2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ben de küçük bi valiz yapıcam kendime. aman ne olacak sanki elde mi taşıcaz arabada gidecek:) eksik bişeyimiz olmasın da fazla olsun geri getiririz...
bebek için de bebek çantamızı aldıktan sonra onun bütün eşyalarını koyucam sığmazsa yeni bi küçük valiz yaparım.

ben, küçük bir valizim var kabin boy onla gidicem doğuma. rahat ederim, temiz temiz koyarım içine evimize 4 km zaten hastane birşey lazım olursa eşim getirir ama şuana dek yıkama ütüleme yapmadım bebişimin eşyaları öyle torbaların içinde duruyor. 29. haftanın içindeyim 32 de falan yaparım diye düşünüyorum. Bana daha şeker yüklemesi yapılıcak cuma günü geriden geliyorum doktorum yüzünden biraz da kaçtır gittim oyaladı

ben bu çantayı aldım bebek çantası olarak ankara civilden 50 tl ye Eki Görüntüle 954538

Eki Görüntüle 954585

kızlar bende bebk çantası bunu aldım. arabamızda bu renk.

Gule gule iyi gunlerde kullanin kizlar
Okudum cnm

Okudum Cnm inş rabbım onada nasıp eder en kısa zamanda

Okudum Cnm inş rabbım onada nasıp eder en kısa zamanda

canım aynı hastaneydi dimi bizim Sincan Koru?
bende bugün 3 Marta randevumu aldım

Bende okudum canım.
Allah kabul etsin şimdiden bütün duaları.

Doğum hangi hastanede olacak canım

Kan verilecek tekrar bakalim canim...dunden beri hastanedeyiz kalbinde sorun oldu bir haftaya kadar ilaca cevap verilecek. Ve insallah iyi olacak...

Kuzun iyi olacak inşallah canım.. Evet başta sıkıntıları olabiliyor ama daha önce de dediğim gibi güçlü oluyorlar..

maşallah oğluşuna sultancım ne güzel net çıkmış yüzünün tüm detayları belli

tıp fakültesinden bir doçentin özel kliniğine gitmiştik. bebekte kansızlık olup olmadığını öğrenmek için bir de kalp ekosu çektirmek için. 4 boyutlu fotoğraflar çekelim dedi doçent. kadın oğlumu çekerken bizi unuttu resmen. sanki klinikte sadece bebek ve o var. pozlar çekiyor bebekle konuşuyor. bana dur demezseniz ben sabaha kadar fotoğraf çekerim dedi güldü sonra. cd falanda verdi video fotoğraf falan var içinde. ellerinin ayaklarınında fotosu var. :)oğlumun bir sürü fotoğrafı oldu teyzesi. babasıda fotoğrafın birini fotocuda büyük ebatta çıkartmış bugün buz dolabına asmış :) çayı bile mutfakta içiyor adam. benden bile kıskanıyor bebeği. :)) rabbimin mucizeleri bebişler

Kan verilecek tekrar bakalim canim...dunden beri hastanedeyiz kalbinde sorun oldu bir haftaya kadar ilaca cevap verilecek. Ve insallah iyi olacak...

inşallah bugünlerde geçmişte kalacak. minik savaşçı hayata tutunacak Allahın izniyle. ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…