluyorlarmış.Benim şeker sorunum yok sanırım benim kız sıska olacak
ekmekleri azaltabilirsinde diyeti diyetisyen mi verdi kadın doğumcu mu benimkini diyetisyen verdi, öğlen eve gidince ne yicem bak ekmek 2 dilim yazmış ben onun yerine 2 kepçe çorba içicem sebze yemeği yoğurt ve bol salata
valla seninki gibi olsa ii kuzum..
kaç kalorilik senin diyet?
diyetisyen verdi..
benim annem kardeşimi 4.5 kilo doğurmuş hemide normal
valla kalorisini bilmiyorum kuzum diyetisyene kalsa 10 günde 1 de ona gidicem muayene ücreti 75 tl ne gerek var dedim gitmedim onunla mı uğraşıcam endokrine git kadın doğuma git diyetisyene git para tuzağı gibi geldi bana, şeker çıkınca işin özü şu oluyo karbonhidratı azalt/kes tatlıyı kes protein ağırlıklı beslen, 10 günde bi gidip sanki napıcak bana her seferinde farklı diyetmi verecek zaten %100 uygulayamıyorum bende
kesinlikle haklısın kuzum özeller tamamen para tuzağı..
ayyy valla bende her zaman evde olmuyorum %100 uygulamak çok çok zor..
bizim işyerleri eve yakın diye öğle yemeklerini evde yiyoruz inan yemek dayanmıyo herkes diyo ki iki kişisiniz ne yiyosunuz sanki biz iki kişiyizde öğün 3 öğün akşam barbunya yapıcam bakalım havuçlu zeytinyağlı yanınada bulgur pilavı bide domates çorbası yaparım offffffff yoğurt yemekten kafamı kaldıramıyorum
e-bebek sitesi ile yaşadığım sıkıntıyı yazmıştım daha önce, gene yazayımda benden başkası gaflete düşmesin, 1 ya da 1.5 ay önce ıslak mendil almıştım o sitden 12li bi set 40 küsür liraydı, kredi kartımdan para çekildiği halde sitede bi türlü görünmedi sipariş, siteye yazdım onlarda siparişiniz yok dediler nasıl olur kartımdan çekilmiş dedikçe yok deyip durdular, şikayet var sitesindede aynı benim durumumda olan bi beyin yorumunu okudum site yetkilileri cevap olarak şunu demişler o beye: kredi kartından çekildiğine dair görüntüyü bize yollayın paranızı iade edelim, bunu okuyunca ben kart ekstremin görüntüsünü site yetkililerini ulaştırdım kabak gibi ortadaydı yani, buna rağmen ne bir haber ne bir ses çıktı paramda iade edilmedi ürünler de gelmedi tabi ki, iyiki dedim yanılıpta bebek arabası ya da pahada fazla bi ürün almamışım
Günaydın güzeller:107:Annem gidiyor bugün, 2 hafta sonra geri gelecek;aşkım sınav için Ankara'ya gidiyor. Hastane çantamı da hazırladık, rahat rahat paşamı bekliyorum şimdi; darısı başınıza
Şartların ne vakit elveriyorsa okut gülüm. Benim bu şehirde kimsem yok. Oturur kendim okurum mesela:107: Bu arada akika kurbanı da var. Hemen kesmeyi düşünürseniz 7. gün en faziletlisi. O zaman da çağırabilirsin akraba-arkadaş vs. Hem okunur hem yakınlar ağırlanır
günaydın anneler. kızlar benim arada çarpıntım oluyor.beni
halsiz bırakıyor sizler nasılsınız.
doktor bana şeker yüklemesi yapmadı.
şekeri olan arkadaşlar şekeriniz yükseldiğinde nasıl belirtileriniz oluyor.
yardımcı olursanız sevinirim.
ve yaşasın artık 30.hafta başlıyor.
heyecan giderek artıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?