ozaman doğrudur kaç yazıyor FL de
ben de öyle düşünüyorum bak cuma günü ev tipi ana kucağım geldi 85 liramıydı neydi, verecek olsam 400-500e de var ama ne gerek var zaten emeklemeye yürümeye başlayınca içinde durmıcak ki, bide ben 2 sene çalışmıcam gereksiz masraf yapmak istemiyorum, mesela ateşölçer alıcam 110 lira 15 liraya satılanda var ama braun alıcam kafaya koydum çünkü yenidoğan ateş takibi önemli, bu gibi şeylerde paraya kıyarım
Bana ilk cikan kani peceteye sil sonraki kanla olc dediler
Siz nasil yapiyorsunuz?
Sanki kanim bosa gidiyor zaten kansizim
kızlar hepinize cok teşekkür ederim çarşamba işten cıktıktan sonra akşam evde tansıyonum yukseldi bızde hastaneye gittik eşimle zekaı tahir hastanesıne orda tansıyonum 15/9 cıktı benı hemen yatırdılar nst sancı cıktı altdan baktılar acılmam yoktu ama cok canım acıdı daha sonra hemen bebek ıcın çiğer geliştirici iğne vurdular 2 kez sürekle nst bağladılar tansıyon 16/10 kadar cıktı cuma günü cıkışımı verdiler izne ayrılman lazım dediler bende zaten cumartesi kendı doktorumda randevun vardı kendısı yazacağını söydedim cıktık hastaneden cumartesi sabah özel doktoruma gıttım oda suyun sınırda plasentada yaşlanma başlamış dedi tansıyon yıne yulksek bır hafta tansıyonunu ölç cumartesi gel değişiklik yoksa izne ayırcam senı dedi bebek erken gelebılır yada sezeryanla alırız dedi tabı benım moral sıfır suan ısteyım ama tansıyon hala yuksek bıde ustune süte gelmeye başladı annemler cumartesi eşimle baybmall gidip butun eksıklerımı aldılar yıkanıp yerleşecek kızlar duanızı eksık etmeyın ınsallah bebeğim hemen gelmez cok korkuyorum
Ben de seni merak ediyordum canım. Öncelikle iyi olmanıza çok sevindim. Hiç canını sıkma, doktor kontrolündesiniz ne de olsa. Keşke bu haftadan ayrılsa idin izne; istirahat ikinize de iyi gelirdi. Prensesin vaktinde sağlıklı gelsin inşallah
canım benim Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah korkma içini ferah tut izne ayrıldıktan sonrada bol bol dinlen Allahın izniyle bişey olmaz nazar değmesin sana da bebeğine de
inşallah erken gelmez kuzum ya bende şimdi sağlık ocağından geldim bana dikkat et bol bol dinlen karnın aşağı inmeye başlamış dediler bende tereddütte kaldım umarım iyidir kuzum bizimde cuma günü kontrol inş. herşey normaldir sende sıkma canını kuzum kızınıda telaşlandırma moralin ne kadar yüksek olursa meleğinde o kadar iyi olur işteyde kendine dikkat et
inşallah bebeğin zamanında gelir...umarım gelip geçici bir durumdur...kötü şeyler düşünme...Allah sizleri nazarlardan saklasın
Canim mecbur olunca gidiliyor valla doğum sonrasida kontroller oluyor o yüzden ağda rahatlik Dr goruyo ağda yapan kiz görmüş cokmu
Suay cnm çok geçmişolsun ya cnm yuksek tansiyon cok riskli çok dikkat et cnm keşke hemen izine ayrilabilsrn bebek için içerde bir gün bir gündür ama illaki gelmek isterse riske girmeye gerek yok cnm artik büyüdü çok minik sayilmaz korkma kisa sure kuvezde kalip toparlar 750 gr doğan bebekler var üzülüp stres yapma cnm herşey olacagina varir aspirini kestimi doktorun
kızlar dr a kalsa ben ayrıntılı ultrasyona gırdıgımde 23 haftalıkken erken dogabılır kafası aşağıda demıstı geldık 29. haftaya 25. haftada gıttıgımde özeldeki drum gayet normall ne erken dogması dedıı... korkutuyorlar bızı bazen
bende okudum çok üzüldüm allah sabır versin o anneye.ondan sonra evham yapma falan diyorlar sen bişeye takınca acaba neden az hareket etti bugün iyimi suyu nasıl azaldımı kafamda bir sürü şey hergün doktora gidesim var ama sabırla 1 ayın gecmesini bekliyorum...bu ihtimalleri hiç bilmemek daha iyi.
inş. bırsey olmaz canım zaten bu haftalarda ınmesı normal sende yat dınlen
teşekkür ederim kızlar rabbım hepimizin bebeğini bağışlasın aspirini kesmedi canım
evet canım çok şık ve değişik güle güle giy geceliğiniemziği bırakınca nutella falan sürerim emziğe :) çikolataya hayır diyemez. sonrasında da kendi ateş ölçerimi kullanırım. babası beğenmiş alacağım dedi al dedim hevesini kırmayayım adamın :)). saatlerce gecelik araştırdım ilk görüşte aşık oldum bu geceliğe bakalım inşallah görünüşü gibidir kumaşı falan. gecelik giymeyi sevmediğim için pahalılarına hiç bakmadım. hastane sonrası işime yarar sanırım. düğmeli olmasıda pratik olur sanırım
benimde dişlerim çok sızlıyor canım ya doktor kalsiyum eksikliğinden olabilir dedi bol süt iç peynir ye falan dediendokrin doktoru artık günde 4 kez ölçüm yap öğlenleri atlayabilirsin dedi, çok sevindim parmaklarım morardı artık bide dişlerimde sızlama başladı sizde de var mı böyle bi sorun
ben 2bucuk yıl önce krafttan aldım kızıma gayette memnunum hem ekonomik hem kullanışlı hemde güzel olsun dersen krafta bi bak derimmgünaydın kızlar insanın yaşadıklarını yaşayan birileriyle konuşması ne güzel dimi.aynı dönemleri yaşıyoruz şu an inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimiz doğar...hem doğsun istiyorum hem günler yaklaştıkça 2.5 anlarsınız ya:)))bebeğinize park yatak aldınızmı tavsiyesi olan var mı
kız nerede giyecen anam geceliği gece yatakta damı izin vermez dizüstünemodeli hoşmuş...benim eşim dizüstü izin vermez
yine seninki idrar torbanın üzerindeymiş benim oğlanın ayakları midemin altında ordan bi tekmeliyo kusuyorumdün benim yaramaz idrar torbamın üzerinde hopladı durdu valla ha kaçırdım kaçıracam sandım hep aşağıdaydı korktum niye böyle diye ablamı aradım olabilir normal dedi acaba erken doğum işareti olurmu diye korktum baya zorladı çünkü hep yattım.neyseki gece yukarı çıktı rahat ettim acık:)
günaydın anneler hafta sonu park yatak ve bebek arabası için bir karara vardık sizce nasıllar?
Eki Görüntüle 961190 Eki Görüntüle 961191
benim sorum bebeğin doğum kilosu hangi haftada netleşir benim geç döllenmeydi 1 hafta geriden gidiyordum ama bu hafta haftasını yakaladı ilk oğlum iri bir bebekti fakat bu o kadar değil ne yesemde artsa kilosu bilemedim gerçi bildiğim şeyleri yiyorum ama yinede bana zayıf geliyor en çok ne zaman kilo alır bebek..
son aylarda alır diyorlar ilk oğlun neden iriydi kaç kilo doğdu
kız nerede giyecen anam geceliği gece yatakta damı izin vermez dizüstüne
kızlar hepinize cok teşekkür ederim çarşamba işten cıktıktan sonra akşam evde tansıyonum yukseldi bızde hastaneye gittik eşimle zekaı tahir hastanesıne orda tansıyonum 15/9 cıktı benı hemen yatırdılar nst sancı cıktı altdan baktılar acılmam yoktu ama cok canım acıdı daha sonra hemen bebek ıcın çiğer geliştirici iğne vurdular 2 kez sürekle nst bağladılar tansıyon 16/10 kadar cıktı cuma günü cıkışımı verdiler izne ayrılman lazım dediler bende zaten cumartesi kendı doktorumda randevun vardı kendısı yazacağını söydedim cıktık hastaneden cumartesi sabah özel doktoruma gıttım oda suyun sınırda plasentada yaşlanma başlamış dedi tansıyon yıne yulksek bır hafta tansıyonunu ölç cumartesi gel değişiklik yoksa izne ayırcam senı dedi bebek erken gelebılır yada sezeryanla alırız dedi tabı benım moral sıfır suan ısteyım ama tansıyon hala yuksek bıde ustune süte gelmeye başladı annemler cumartesi eşimle baybmall gidip butun eksıklerımı aldılar yıkanıp yerleşecek kızlar duanızı eksık etmeyın ınsallah bebeğim hemen gelmez cok korkuyorum
merhaba hanımlar
cuma doktora gittik bebişimiz iyiymiş şükür 1630 gr 39 cm olmuş idrar tahlili istedi doktor çok fazla şiştiğim için protein kaçağından şüphelendi o yokuş ama eritrosit çıktı çok moralim bozuldu şimdi de idrar kültürü testi istedi sonuç onda da vahimse tedaviye başlayacak(( bana çok dua edin canım çok sıkkın...
merhaba hanımlar
cuma doktora gittik bebişimiz iyiymiş şükür 1630 gr 39 cm olmuş idrar tahlili istedi doktor çok fazla şiştiğim için protein kaçağından şüphelendi o yokuş ama eritrosit çıktı çok moralim bozuldu şimdi de idrar kültürü testi istedi sonuç onda da vahimse tedaviye başlayacak(( bana çok dua edin canım çok sıkkın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?