2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Havuç yükseltir canım... İçinde bol şeker olduğundan meyve olarak geçiyormuş..

Son düzenleme:
Cnm sekerden dolayi mi sezeryan dedi?
Bosuna mi diyet yapiyoruz o zmn?
Bu arada sekerin kac cikiyor?

evet cnm şekerden dolayı dedi diyetle sabitliyoruz şeker olunca bebişler daha iri doğuyorlar ya sanırım şimdiden önlem alıyorlar
diyet yaparken iyi çıkıyor şekerim sadece sabah açlık ve öğlen tokluk yüksek çıkıyor biraz bende doktoruma mesaj atıyorum o da insilünin dozunu bana mesajla bildiriyor o şekilde ayarlıyoruz

Gunaydin hatunlar
Kan hapi midem bulandiriyordu Drddeğiştirdi
Minik mink şişelerde şurup gibi vermiş ayyy Nasil içecek bunu yaa kan gibi görüntüsü kullanan varmi
İlaç kolik oldum iyice
Aspirin
Decavit
Kalsiyum
Magnezyum
Kan şurubu
Clexane igne
Hayirlisiyla bir dogursaydik

Benim kontrolüm de Cumartesi bakalım bana ne diyecek.. Büyük ihtimalle bana da sezaryen diyecek sanırım..

Kan şuruplarının biri meyveli biri de çikolatalı.. Ben çikoltalı olanını çok severim

Barbunya kuru fasulye gibi bence o da yukseltir karbonhidrat sonucta
Ben de dun sehriye corbasi ictim benim de ondan yuksek cikmis demek ki hic aklima gelmedi bak

Benim kontrolüm de Cumartesi bakalım bana ne diyecek.. Büyük ihtimalle bana da sezaryen diyecek sanırım..

Ya ben normal dogurabilmek icin yani dogumda bebekte sorun cikmasin diye sekeri dengeledigimizi dusunuyordum
Yani dengede tutabilirsek herseyin normal ilerlemesi gerekmez mi?

Devlet hastanelerinde mi vereceklermis?
Neler varmis?

evet canım devlet hastanesinde vereceklermiş..
Sağlık Bakanlığı bundan böyle hastane çıkışında yeni doğan bebeklere ilk hediyesini verecek. Bakanlık yeni bebek telaşı yaşayan çiftlere; zıbın, bebek bezi, battaniye, şampuan, sabun, tırnak makası, ateş ölçer, anne sütünü artırıcı çay, aşı takvimi ve bebek bakımı CD'lerinin bulunduğu yenidoğan bebek bakım seti hediye edecek.

Günaydın annişler ve bebişler biz geldiiiikkkkkk
kahvaltımızıda yaptık..
ama böyle sabah erken kalkıncada zaman geçmek bilmiyo yahu..
gerçi uykum düzene girdi hemen 3 günün içinde yaşasıııııııııııınnnnnnnnnnnn

Günaydın herkesee,

Ben gece tuvalete kalkmaktan bittim yine,maşallah saat başı ordayım.

Dün de tam malum bölgem çok acıdı,ağrıdı,sanki ağda yapmışlar da yanıyo gibiydi,doğuran arkadaşım normal dedi,rahim vücudu doğuma hazırlıyomuş..Tuvalete yürürken bile ahh diye gittim,bugün daha iyi bakalım...

aramızda çok kilolu hamile yok bence en çok kilo aldım diyen simca mıydı yanlış hatırlıyoda olabilirim onuda gördük fıstık gibiydi yani

ayy bitanesinn,sabah sabah mutlu oldum bakbenim göbek 9 aylık gibi,kilo da en son 20'ydi,21,22 oldum mu bilmiyorum

maşallah maşallah maşallahh

pano ne demek canım ? valla bende bavul alıcam,rahat olsun,kendi kıyafetlerim vs. geniş geniş yayılıyım

Eki Görüntüle 954585

kızlar bende bebk çantası bunu aldım. arabamızda bu renk.

güle güle kullan ben renkli almadım,eşim taşımaz diye

Tatlım sezaryan tarihini doktorun neye göre belirledi, artık gününde belli gün sayarsın ayın kaçına denk geliyor :)

Maşallah bebişine bebişlerimiz kilo alınca benim çok hoşuma gidiyor :) acaba diyorum benimki ne kadar olmuştur, merak ediyorum, bir gelseydi hayırlısı ile 32 haftamdaki doktor kontorolü bebeğim bayağı büyümüş olacak inşallah en son 1040 civari birşeydi galiba

aaa evet yaa neden 38+3 dedi şeker var diye ille sezeryan mı olucak, ben sezeryan istediğim halde doktoruma söylemedim gerçi ama 15 günde bir gel dedi bebeğin kilosunu kontrol altında tutalım ki normal doğum riske girmesin dedi

Dün gece uyuyamadığım için gündüz kadın programlarının tekrarları vardı...gülben de program yapıyormuş, bir doktor çıktı programına sabah 4 e doğru normal doğumla sezaryen i anlattı...belki aranızda izleyenleriniz de vardır...bütün vücut kendini normal doğuma hazırlıyormuş...sezaryen olunca bedenimiz şoka giriyormuş....bir kadın kendi çabalarıyla ne kadar uğraşırsa uğraşsın normal doğumdaki kadar detoks yapamaz dedi...bütün vücut temizleniyormuş ve bebek vajinadan geçerken bir sıvı yutuyormuş oda bebeğin bağırsakları için çok önemliymiş...almanya da sezaryen yapan bayanların bebeklerine annelerinin vajinalarından parmaklarıyla sıvı alıp bebeklerin ağızlarına sürüyorlarmış...doğada sezaryen diye bir şey yok dedi...her dişi kendi başına doğum yapabilir uygun pozisyonu alınca ...dünyadaki canlıların %98 i -buna insanlar dahil-kendi başlarına doğurabilirler ...bebekte ve annede bir sorun olmadığı sürece dedi...kadın doğurmaz,bebek kendi doğar dedi...ve doğmak bir çocuğun yaşayacağı ilk ve en önemli başarısıymış...o stresi yaşayan bebekler ileri hayatlarında daha dayanıklı oluyorlarmış strese karşı...bilinç altına yerleşiyormuş...süt gelmesinin bile normal doğumla ilgisi varmış...normal doğum yapan anneler uzun yıllar emzirebiliyorlarmış...sezaryenle doğum yapanların ya sütleri az geliyormuş yada 4-6 ay arasında kesiliyormuş

bencede normal doğum olacaksa evde olmalı gereksiz epizyo yapılmaz böylece, yıllarca cinsel sorunlar yaşamaz kadınlar kukumun kesildiğini düşünemiyorum ben mesela
anne olma yolunda diye bi program vardı uyduda, kadınlar hep evde doğuruyolar bağımsız ebeler eşliğinde, ebe gerekirse günlerce geliyo gidiyo açılmasına bakıyo kegel egzersizleri vs derken kadınlar kesisiz ve epiduralsiz normal doğum yapıyolar, bizde angi doktor beklicek o kadar saat cart bi makas, kesmezsem yırtılır diyede korkutuyolar hiç kimsenin yırtıldığını görmedim programı izlerken ki yabancı program olduğu için ve doğuran kadına et diye bakmadıklarından doğum anını tamamen gösteriyolardı yani, 6 ay izledim bu programı sadece bi kadına epizyo yaptılar

arkadaşlar bugün rüyamda filoloğu ve filizi gördüm, etkileniyorum galiba onların durumdan filoloğun bebeği olmuş, küçük fındık burunlu bişeydi :S hiç tanımadığım kişinin bebeğinin yüzünü nasıl görüyorsam onuda bilmiyorum
filizde böyle çok üzgündü, canı sıkkındı,... ama filiz morelini bozma, kötü düşünme, kara bulutları at üzerinden bebeğin Allahın izni ile düzelecek, büyüyecek, onu da alacaksın evine geçeceksin, koklayarak büyüteceksin...

Birde kızlar bebek çantasından konuşulmuş, alınmış, hastane çantası konuşulmuş, ben hastaneye giderken bir tane valiz çanta hazırlayacam onunla gitmeyi düşünüyorum, evde güzel bir valiz var tekerlekli felan, birde benim spora giderken kullandığım çantam vardı, nikenin onu kullanayım ev gezmelerinde - dışarı gezmelerinde diyorum, eğer ki kullanışlı olmazsa o zaman almayı düşünüyorum, eve gidince sizlere atarım fotosunu her ikisininde bir bakarsınız....

Başka bir konuya gelincede malum ben bu ay hafta hafta fazla kilo aldım, şeker felan yok, diyette yapmıyorum, yediklerimin hepsinde ne var ne yok diye kontrol etmiyorum, ama kilo alımımı azaltmak için fazla yemeyi kestim kendimce, hatta bu sabah tartıldım, 62 idim bu sabah 61,400 gr gelmişim, sabahları yediğim zeytin, beyaz peynir, yumurta haşlama ya da kızartma en fazla 1 dilim kepek ekmeği, öğleye kadar iş yerimde bişe yemiyorum genelde çok nadir meyve getirdiğim oluyor, öğlende evde ne yemek yaptıysam ondan bir tabak yiyiorum yine 1 dilim kepek ile, yanında salata yoğurt içecek.... bunlarında bir gün biri oluyor biri olmuyor, düzenli değil yani ne varsa aynı şekilde akşamda bu şekilde yiyorum son zamanlarda.... akşamları dayanamayıp çikolata yediğim oluyor her gün olmasada süt içmeye özen gösteriyorum.... son zamanlarda bu şekilde yiyorum, hımm öncedende bunlardan fazla bişe yemiyordum, ama porsiyonlarım ve ekmeğim fazla idi....
Ama şimdi sabah tartıldığımda kilo verdiğimi düşündüğüm için kendi kendime vicdan yaptım acaba bebeğimin gelişimi gerilemiş midir? belki yanlış yapıyorumdur, çünkü sizler diyet yapıyorsunuz ama doktor kontrolünde ve hep ceviz fındık meyve süt ihmal etmiyorsunuz bende onlar da yok gibi :S ayyyyy ne çok konuştummmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…