kısın mont falan gıyınınce kalın rahat olmuyor dıye oyle dedı bılmıyorumkıı bende sımdı onları arstırıyorum begendıklerım 150 den asagı degıl okıedoglar karar veremedim bende hangısı kullanışlı hangısı degıl
Sectigin canta benimde hosuma gitti hangi adreste verirsen sevinirim gerci ben bu cantayi da cok beyendim lacivert olanini almayi düsünüyorum annemler gelirken siparis edicem Almanya da Anne cantalari cok ucuk fiyatlarda
Eki Görüntüle 954584
Kuzun iyi olacak inşallah canım.. Evet başta sıkıntıları olabiliyor ama daha önce de dediğim gibi güçlü oluyorlar..
inşallah bugünlerde geçmişte kalacak. minik savaşçı hayata tutunacak Allahın izniyle. ben inanıyorum
Eki Görüntüle 954938 28 haftalık göbeğim
Merhaba sevgili anne adayları. Sizden rica etsem sizin gibi anne olmayı çoook isteyen bir arkadasimiz icin 1 er tane ayetel kürsi okur musunuz ? 41 ayetel kürsi topluyoruzda. Arkadasimizin ismi Ayşe. Simdiden tesekkur ederim. Allahim hepinize vakti zamani geldiginde saglikli sihhatli hayirli dogumlar nasip etsin insallah.
Cnm supersin :)ay böyle bakınca banada bi ufak gibi geldi acaba üstümdeki badiden mi bilemedim halbuki 8 kilo aldım
Kuzum dun benim icin de kotu bir gundu.bi turlu toparliyamiyorum
diyetime uyamiyorum moralim cok bozuk bebegime haksizlik yapiyorum diye cok uzuluyorum
Devlet hastanelerinde mi vereceklermis?kızlar şimdi haberlerde izledim..
Sağlık Bakanlığı yenidoğan bebişler için bi set hazırlamış hastanede onu vereceklermiş mart ayından itibaren..
Fosur fosur sutun olacak demek ki :)merhaba nisan anneleri bizim bugün kontrolümüz vardı. daha önceleri söylemiştim benim kasılmalarım çok fazla doktora söyledim normalmiş ama sık olması istenmeyen bir durummuş. ilaç verdi kullanmaya başladım inşallah iyi gelir. birde benden 2 gün önce göğsümden süt gelmiş korkmuştum daha erken diye bugün onuda sordum onunda normal olduğunu az miktarda herkesten gelebileceğini söyledi. bide 1 hafta öndeymişiz 30+5 görünüyoruz. 1540 gr 38-39 cm kızımın boyu. allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleklerimizi.
Ne guzel :)Şimdiden açısını çıkartmaya başladı =)
Az uyuyayım dedim oynamaktan uyutmadı beni.
cnm inşallah Allahın izniyle sağlıkla alacaksın kucağına bebişini. Benim de şeker var ailemde yok ama gebelik şekerim var bana da 38+3 sezaryen dedi doktorum bakalım sağlıklı olsun da ozaman gelsinler artık.
Belki de nisan annelerinin ilki sen olursun birde ümran var.
Allah razi olsunnnn. Cok tesekkur ederim. Duyarsiz kalmadigin icinnn
önceden yatağını yapki kardeşi doğduğunda herkes onunla ilgileneceği için ...yerini bile kapmış görünmesin...biz bilemedik 2 yeğenim doğduğunda felaket kıskandı halada öyleler''sen nerden geldin...benim hayatımı mahvettin diyip duruyor...bir çöpünü vermez ona''size bişey danışacağım kızlar ya kafam karıştı..
gözün aydın canım...iyi istirahatler sanason günlerim kızlar artık cuma günü izne ayrılıyorum kısmetse
bence yürüyüşün temposuna kasıkların karar versin ...ben biraz hızlı yürüsem dalağım şişiyor hemen kasıklarım ağrıyor...kendini nasıl zorlamadan yürüyebiliyorsan öyle yürü derimacaba kacinci haftadan sonra bu sekilde yuruyecegiz bir bilginiz var mi?
inşallah 40 haftaya kadar dayanır miniğinbiz yine drdan geldik teyzelerimiz...dr amcamız dediki şimdi doğsa yaşar inş..iki hafta daha sık dişini.inş aksilik olmazsa ondan sonra sezeryan tarihimi veririz dedi.malum şeker düşmüyor çünkü....
inşallah iyi olacak...savaşçı meleğin dayanacak inşallahKan verilecek tekrar bakalim canim...dunden beri hastanedeyiz kalbinde sorun oldu bir haftaya kadar ilaca cevap verilecek. Ve insallah iyi olacak...
Cnm supersin :)
Ama gicik oluyorum zayif hamislere yahu :)
Kuzum dun benim icin de kotu bir gundu.
Soyle dusun bugun yeni bir gun cok guzel baslayalim.
Dikkatli yiyecegiz,spor yapacahiz,su icecegiz,... Ok?
Soz ver bakalim
aksam tekrar konusup rapor verelim
Devlet hastanelerinde mi vereceklermis?
Neler varmis?
Fosur fosur sutun olacak demek ki :)
Maasallah
Ne guzel :)
Esmerim park yatagini aldin mi kuzunun?
tıp fakültesinden bir doçentin özel kliniğine gitmiştik. bebekte kansızlık olup olmadığını öğrenmek için bir de kalp ekosu çektirmek için. 4 boyutlu fotoğraflar çekelim dedi doçent. kadın oğlumu çekerken bizi unuttu resmen. sanki klinikte sadece bebek ve o var. pozlar çekiyor bebekle konuşuyor. bana dur demezseniz ben sabaha kadar fotoğraf çekerim dedi güldü sonra. cd falanda verdi video fotoğraf falan var içinde. ellerinin ayaklarınında fotosu var. :)oğlumun bir sürü fotoğrafı oldu teyzesi. babasıda fotoğrafın birini fotocuda büyük ebatta çıkartmış bugün buz dolabına asmış :) çayı bile mutfakta içiyor adam. benden bile kıskanıyor bebeği. :)) rabbimin mucizeleri bebişler
kızlar şimdi haberlerde izledim..
Sağlık bakanlığı yenidoğan bebişler için bi set hazırlamış hastanede onu vereceklermiş mart ayından itibaren..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?