hangi mağaza canım
toplam 4 ay olarak hesaplandığı için doğumdan önce 2 ay veriyorlar sana gebeliği 40 hafta baz alarak...40 haftadan önce doğurursan kalan zaman doğum sonrasına aktarılıyor...bunu da şöyle bile biliyorlar ...sana hastaneden verilen doğum kağıdını da götürüyormuşsun orada ne zaman doğum yaptığın yazıyormuş...yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin...bildiğim böyle
kullanmadığın izinler devrediliyor cnm sonuçta doğum yaptığımız gün belli olduğundan kalan haftaları doğum sonrası kullanabiliyoruz
ayy evet kuzum görüşemedik ne zamandır..
şeker çıkma şöyle kuzum ya yükleme yaptırdım sınır 140 yaa benim 141 çıktı..
ayyy valla herşeyde kafam allak bullak oluyo kuzum bi türlü karar veremiyorum net bi şekilde..
sıkma canını dikkat edersin birazcık
sınırda cıkmıs dert etme tabi zor ama sık dişini bak azıcıkk zaman kaldııı :)))
canım zaten alıyoruz ama her bebege uyan ürün seninkine olmuyor içinde paraben parfüm vs olmasın hangisi içine sinerse al zaten etki görmeyince başka alıyorsun hepimizde olacak olan bu
Cnm bana da 7-8 dilim vermisya kuzum ne kadar ince olursa olsun bn ömrüm boyunca 1 gün içinde 9dilim ekmk yemedim hiç..
ayrıca tek bi öğünde hem çorba hem bulgur pilavı/sade makarna,hem sebze yemeği/k.baklagil,2köfte kadar et/tavuk/balık/peynir ve 3 dilim ekmek..
ben bunların hepsini her gün her gün nasıl yapıp yicem?
Ben de aynen corbayi tercih ediyormekmekleri azaltabilirsinde diyeti diyetisyen mi verdi kadın doğumcu mu benimkini diyetisyen verdi, öğlen eve gidince ne yicem bak ekmek 2 dilim yazmış ben onun yerine 2 kepçe çorba içicem sebze yemeği yoğurt ve bol salata
İyi tatiller cnmbugün çok işimiz varkızlar siz nasılsınız?
yarın annemlere bırkacak beni eşim bi hafta kadar kalırım bi aksilik olmazsa eşim beni özlemez inş erken almaya gelmez:)
hem endokrin doktoruma gidicem hem de kadın doğum uzmanına görünücem oğlumu 4 boyutlu ultrasonda görmek için:) benim düzenli gittiğim doktorumda 4 boyutlu yok malesefayrıca beşik ya da park yatağa bakıp karar vericem. bebeğimin bi kaç eksiği var alınacak onları da hallederim artık inş!
yarın tatile çıkıyoruuuzzz
Esmerim yaptigin is mi diyetteyiz biz ama
Bayram edersin yakında cancazım =)Günaydın güzeller:107:Annem gidiyor bugün, 2 hafta sonra geri gelecek;aşkım sınav için Ankara'ya gidiyor. Hastane çantamı da hazırladık, rahat rahat paşamı bekliyorum şimdi; darısı başınıza
günaydınlaaaarrr...
yine oku oku bitiremedim sayfaları ne kadar çok konuşmuşsunuz yahuu
şu kış bitsin artık yaa içim daralıyo zaten evim giriş kat bide güneş olmayıp hava kapalı olunca iyice gaflet basıyo beni..
bu saatte ışık yanar mı hiç? ben yakıyorum..
sanırım ben çok pasifim daha hiç bi süsleme malzemesi almadım..
hastanede,evde bebişi görmeye gelenlere ne ikram edicem hala karar vermedim..
Gunaydin guzel anneler..yazilanlari hergun okuyorum ama surekli yazamiyorum biz bu hafta 31 haftalik oldk haftaya cuma nasipse izne cikicam cok zor oluyor ya sizinde oylemi nefesim daraliyor sanki boguluyorum bazen geceleride en az 2 kez wc ye kalkiyorum sanah is zor olyr ya ama bebisim saglikla gelsinde hic dert degil) bu arada bixim saglik sgrtamiz degisti ve ben gittigm dr u degistrmek zorunda kaldim onun streside var uzerimde gecen hafta 1600 gr ve 43 cm di oglusum..
Çok sağol canım,bende ayarlıyayım dediğin gibi birşeyler hastanede dağıtmak için.annişler hepinize bolbol tepikli günler dilerim zaman su gıbı akıp gitsin
canım ben doğumdan sonra dağıtacağım gelen mısafirlere çikolatayı alınca özellikle sordum bırsey olmaz dedi soguk yerde muhafaza ediyorum bebek kurabılerım dogumdan sonra yapılacak ben mevlutde kulahta lokum seker dağıtacağım allah nasip ederse
Canım 32. haftadan önce genelde bakmıyorlar ama sancı, kasılma v.s yaşarsan anca o zaman nst ye bağlıyorlar.kızlar nst standart bi uygulama mı yoksa kasılması olanları falan mı takip ediyolar nst ile, rutinse kaçıncı haftada giricez giren var mı
ben iyiyin cnm sende iyisindir umarım iyi tatiller size.
Cnm bana da 7-8 dilim vermis
İlk gun yedim artik yemiyorm sadece sabah 1,5 dilim falan yiyorm tamam
Pilav falan yeme zaten
Her ogun sebze+et yemek zorunda degilsin ogunlerini topla mesela oglen 1kase corba 1 tabak sebze yemegi
Aksam da 1 corba 4 kofte
Kac kalori diyetin?
Ara ogunlerde ne verdi?
Ben de aynen corbayi tercih ediyorm
Ama yogurt+meyve benim ara ogunlerim
Sen ara ogunlerde ne yiyorsun sadece meyve mi?
İyi tatiller cnm
Ben de park yatak alicm ama hangisi kararsizim.
Sen arastirdin mi hangisinden alacaksin?
Unuttum balım ya =( çok özür.
Bayram edersin yakında cancazım =)
Anne gibisi yok dün geldi benim anacum doyamadım gitti işe =)
Ne güzel herşeyin hazır.
Bende sanırım Mart başında çantamı falan ayarlayacağım.
Günaydın sinemcim.
Benimde evim seninki gibiydi yaz-kış ışıkları yakıyordum =)
Çok iyi anlıyorum seni.
Eşimde bunalmıştı.
Oradan çıktık taşındığımız ev 9. kat şimdi =)
Nefes aldığımı anlıyorum.
Kendi evin değilse, taşındığında üst katlardan bul evini canım.
Maşallah canım paşana
Çok sağol canım,bende ayarlıyayım dediğin gibi birşeyler hastanede dağıtmak için.
İyi olur aslında.
Canım 32. haftadan önce genelde bakmıyorlar ama sancı, kasılma v.s yaşarsan anca o zaman nst ye bağlıyorlar.
Normali 32. haftadan sonra rutin bakılıyor.
Kızlar benim kızım hep sağ tarafımda toplanıyor.
Dün uyurken sanırım sağ tarafa yatmışım ve sıkıştığını düşünüyorum.
Lavabo için yataktan kalktığımda inanılmaz bir sancı attı kasığıma, sağ tarafım inanılmaz şişti.
Sancıdan gözümden yaş geldi.
Sola yattım geçti ama şimdi hareket etsin diye bekliyorum şu an
Bir şey olmuş mudur?
Lavabo için yataktan kalktığımda inanılmaz bir sancı attı kasığıma, sağ tarafım inanılmaz şişti.
Bir şey olmuş mudur?
Cnm bana da 7-8 dilim vermis
İlk gun yedim artik yemiyorm sadece sabah 1,5 dilim falan yiyorm tamam
Pilav falan yeme zaten
Her ogun sebze+et yemek zorunda degilsin ogunlerini topla mesela oglen 1kase corba 1 tabak sebze yemegi
Aksam da 1 corba 4 kofte
Kac kalori diyetin?
Ara ogunlerde ne verdi?
Bir şey olmuş mudur?
Günaydın sinemcim.
Benimde evim seninki gibiydi yaz-kış ışıkları yakıyordum =)
Çok iyi anlıyorum seni.
Eşimde bunalmıştı.
Oradan çıktık taşındığımız ev 9. kat şimdi =)
Nefes aldığımı anlıyorum.
Kendi evin değilse, taşındığında üst katlardan bul evini canım.[/B]
kızlar yaaa kafama takılan birşey var, annemle ben farklı şehirlerdeyiz. inş doğumda yanımda olacak 20-25 gün kadar bende kalacak. fakat daha sonra gitmek zorunda
bu mevlüt olayı illa kırkı çıkınca mı yapılır, annem gidince yanımda kimse kalmicak o zaman da nerden baksan en kötü 20-30 kişi gelecek onlarla tek başıma uğraşamam gibi bi de bebiş olcak..
napsam ki acaba?? annem gitmeden 20-25 günlükken okutsam mı??
fikirlerinizi bekliyorum güzeller ya
ayyy şimdiye kadar bi sıkıntı yoktu çok şükür kilo alımım herşey normaldi..
birden böyle olunca canım sıkıldı ister istemez..
ananemde var amcamda halamda var..
annem potansiyel şeker hastası ee dolayısıyla bende..
şimdiye kadar mustela tavsiye etti herkes ama onunda şampuan pişik kremi dışında ne almam gerekiyo onuda bilmiyorum :S
genetik ozaman senin dikkat edersin atlatırsın bitanem cok kendini kurma cok var şekeri yüksek cıkan sen yine dua et sınırda
erken ye sabah aksamda erken ye bak düzelir portakal canın cekerse suyunu degıl daha sekerlı cunku sadece portakalı ye böyle böyle toplarsın
kuzum ilk dogduktan belirli zamana kdr bebege masaj vs onerılmıyor ama istersen bir bebek yağı alırsın
sonra zaten şampuan vucut ile yıkanıyorsa zaten şampuan yeter
pişik kremi alırsın
inan vcutları o kdr hassas ki sabun vs hiç gerek yok yumusak içerikli bir duş kremi alırsın eğer sampuan tek bazlı kullanılıyorsa
su bazlı birde losyon alabilirsin ciltleri kuruyor dogumdan 2 hafta 1 ay kadar snra ozman da losyonu kullan bitti gitti :)
bunlar fazla fazla yeter
markada mustela ve dediğim gibi burts bees chicco nun pure bio seriside güzel diyorlar
johanson da alkol oldugu biliyorum kurutuyor ondan uzak dur derim
sebamed de sülfat var ondan da uzak dur derim
ya aslında cok pimpirik olmakta iyi değil sonucta herseyde var ama en azından onları ne kdr uzak tutarsak o kadar iyi gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?