2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Benim de bazen ağrıyor,değişiyor ağrı yeri.bu arada nick'ine bayıldım. zadkiel

Cevabın için teşekkürler :) nickimi bende seviyorum anlamı İlahi Adalet meleği

Gözüm Aydın kuzummmm...

Benim de bazen ağrıyor,değişiyor ağrı yeri.bu arada nick'ine bayıldım. zadkiel

Cevabın için teşekkürler :) nickimi bende seviyorum anlamı İlahi Adalet meleği

biliyorum,daha doğrusu Zadkiel'i hatırlayamadım,netten baktım,süper anlamı.onlarla konuşmadan bir günüm geçmez benim

evet canım biliyorum senin bunu ve ne kadara aldığını..
evet evet bende gerek duyarsam kılıf alırım diye düşünüyorum..
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun..

kızlar sırt çantası kullanıslımıkı yaa bende bakıyorumda okıedoglara bayıldım bıraz pahalı ama nıyetı bozmak uzereyım her an alabılırım arkdasım sırt çantası kısın cok kullanışsız dedı yandan takılanı herzman kullanabılıyorsun dedıkarar veremedim

tempolu mu yürümek lazım değil mi :S zaten zor nefes alıyoruz tempo tuttursak hiç alamayız heralde....
ben günde 4 kere iş yerinden evime git gel yapıyorum, yürüyerek gidip geliyorum öğle yemeği için evime gidiyorum, ne hızlı ne çok yavaş yürüyorum, 20-25 dk sürüyor her bir yürüyüş, 32 haftada doktora gidecem, hem çalışamaz raporu alacam, hemde evde olacağım için yürüyüşü soracam ama benim gitmeme dahaa çok var, 10 şubatta kontollerim, önce giden arkadaşlar bizler için sorarsa iyi olur....

Kızlar bebek şekerlerini hallettiniz.
Bebek çikolatalarını da...
Çok erken değil mi?
Hastanede mi dağıtacaksınız.
40'ı çıktığında mı =)
Beni de aydınların.

Canım ben daha almadım çikolatalarını.. Doğum tarihine yakın alacağım.. Hastaneye ve eve gelenlere ikram edeceğim.. Bebek Mevlüt'ü için ayrıca alacağız.. Şeker çikolata vs.

sırt çantasının yazla kışla ne alakası var canm?
gerekirse sırtına değil önden takarsın..
tabi yine de karar senin..

sırt çantasının yazla kışla ne alakası var canm?
gerekirse sırtına değil önden takarsın..
tabi yine de karar senin..

kısın mont falan gıyınınce kalın rahat olmuyor dıye oyle dedı bılmıyorumkıı bende sımdı onları arstırıyorum begendıklerım 150 den asagı degıl okıedoglar karar veremedim bende hangısı kullanışlı hangısı degıl

ben yaz kış her halukarda sırt çantasını çok rahat kullandığım için kendi adıma problem yaşayacağımı zannetmiyorum açıkcası..
zevk ve tabiki tercih meselesi ama bana kol çantası gibi yada yandan çantalar oldum olası hep kullanışsız gelmiştir..

canım sen ıstanbulda değilmisin alarnatifin daha fazla ebebek mağazasına gıt

Evet canım istanbuldayım.Ne tür mağazalarda satılıyor onu sordum ben.Yani oyuncakçılarda mı yoksa bebek eşyaları satan yerlerde mi?

ben hıc sırt çantası kullanmadım en son ılk okulda kullanmışım mağazada bakıp denemek beğenmek lazım aslında ama burdada cok seçenek yok

Son düzenleme:
yaaaaa arkadaslar simdi tokluk sekerimi olctum 145 cikti
yedigim seyleri soyluyorum Allah askina bi soyleyin nerede yanlis yaptim

5 tane zeytin
1 kibrit kutusu peynir
2 dilim tam bugday ekmegi
2 tane ceviz
1 bardak sekersiz cay

Zeytin ve cevizi aynı anda yemiyorum.. Diyetisyen öyle söyledi (

kızlar bu modeller bana cok kullanızlı geldı ıclerıde cok güzel bayağıdır araştırıyorum çokta kalıtelı duruyor ama fıyattlar pahalı bırazz

Evet canım istanbuldayım.Ne tür mağazalarda satılıyor onu sordum ben.Yani oyuncakçılarda mı yoksa bebek eşyaları satan yerlerde mi?

canım bebek mağazasında bulabılırsın bırde bır çarsı var meşhur bebek eşyaları satıyor tam hatırlayamıyorum ısmını oralarada bak bulursun ucuza

ben bu çantayı aldım bebek çantası olarak ankara civilden 50 tl ye Eki Görüntüle 954538

aayyy cok şeker bende nıke adıdas bakıyorum yandan yada sırt a takılan alacağım ama pahalı bırsey almıyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…