- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Poff,çok sağol,yılmadan anlattığın için
Gyno ferro sanol + Elevit (tiroid ilacım var o ayrı)
gözünaydın canımmaşallah bebişine
aman iyi bak güzel haberlerle gelmişsin,maşallahhh oğluna
bende bunu aldım,seninki daha da ucuz,biberon kılıfı alırsın belki ek,tamamdırEki Görüntüle 954348
(bu arada başın sağolsun canım)
Eki Görüntüle 953230 Eki Görüntüle 953231
bebişime maşallah deyin teyzeleri. doktor teyzesini kendine hayran bıraktı oğluşum. ayaklarını ağzına götürüyordu. çok şükür gittiğimiz tıp fakültesi doçenti bebeğin gayet sağlıklı olduğunu endişe etmememin gerektiğini söyledi. testin pozitif çıkma nedeni 8.haftada yaptığım uyuşmazlık iğnesinin olduğunu söyledi. kalp ekosunu falan çekti. herşeyini inceledi.sadece iri bir bebek olacak dedi. çok saçlı bir bebek olacak dedi. elleri ayakları falan çok güzeldi. makine çok güzeldi o nedenle parmaklarını falan çok net gördük.parmakları uzundu oğlumunayaklarını emmesi çok komikti. şükürler olsun
Benim de bazen ağrıyor,değişiyor ağrı yeri.bu arada nick'ine bayıldım. zadkiel
Cevabın için teşekkürler :) nickimi bende seviyorum anlamı İlahi Adalet meleği
evet canım biliyorum senin bunu ve ne kadara aldığını..
evet evet bende gerek duyarsam kılıf alırım diye düşünüyorum..
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun..
arkadaslar ya size bisey daha sorcam simdi ben yuruyus yapiyorum kosu bandinda en fazla 30 dk yuruyorum oda cok yavas
ama belli bir sureden sonra arttirmamiz ve gunde 4-5 km hizli tempoda yurumemiz gerekiyormus
acaba kacinci haftadan sonra bu sekilde yuruyecegiz bir bilginiz var mi?
Kızlar bebek şekerlerini hallettiniz.
Bebek çikolatalarını da...
Çok erken değil mi?
Hastanede mi dağıtacaksınız.
40'ı çıktığında mı =)
Beni de aydınların.
netten almak istemiyorum.Görüp almak istiyorum.
kızlar sırt çantası kullanıslımıkı yaa bende bakıyorumda okıedoglara bayıldım bıraz pahalı ama nıyetı bozmak uzereyım her an alabılırım arkdasım sırt çantası kısın cok kullanışsız dedı yandan takılanı herzman kullanabılıyorsun dedıkarar veremedim
sırt çantasının yazla kışla ne alakası var canm?
gerekirse sırtına değil önden takarsın..
tabi yine de karar senin..
kısın mont falan gıyınınce kalın rahat olmuyor dıye oyle dedı bılmıyorumkıı bende sımdı onları arstırıyorum begendıklerım 150 den asagı degıl okıedoglar karar veremedim bende hangısı kullanışlı hangısı degıl
canım sen ıstanbulda değilmisin alarnatifin daha fazla ebebek mağazasına gıt
ben yaz kış her halukarda sırt çantasını çok rahat kullandığım için kendi adıma problem yaşayacağımı zannetmiyorum açıkcası..
zevk ve tabiki tercih meselesi ama bana kol çantası gibi yada yandan çantalar oldum olası hep kullanışsız gelmiştir..
yaaaaa arkadaslar simdi tokluk sekerimi olctum 145 cikti
yedigim seyleri soyluyorum Allah askina bi soyleyin nerede yanlis yaptim
5 tane zeytin
1 kibrit kutusu peynir
2 dilim tam bugday ekmegi
2 tane ceviz
1 bardak sekersiz cay
Evet canım istanbuldayım.Ne tür mağazalarda satılıyor onu sordum ben.Yani oyuncakçılarda mı yoksa bebek eşyaları satan yerlerde mi?
ben bu çantayı aldım bebek çantası olarak ankara civilden 50 tl yeEki Görüntüle 954538
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?