2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

1 ay daha var desene, seni baya zorlayacak ama...

Allah kavuştursun diyelim cnm! ben de yarın gidiyorum annemlere bi kaç gün kalıp gelicem:)

Teşekkürler canım, senin tatil yeni başlıyor; iyi eğlenceler:107:

Normal ağrılar canım, giderek artacak hazırlıklı ol. Eylül'de doğum yapan bir arkadaşım, "hala eski halime gelemedim ağrılarım geçmedi" diye dert yanıyordu geçen gün. Kolay değil, vücut kendini doğuma hazırlıyor.

Birşey olmaz korkma, ama çıkınca acısını çıkartır senden

Gözün aydın canım, iyi istirahatler şimdiden:107:

Gülüm yürümek hem doğuma hazırlanmada hem de doğum sırasında aktif katılımın açısından önemli bir egzersiz ama, 30 dk yavaş tempo yeterli sana. Sadece yürüyüşe yüklenme derim ben. Açılmayı kolaylaştırmak ve doğuma yardımcı olmak için amacına uygun çok güzel yoga workoutlar var. Kendine uygun olanını seç ve başla. Doğumun başladığında gerek yürüme gerek esneme-sallanma-çömelme hareketleri ile elinden gelen tüm desteği verirsin zaten

Okudum canım, rabbim Ayşe arkadaşımıza ve bebek sahibi olmak isteyen tüm hanımlara yardımcı olsun, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

bi turlu toparliyamiyorum
diyetime uyamiyorum moralim cok bozuk bebegime haksizlik yapiyorum diye cok uzuluyorum

Allah razi olsunnn. 1 degil 1000 lerce kezzz. Cok tesekkur ederim. Allah ne muradin varsa versin insallaaaahhhh.

canim cok haklisin bi kac yoga videosu var onlara baslasam iyi olacak
yuzuyordum ama artik ondan da korkuyorum enfeksiyon riski olabilir dedi doktorum..
kegel egzersizleri de yapiyordum ama duzenli yapmam lazim artik sanrim :26:

okuyorum canim Rabbim en kisa zamanda arkadasina saglikli sihhatli bir evlat nasip etsin

çok teşekkür ederim canım allah razı olsun darısı sizler

kızlar şimdi haberlerde izledim..
Sağlık Bakanlığı yenidoğan bebişler için bi set hazırlamış hastanede onu vereceklermiş mart ayından itibaren..

merhaba nisan anneleri bizim bugün kontrolümüz vardı. daha önceleri söylemiştim benim kasılmalarım çok fazla doktora söyledim normalmiş ama sık olması istenmeyen bir durummuş. ilaç verdi kullanmaya başladım inşallah iyi gelir. birde benden 2 gün önce göğsümden süt gelmiş korkmuştum daha erken diye bugün onuda sordum onunda normal olduğunu az miktarda herkesten gelebileceğini söyledi. bide 1 hafta öndeymişiz 30+5 görünüyoruz. 1540 gr 38-39 cm kızımın boyu. allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleklerimizi.

ay böyle bakınca banada bi ufak gibi geldi acaba üstümdeki badiden mi bilemedim halbuki 8 kilo aldım

Maşallahh tatlım hiç göbeğin çıkmamış bnde şimdilik 7 kilo aldım ama göbeğimm çok büyük...

Maşallahh tatlım merak etme bebeğin daha çok karnında kalacak senin sonrada missler gibi doğacak :)

kuzum bende 8 kilo aldım daha önceden hep dar bady ile resim çekip paylaşıyodum bu defa üstümdeki kıyafetten galiba bilemedim banada küçük geldi iç karnı geniş dar falan diyolar ya onunla ilgilide bişey olabilir

haklısın canım bebekler bizleri yoruyorki hemde nasıl...ben artık öyle markette mağazada filan çok ayakta duramıyorum çabucak yoruluyorum...nefesim daralıyor...Allahım hayırlısıyla doğum iznine ayrılsaydık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…