2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

cok güzel canım kacırma bence bende cok begendim

canım bence yatağı kur arada yatağındada yatırırsın belkı sepetde yatmaz sen kur bence kızında alışır annesı daha mutlu olur kardeşim yanımda yatacak dıye

canım benım ümrancım hadı gözün aydın bende martın 2 haftasına kadar calışacağım allah kısmet ederse

bugün kaynımın vefatının yıldönümü akşama çesk nun evlerinden birine gidicez..
en kısa sürede gideriz inşallah..

Allah rahmet eylesin balım.
Geride bıraktıklarına sabır versin Rabbim.
Bende gidebilirsem senden önce bakar haber veririm.

mantık şu: 37.haftanıza kadar kaç hafta daha çalışırsanız o haftalar doğum sonrasına eklenir, ben 32de ayrılıcam doğum önü 8 doğum sonrası 8 düz hesap olacak, 37.haftaya kadar çalışsa idim 32nin üstüne 5 hafta daha çalıştığım için o 5 hafta doğum sonrasına kalacaktı

tatlim son haftalarda kolay dogum icin yardimci oluyormus hatta doktorlar oneriyormus
ama kacinci haftadan sonra hatirlamiyorum ben simdi en fazla 2 km yuruyebiliyorum nabzim hemen 130-140 lara cikiyor birakiyorum oda saatte 3 km ile yuruyorum :26:
kolay bir dogum olsun diye iste butun cabam bu valla

canım bence yatağı kur arada yatağındada yatırırsın belkı sepetde yatmaz sen kur bence kızında alışır annesı daha mutlu olur kardeşim yanımda yatacak dıye

saol canım zaten kızımda sürekli benim yanımda yatacak demi kardeşim diyip duruyor sanırm en iyisi öyle olur

oh ne güzel cnm dinlen
teş.ederim darısı sizlere

allah kolaylık versin kuzum inş. dayanabilirsin

aynen varya hele şu ara utanmasam terlikle gelecem.. ama en azından gündüz personelisin.. habercin varsa ekle160396
ekledim ablacım aslında terlikte götürceksin iş yerine odandayken giyecek odadan çıkınca terlikleri çıkaracaksın

Ankaradaki randevumu da almış bulunuyorum yuppiiiiiiiii 3 Mart için şimdiden randevu verdiler hemide istediğim doktora mutlu sevindim

bencede kur yatağını hem kızın da alışır
saol canm inşallah eşimlede bi konuşayım git gide bu fikir aklıma yatmaya başladı...

teş.ederim darısı sizlere

allah kolaylık versin kuzum inş. dayanabilirsin

ekledim ablacım aslında terlikte götürceksin iş yerine odandayken giyecek odadan çıkınca terlikleri çıkaracaksın

he he he .. sayman beni vurur heralde ama süper ollurdu..

Kızlar beşik için dönence alıcam.Netten almak istemiyorum.Geçenlerde miniçoya baktım.Burda satılmıyor dedi.Nerelerde satılıyordur.Bilginiz var mı?

yaaaaa arkadaslar simdi tokluk sekerimi olctum 145 cikti
yedigim seyleri soyluyorum Allah askina bi soyleyin nerede yanlis yaptim

5 tane zeytin
1 kibrit kutusu peynir
2 dilim tam bugday ekmegi
2 tane ceviz
1 bardak sekersiz cay

arkadaslar ınternetten logusalık pıjaması bakıyrum ama bulamadım.szn onerılerınız varmı???

Valla helal olsun 2 km yürüyebiliyorsan canım :) bende ilk aylarda birkaç kez lekelenme fln olmuştu o yüzden doktor çok hareket tavsiye etmedi dediğim gibi 5.aydan sonra günde yarım saat yürüyüş dedi ama sen o kadar yürüyebiliyorsan ve ona alıştıysan çok iyi ,öyle illa 4-5 km yürüycem diye de kendini zorlama çünkü dediğim gibi senin yorulmaman da önemli Başka bilgisi olan arkadaş varsa inş paylaşır öğreniriz ben ilk kez duydum bu 4-5 km yürüyüş gerekliliğini.
Bu arada şeker le ilgili paylaşımını da okudum yediklerinde şeker yükseltecek pek bişey de yok gibi ama :/ sanki bünyeden hormonlardan da kaynaklanıyor olabilir gibi neticede bu durum gebelikte ortaya çıktığına göre.Her öğünden sonra ölçüp kontrol etmen seni gereksiz strese sokabilir neticede yüksek bile çıksa yapacak bişey yok yemişsin geçmiş artık ama bence güzelce diyetini yap geç,çok fazla kafaya takma.Yemediğin halde eğer çok yüksek çıkıyosa zaten doktor insülin verir sanırım,yemenle değil hormonlarla ilgili olduğundan.İnş şekerin de düşük çıkar,doğumun da çok rahat olur canım benim,biraz içini ferah tut

5 tane zeytin
1 kibrit kutusu peynir
2 tane ceviz
1 bardak sekersiz cay

Allah Allah gayet ideal halbuki bilemedim kuzum patatesi mimledik lakin bu yediklerinde bişey yok :44:

arkadaslar ınternetten logusalık pıjaması bakıyrum ama bulamadım.szn onerılerınız varmı???

pijama dünyasından baktım ben yerleride Ankarada olduğundan netten almıcam Ankaraya gidince ordan alıcam

canim Allah razi olsun cok rahatladim
ben elimden gelini yapiyorum gerisi Allaha kalmis napim..
sali gunu kontrole gidecegim o zaman da doktorumla gorusurum olur biter.

5 tane zeytin
1 kibrit kutusu peynir
2 tane ceviz
1 bardak sekersiz cay

bızeyde yememısın kı ben gecen 2 dılım su boregı yedım et yedım bayağı bı yaprak sarması yedım bır saat sonra 142 cıktı

5 tane zeytin
1 kibrit kutusu peyni
2 tane ceviz
1 bardak sekersiz cay
Cnm aclik sekerin kac cikmisti?
O da yuksektir muhtemelen
Bu benim kahvalti menum mesela aclik kacsa tokluk ustune +2 koyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…