2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ben okudum cnm Allah kabul etsin Ayşe ye de diğer tüm isteyenlere Yüce Rabbim sağlıkla bebiş nasip etsin inşallah.

cnm inşallah Allahın izniyle sağlıkla alacaksın kucağına bebişini. Benim de şeker var ailemde yok ama gebelik şekerim var bana da 38+3 sezaryen dedi doktorum bakalım sağlıklı olsun da ozaman gelsinler artık.
Belki de nisan annelerinin ilki sen olursun birde ümran var.

ay böyle bakınca banada bi ufak gibi geldi acaba üstümdeki badiden mi bilemedim halbuki 8 kilo aldım
Cnm supersin :)
Ama gicik oluyorum zayif hamislere yahu :)

bi turlu toparliyamiyorum
diyetime uyamiyorum moralim cok bozuk bebegime haksizlik yapiyorum diye cok uzuluyorum
Kuzum dun benim icin de kotu bir gundu.
Soyle dusun bugun yeni bir gun cok guzel baslayalim.
Dikkatli yiyecegiz,spor yapacahiz,su icecegiz,... Ok?
Soz ver bakalim
aksam tekrar konusup rapor verelim

kızlar şimdi haberlerde izledim..
Sağlık Bakanlığı yenidoğan bebişler için bi set hazırlamış hastanede onu vereceklermiş mart ayından itibaren..
Devlet hastanelerinde mi vereceklermis?
Neler varmis?

Fosur fosur sutun olacak demek ki :)
Maasallah

Şimdiden açısını çıkartmaya başladı =)
Az uyuyayım dedim oynamaktan uyutmadı beni.
Ne guzel :)
Esmerim park yatagini aldin mi kuzunun?

Cnm sekerden dolayi mi sezeryan dedi?
Bosuna mi diyet yapiyoruz o zmn?
Bu arada sekerin kac cikiyor?

günaydın hamişler
gece 1 gram uyumadım ...hortlak gibiyim nasıl akşam olacak bilemiyorum...
size bişey danışacağım kızlar ya kafam karıştı..
önceden yatağını yapki kardeşi doğduğunda herkes onunla ilgileneceği için ...yerini bile kapmış görünmesin...biz bilemedik 2 yeğenim doğduğunda felaket kıskandı halada öyleler''sen nerden geldin...benim hayatımı mahvettin diyip duruyor...bir çöpünü vermez ona''

son günlerim kızlar artık cuma günü izne ayrılıyorum kısmetse
gözün aydın canım...iyi istirahatler sana

acaba kacinci haftadan sonra bu sekilde yuruyecegiz bir bilginiz var mi?
bence yürüyüşün temposuna kasıkların karar versin ...ben biraz hızlı yürüsem dalağım şişiyor hemen kasıklarım ağrıyor...kendini nasıl zorlamadan yürüyebiliyorsan öyle yürü derim

biz yine drdan geldik teyzelerimiz...dr amcamız dediki şimdi doğsa yaşar inş..iki hafta daha sık dişini.inş aksilik olmazsa ondan sonra sezeryan tarihimi veririz dedi.malum şeker düşmüyor çünkü....
inşallah 40 haftaya kadar dayanır miniğin

Kan verilecek tekrar bakalim canim...dunden beri hastanedeyiz kalbinde sorun oldu bir haftaya kadar ilaca cevap verilecek. Ve insallah iyi olacak...
inşallah iyi olacak...savaşçı meleğin dayanacak inşallah

KIZLAR ÇANTALARI ALMIŞSINIZ GÜLE GÜLE KULLANIN İNŞALLAH...

aramızda çok kilolu hamile yok bence en çok kilo aldım diyen simca mıydı yanlış hatırlıyoda olabilirim onuda gördük fıstık gibiydi yani

maşallah cnm evet babalar öyle benim ki de öyle çocuklar daha doğmadan öne geçtiler bile.

kızlar barbunya şekeri arttırır mı yaa, şehriye çorbası vardı yemedim içindeki şehriyede karbonhidrat neticede diye bi tabak barbunya yedim zeytinyağlı havuçlu falan, şekeri bi ölçtüm 159 çıktı ay deliriyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…