kızlar hepinize cok teşekkür ederim çarşamba işten cıktıktan sonra akşam evde tansıyonum yukseldi bızde hastaneye gittik eşimle zekaı tahir hastanesıne orda tansıyonum 15/9 cıktı benı hemen yatırdılar nst sancı cıktı altdan baktılar acılmam yoktu ama cok canım acıdı daha sonra hemen bebek ıcın çiğer geliştirici iğne vurdular 2 kez sürekle nst bağladılar tansıyon 16/10 kadar cıktı cuma günü cıkışımı verdiler izne ayrılman lazım dediler bende zaten cumartesi kendı doktorumda randevun vardı kendısı yazacağını söydedim cıktık hastaneden cumartesi sabah özel doktoruma gıttım oda suyun sınırda plasentada yaşlanma başlamış dedi tansıyon yıne yulksek bır hafta tansıyonunu ölç cumartesi gel değişiklik yoksa izne ayırcam senı dedi bebek erken gelebılır yada sezeryanla alırız dedi tabı benım moral sıfır suan ısteyım ama tansıyon hala yuksek bıde ustune süte gelmeye başladı annemler cumartesi eşimle baybmall gidip butun eksıklerımı aldılar yıkanıp yerleşecek kızlar duanızı eksık etmeyın ınsallah bebeğim hemen gelmez cok korkuyorum
evet baktım güzelmiş fiyatıda makul çünkü chicco graco falan 450tl civarında oda pahalı geliyo bana ilk kez alıcam ya gerek yokmu acaba bu fiyata diyorum daha eksikler var çünkü:)
merhaba kızlar perşembe günü kontrolüm vardı biraz canımız sıkıldı oğlumun kordonu boynundaymış doktorum şimdilik bir sıkıntı yapmaz ama son haftalarda boynunda olmaya devam ederse sezeryan yapıcam seni dedi.Bebeğim sağlıkla gelsin gerisi önemli değil çok tedirginim...
kuaföre canım allah için çok büyük bir rahatlık, ama doğumdan sonra lazer felan düşünüyorum, aynı sıkıntıları bir daha yaşamamak için, çok ağrı yapıyor, canım çok yanıyor,
Amin canım allah yaşatmasın kimseye, geçen haftaki kilomu koruyorum ben 62 yim hafta hafta tartılıyorum ben her sabah aynı kıyafetlerle açç karnına, çok şükür ki bu hfta kilo almamışımçok mutluyum ama inşallah bebeğim almıştır...
kızlar hepinize cok teşekkür ederim çarşamba işten cıktıktan sonra akşam evde tansıyonum yukseldi bızde hastaneye gittik eşimle zekaı tahir hastanesıne orda tansıyonum 15/9 cıktı benı hemen yatırdılar nst sancı cıktı altdan baktılar acılmam yoktu ama cok canım acıdı daha sonra hemen bebek ıcın çiğer geliştirici iğne vurdular 2 kez sürekle nst bağladılar tansıyon 16/10 kadar cıktı cuma günü cıkışımı verdiler izne ayrılman lazım dediler bende zaten cumartesi kendı doktorumda randevun vardı kendısı yazacağını söydedim cıktık hastaneden cumartesi sabah özel doktoruma gıttım oda suyun sınırda plasentada yaşlanma başlamış dedi tansıyon yıne yulksek bır hafta tansıyonunu ölç cumartesi gel değişiklik yoksa izne ayırcam senı dedi bebek erken gelebılır yada sezeryanla alırız dedi tabı benım moral sıfır suan ısteyım ama tansıyon hala yuksek bıde ustune süte gelmeye başladı annemler cumartesi eşimle baybmall gidip butun eksıklerımı aldılar yıkanıp yerleşecek kızlar duanızı eksık etmeyın ınsallah bebeğim hemen gelmez cok korkuyorum
canım bu birazda bütçe meselesi tabi hayat şartlarıda etkili biz tayinciyiz bebek doğduktan sonra 2 sene daha burdayız 2 sene beni idare etse zaten Ankaraya dönünce güzel bi oda yapıcam o yüzden şimdiden çokta açılmak istemiyorum 1000 liraya da beşik var ama nedir yani kuş mu konduruyolar ben gereksiz görüyorum ama tercih meselesi bu
Cnm yoktun
En son dr ve hastane arayisindaydin nereye kime kara verdin?
Kac kilo aldin ki?
selam canım, ara ara yazıyorum pek giremiyorum. valla dr konusunda pinpon topuna döndüm ordan orayayasemin i bırakınca mehtap yazıcıoğlu na gittim medical park a. dr iyi hoş da hastaneyi hiç sevmedim. güven vermiyorlar bana nedense. en son yine kadıköy şifa da emel balkan a gittim. iyiye benziyor da kilo konusunda fena benzetti beni 11 kilo aldım cnm 29 haftada
Kızlar o bu şu herşey boş mart annelerinde olumsuz bişe gördüm canımmm çok sıkkın, morelim bozuk, ne olur bebişlerimizi iyi takip edelim, hiç bir şeyi takmayalım, yok şu eksik yok bu eksik şunuda alalım felen vs vs herşeyi bir kenara bırakalım, sadece hareketlrini takip edelim olur mu. Burda birinin canını sıkıldı mı hepimizin canı sıkılıyor en azından ben öyle oluyorum, görmesemde sizleri, fiziki tanımasamda en yakınımmış gibi üzülüyorum inanın.. Yeter ki bebişlerimizi kucağımıza alalım kokularını hissedelim, biz iyiyiz diyin bizlerde okuduğumuzda iyi olduğunuzu bilelimmmm ayyy çok mu konuştum ne yazdım ne dedim bilmiyorummm nese bn uyuyabilirsem uykuya geçecem kendinze ii bakın yarın sabahh görüşürüzzzzz
Bebegime capa dan doktorlar gelip salii yada çarşamba günü kalp elektrosu cekecekler ondan sonra durumu belli olacak.bakalim inş dualarla daha iyi olacak.bugun ilk defa kucagima verdiler kablolarla dahi olsa inanilmaz bir duyguydu.allahim hepinize meleklerinizi saglikli ve sihhatli bir sekilde kucaklariniza almayi nasip etsin....
bende gördüm okudum şimdi senin mesajını gördükten sonra Allah o anneye sabır versin Allah hepimizin bebişlerini korusun
Ben de dogum gunusunu kutladim ama postum arada kaynadi gitti herhalde. Gormedim sanirsam. Kutlamadim sanma canim, hatta tekrrdan kutlayayim. Gecmis dogum gunun kutlu olsunnn :)
Ayyy, bebegini kucagina alabilmen cok guzelll bi haber. İnsallah, bebegin senden ve senin dokunusundan, kokundan guc alip hayata daha sıkı tutunacak
inşallah erken gelmez kuzum ya bende şimdi sağlık ocağından geldim bana dikkat et bol bol dinlen karnın aşağı inmeye başlamış dediler bende tereddütte kaldım umarım iyidir kuzum bizimde cuma günü kontrol inş. herşey normaldir sende sıkma canını kuzum kızınıda telaşlandırma moralin ne kadar yüksek olursa meleğinde o kadar iyi olur işteyde kendine dikkat et
yani ben anlamıyorum bende 29 haftalığım doktorla rnormalbuluyor ama hep bu kadın doktorlar böyle zaten sanarsın diyetteyiz doğuracam ayol hamileyken demi diyet yapayım anlamadım.zaten akşamdan sonra sadece meyve yiyorum gereksiz bişe yemiyorum dikkat ediyorum yani daha napim kolaysa sen alma diyeceksin o doktora
Günaydın:107:
Birisinin ilgiye mi ihtiyacı var nedir?Güzel haberlerle gel gülüm:107:
Benim yaramaz da kordon ile "sıkı" ilişki içinde canım. Tedirgin olma hiç, dediğin gibi bebeğin sağlıklı olduktan sonra gerisi teferruat:107:
Çok zor bir durum, cevap yazmak istedim; ne yazsam boş diyerek vazgeçtim. Rabbim sabır versin...
Kucağına alabilmene çok sevindim canım. İnşallah doktorlar güzel haberler verirler. Beslenmeye başladı mı?
valla kendi incecik olduğu için kolaysa sen alma diyemem, belli ki almamışya sonuçta haklılar bir yerde, çok da salladıklarını sanmıyorum da doğumdan sonra yine o kilolarla uğraşacak olan biziz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?