Cnm aclik sekerin kac cikmisti?
O da yuksektir muhtemelen
Bu benim kahvalti menum mesela aclik kacsa tokluk ustune +2 koyuyor
Cnm aclik sekerin kac cikmisti?
O da yuksektir muhtemelen
Bu benim kahvalti menum mesela aclik kacsa tokluk ustune +2 koyuyor
kuzum benim geçen açlık 126 tokluk 84 çıktı
nasil yaaa
acaba makinanin markasi ne senin?
arkadaslar ya size bisey daha sorcam simdi ben yuruyus yapiyorum kosu bandinda en fazla 30 dk yuruyorum oda cok yavas
ama belli bir sureden sonra arttirmamiz ve gunde 4-5 km hizli tempoda yurumemiz gerekiyormus
acaba kacinci haftadan sonra bu sekilde yuruyecegiz bir bilginiz var mi?
Gyno ferro sanol + Elevit (tiroid ilacım var o ayrı)slm arkdslar bn 31. haftaya gırdım. magnezyum vitamın ve kan hapı kullnıyrum szlerde neler kullndgınızı pylsrmısınız?
az önce doktordan geldim bebeğimin boyu 38 cm kilosu da 1230 gram suyu yeterli yerleşimi de güzel dedi baş aşağı doğum pozisyonunda duruyomuş, lakin fotoğraf vermedi bu defa
bebişime maşallah deyin teyzeleri. doktor teyzesini kendine hayran bıraktı oğluşum. ayaklarını ağzına götürüyordu. çok şükür gittiğimiz tıp fakültesi doçenti bebeğin gayet sağlıklı olduğunu endişe etmememin gerektiğini söyledi. testin pozitif çıkma nedeni 8.haftada yaptığım uyuşmazlık iğnesinin olduğunu söyledi. kalp ekosunu falan çekti. herşeyini inceledi.sadece iri bir bebek olacak dedi. çok saçlı bir bebek olacak dedi. elleri ayakları falan çok güzeldi. makine çok güzeldi o nedenle parmaklarını falan çok net gördük.parmakları uzundu oğlumunayaklarını emmesi çok komikti. şükürler olsun
Merhaba arkadaşlar 27+3 haftalık hamileyim 2 haftadır sol taraf iki bacağımın arası ağrıyor genelde yürürken merdivenden inerken çıkarken ağrı oluyor internette çatı ağrısı vs yazılıyor ama ben emin olamıyourum benim gibi ağrıları olanlar var mı?
kızlar sizce bu çanta nasıl? ne dersiniz?
https://www.ayakkabidunyasi.com.tr/...0_nike_hayward_25m/7200BA4722470#.UujcYrQ5nIU
2 hafta aktarabilirsin canım çünkü yasal olarak 37.haftaya kadar çalışabilirsin 40a kadar değil son 3 hafta kala illa ki ayrılmak zorundasın
8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası toplam 16 hafta izin var
diyelim 35.haftaya kadar çalıştın doğum haftası toplam 40 hafta ama yasal olarak 37 haftaya kadar çalışıyorsun
sen 35.haftada izne çıktın
37-35=2 haftan kalıyor doğum öncesinden o 2 haftayı doğum sonrasına aktarıyorsun
8 hafta da doğum sonrası iznin vardı kalan 2 haftayı da ekle yani 8+2=10 hafta izin kullanıyorsun doğumdan sonra.
mantık şu: 37.haftanıza kadar kaç hafta daha çalışırsanız o haftalar doğum sonrasına eklenir, ben 32de ayrılıcam doğum önü 8 doğum sonrası 8 düz hesap olacak, 37.haftaya kadar çalışsa idim 32nin üstüne 5 hafta daha çalıştığım için o 5 hafta doğum sonrasına kalacaktı
ben 33.hafta çalışıp çıkıcam.kalan iznim 7+8:15 mi 4+8 mi,bi anlayamadım valla konuyu :18:
Benim oyle cikiyor cnm108 cikti
+2 ne demek yani benim 110 mu cikmasi gerekiyor :26:
Vay o nasil toklukmus ya :)kuzum benim geçen açlık 126 tokluk 84 çıktı
saol canım zaten kızımda sürekli benim yanımda yatacak demi kardeşim diyip duruyor sanırm en iyisi öyle olur
teş.ederim darısı sizlere
allah kolaylık versin kuzum inş. dayanabilirsin
ekledim ablacım aslında terlikte götürceksin iş yerine odandayken giyecek odadan çıkınca terlikleri çıkaracaksın
Ankaradaki randevumu da almış bulunuyorum yuppiiiiiiiii 3 Mart için şimdiden randevu verdiler hemide istediğim doktora mutlu sevindim
Kızlar beşik için dönence alıcam.Netten almak istemiyorum.Geçenlerde miniçoya baktım.Burda satılmıyor dedi.Nerelerde satılıyordur.Bilginiz var mı?
32.haftada izne ayrılanlar doğum öncesi 8 doğum sonrası 8
33.haftaya kadar çalışanlar doğum sonrası 8+1 hafta fazladan çalıştıkları=9 hafta
34.haftaya kadar çalışanlar doğum sonrası 8+2 hafta fazladan çalıştıkları=10 hafta
35.haftaya kadar çalışanlar doğum sonrası 8+3 hafta fazladan çalıştıkları=11 hafta
36.haftaya kadar çalışanlar doğum sonrası 8+4 hafta fazladan çalıştıkları=12 hafta
37.haftaya kadar çalışanlar doğum sonrası 8+5 hafta fazladan çalıştıkları=13 hafta izin kullanıcaklar bu izinlerin bitiminde varsa yıllık izinlerini kullanıcaklar, yıl içinde tek hekimden alabilecekleri 40 günlük izinleri 10+10+10+10 şeklinde ya da 20+20 şeklinde alabilirler,heyet raporlarıda alabilirler yalnız alınan raporlar doğum sonrası ücretsiz izninizden düşer örneğin ücretli analık izni bitiminden sonra 3 aylık heyet raporu aldı iseniz 24 aylık ücretsiz izniniz 21 aya düşer yıllık izin bunun dışında
33.haftayıda çalışacaksın değil mi, 32de ayrılsan 8 hafta olacaktıya iznin fazladan 1 hafta çalıştığın için o 1 hafta doğum sonuna aktarılacak yani 8+1
toplam 17 hafta yani.33ü bitirip çıkıcam çünkü.daha da anlamadıysam boşver sen beni anlatmaçok sağol
canım gittigidiyordan n11 sahıbınden baksana
hmm entresan valla :26:accu-chek canım, öğlen 4 gibi tavuk göğsü yedim kendim yapmıştım az şekerli bol tarçınlı daha öncedende yediğim şey hiç arttırmazdı neyse, akşam yemeğine kadar onunla durdum 7de yemek yedik tatlının üstünden 3 saat geçti düşün ona rağmen açlık 126 çıktı yemekten sonra tokluk 84
simdi arkadasima sordum 38. haftadan sonra tempolu yuruyus yapmis doktor tavsiyesiyleyürüyüş yapmak doğumu kolaylaştırıyormuş doğru ama ben o kadar yürüyemiyorum ki hemen belim çatlıyo
hızlı tempo bana pek mantıklı gelmedi çok yorulursun...
harika yaaa super +2 heBenim oyle cikiyor cnm
Mesala khvaltidan once 90 ciktiysa
Kahvaltida ceviz haric ayni seyleri yiyorum 92 falan cikiyor
Yani bu yazdigin seyler benim aclik tokluk sekerimi degistirmiyor
Vay o nasil toklukmus ya :)
Ben acligi 90 alti goremiyorm
O da senin tatli kacamaklarin var
hayır canım 16 hafta sabit sadece doğum sonrasına sarkmalar olabiliyo sen şimdi 33.haftayıda çalışacağın için 1 haftayı doğum sonrasındaki 8 haftanın totosuna ekliyosun ettimi sana 9 hafta, e doğum önüde 34-35-36-37-38-39-40 yani 7 haftada evde olacaksın yani doğum öncesi iznin 9+7=16
anladım,o zaman maaş almanın dışında hiçbir faydası yok,iznim zaten 16 haftaydı(8+8),yine aynı
aynen öyle ücretli izin 16 hafta çoğul gebelikte 18 hafta
bende bunu aldım,seninki daha da ucuz,biberon kılıfı alırsın belki ek,tamamdırEki Görüntüle 954348
(bu arada başın sağolsun canım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?