2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bugün çok işimiz var kızlar siz nasılsınız?
yarın annemlere bırkacak beni eşim bi hafta kadar kalırım bi aksilik olmazsa eşim beni özlemez inş erken almaya gelmez:)
hem endokrin doktoruma gidicem hem de kadın doğum uzmanına görünücem oğlumu 4 boyutlu ultrasonda görmek için:) benim düzenli gittiğim doktorumda 4 boyutlu yok malesef ayrıca beşik ya da park yatağa bakıp karar vericem. bebeğimin bi kaç eksiği var alınacak onları da hallederim artık inş!
yarın tatile çıkıyoruuuzzz

kullanmadığın izinler devrediliyor cnm sonuçta doğum yaptığımız gün belli olduğundan kalan haftaları doğum sonrası kullanabiliyoruz

hangi mağaza canım

yaprak giyim canım ama orda bır sürü mağaza var adilışık magazasına gelmemeden ayakkabı dünyasının ılerisinde ızmır cad. no 22 ben ebru hanımın eskı müsterisiyim dersin

hmm doktora gidince sorayım ıyıce

kullanmadığın izinler devrediliyor cnm sonuçta doğum yaptığımız gün belli olduğundan kalan haftaları doğum sonrası kullanabiliyoruz

insallah oyle olur canım sağol

sıkma canını dikkat edersin birazcık
sınırda cıkmıs dert etme tabi zor ama sık dişini bak azıcıkk zaman kaldııı :)))
canım zaten alıyoruz ama her bebege uyan ürün seninkine olmuyor içinde paraben parfüm vs olmasın hangisi içine sinerse al zaten etki görmeyince başka alıyorsun hepimizde olacak olan bu

ayyy şimdiye kadar bi sıkıntı yoktu çok şükür kilo alımım herşey normaldi..
birden böyle olunca canım sıkıldı ister istemez..
ananemde var amcamda halamda var..
annem potansiyel şeker hastası ee dolayısıyla bende..
şimdiye kadar mustela tavsiye etti herkes ama onunda şampuan pişik kremi dışında ne almam gerekiyo onuda bilmiyorum :S

Cnm bana da 7-8 dilim vermis
İlk gun yedim artik yemiyorm sadece sabah 1,5 dilim falan yiyorm tamam
Pilav falan yeme zaten
Her ogun sebze+et yemek zorunda degilsin ogunlerini topla mesela oglen 1kase corba 1 tabak sebze yemegi
Aksam da 1 corba 4 kofte
Kac kalori diyetin?
Ara ogunlerde ne verdi?

Ben de aynen corbayi tercih ediyorm
Ama yogurt+meyve benim ara ogunlerim
Sen ara ogunlerde ne yiyorsun sadece meyve mi?

İyi tatiller cnm
Ben de park yatak alicm ama hangisi kararsizim.
Sen arastirdin mi hangisinden alacaksin?

Merhaba arkadaşlar 27+3 haftalık hamileyim 2 haftadır sol taraf iki bacağımın arası ağrıyor genelde yürürken merdivenden inerken çıkarken ağrı oluyor internette çatı ağrısı vs yazılıyor ama ben emin olamıyourum benim gibi ağrıları olanlar var mı?

Esmerim yaptigin is mi diyetteyiz biz ama

Unuttum balım ya =( çok özür.

Günaydın güzeller:107:Annem gidiyor bugün, 2 hafta sonra geri gelecek;aşkım sınav için Ankara'ya gidiyor. Hastane çantamı da hazırladık, rahat rahat paşamı bekliyorum şimdi; darısı başınıza
Bayram edersin yakında cancazım =)
Anne gibisi yok dün geldi benim anacum doyamadım gitti işe =)
Ne güzel herşeyin hazır.
Bende sanırım Mart başında çantamı falan ayarlayacağım.

Günaydın sinemcim.
Benimde evim seninki gibiydi yaz-kış ışıkları yakıyordum =)
Çok iyi anlıyorum seni.
Eşimde bunalmıştı.
Oradan çıktık taşındığımız ev 9. kat şimdi =)
Nefes aldığımı anlıyorum.
Kendi evin değilse, taşındığında üst katlardan bul evini canım.

Maşallah canım paşana

Çok sağol canım,bende ayarlıyayım dediğin gibi birşeyler hastanede dağıtmak için.
İyi olur aslında.

kızlar nst standart bi uygulama mı yoksa kasılması olanları falan mı takip ediyolar nst ile, rutinse kaçıncı haftada giricez giren var mı
Canım 32. haftadan önce genelde bakmıyorlar ama sancı, kasılma v.s yaşarsan anca o zaman nst ye bağlıyorlar.
Normali 32. haftadan sonra rutin bakılıyor.

ben iyiyin cnm sende iyisindir umarım iyi tatiller size.

iyi olmana sevindim cnm! inş güzel bi tatil yaparız:)

saol cnm! bana park yatak kullanışlı geliyor. nette hepsiburada da wellgro aybebe bi de kraftın vardı sanırım bunlar güzeldi. şimdi memlekete gidince gözümle görerek alayım karar vereyim diyorum ama diğer ahşap beşikler de hoşuma gidiyor. yer sorunu olmasa ahşap beşik güzel duracak bakalım. karar veremiyorum ben de açıkçası:)

Kızlar benim kızım hep sağ tarafımda toplanıyor.
Dün uyurken sanırım sağ tarafa yatmışım ve sıkıştığını düşünüyorum.
Lavabo için yataktan kalktığımda inanılmaz bir sancı attı kasığıma, sağ tarafım inanılmaz şişti.
Sancıdan gözümden yaş geldi.
Sola yattım geçti ama şimdi hareket etsin diye bekliyorum şu an
Bir şey olmuş mudur?

hasneye hepsini götürme eve gelene dağıtırsın canım

korkma canım benım benım kızda oyle yapıyor ne tarafa yatsam oraya toplanıyor bırsey olmaz onlar suyun ıcınde emnıyetdeler

merhaba canım, merak etme birşey olmamıştır. hep sağ tarafında toplanıyorsa zaten en başından rahminin sağına yerleşip büyümüştür. bir gece sağına yatmakla birşeycik olmaz. çoğunlukla ben de sola yatmaya çalışıyorum ama geceleri uyandığımda kendimi ya sırtüstü ya da sağa yatar pozisyonda buluyorum. doktoruma da söyledim bunu. o kadar olur sorun çıkmaz dedi

2000 kalorilik canm..
arada bi meyve yanında 2 galeta/8 adet çubuk kraker/2 yemk k kadar leblebi..
akşam 9daki ara öğünde bunlara ilave olarak 1 su barddağı süt var..

gunaydin anneler bana gunaydin veya
dun gece hic uyuyamadim donup durdum tosba gibi
donerkende canim yaniyo artik iyice agirlastik sanirim :26:

bu arada sekeri olan annelere birsey sormak istiyorum
dun aclik sekerimi olctum 70 kusur cikti guzel
soylemesi ayip kofte yapmistim yanina da patates puresi yaptim ve salatayla yedim
pilav falan yemedim hic bi olctum 227 cikti
bu patates olayindan mi dersiniz acaba
cunku diyetimde patates yasak
simdi meyve yemek istiyorum ondan bile korkar oldum acaba ben bu isi beceremiyecekmiyim ? bebegime birsey olur mu diye dusunup duruyorum insuline mi gecsem acaba ama insulinden de korkuyorum ya kalici olursa bende ki babam da insulin kullanirdu ve ben hic gormek bile istemiyorum

Birsey olmamistir cnm melegine amnion sivisi koruyor onlari
Uzme kendini

ohhh valla süper yaaa..
annemlere yada emine annelere gittiğim zaman içim açıllıyo resmen..
binadan taşınmayı sırf komşularım çok ii diye istemiyorum..
kendi evimiz kuzum..evimi çok seviyorum tek sıkıntısı böyle havalarda karanlık oluyo..

hayır canım benim kendini iyi hissedersen 1 hafta sonrada okutursun o sana kalmış bişey benden sana tavsiye 40 nın içinde okut çıksın aradan ben ilkini fırsat bulup okutamamıştım oğlum 4 aylık olunca okutmuştum mevlit takımı küçük gelmişti hatta tam bi komediydi

genetik ozaman senin dikkat edersin atlatırsın bitanem cok kendini kurma cok var şekeri yüksek cıkan sen yine dua et sınırda
erken ye sabah aksamda erken ye bak düzelir portakal canın cekerse suyunu degıl daha sekerlı cunku sadece portakalı ye böyle böyle toplarsın
kuzum ilk dogduktan belirli zamana kdr bebege masaj vs onerılmıyor ama istersen bir bebek yağı alırsın
sonra zaten şampuan vucut ile yıkanıyorsa zaten şampuan yeter
pişik kremi alırsın
inan vcutları o kdr hassas ki sabun vs hiç gerek yok yumusak içerikli bir duş kremi alırsın eğer sampuan tek bazlı kullanılıyorsa
su bazlı birde losyon alabilirsin ciltleri kuruyor dogumdan 2 hafta 1 ay kadar snra ozman da losyonu kullan bitti gitti :)
bunlar fazla fazla yeter
markada mustela ve dediğim gibi burts bees chicco nun pure bio seriside güzel diyorlar
johanson da alkol oldugu biliyorum kurutuyor ondan uzak dur derim
sebamed de sülfat var ondan da uzak dur derim
ya aslında cok pimpirik olmakta iyi değil sonucta herseyde var ama en azından onları ne kdr uzak tutarsak o kadar iyi gibi geliyor bana

aynen kuzum genetik sanırım bendeki..
zaten bu haftadan itibaren kahvaltımı 8.30da yapmaya başlıyorum..
eşimin diyetisyen kuzeni var onunla konuştum oda sıkılmış meyve suyu tüketme onun yerine meyveni ye senin için daha iyi dedi..
hmmm tamam kuzum bu dediklerini dikkate alıcam ve sadece ilk başta gerekli olanları alıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…