ben de küçük bavulla mı gitsem diyorum ayıp mı ya ne bileyim dalga geçmeyin :) eğitimde kadın bağını veriyorlarmış ama çocuk bezi bizden ve 3-4 takım yedek getirin dediler en az 2 takım pano dediler lohusa teri oluyormuş 4 tane filan atlet gecelik pijama ama gecelik daha rahat olur kontrol ediyoruz dediler hastane sıcak ama bebeğe 2 kat giydiriyoruz altına dediler bir sürü şey saydılar ben de küçük bavulla giseyim rahat rahat içinden aradığımı bulması da kolay olur diye düşündüm açıkçası
ben de küçük bavulla mı gitsem diyorum ayıp mı ya ne bileyim dalga geçmeyin :) eğitimde kadın bağını veriyorlarmış ama çocuk bezi bizden ve 3-4 takım yedek getirin dediler en az 2 takım pano dediler lohusa teri oluyormuş 4 tane filan atlet gecelik pijama ama gecelik daha rahat olur kontrol ediyoruz dediler hastane sıcak ama bebeğe 2 kat giydiriyoruz altına dediler bir sürü şey saydılar ben de küçük bavulla giseyim rahat rahat içinden aradığımı bulması da kolay olur diye düşündüm açıkçası
Okudum canım.İnşallah biran önce hayırlısıyla Allah nasip eder.
ben bu çantayı aldım bebek çantası olarak ankara civilden 50 tl yeEki Görüntüle 954538
Okudum cnmMerhaba sevgil
i anne adayları. Sizden rica etsem sizin gibi anne olmayı çoook isteyen bir arkadasimiz icin 1 er tane ayetel kürsi okur musunuz ? 41 ayetel kürsi topluyoruzda. Arkadasimizin ismi Ayşe. Simdiden tesekkur ederim. Allahim hepinize vakti zamani geldiginde saglikli sihhatli hayirli dogumlar nasip etsin insallah.
Gule gule iyi gunlerde kullanin kizlar
Okudum cnm
Merhaba sevgili anne adayları. Sizden rica etsem sizin gibi anne olmayı çoook isteyen bir arkadasimiz icin 1 er tane ayetel kürsi okur musunuz ? 41 ayetel kürsi topluyoruzda. Arkadasimizin ismi Ayşe. Simdiden tesekkur ederim. Allahim hepinize vakti zamani geldiginde saglikli sihhatli hayirli dogumlar nasip etsin insallah.
Merhaba sevgili anne adayları. Sizden rica etsem sizin gibi anne olmayı çoook isteyen bir arkadasimiz icin 1 er tane ayetel kürsi okur musunuz ? 41 ayetel kürsi topluyoruzda. Arkadasimizin ismi Ayşe. Simdiden tesekkur ederim. Allahim hepinize vakti zamani geldiginde saglikli sihhatli hayirli dogumlar nasip etsin insallah.
Okudum Cnm inş rabbım onada nasıp eder en kısa zamanda
Bende okudum canım.
Allah kabul etsin şimdiden bütün duaları.
canım nasıl oğluşun,kan verilmişti en son...
çooook tesekkur ederimmm. Allah 1 degil 1000 lerce kez razi olsun.
Kan verilecek tekrar bakalim canim...dunden beri hastanedeyiz kalbinde sorun oldu bir haftaya kadar ilaca cevap verilecek. Ve insallah iyi olacak...
Okudum canım.. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin..
maşallah oğluşuna sultancım ne güzel net çıkmış yüzünün tüm detayları belli
maşallah cnm ya çok tatlı gözüküyor bebeğin
Kan verilecek tekrar bakalim canim...dunden beri hastanedeyiz kalbinde sorun oldu bir haftaya kadar ilaca cevap verilecek. Ve insallah iyi olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?