2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Eki Görüntüle 954537 kızlar bu modeller bana cok kullanızlı geldı ıclerıde cok güzel bayağıdır araştırıyorum çokta kalıtelı duruyor ama fıyattlar pahalı bırazz

Sectigin canta benimde hosuma gitti hangi adreste verirsen sevinirim gerci ben bu cantayi da cok beyendim lacivert olanini almayi düsünüyorum annemler gelirken siparis edicem Almanya da Anne cantalari cok ucuk fiyatlarda

canım okıedog yaz gıttıgıdıyorda ayhan bebede falan satılıyor morhıpodada var ama pıyasan 20 lıra fazlaya

kızlar çantalarınızı güle güle kullanın bebişlerinizle sağlıkla inşallah
ben daha almadım

ohooo bu çantaları ben günlük hayatta kullanıyorum demek ki evdeki çantalarımdan birini hastane çıkış çantası yapabilirim
kızlar harbiden bunlar küçük değil mi nette bi dolu şey dolanıyo çantada yer alacaklar namına hem bebeğin hem sizin eşyalar sığacak mı buna, ben misal makyaj malzemelerimi falan götürücem hep bavul lazım bana

annişler ben kaçıyorum yarın görüşürüz ankara da yağmur yağıyor cok güzel yaaa bol bol yağsın mıkroplar kırılsın barajlar dolsun byeeee

benım paylaştığım ın boyutu buyuk canım 40cm 50cm falan yazıyor du genel baktığım modellerde sende bı bak ıstersen okıedog ama pahalıı ıste esım al derse alırım :)

ben de bakayım oraya haftasonu eğitime katıldım ya kızlar kesinlikle göbek bakımı diye bir şey yok dediler aklınızda bulunsun sadece kuru tutacakmışız bezin dışında bırakacakmışız göbek düşmeden yıkamayacakmışız düştükten 1 gün sonra yıkayacakmışız öyle dedi doktorlar en geç 16. günde filan düşüyormuş göbek bakım seti almıycam o yüzden

benim evde küçük valizim var onu kendime hazırlarım port bebelerde zaten çantayla takım olarak satılıyo onun çantasınıda bebek için kullanırım hastanede etkili tabi kimi hastane bebek için nevresim takımı vs istiyomuş kimisi ise hastane çıkışını bile istemiyomuş bezinden mendiline kadar herşeyi sağlıyolarmış bi tek çıkarken üstüne giydirecek bişey gerekiyomuş bebeğe, bunuda iyice sormak lazım anneye pedi bile hastane veriyomuş mesela, tabi bazı hastaneler

seninle aynıyız canım ben de haftaya cuma ayrılıyorum işten ben 6 aralıktan beri gitmedim 12 aralıkta gittik ama uçak raporu verdi bebek için bir şey demedi yüzünü de göstermedi zaten çok merak ediyorum şimdi :) 10 şubatta alıcam çalışamaz raporunu doktor farketmez dedi ben de gün kazanmak için pazartesi alayım dedim bende de aynı sorunlar var üstelik elim ayağım da şişmeye başladı

Evet canım genelde onu isim yapmış pahalı özel hastaneler yapıyor.Mesela benim ablam Anadolu sağlıkta yaptı doğumu kıyafettinden bebek bezine hasta bezine ıslak mendiline aklına ne geliyorsa hastane karşıladı.Paranın gücü işte

Benim hastane 2 takım hastane çıkışı veriyor.. BeZi vs ne varsa karşılıyor herşeyi.. Ben kendime hazırlayacağım çantayı.. Sadece hastaneden çıkarken giydirmelik bişiler götürürm..

Merhaba sevgili anne adayları. Sizden rica etsem sizin gibi anne olmayı çoook isteyen bir arkadasimiz icin 1 er tane ayetel kürsi okur musunuz ? 41 ayetel kürsi topluyoruzda. Arkadasimizin ismi Ayşe. Simdiden tesekkur ederim. Allahim hepinize vakti zamani geldiginde saglikli sihhatli hayirli dogumlar nasip etsin insallah.

biz yine drdan geldik teyzelerimiz...dr amcamız dediki şimdi doğsa yaşar inş..iki hafta daha sık dişini.inş aksilik olmazsa ondan sonra sezeryan tarihimi veririz dedi.malum şeker düşmüyor çünkü....

bende cici almıycam diğer saydıklarını alacam inş..sorun olmazda kendim bakarak alabilirim.

iyi olmana sevindim bizde iyiyiz bebişimle maşallah

maşallah cnm sizede..

patates yasak cnm..sık sık meyvede yasak.mesela tek mandalina yanında yoğurt yada elma..yada muz..ama peş peşe meyve yasak cnm..ve dikkat et şekerine.ben günde dört kez insilün vuruluyorum.ve buna rağmen tam denegeye oturtamadım..kasılmalarımda olduğu için 32 ye kadar dayan inş sezeryan tarihi verecem ve sık sık nst ile takip edecem dedi..
açlık şekerin güzel cnm ama ikincisi çok yüksek...korkma gebelik şekeri kalıcı değil ama ailemizde olduğu için ileride şeker hastası olma ihtimalimiz normal insanlardan daha fazla cnm..dikkat şart:)

çok güzel yazmışsın canım da bakalım heyet raporunu verecekler mi bize birde doğum yaptıran doktor istediği zaman 20 günlük daha çalışamaz raporu verebiliyomuş extradan

ben de küçük bavulla mı gitsem diyorum ayıp mı ya ne bileyim dalga geçmeyin :) eğitimde kadın bağını veriyorlarmış ama çocuk bezi bizden ve 3-4 takım yedek getirin dediler en az 2 takım pano dediler lohusa teri oluyormuş 4 tane filan atlet gecelik pijama ama gecelik daha rahat olur kontrol ediyoruz dediler hastane sıcak ama bebeğe 2 kat giydiriyoruz altına dediler bir sürü şey saydılar ben de küçük bavulla giseyim rahat rahat içinden aradığımı bulması da kolay olur diye düşündüm açıkçası

Okudum canım.İnşallah biran önce hayırlısıyla Allah nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…