2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar 3 gündür göğüs kafesimde ağrı var...neden acaba..? sizdede oluyomu...? öksürüktende hala kurtulamadım öksürük nedeni ile ağrıyo olabilirmi yoksa bebektenmidir ? :18: :44:
canım muhtemelen ayaklarını dayıyordum tosuncuk.. benimde bu ara göğsümde ağrı çok .. cuma akşamı kayınvalidemler bizdeydi.. yoruldumda üstüne bir ağrı allahım boğuluyorum sandım.. hani 3 5 litre su içersinde koşmaya başlarsınya .. aynı öyle sıkışıyor yüreğim.. saatlerce öle oldum.. bişey de diyemiyorum.. yatağa uzandımda rahat ettim yani artık bebekler bizi yormaya başladı..
kuzum benim ya maşallah maşallah bayıldım..
bende cevap yazmayınca önemsemedin anladım canım rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
yok canım benim.. olurmu RABBİM razı olsun senden.. bende kendime sinir oluyorum bu aralar.. beğenmeyi geçtim sanki herşey sıkıyor.. bedenlerde hep küçük anam ben normalde L giyiyorum.. güzelim modellerde aklım kaldı.. bide doğum sonrası şiş oluyor olmaz rahat edemem diye kasıyorum kendimi..
canım bizde yarı kırk derler 20 veya 25 . gün de yapabilirsin...

yok canım benim bişey olmaz rabbim öyle güzel koruyorki onları daracık yerde suyun içinde yaşıyorlar..
sadece seni kasmıştır yavrun.. banada oluyor.. işin kötüsü bende hep sağıma yatıyorum ve sıkıntı oluyor

kullanmadığın izinler devrediliyor cnm sonuçta doğum yaptığımız gün belli olduğundan kalan haftaları doğum sonrası kullanabiliyoruz

inanın şu izin konusunda aklım karman çorman oldu
diyelim ben 35. haftaya kadar çalıştım bu durumda benim doğum iznim 11 haftamı oluyor??????????????

size bişey danışacağım kızlar ya kafam karıştı.. şimdi
benim bir kızım var 4 yaşı bitiyor nisan 7 de ALLAH nasip ederse.. ona oda takımı ve sepet beşik almıştık.. sepet beşiği 8 ay ancek kullandık sonra kaldırdık yazında kardexşim gelince oğlu yattı içinde 40 gün onun dışında yepyeni duruyor.. yatağı yorganı herşeyi onun için beşik almayacam.. sonrası içinde oda takımımızın büyüyen beşiği var.. yazın hamile olduğumu öğrenmeden ona yatak aldım açtık beşiği kızım onda yatıyor.. ama dar sanki ya rahat edemiyor gibi geliyor yada ben öyle hissediyorum....
kafamın karıştığı nokta şu odaları ortak olacak ben ilk 6 ay için sepet beşikte yatıracağım bebeği.. sonra büyük beşiği kuracağız yeniden.. öyle düşündük.. dünde kendi kendime acaba nisan başında izne ayrılınca boyayı yapıp beşiği kursam kızımın bazasınıda hazırlasam...aynı odada olacaklarına alışır hemde sonradan neden benim yatağımı ona verdiniz diye düşünmez dedim.,, en azından bebek gelmeden yeni yatağı olmuş olur.. odayıda doğumdan önce güzelcene süsleriz.. kızımda heveslenir dedim.. sizce napayım.. yani 6 ay sonramı kurayım beşiği yoksa şimdiden kurayım hazırmı olsun..

bu arada bebek şekerlerini alacaktım saolsun anar arkadaşımızın önerisiyle bimakstan malzeme alıp kendimiz yapacağız.. kızımda tam istediğim gibi olmamıştı şimdi ikisi içinde yapıcam nasıl olsa doğum günüde aynı zamana geliyor.. hastane içinde ümranın yaptığı gibi çikolata paketleri hazırlamayı düşünüyorum.. bakalım bi annem gelsin hemen başlayacam.. kapı süsümüzü ve tülümüzü kardeşim yollamıştı.. kuzum zaten bırakmadı hiç masraf edeyim..

bide trendyoldan gecelik alan arkadaşlar morhipoda pijaması vardı onun bakmak isterseniz güzel takım olur linkini veriyorum
https://www.limango.com.tr/urun/dagi-kadin-gecelik-somon-rengi-5489289
http://www.morhipo.com/dagi-dk1174-truvakar-kol-v-patli-pijama-taki/3742625/detay?depid=127

canım evet patatesten olabilir patates kesinlikle yasak püre bile olsa.
Doktorun demeden insilüne geçme aklına da kötü birşey getirme

bence abla hazır olsun süslemesiyle temizliğiyle hem dediğin gibi kızın da heveslenir daha bi güzel olur bence

canım 10-11 arası bir avuç yemişim var badem ve ceviz yiyorum, 15-16 arası meyve+süt var bide akşam 9-10 arası meyve+yoğurt ya da süt

patates yasak bana canım içinde nişasta var ya şekeri çok arttırıyo ondan olmuştur yoksa istersen köfteyi 100 tane ye bişey olmuyo

bence abla hazır olsun süslemesiyle temizliğiyle hem dediğin gibi kızın da heveslenir daha bi güzel olur bence

SAOL canım benim inşallah benimde niyetim o .. yeni kardeş kızımı telaşlandırmasın istiyorum .. benim kadar heveslensin diye yapmadığm şebeklik kalmıyor zaten.. bu arada şekerlerin çok hoş olmuş.. banada fikir oldu teşekkür ederim..

son günlerim kızlar artık cuma günü izne ayrılıyorum kısmetse istediğim saate kadar uyuyabileceğim istediği gibi dinlenip besleneceğim ki en önemlisi rahat rahat evde giyinip ayaklarımı uzatıcam buket_asude abla bilir eşşek ölüsü gibi olan botlar olmayacak ayağımda ayaklarda şişlik yok keyif var yupppppppppiiiiiiiii

rica ederim ablacım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

ohh ne güzel cnm! artık bundan sonra dinlenmeye çok ihityacımız olacak.

kuzum ya .. işte cezaevinde sivil memur olmanın faydaları onları giymiyoruz biz.. sen vardiyadamı çalışıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…