2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım evet patatesten olabilir patates kesinlikle yasak püre bile olsa.
Doktorun demeden insilüne geçme aklına da kötü birşey getirme

yok cnm kendi basima karar veremem zaten ama doktor basaramazsan diyeti insuline geceriz demisti
artik agzima surmem patatesi
zaten kilosu 5 lira olmus

kuzum ya .. işte cezaevinde sivil memur olmanın faydaları onları giymiyoruz biz.. sen vardiyadamı çalışıyorsun..

aynen bende sivil olsaydım babetle dolaşırdım da işte yapcak bişe yokartık son günler yok ablacım gündüz personeliyim sekreterim

inanın şu izin konusunda aklım karman çorman oldu
diyelim ben 35. haftaya kadar çalıştım bu durumda benim doğum iznim 11 haftamı oluyor??????????????

8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası toplam 16 hafta izin var
diyelim 35.haftaya kadar çalıştın doğum haftası toplam 40 hafta sen 35.haftada izne çıktın
40-35=5 haftan kalıyor doğum öncesinden o 5 haftayı doğum sonrasına aktarıyorsun
8 hafta da doğum sonrası iznin vardı kalan 5 haftayı da ekle yani 8+5=13 hafta izin kullanıyorsun doğumdan sonra.

ah ah bana da yasakti da kizartmasini falan yemiyordum puresi masum geldi ne hikmetse
daha azima surmem

bende öğlen aylardır yemediğim bişey yedim: sucuk onuda iyice pişirdim nefsim körelsin dedim sabah 96 çıkan tokluk şekerim az önce 131 çıktı

şu an 28 haftalık canım 2 haftada bir gidicem artık, 14 şubatta ve 28 şubatta gidicem ki 28 şubat zaten 32.haftamın sonu raporumu alıcam uçağa binebilir raporumu alıcam 1 marttada Ankaradayım kısmetse

sen 28.haftada payydoss dıyorsun ozman canım ben 37 ye kadar calısmayı düşünüyorum bakalım kredı borcumuz olmaza 6 ay alırdım ucretsız ama maalesef.bıde canım sen batmandaydın degılmı ablama sımdı tercıh yapıoruz ogretmen batmanın hangı ılcelerı tercıh edılebılır

aynen bende sivil olsaydım babetle dolaşırdım da işte yapcak bişe yokartık son günler yok ablacım gündüz personeliyim sekreterim

aynen varya hele şu ara utanmasam terlikle gelecem.. ama en azından gündüz personelisin.. habercin varsa ekle160396

bende öğlen aylardır yemediğim bişey yedim: sucuk onuda iyice pişirdim nefsim körelsin dedim sabah 96 çıkan tokluk şekerim az önce 131 çıktı

hadıı sucuk bende yıyorum sbah benım 108 cıktı oglen 82 cıktı yemek oncesı gece nıye yukselıyor anlamadım gıttıı genelde 101 çıkıyordu ama bugun 108 cıktı gece 10 da yemek yıyorum hafıff seyler ondanmı aceba bugun oglende bı kac kasık bal aldım 20 gundur ağzıma surmemıstım ama dr herseyden az az ye dedı

oh ne güzel cnm dinlen

2 hafta aktarabilirsin canım çünkü yasal olarak 37.haftaya kadar çalışabilirsin 40a kadar değil son 3 hafta kala illa ki ayrılmak zorundasın

arkadaslar ya size bisey daha sorcam simdi ben yuruyus yapiyorum kosu bandinda en fazla 30 dk yuruyorum oda cok yavas
ama belli bir sureden sonra arttirmamiz ve gunde 4-5 km hizli tempoda yurumemiz gerekiyormus
acaba kacinci haftadan sonra bu sekilde yuruyecegiz bir bilginiz var mi?

ben şu an 28 haftalığım 1 ay sonra yani 28 şubatta 32.haftamı doldurucam, evet batmandayım öğretmenler nasıl tercih yapıyo bilmiyorum ben eş durumundan geldim sağlık memuruyum

8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası toplam 16 hafta izin var
diyelim 35.haftaya kadar çalıştın doğum haftası toplam 40 hafta ama yasal olarak 37 haftaya kadar çalışıyorsun
sen 35.haftada izne çıktın
37-35=2 haftan kalıyor doğum öncesinden o 2 haftayı doğum sonrasına aktarıyorsun
8 hafta da doğum sonrası iznin vardı kalan 2 haftayı da ekle yani 8+2=10 hafta izin kullanıyorsun doğumdan sonra.

Günde 4-5 km hızlı tempo yürüyüş mü??? Valla ilk kez duyuyorum bunu,benim doktorum 5.aydan sonra günde yarım saat yürüyüş dedi ki kendini kesinlikle yormaman gerekiyor hamilelikte.Normal insanlar günde 4-5 km hızlı tempoda yürümekte zorlanırken hamile bir insanın buna dayanabileceğini ya da yapması gerektiğini ben sanmıyorum şahsen.

valla canım usandım artık anlamıyorum nasıl bi denge bu bi kaşık bile yesen bi bakıyosun 100leri aşmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…