2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

kesinlikle katılıyorum daha önce yazmıştım braun kullanıyorum en az 3-4 çocuk dr da da gördüm gözümle aynı marka ateş ölçeri. ayrıca ana kucağı maximum -çok kullandım desen 6-8 ay -oturmaya başlayınca istemiyorlar. biz fisherprice yağmur ormanı aldık durmadı içinde 5 dk. çıldırttı beni. kutusunda olduğu gibi duruyor. şimdi açıcam bakalım bu durucak mı. belli olmuyor bebekler. bizim gelinde salıncak bile var bana çok anlamsız geldi. ben paraya 1-2 yerde acımam şimdiki aklımla. yatacağı yatak(şilte), kullanılan araba koltuğu, sağlık gereçleri ve puset (tam yatar, hafif(baston), kolay katlanan, geniş sepetli ve sağlam olan -on da da çok araştırın kritikleri okuyun -kendiniz görün tek elle kaldırmaya çalışın. bir eliniz de bebek olduğu durumlar oluyor.). kıyafet bile çok muhim değil. ha bir de buyumeye başlayınca ayakkabı...

Canim cok gecmis olsun. Insallah tansiyonun duzene girer br an evvel.

canım benim Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah korkma içini ferah tut izne ayrıldıktan sonrada bol bol dinlen Allahın izniyle bişey olmaz nazar değmesin sana da bebeğine de

inş. bırsey olmaz canım zaten bu haftalarda ınmesı normal sende yat dınlen

inşallah bebeğin zamanında gelir...umarım gelip geçici bir durumdur...kötü şeyler düşünme...Allah sizleri nazarlardan saklasın

teşekkür ederim kızlar rabbım hepimizin bebeğini bağışlasın aspirini kesmedi canım

inşallah öyledir canım çok sağol

kızlar bende 3 hafta içinde 600 gr almışım şekerden dolayı diyet ve insülin kullandım tatlılar hiç yoktu zaten bebişimde 550 gr almış demekki ben 50 gr almışım:)

benim sorum bebeğin doğum kilosu hangi haftada netleşir benim geç döllenmeydi 1 hafta geriden gidiyordum ama bu hafta haftasını yakaladı ilk oğlum iri bir bebekti fakat bu o kadar değil ne yesemde artsa kilosu bilemedim gerçi bildiğim şeyleri yiyorum ama yinede bana zayıf geliyor en çok ne zaman kilo alır bebek..

haklısın cnm ama insanın elinde değil işte sağlıkla gelsin zamanında gelsin kuzularımız inşallah

evet canım çok şık ve değişik güle güle giy geceliğini
endokrin doktoru artık günde 4 kez ölçüm yap öğlenleri atlayabilirsin dedi, çok sevindim parmaklarım morardı artık bide dişlerimde sızlama başladı sizde de var mı böyle bi sorun
benimde dişlerim çok sızlıyor canım ya doktor kalsiyum eksikliğinden olabilir dedi bol süt iç peynir ye falan dedi
zaten diş doktoruna gitsende bişey yapmaz dedi şu an gebe olduğum için yemek yemeye korkuyorum artık
dşim sızlayacak agrıycak diye
ben 2bucuk yıl önce krafttan aldım kızıma gayette memnunum hem ekonomik hem kullanışlı hemde güzel olsun dersen krafta bi bak derimm
modeli hoşmuş...benim eşim dizüstü izin vermez
kız nerede giyecen anam geceliği gece yatakta damı izin vermez dizüstüne
yine seninki idrar torbanın üzerindeymiş benim oğlanın ayakları midemin altında ordan bi tekmeliyo kusuyorum
midem boşalana kadarr idrar kaçırma problemi bendede var günde 2kez iç çamaşırı değiştirdiğim oluyo doktor normal diyo
bebek artık doğum poziyonuna geldiği içinn
günaydın anneler hafta sonu park yatak ve bebek arabası için bir karara vardık sizce nasıllar?
Eki Görüntüle 961190 Eki Görüntüle 961191

vallaha ben ikisinide beğendim mutlu sağlıklı günlerde kullansın inşallah bebişin

son aylarda alır diyorlar ilk oğlun neden iriydi kaç kilo doğdu

merhaba hanımlar
cuma doktora gittik bebişimiz iyiymiş şükür 1630 gr 39 cm olmuş idrar tahlili istedi doktor çok fazla şiştiğim için protein kaçağından şüphelendi o yokuş ama eritrosit çıktı çok moralim bozuldu şimdi de idrar kültürü testi istedi sonuç onda da vahimse tedaviye başlayacak (( bana çok dua edin canım çok sıkkın...

kız nerede giyecen anam geceliği gece yatakta damı izin vermez dizüstüne

ay çok güldürdün beni ben hastane için düşünüyosun sandımgeçende hastane doğum sonrası için gecelik bakıyodum mağazadan tezgahtar bir model çıkardı...aynı senin modele benziyodu...eşimde üstüne tut bakiym dedi...yok bu olmaz dizinin üstüne geliyo dedi

Canim çok gecmis olsun tekrardan.. Merak ediyordum sizi:26:
İyi olmanıza sevindim insaallah vaktinden önce gelmez yavrun. Saglikla al kucağına.. Yorma kendini. Tansiyon yükseltisi gıdalardan da uzak durmaya çalış. İnsaallah biseycik olmaz

Masalllah bebeğine sağlıklı gelsin ins.
Bozma moralini güzel seyler duşun hissediyor bu bebisler
İns sonuclar güzel çıkar

Canım maşallah bebişine...
Moralini falanda bozma idrar enfeksiyonu hamilelerin 1 numaralı derdi artık:)Mühim olan zamanında müdahale merak etme tek kullanımlık ilaçlar ile düzeliyor.Allah beterinden saklasın.Tahlillerini falanda ihmal etme.Benimde 22 Şubatta kontrolüm var o zaman gittiğimde bütün tahlilleri isteyecem.Vajinal kültüre kadar bu sarı akıntıdan illallah ettim o derece yani azda olsa insan endişeleniyor sonuçta.Meleklerimiz Allah'a emanet hayırlısıyla şu 2-2,5 ayı atlatıp kucağımıza almayı nasip etsin Allah'ım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…