Eki Görüntüle 954938 28 haftalık göbeğim
Arkadaslar ayetel kursi yi tamamlamiza 7 kisi kaldi . Yardim eder misiniz luftennnnn??????
10 şubatta vericem raporunu dedi doktor...32. hafta için....zaten ondan sonra şubatın birmesin e 18 gün kalıyor...ondan sonra şubata kadar da çalışmaya devam edicem ..maaşımı alınca çıkarım sadece martta çalışmıycam inşallah tabiki bir değişiklik olmazsa benim planım bu ...Allah ın benim ve bebeğim için yaptığı plan ne bilmiyorum
Allah kavuştursun diyelim cnm! ben de yarın gidiyorum annemlere bi kaç gün kalıp gelicem:)
Merhaba arkadaşlar 27+3 haftalık hamileyim 2 haftadır sol taraf iki bacağımın arası ağrıyor genelde yürürken merdivenden inerken çıkarken ağrı oluyor internette çatı ağrısı vs yazılıyor ama ben emin olamıyourum benim gibi ağrıları olanlar var mı?
Kızlar benim kızım hep sağ tarafımda toplanıyor.
Dün uyurken sanırım sağ tarafa yatmışım ve sıkıştığını düşünüyorum.
Lavabo için yataktan kalktığımda inanılmaz bir sancı attı kasığıma, sağ tarafım inanılmaz şişti.
Sancıdan gözümden yaş geldi.
Sola yattım geçti ama şimdi hareket etsin diye bekliyorum şu an
Bir şey olmuş mudur?
son günlerim kızlar artık cuma günü izne ayrılıyorum kısmetseistediğim saate kadar uyuyabileceğim istediği gibi dinlenip besleneceğim ki en önemlisi rahat rahat evde giyinip ayaklarımı uzatıcam buket_asude abla bilir eşşek ölüsü gibi olan botlar olmayacak ayağımda ayaklarda şişlik yok keyif var yupppppppppiiiiiiiii
arkadaslar ya size bisey daha sorcam simdi ben yuruyus yapiyorum kosu bandinda en fazla 30 dk yuruyorum oda cok yavas
ama belli bir sureden sonra arttirmamiz ve gunde 4-5 km hizli tempoda yurumemiz gerekiyormus
acaba kacinci haftadan sonra bu sekilde yuruyecegiz bir bilginiz var mi?
Merhaba sevgili anne adayları. Sizden rica etsem sizin gibi anne olmayı çoook isteyen bir arkadasimiz icin 1 er tane ayetel kürsi okur musunuz ? 41 ayetel kürsi topluyoruzda. Arkadasimizin ismi Ayşe. Simdiden tesekkur ederim. Allahim hepinize vakti zamani geldiginde saglikli sihhatli hayirli dogumlar nasip etsin insallah.
göbek nerede canım maşallah :)
patates yasak cnm..sık sık meyvede yasak.mesela tek mandalina yanında yoğurt yada elma..yada muz..ama peş peşe meyve yasak cnm..ve dikkat et şekerine.ben günde dört kez insilün vuruluyorum.ve buna rağmen tam denegeye oturtamadım..kasılmalarımda olduğu için 32 ye kadar dayan inş sezeryan tarihi verecem ve sık sık nst ile takip edecem dedi..
açlık şekerin güzel cnm ama ikincisi çok yüksek...korkma gebelik şekeri kalıcı değil ama ailemizde olduğu için ileride şeker hastası olma ihtimalimiz normal insanlardan daha fazla cnm..dikkat şart:)
Allah razi olsunnnn. Cok tesekkur ederim. Duyarsiz kalmadigin icinnnbende okudum. Allah gönlünüzdekini versin
1 ay daha var desene, seni baya zorlayacak ama...
Teşekkürler canım, senin tatil yeni başlıyor; iyi eğlenceler:107:
Normal ağrılar canım, giderek artacak hazırlıklı ol. Eylül'de doğum yapan bir arkadaşım, "hala eski halime gelemedim ağrılarım geçmedi" diye dert yanıyordu geçen gün. Kolay değil, vücut kendini doğuma hazırlıyor.
Birşey olmaz korkma, ama çıkınca acısını çıkartır senden
Gözün aydın canım, iyi istirahatler şimdiden:107:
Gülüm yürümek hem doğuma hazırlanmada hem de doğum sırasında aktif katılımın açısından önemli bir egzersiz ama, 30 dk yavaş tempo yeterli sana. Sadece yürüyüşe yüklenme derim ben. Açılmayı kolaylaştırmak ve doğuma yardımcı olmak için amacına uygun çok güzel yoga workoutlar var. Kendine uygun olanını seç ve başla. Doğumun başladığında gerek yürüme gerek esneme-sallanma-çömelme hareketleri ile elinden gelen tüm desteği verirsin zaten
Okudum canım, rabbim Ayşe arkadaşımıza ve bebek sahibi olmak isteyen tüm hanımlara yardımcı olsun, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Gülüm yürümek hem doğuma hazırlanmada hem de doğum sırasında aktif katılımın açısından önemli bir egzersiz ama, 30 dk yavaş tempo yeterli sana. Sadece yürüyüşe yüklenme derim ben. Açılmayı kolaylaştırmak ve doğuma yardımcı olmak için amacına uygun çok güzel yoga workoutlar var. Kendine uygun olanını seç ve başla. Doğumun başladığında gerek yürüme gerek esneme-sallanma-çömelme hareketleri ile elinden gelen tüm desteği verirsin zaten
Merhaba sevgili anne adayları. Sizden rica etsem sizin gibi anne olmayı çoook isteyen bir arkadasimiz icin 1 er tane ayetel kürsi okur musunuz ? 41 ayetel kürsi topluyoruzda. Arkadasimizin ismi Ayşe. Simdiden tesekkur ederim. Allahim hepinize vakti zamani geldiginde saglikli sihhatli hayirli dogumlar nasip etsin insallah.
çok teşekkür ederim canım allah razı olsun darısı sizler1 ay daha var desene, seni baya zorlayacak ama...
Teşekkürler canım, senin tatil yeni başlıyor; iyi eğlenceler:107:
Normal ağrılar canım, giderek artacak hazırlıklı ol. Eylül'de doğum yapan bir arkadaşım, "hala eski halime gelemedim ağrılarım geçmedi" diye dert yanıyordu geçen gün. Kolay değil, vücut kendini doğuma hazırlıyor.
Gözün aydın canım, iyi istirahatler şimdiden:107:
Okudum canım, rabbim Ayşe arkadaşımıza ve bebek sahibi olmak isteyen tüm hanımlara yardımcı olsun, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Arkadaslar sonnn 3 ayetel kursiye ihtiyacimiz varrr 3 hamileden. Yardim etmek isteyen var mi acabaaa???
Arkadaslar sonnn 3 ayetel kursiye ihtiyacimiz varrr 3 hamileden. Yardim etmek isteyen var mi acabaaa???
Eki Görüntüle 954938 28 haftalık göbeğim
ay böyle bakınca banada bi ufak gibi geldi acaba üstümdeki badiden mi bilemedim halbuki 8 kilo aldım
biz yine drdan geldik teyzelerimiz...dr amcamız dediki şimdi doğsa yaşar inş..iki hafta daha sık dişini.inş aksilik olmazsa ondan sonra sezeryan tarihimi veririz dedi.malum şeker düşmüyor çünkü....
bende cici almıycam diğer saydıklarını alacam inş..sorun olmazda kendim bakarak alabilirim.
maşallah cnm sizede..
patates yasak cnm..sık sık meyvede yasak.mesela tek mandalina yanında yoğurt yada elma..yada muz..ama peş peşe meyve yasak cnm..ve dikkat et şekerine.ben günde dört kez insilün vuruluyorum.ve buna rağmen tam denegeye oturtamadım..kasılmalarımda olduğu için 32 ye kadar dayan inş sezeryan tarihi verecem ve sık sık nst ile takip edecem dedi..
açlık şekerin güzel cnm ama ikincisi çok yüksek...korkma gebelik şekeri kalıcı değil ama ailemizde olduğu için ileride şeker hastası olma ihtimalimiz normal insanlardan daha fazla cnm..dikkat şart:)
Maşallahh tatlım hiç göbeğin çıkmamış bnde şimdilik 7 kilo aldım ama göbeğimm çok büyük...
Maşallahh tatlım merak etme bebeğin daha çok karnında kalacak senin sonrada missler gibi doğacak :)
Arkadaslar ayetel kursi yi tamamlamiza 7 kisi kaldi . Yardim eder misiniz luftennnnn??????
canım muhtemelen ayaklarını dayıyordum tosuncuk.. benimde bu ara göğsümde ağrı çok .. cuma akşamı kayınvalidemler bizdeydi.. yoruldumda üstüne bir ağrı allahım boğuluyorum sandım.. hani 3 5 litre su içersinde koşmaya başlarsınya .. aynı öyle sıkışıyor yüreğim.. saatlerce öle oldum.. bişey de diyemiyorum.. yatağa uzandımda rahat ettim yani artık bebekler bizi yormaya başladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?