2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Ben de seni merak ediyordum canım. Öncelikle iyi olmanıza çok sevindim. Hiç canını sıkma, doktor kontrolündesiniz ne de olsa. Keşke bu haftadan ayrılsa idin izne; istirahat ikinize de iyi gelirdi. Prensesin vaktinde sağlıklı gelsin inşallah

evet baktım güzelmiş fiyatıda makul çünkü chicco graco falan 450tl civarında oda pahalı geliyo bana ilk kez alıcam ya gerek yokmu acaba bu fiyata diyorum daha eksikler var çünkü:)

canım bu birazda bütçe meselesi tabi hayat şartlarıda etkili biz tayinciyiz bebek doğduktan sonra 2 sene daha burdayız 2 sene beni idare etse zaten Ankaraya dönünce güzel bi oda yapıcam o yüzden şimdiden çokta açılmak istemiyorum 1000 liraya da beşik var ama nedir yani kuş mu konduruyolar ben gereksiz görüyorum ama tercih meselesi bu

merhaba canım kafana takma bak doktorun da sıkıntı yok demiş sen boşuna evham yapma sağlıklı gelsinler de gerekirse sezaryen olur bak bende de şekerden dolayı mecburen sezaryen olacak

bende yarım kilo kadar almışım 2 haftada

canım benim Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah korkma içini ferah tut izne ayrıldıktan sonrada bol bol dinlen Allahın izniyle bişey olmaz nazar değmesin sana da bebeğine de

valla aynen tayinciyiz bizde hatta bu sene bile olabilir.ben sadece bi şifonyer alıcam beşikle beraber tayinci olunca oda kuramıyoruz zaten hep böyle oldu bu zamana kadar evleneli 3 yıl oldu tayinciyiz diye evimizi bi eve benzetemedik ha gittik gidecez diye

inşallah erken gelmez kuzum ya bende şimdi sağlık ocağından geldim bana dikkat et bol bol dinlen karnın aşağı inmeye başlamış dediler bende tereddütte kaldım umarım iyidir kuzum bizimde cuma günü kontrol inş. herşey normaldir sende sıkma canını kuzum kızınıda telaşlandırma moralin ne kadar yüksek olursa meleğinde o kadar iyi olur işteyde kendine dikkat et

dün benim yaramaz idrar torbamın üzerinde hopladı durdu valla ha kaçırdım kaçıracam sandım hep aşağıdaydı korktum niye böyle diye ablamı aradım olabilir normal dedi acaba erken doğum işareti olurmu diye korktum baya zorladı çünkü hep yattım.neyseki gece yukarı çıktı rahat ettim acık:)

inşallah bebeğin zamanında gelir...umarım gelip geçici bir durumdur...kötü şeyler düşünme...Allah sizleri nazarlardan saklasın

Cnm yoktun
En son dr ve hastane arayisindaydin nereye kime kara verdin?
Kac kilo aldin ki?

selam canım, ara ara yazıyorum pek giremiyorum. valla dr konusunda pinpon topuna döndüm ordan oraya yasemin i bırakınca mehtap yazıcıoğlu na gittim medical park a. dr iyi hoş da hastaneyi hiç sevmedim. güven vermiyorlar bana nedense. en son yine kadıköy şifa da emel balkan a gittim. iyiye benziyor da kilo konusunda fena benzetti beni 11 kilo aldım cnm 29 haftada

yani ben anlamıyorum bende 29 haftalığım doktorla rnormalbuluyor ama hep bu kadın doktorlar böyle zaten sanarsın diyetteyiz doğuracam ayol hamileyken demi diyet yapayım anlamadım.zaten akşamdan sonra sadece meyve yiyorum gereksiz bişe yemiyorum dikkat ediyorum yani daha napim kolaysa sen alma diyeceksin o doktora

Son düzenleme:

bende gördüm okudum şimdi senin mesajını gördükten sonra Allah o anneye sabır versin Allah hepimizin bebişlerini korusun

çok yakın bir arkadaşımın bebeği 760 gr doğdu. ve çok zorlu aylar geçirdiler. son görüşmemiz de oğlu 1.5yaşında idi "3 ay kadar geriden gidiyor onun dışında herşeyi normal" dedi. çok zor gunler atlattılar. maşallah geri de kaldı hepsi. inşallah sizde aşıcaksınız. Allah her ikinize de guç kuvvet versin. dualarımız seninle ve bebeğinle.

bende gördüm okudum şimdi senin mesajını gördükten sonra Allah o anneye sabır versin Allah hepimizin bebişlerini korusun

bende okudum çok üzüldüm allah sabır versin o anneye.ondan sonra evham yapma falan diyorlar sen bişeye takınca acaba neden az hareket etti bugün iyimi suyu nasıl azaldımı kafamda bir sürü şey hergün doktora gidesim var ama sabırla 1 ayın gecmesini bekliyorum...bu ihtimalleri hiç bilmemek daha iyi.

Insallah oyle çok istiyorumki bunu. ..

kızlar dr a kalsa ben ayrıntılı ultrasyona gırdıgımde 23 haftalıkken erken dogabılır kafası aşağıda demıstı geldık 29. haftaya 25. haftada gıttıgımde özeldeki drum gayet normall ne erken dogması dedıı... korkutuyorlar bızı bazen

valla kendi incecik olduğu için kolaysa sen alma diyemem, belli ki almamış ya sonuçta haklılar bir yerde, çok da salladıklarını sanmıyorum da doğumdan sonra yine o kilolarla uğraşacak olan biziz

Arada sut veriyorlar sonra bagirsaklari bozuluyor. Ameliyattan sonra duzene giremedi.bu bir iki gun icinde belli olup duzene girmezse tekrar ameliyat dedi ama inşallah olmaz....

valla kendi incecik olduğu için kolaysa sen alma diyemem, belli ki almamış ya sonuçta haklılar bir yerde, çok da salladıklarını sanmıyorum da doğumdan sonra yine o kilolarla uğraşacak olan biziz

valla hergün yürüyüş yaptın mı bide emziriyosan bol suda içtin mi yesende veriyosun arkadaşım korkma ama hareket şart gerçi minikler sayesinde gece yarıları bile hareket halinde olacaz inş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…