kızlar barbunya şekeri arttırır mı yaa, şehriye çorbası vardı yemedim içindeki şehriyede karbonhidrat neticede diye bi tabak barbunya yedim zeytinyağlı havuçlu falan, şekeri bi ölçtüm 159 çıktı ay deliriyodum
Cnm sekerden dolayi mi sezeryan dedi?
Bosuna mi diyet yapiyoruz o zmn?
Bu arada sekerin kac cikiyor?
evet cnm şekerden dolayı dedi diyetle sabitliyoruz şeker olunca bebişler daha iri doğuyorlar ya sanırım şimdiden önlem alıyorlar
diyet yaparken iyi çıkıyor şekerim sadece sabah açlık ve öğlen tokluk yüksek çıkıyor biraz bende doktoruma mesaj atıyorum o da insilünin dozunu bana mesajla bildiriyor o şekilde ayarlıyoruz
Gunaydin hatunlar
Kan hapi midem bulandiriyordu Drddeğiştirdi
Minik mink şişelerde şurup gibi vermiş ayyy Nasil içecek bunu yaa kan gibi görüntüsü kullanan varmi
İlaç kolik oldum iyice
Aspirin
Decavit
Kalsiyum
Magnezyum
Kan şurubu
Clexane igne
Hayirlisiyla bir dogursaydik
kızlar barbunya şekeri arttırır mı yaa, şehriye çorbası vardı yemedim içindeki şehriyede karbonhidrat neticede diye bi tabak barbunya yedim zeytinyağlı havuçlu falan, şekeri bi ölçtüm 159 çıktı ay deliriyodum
Benim kontrolüm de Cumartesi bakalım bana ne diyecek.. Büyük ihtimalle bana da sezaryen diyecek sanırım..
evet cnm şekerden dolayı dedi diyetle sabitliyoruz şeker olunca bebişler daha iri doğuyorlar ya sanırım şimdiden önlem alıyorlar
diyet yaparken iyi çıkıyor şekerim sadece sabah açlık ve öğlen tokluk yüksek çıkıyor biraz bende doktoruma mesaj atıyorum o da insilünin dozunu bana mesajla bildiriyor o şekilde ayarlıyoruz
Devlet hastanelerinde mi vereceklermis?
Neler varmis?
Havuç yükseltir canım... İçinde bol şeker olduğundan meyve olarak geçiyormuş..
aramızda çok kilolu hamile yok bence en çok kilo aldım diyen simca mıydı yanlış hatırlıyoda olabilirim onuda gördük fıstık gibiydi yani
Eki Görüntüle 954938 28 haftalık göbeğim
ben de küçük bavulla mı gitsem diyorum ayıp mı ya ne bileyim dalga geçmeyin :) eğitimde kadın bağını veriyorlarmış ama çocuk bezi bizden ve 3-4 takım yedek getirin dediler en az 2 takım pano dediler lohusa teri oluyormuş 4 tane filan atlet gecelik pijama ama gecelik daha rahat olur kontrol ediyoruz dediler hastane sıcak ama bebeğe 2 kat giydiriyoruz altına dediler bir sürü şey saydılar ben de küçük bavulla giseyim rahat rahat içinden aradığımı bulması da kolay olur diye düşündüm açıkçası
cnm inşallah Allahın izniyle sağlıkla alacaksın kucağına bebişini. Benim de şeker var ailemde yok ama gebelik şekerim var bana da 38+3 sezaryen dedi doktorum bakalım sağlıklı olsun da ozaman gelsinler artık.
Belki de nisan annelerinin ilki sen olursun birde ümran var.
merhaba nisan anneleri bizim bugün kontrolümüz vardı. daha önceleri söylemiştim benim kasılmalarım çok fazla doktora söyledim normalmiş ama sık olması istenmeyen bir durummuş. ilaç verdi kullanmaya başladım inşallah iyi gelir. birde benden 2 gün önce göğsümden süt gelmiş korkmuştum daha erken diye bugün onuda sordum onunda normal olduğunu az miktarda herkesten gelebileceğini söyledi. bide 1 hafta öndeymişiz 30+5 görünüyoruz. 1540 gr 38-39 cm kızımın boyu. allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleklerimizi.
Dün gece uyuyamadığım için gündüz kadın programlarının tekrarları vardı...gülben de program yapıyormuş, bir doktor çıktı programına sabah 4 e doğru normal doğumla sezaryen i anlattı...belki aranızda izleyenleriniz de vardır...bütün vücut kendini normal doğuma hazırlıyormuş...sezaryen olunca bedenimiz şoka giriyormuş....bir kadın kendi çabalarıyla ne kadar uğraşırsa uğraşsın normal doğumdaki kadar detoks yapamaz dedi...bütün vücut temizleniyormuş ve bebek vajinadan geçerken bir sıvı yutuyormuş oda bebeğin bağırsakları için çok önemliymiş...almanya da sezaryen yapan bayanların bebeklerine annelerinin vajinalarından parmaklarıyla sıvı alıp bebeklerin ağızlarına sürüyorlarmış...doğada sezaryen diye bir şey yok dedi...her dişi kendi başına doğum yapabilir uygun pozisyonu alınca ...dünyadaki canlıların %98 i -buna insanlar dahil-kendi başlarına doğurabilirler ...bebekte ve annede bir sorun olmadığı sürece dedi...kadın doğurmaz,bebek kendi doğar dedi...ve doğmak bir çocuğun yaşayacağı ilk ve en önemli başarısıymış...o stresi yaşayan bebekler ileri hayatlarında daha dayanıklı oluyorlarmış strese karşı...bilinç altına yerleşiyormuş...süt gelmesinin bile normal doğumla ilgisi varmış...normal doğum yapan anneler uzun yıllar emzirebiliyorlarmış...sezaryenle doğum yapanların ya sütleri az geliyormuş yada 4-6 ay arasında kesiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?