- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
kızlar sizce bu çanta nasıl? ne dersiniz?
https://www.ayakkabidunyasi.com.tr/...0_nike_hayward_25m/7200BA4722470#.UujcYrQ5nIU
canım muhtemelen ayaklarını dayıyordum tosuncuk.. benimde bu ara göğsümde ağrı çok .. cuma akşamı kayınvalidemler bizdeydi.. yoruldumda üstüne bir ağrı allahım boğuluyorum sandım.. hani 3 5 litre su içersinde koşmaya başlarsınya .. aynı öyle sıkışıyor yüreğim.. saatlerce öle oldum.. bişey de diyemiyorum.. yatağa uzandımda rahat ettim yani artık bebekler bizi yormaya başladı..kızlar 3 gündür göğüs kafesimde ağrı var...neden acaba..? sizdede oluyomu...? öksürüktende hala kurtulamadım öksürük nedeni ile ağrıyo olabilirmi yoksa bebektenmidir ? :18: :44:
kuzum benim ya maşallah maşallah bayıldım..Eki Görüntüle 953230 Eki Görüntüle 953231
bebişime maşallah deyin teyzeleri. doktor teyzesini kendine hayran bıraktı oğluşum. ayaklarını ağzına götürüyordu. çok şükür gittiğimiz tıp fakültesi doçenti bebeğin gayet sağlıklı olduğunu endişe etmememin gerektiğini söyledi. testin pozitif çıkma nedeni 8.haftada yaptığım uyuşmazlık iğnesinin olduğunu söyledi. kalp ekosunu falan çekti. herşeyini inceledi.sadece iri bir bebek olacak dedi. çok saçlı bir bebek olacak dedi. elleri ayakları falan çok güzeldi. makine çok güzeldi o nedenle parmaklarını falan çok net gördük.parmakları uzundu oğlumunayaklarını emmesi çok komikti. şükürler olsun
yok canım benim.. olurmu RABBİM razı olsun senden.. bende kendime sinir oluyorum bu aralar.. beğenmeyi geçtim sanki herşey sıkıyor.. bedenlerde hep küçük anam ben normalde L giyiyorum.. güzelim modellerde aklım kaldı.. bide doğum sonrası şiş oluyor olmaz rahat edemem diye kasıyorum kendimi..bende cevap yazmayınca önemsemedin anladım canım rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
canım bizde yarı kırk derler 20 veya 25 . gün de yapabilirsin...kızlar yaaa kafama takılan birşey var, annemle ben farklı şehirlerdeyiz. inş doğumda yanımda olacak 20-25 gün kadar bende kalacak. fakat daha sonra gitmek zorunda
bu mevlüt olayı illa kırkı çıkınca mı yapılır, annem gidince yanımda kimse kalmicak o zaman da nerden baksan en kötü 20-30 kişi gelecek onlarla tek başıma uğraşamam gibi bi de bebiş olcak..
napsam ki acaba?? annem gitmeden 20-25 günlükken okutsam mı??
fikirlerinizi bekliyorum güzeller ya
Kızlar benim kızım hep sağ tarafımda toplanıyor.
Dün uyurken sanırım sağ tarafa yatmışım ve sıkıştığını düşünüyorum.
Lavabo için yataktan kalktığımda inanılmaz bir sancı attı kasığıma, sağ tarafım inanılmaz şişti.
Sancıdan gözümden yaş geldi.
Sola yattım geçti ama şimdi hareket etsin diye bekliyorum şu an
Bir şey olmuş mudur?
Sade ve şık =)
Tam benlik...
Ben çok beğendim...
En mantıklısı sırt çantası zaten.
kullanmadığın izinler devrediliyor cnm sonuçta doğum yaptığımız gün belli olduğundan kalan haftaları doğum sonrası kullanabiliyoruz
kızlar sizce bu çanta nasıl? ne dersiniz?
https://www.ayakkabidunyasi.com.tr/...0_nike_hayward_25m/7200BA4722470#.UujcYrQ5nIU
Gayet güzel bende kesinlikle sırt çantası istiyorum su geçirmez mi istersen ona bir bak ben alırken ona dikkat edicem.
o zamaaaaan bize ayakkabı dünyası yolu göründü..
netten almayım en iyisi gidip göreyim
Fiyatı da çok çok iyi...
Balım baktığında fikirlerini belirt bana da bende buradan sipariş vereyim =)
[sıze=4]gunaydin anneler bana gunaydin veya
Dun gece hic uyuyamadim donup durdum tosba gibi
Donerkende canim yaniyo artik iyice agirlastik sanirim :26:
Bu arada sekeri olan annelere birsey sormak istiyorum
dun aclik sekerimi olctum 70 kusur cikti guzel
soylemesi ayip kofte yapmistim yanina da patates puresi yaptim ve salatayla yedim
pilav falan yemedim hic bi olctum 227 cikti
Bu patates olayindan mi dersiniz acaba
cunku diyetimde patates yasak
Simdi meyve yemek istiyorum ondan bile korkar oldum acaba ben bu isi beceremiyecekmiyim ? Bebegime birsey olur mu diye dusunup duruyorum insuline mi gecsem acaba ama insulinden de korkuyorum ya kalici olursa bende ki babam da insulin kullanirdu ve ben hic gormek bile istemiyorum[/sıze]
bence abla hazır olsun süslemesiyle temizliğiyle hem dediğin gibi kızın da heveslenir daha bi güzel olur bencesize bişey danışacağım kızlar ya kafam karıştı.. şimdi
benim bir kızım var 4 yaşı bitiyor nisan 7 de ALLAH nasip ederse.. ona oda takımı ve sepet beşik almıştık.. sepet beşiği 8 ay ancek kullandık sonra kaldırdık yazında kardexşim gelince oğlu yattı içinde 40 gün onun dışında yepyeni duruyor.. yatağı yorganı herşeyi onun için beşik almayacam.. sonrası içinde oda takımımızın büyüyen beşiği var.. yazın hamile olduğumu öğrenmeden ona yatak aldım açtık beşiği kızım onda yatıyor.. ama dar sanki ya rahat edemiyor gibi geliyor yada ben öyle hissediyorum....
kafamın karıştığı nokta şu odaları ortak olacak ben ilk 6 ay için sepet beşikte yatıracağım bebeği.. sonra büyük beşiği kuracağız yeniden.. öyle düşündük.. dünde kendi kendime acaba nisan başında izne ayrılınca boyayı yapıp beşiği kursam kızımın bazasınıda hazırlasam...aynı odada olacaklarına alışır hemde sonradan neden benim yatağımı ona verdiniz diye düşünmez dedim.,, en azından bebek gelmeden yeni yatağı olmuş olur.. odayıda doğumdan önce güzelcene süsleriz.. kızımda heveslenir dedim.. sizce napayım.. yani 6 ay sonramı kurayım beşiği yoksa şimdiden kurayım hazırmı olsun..
bu arada bebek şekerlerini alacaktım saolsun anar arkadaşımızın önerisiyle bimakstan malzeme alıp kendimiz yapacağız.. kızımda tam istediğim gibi olmamıştı şimdi ikisi içinde yapıcam nasıl olsa doğum günüde aynı zamana geliyor.. hastane içinde ümranın yaptığı gibi çikolata paketleri hazırlamayı düşünüyorum.. bakalım bi annem gelsin hemen başlayacam.. kapı süsümüzü ve tülümüzü kardeşim yollamıştı.. kuzum zaten bırakmadı hiç masraf edeyim..
bide trendyoldan gecelik alan arkadaşlar morhipoda pijaması vardı onun bakmak isterseniz güzel takım olur linkini veriyorum
https://www.limango.com.tr/urun/dagi-kadin-gecelik-somon-rengi-5489289
http://www.morhipo.com/dagi-dk1174-truvakar-kol-v-patli-pijama-taki/3742625/detay?depid=127
Cnm bana da 7-8 dilim vermis
İlk gun yedim artik yemiyorm sadece sabah 1,5 dilim falan yiyorm tamam
Pilav falan yeme zaten
Her ogun sebze+et yemek zorunda degilsin ogunlerini topla mesela oglen 1kase corba 1 tabak sebze yemegi
Aksam da 1 corba 4 kofte
Kac kalori diyetin?
Ara ogunlerde ne verdi?
Ben de aynen corbayi tercih ediyorm
Ama yogurt+meyve benim ara ogunlerim
Sen ara ogunlerde ne yiyorsun sadece meyve mi?
İyi tatiller cnm
Ben de park yatak alicm ama hangisi kararsizim.
Sen arastirdin mi hangisinden alacaksin?
gunaydin anneler bana gunaydin veya
dun gece hic uyuyamadim donup durdum tosba gibi
donerkende canim yaniyo artik iyice agirlastik sanirim :26:
bu arada sekeri olan annelere birsey sormak istiyorum
dun aclik sekerimi olctum 70 kusur cikti guzel
soylemesi ayip kofte yapmistim yanina da patates puresi yaptim ve salatayla yedim
pilav falan yemedim hic bi olctum 227 cikti
bu patates olayindan mi dersiniz acaba
cunku diyetimde patates yasak
simdi meyve yemek istiyorum ondan bile korkar oldum acaba ben bu isi beceremiyecekmiyim ? bebegime birsey olur mu diye dusunup duruyorum insuline mi gecsem acaba ama insulinden de korkuyorum ya kalici olursa bende ki babam da insulin kullanirdu ve ben hic gormek bile istemiyorum
bence abla hazır olsun süslemesiyle temizliğiyle hem dediğin gibi kızın da heveslenir daha bi güzel olur bence
SAOL canım benim inşallah benimde niyetim o .. yeni kardeş kızımı telaşlandırmasın istiyorum .. benim kadar heveslensin diye yapmadığm şebeklik kalmıyor zaten.. bu arada şekerlerin çok hoş olmuş.. banada fikir oldu teşekkür ederim..
son günlerim kızlar artık cuma günü izne ayrılıyorum kısmetseistediğim saate kadar uyuyabileceğim istediği gibi dinlenip besleneceğim ki en önemlisi rahat rahat evde giyinip ayaklarımı uzatıcam buket_asude abla bilir eşşek ölüsü gibi olan botlar olmayacak ayağımda ayaklarda şişlik yok keyif var yupppppppppiiiiiiiii
ohh ne güzel cnm! artık bundan sonra dinlenmeye çok ihityacımız olacak.
son günlerim kızlar artık cuma günü izne ayrılıyorum kısmetseistediğim saate kadar uyuyabileceğim istediği gibi dinlenip besleneceğim ki en önemlisi rahat rahat evde giyinip ayaklarımı uzatıcam buket_asude abla bilir eşşek ölüsü gibi olan botlar olmayacak ayağımda ayaklarda şişlik yok keyif var yupppppppppiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?