Eki Görüntüle 954537 kızlar bu modeller bana cok kullanızlı geldı ıclerıde cok güzel bayağıdır araştırıyorum çokta kalıtelı duruyor ama fıyattlar pahalı bırazz
Sectigin canta benimde hosuma gitti hangi adreste verirsen sevinirim gerci ben bu cantayi da cok beyendim lacivert olanini almayi düsünüyorum annemler gelirken siparis edicem Almanya da Anne cantalari cok ucuk fiyatlarda
Eki Görüntüle 954584
canım okıedog yaz gıttıgıdıyorda ayhan bebede falan satılıyor morhıpodada var ama pıyasan 20 lıra fazlaya
ohooo bu çantaları ben günlük hayatta kullanıyorum demek ki evdeki çantalarımdan birini hastane çıkış çantası yapabilirim
kızlar harbiden bunlar küçük değil mi nette bi dolu şey dolanıyo çantada yer alacaklar namına hem bebeğin hem sizin eşyalar sığacak mı buna, ben misal makyaj malzemelerimi falan götürücem hep bavul lazım bana
canım ben bübchenin çantalı setini e bebekte dün 45 tl ye indirimde görmüştüm bugun almak için siteye girdim ama kaldırmışlar malesef alamadım bende butik bebeden dalin kampanyasından organik bebek şampuanı, organik pişik kremi ve göbek bakım seti aldım belki seninde ilgini çeker bi bak istersen organik olduğu için içinde paraben alkol parfum katkı maddesi yok diyor hasas ciltlere uyumluymuş onun için tercih ettim inş. memnun kalırım çünkü fiyatı dalinin diğer ürünlerine göre biraz yüksek ama mustela ve sebamded kadar pahalı değil bana göre mustela ve sebamed biraz pahalı geldi
bende cevap yazmayınca önemsemedin anladım canım rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Gunaydin guzel anneler..yazilanlari hergun okuyorum ama surekli yazamiyorum biz bu hafta 31 haftalik oldk haftaya cuma nasipse izne cikicam cok zor oluyor ya sizinde oylemi nefesim daraliyor sanki boguluyorum bazen geceleride en az 2 kez wc ye kalkiyorum sanah is zor olyr ya ama bebisim saglikla gelsinde hic dert degil) bu arada bixim saglik sgrtamiz degisti ve ben gittigm dr u degistrmek zorunda kaldim onun streside var uzerimde gecen hafta 1600 gr ve 43 cm di oglusum..
benim evde küçük valizim var onu kendime hazırlarım port bebelerde zaten çantayla takım olarak satılıyo onun çantasınıda bebek için kullanırım hastanede etkili tabi kimi hastane bebek için nevresim takımı vs istiyomuş kimisi ise hastane çıkışını bile istemiyomuş bezinden mendiline kadar herşeyi sağlıyolarmış bi tek çıkarken üstüne giydirecek bişey gerekiyomuş bebeğe, bunuda iyice sormak lazım anneye pedi bile hastane veriyomuş mesela, tabi bazı hastaneler
benim evde küçük valizim var onu kendime hazırlarım port bebelerde zaten çantayla takım olarak satılıyo onun çantasınıda bebek için kullanırım hastanede etkili tabi kimi hastane bebek için nevresim takımı vs istiyomuş kimisi ise hastane çıkışını bile istemiyomuş bezinden mendiline kadar herşeyi sağlıyolarmış bi tek çıkarken üstüne giydirecek bişey gerekiyomuş bebeğe, bunuda iyice sormak lazım anneye pedi bile hastane veriyomuş mesela, tabi bazı hastaneler
valla kuzum ben biraz butik bebeden bişeyler aldım..
geçen hafta babam 20li hastane çıkışı aldı..
bn artık kıyafet almayı düşünmüyorum çnkü ananemde almanyadan getirecek daha..
bebek arabası,küvet,tırnak makası,burun aspiratörü,tarağını,biberonunu aldık..
park yatak ve hamağımızda var..
nevresim takımı,kova-maşrafa,küvet filesi,yıkama filesi,çorap,bere,ateşölçer,ıslak mendil,bebek bezi,emzik,halı,perde,avize,bebek bakım malzemeleri,bide deterjan alcam..
ama eksik bişey varsa söyleyin onuda not alayım hemen?
iyi olmana sevindim bizde iyiyiz bebişimle maşallah
gunaydin anneler bana gunaydin veya
dun gece hic uyuyamadim donup durdum tosba gibi
donerkende canim yaniyo artik iyice agirlastik sanirim :26:
bu arada sekeri olan annelere birsey sormak istiyorum
dun aclik sekerimi olctum 70 kusur cikti guzel
soylemesi ayip kofte yapmistim yanina da patates puresi yaptim ve salatayla yedim
pilav falan yemedim hic bi olctum 227 cikti
bu patates olayindan mi dersiniz acaba
cunku diyetimde patates yasak
simdi meyve yemek istiyorum ondan bile korkar oldum acaba ben bu isi beceremiyecekmiyim ? bebegime birsey olur mu diye dusunup duruyorum insuline mi gecsem acaba ama insulinden de korkuyorum ya kalici olursa bende ki babam da insulin kullanirdu ve ben hic gormek bile istemiyorum
çok güzel yazmışsın canım da bakalım heyet raporunu verecekler mi bize birde doğum yaptıran doktor istediği zaman 20 günlük daha çalışamaz raporu verebiliyomuş extradan32.haftada izne ayrılanlar doğum öncesi 8 doğum sonrası 8
33.haftaya kadar çalışanlar doğum sonrası 8+1 hafta fazladan çalıştıkları=9 hafta
34.haftaya kadar çalışanlar doğum sonrası 8+2 hafta fazladan çalıştıkları=10 hafta
35.haftaya kadar çalışanlar doğum sonrası 8+3 hafta fazladan çalıştıkları=11 hafta
36.haftaya kadar çalışanlar doğum sonrası 8+4 hafta fazladan çalıştıkları=12 hafta
37.haftaya kadar çalışanlar doğum sonrası 8+5 hafta fazladan çalıştıkları=13 hafta izin kullanıcaklar bu izinlerin bitiminde varsa yıllık izinlerini kullanıcaklar, yıl içinde tek hekimden alabilecekleri 40 günlük izinleri 10+10+10+10 şeklinde ya da 20+20 şeklinde alabilirler,heyet raporlarıda alabilirler yalnız alınan raporlar doğum sonrası ücretsiz izninizden düşer örneğin ücretli analık izni bitiminden sonra 3 aylık heyet raporu aldı iseniz 24 aylık ücretsiz izniniz 21 aya düşer yıllık izin bunun dışında
Merhaba sevgili anne adayları. Sizden rica etsem sizin gibi anne olmayı çoook isteyen bir arkadasimiz icin 1 er tane ayetel kürsi okur musunuz ? 41 ayetel kürsi topluyoruzda. Arkadasimizin ismi Ayşe. Simdiden tesekkur ederim. Allahim hepinize vakti zamani geldiginde saglikli sihhatli hayirli dogumlar nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?