kızlar sizce bu çanta nasıl? ne dersiniz?
https://www.ayakkabidunyasi.com.tr/...0_nike_hayward_25m/7200BA4722470#.UujcYrQ5nIU
size bişey danışacağım kızlar ya kafam karıştı.. şimdi
benim bir kızım var 4 yaşı bitiyor nisan 7 de ALLAH nasip ederse.. ona oda takımı ve sepet beşik almıştık.. sepet beşiği 8 ay ancek kullandık sonra kaldırdık yazında kardexşim gelince oğlu yattı içinde 40 gün onun dışında yepyeni duruyor.. yatağı yorganı herşeyi onun için beşik almayacam.. sonrası içinde oda takımımızın büyüyen beşiği var.. yazın hamile olduğumu öğrenmeden ona yatak aldım açtık beşiği kızım onda yatıyor.. ama dar sanki ya rahat edemiyor gibi geliyor yada ben öyle hissediyorum....
kafamın karıştığı nokta şu odaları ortak olacak ben ilk 6 ay için sepet beşikte yatıracağım bebeği.. sonra büyük beşiği kuracağız yeniden.. öyle düşündük.. dünde kendi kendime acaba nisan başında izne ayrılınca boyayı yapıp beşiği kursam kızımın bazasınıda hazırlasam...aynı odada olacaklarına alışır hemde sonradan neden benim yatağımı ona verdiniz diye düşünmez dedim.,, en azından bebek gelmeden yeni yatağı olmuş olur.. odayıda doğumdan önce güzelcene süsleriz.. kızımda heveslenir dedim.. sizce napayım.. yani 6 ay sonramı kurayım beşiği yoksa şimdiden kurayım hazırmı olsun..
bu arada bebek şekerlerini alacaktım saolsun anar arkadaşımızın önerisiyle bimakstan malzeme alıp kendimiz yapacağız.. kızımda tam istediğim gibi olmamıştı şimdi ikisi içinde yapıcam nasıl olsa doğum günüde aynı zamana geliyor.. hastane içinde ümranın yaptığı gibi çikolata paketleri hazırlamayı düşünüyorum.. bakalım bi annem gelsin hemen başlayacam.. kapı süsümüzü ve tülümüzü kardeşim yollamıştı.. kuzum zaten bırakmadı hiç masraf edeyim..
bide trendyoldan gecelik alan arkadaşlar morhipoda pijaması vardı onun bakmak isterseniz güzel takım olur linkini veriyorum
https://www.limango.com.tr/urun/dagi-kadin-gecelik-somon-rengi-5489289
http://www.morhipo.com/dagi-dk1174-truvakar-kol-v-patli-pijama-taki/3742625/detay?depid=127
son günlerim kızlar artık cuma günü izne ayrılıyorum kısmetseistediğim saate kadar uyuyabileceğim istediği gibi dinlenip besleneceğim ki en önemlisi rahat rahat evde giyinip ayaklarımı uzatıcam buket_asude abla bilir eşşek ölüsü gibi olan botlar olmayacak ayağımda ayaklarda şişlik yok keyif var yupppppppppiiiiiiiii
bugün kaynımın vefatının yıldönümü akşama çesk nun evlerinden birine gidicez..
en kısa sürede gideriz inşallah..
Allah rahmet eylesin balım.
Geride bıraktıklarına sabır versin Rabbim.
Bende gidebilirsem senden önce bakar haber veririm.
Günde 4-5 km hızlı tempo yürüyüş mü??? Valla ilk kez duyuyorum bunu,benim doktorum 5.aydan sonra günde yarım saat yürüyüş dedi ki kendini kesinlikle yormaman gerekiyor hamilelikte.Normal insanlar günde 4-5 km hızlı tempoda yürümekte zorlanırken hamile bir insanın buna dayanabileceğini ya da yapması gerektiğini ben sanmıyorum şahsen.
canım bence yatağı kur arada yatağındada yatırırsın belkı sepetde yatmaz sen kur bence kızında alışır annesı daha mutlu olur kardeşim yanımda yatacak dıye
teş.ederim darısı sizlereoh ne güzel cnm dinlen
allah kolaylık versin kuzum inş. dayanabilirsincok güzel canım kacırma bence bende cok begendim
canım bence yatağı kur arada yatağındada yatırırsın belkı sepetde yatmaz sen kur bence kızında alışır annesı daha mutlu olur kardeşim yanımda yatacak dıye
canım benım ümrancım hadı gözün aydın bende martın 2 haftasına kadar calışacağım allah kısmet ederse
ekledim ablacım aslında terlikte götürceksin iş yerine odandayken giyecek odadan çıkınca terlikleri çıkaracaksın
aynen varya hele şu ara utanmasam terlikle gelecem.. ama en azından gündüz personelisin.. habercin varsa ekle160396
saol canm inşallah eşimlede bi konuşayım git gide bu fikir aklıma yatmaya başladı...bencede kur yatağını hem kızın da alışır
teş.ederim darısı sizlere
allah kolaylık versin kuzum inş. dayanabilirsin
ekledim ablacım aslında terlikte götürceksin iş yerine odandayken giyecek odadan çıkınca terlikleri çıkaracaksın
tatlim son haftalarda kolay dogum icin yardimci oluyormus hatta doktorlar oneriyormus
ama kacinci haftadan sonra hatirlamiyorum ben simdi en fazla 2 km yuruyebiliyorum nabzim hemen 130-140 lara cikiyor birakiyorum oda saatte 3 km ile yuruyorum :26:
kolay bir dogum olsun diye iste butun cabam bu valla
yaaaaa arkadaslar simdi tokluk sekerimi olctum 145 cikti
yedigim seyleri soyluyorum Allah askina bi soyleyin nerede yanlis yaptim
5 tane zeytin
1 kibrit kutusu peynir
2 dilim tam bugday ekmegi
2 tane ceviz
1 bardak sekersiz cay
arkadaslar ınternetten logusalık pıjaması bakıyrum ama bulamadım.szn onerılerınız varmı???
Valla helal olsun 2 km yürüyebiliyorsan canım :) bende ilk aylarda birkaç kez lekelenme fln olmuştu o yüzden doktor çok hareket tavsiye etmedi dediğim gibi 5.aydan sonra günde yarım saat yürüyüş dedi ama sen o kadar yürüyebiliyorsan ve ona alıştıysan çok iyi ,öyle illa 4-5 km yürüycem diye de kendini zorlama çünkü dediğim gibi senin yorulmaman da önemliBaşka bilgisi olan arkadaş varsa inş paylaşır öğreniriz ben ilk kez duydum bu 4-5 km yürüyüş gerekliliğini.
Bu arada şeker le ilgili paylaşımını da okudum yediklerinde şeker yükseltecek pek bişey de yok gibi ama :/ sanki bünyeden hormonlardan da kaynaklanıyor olabilir gibi neticede bu durum gebelikte ortaya çıktığına göre.Her öğünden sonra ölçüp kontrol etmen seni gereksiz strese sokabilir neticede yüksek bile çıksa yapacak bişey yok yemişsin geçmiş artık ama bence güzelce diyetini yap geç,çok fazla kafaya takma.Yemediğin halde eğer çok yüksek çıkıyosa zaten doktor insülin verir sanırım,yemenle değil hormonlarla ilgili olduğundan.İnş şekerin de düşük çıkar,doğumun da çok rahat olur canım benim,biraz içini ferah tut
yaaaaa arkadaslar simdi tokluk sekerimi olctum 145 cikti
5 tane zeytin
1 kibrit kutusu peynir
2 tane ceviz
1 bardak sekersiz cay
Allah Allah gayet ideal halbuki bilemedim kuzum patatesi mimledik lakin bu yediklerinde bişey yok :44:
:26::26::26::26: bilsem
acaba dun ki yediklerim bugune de mi sarkti :26:
Cnm aclik sekerin kac cikmisti?yaaaaa arkadaslar simdi tokluk sekerimi olctum 145 cikti
5 tane zeytin
1 kibrit kutusu peyni
2 tane ceviz
1 bardak sekersiz cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?