2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
nasil yaaa
acaba makinanin markasi ne senin?

accu-chek canım, öğlen 4 gibi tavuk göğsü yedim kendim yapmıştım az şekerli bol tarçınlı daha öncedende yediğim şey hiç arttırmazdı neyse, akşam yemeğine kadar onunla durdum 7de yemek yedik tatlının üstünden 3 saat geçti düşün ona rağmen açlık 126 çıktı yemekten sonra tokluk 84

yürüyüş yapmak doğumu kolaylaştırıyormuş doğru ama ben o kadar yürüyemiyorum ki hemen belim çatlıyo
hızlı tempo bana pek mantıklı gelmedi çok yorulursun...

slm arkdslar bn 31. haftaya gırdım. magnezyum vitamın ve kan hapı kullnıyrum szlerde neler kullndgınızı pylsrmısınız?
Gyno ferro sanol + Elevit (tiroid ilacım var o ayrı)

az önce doktordan geldim bebeğimin boyu 38 cm kilosu da 1230 gram suyu yeterli yerleşimi de güzel dedi baş aşağı doğum pozisyonunda duruyomuş, lakin fotoğraf vermedi bu defa

gözünaydın canım maşallah bebişine

aman iyi bak güzel haberlerle gelmişsin,maşallahhh oğluna

Benim de bazen ağrıyor,değişiyor ağrı yeri.bu arada nick'ine bayıldım. zadkiel

bende bunu aldım,seninki daha da ucuz,biberon kılıfı alırsın belki ek,tamamdır

(bu arada başın sağolsun canım)

2 hafta aktarabilirsin canım çünkü yasal olarak 37.haftaya kadar çalışabilirsin 40a kadar değil son 3 hafta kala illa ki ayrılmak zorundasın

ben 33.hafta çalışıp çıkıcam.kalan iznim 7+8:15 mi 4+8 mi,bi anlayamadım valla konuyu :18:

ben 33.hafta çalışıp çıkıcam.kalan iznim 7+8:15 mi 4+8 mi,bi anlayamadım valla konuyu :18:

33.haftayıda çalışacaksın değil mi, 32de ayrılsan 8 hafta olacaktıya iznin fazladan 1 hafta çalıştığın için o 1 hafta doğum sonuna aktarılacak yani 8+1

32.haftada izne ayrılanlar doğum öncesi 8 doğum sonrası 8
33.haftaya kadar çalışanlar doğum sonrası 8+1 hafta fazladan çalıştıkları=9 hafta
34.haftaya kadar çalışanlar doğum sonrası 8+2 hafta fazladan çalıştıkları=10 hafta
35.haftaya kadar çalışanlar doğum sonrası 8+3 hafta fazladan çalıştıkları=11 hafta
36.haftaya kadar çalışanlar doğum sonrası 8+4 hafta fazladan çalıştıkları=12 hafta
37.haftaya kadar çalışanlar doğum sonrası 8+5 hafta fazladan çalıştıkları=13 hafta izin kullanıcaklar bu izinlerin bitiminde varsa yıllık izinlerini kullanıcaklar, yıl içinde tek hekimden alabilecekleri 40 günlük izinleri 10+10+10+10 şeklinde ya da 20+20 şeklinde alabilirler,heyet raporlarıda alabilirler yalnız alınan raporlar doğum sonrası ücretsiz izninizden düşer örneğin ücretli analık izni bitiminden sonra 3 aylık heyet raporu aldı iseniz 24 aylık ücretsiz izniniz 21 aya düşer yıllık izin bunun dışında

Son düzenleme:
108 cikti
+2 ne demek yani benim 110 mu cikmasi gerekiyor :26:
Benim oyle cikiyor cnm
Mesala khvaltidan once 90 ciktiysa
Kahvaltida ceviz haric ayni seyleri yiyorum 92 falan cikiyor
Yani bu yazdigin seyler benim aclik tokluk sekerimi degistirmiyor

kuzum benim geçen açlık 126 tokluk 84 çıktı
Vay o nasil toklukmus ya :)
Ben acligi 90 alti goremiyorm
O da senin tatli kacamaklarin var

saol canım zaten kızımda sürekli benim yanımda yatacak demi kardeşim diyip duruyor sanırm en iyisi öyle olur

ayy kıyamam ben ona abla olmak ıstıyor hemen annesı kücük anne oda

teş.ederim darısı sizlere

allah kolaylık versin kuzum inş. dayanabilirsin

ekledim ablacım aslında terlikte götürceksin iş yerine odandayken giyecek odadan çıkınca terlikleri çıkaracaksın

amın umrancım ınsallah dayana bılırım

Ankaradaki randevumu da almış bulunuyorum yuppiiiiiiiii 3 Mart için şimdiden randevu verdiler hemide istediğim doktora mutlu sevindim

hadı gözün aydın canım benım

Kızlar beşik için dönence alıcam.Netten almak istemiyorum.Geçenlerde miniçoya baktım.Burda satılmıyor dedi.Nerelerde satılıyordur.Bilginiz var mı?

canım gittigidiyordan n11 sahıbınden baksana

ozaman ben 13 hafta ızın yapacağım demek kı 2 ayda ücretsiz ızın alacağım geriye 4 hafta yıllık ıznım kalıyor onlarda dursun hastalık olur bırsey olur

33.haftayıda çalışacaksın değil mi, 32de ayrılsan 8 hafta olacaktıya iznin fazladan 1 hafta çalıştığın için o 1 hafta doğum sonuna aktarılacak yani 8+1

toplam 17 hafta yani.33ü bitirip çıkıcam çünkü.daha da anlamadıysam boşver sen beni anlatma çok sağol

toplam 17 hafta yani.33ü bitirip çıkıcam çünkü.daha da anlamadıysam boşver sen beni anlatma çok sağol

hayır canım 16 hafta sabit sadece doğum sonrasına sarkmalar olabiliyo sen şimdi 33.haftayıda çalışacağın için 1 haftayı doğum sonrasındaki 8 haftanın totosuna ekliyosun ettimi sana 9 hafta, e doğum önüde 34-35-36-37-38-39-40 yani 7 haftada evde olacaksın yani doğum öncesi iznin 9+7=16

hmm entresan valla :26:
amaannn streste sekeri arttiyor diyorlar takmicam kafama

yürüyüş yapmak doğumu kolaylaştırıyormuş doğru ama ben o kadar yürüyemiyorum ki hemen belim çatlıyo
hızlı tempo bana pek mantıklı gelmedi çok yorulursun...
simdi arkadasima sordum 38. haftadan sonra tempolu yuruyus yapmis doktor tavsiyesiyle
gunde 2 saat 3 saat yurumus ve cok kolay dogum yapmis
harika yaaa super +2 he
benim de toklugum hic 120 nin altina dusmuyor

anladım,o zaman maaş almanın dışında hiçbir faydası yok,iznim zaten 16 haftaydı(8+8),yine aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…