endokrin doktoru artık günde 4 kez ölçüm yap öğlenleri atlayabilirsin dedi, çok sevindim parmaklarım morardı artık bide dişlerimde sızlama başladı sizde de var mı böyle bi sorun
düne kadar epilatör yardımı ile epilasyon yapıyodum lakin dün göbeğimden kendimi göremedimtüy dökücü kremleride önermiyolar sizler nasıl yapıyosunuz bu işi,kuaföre hiç gitmedim bu sebepten
Kuaföre gidiyorum canım ben :26::26::26:
bende birazdan gideceğim sağlık ocağına bende bi tartılayım bakalım :116::116:Bende yarın gittiğimde tartılayım =)
İyi oldu hatırlattığın balım
Sağlıklı olsunlar da önümüz yaz, uykusuz günler var önümüzde veririz kiloları demi
tarrtıl canım bakalım ne kadar olmuşuzBende yarın tartılacam bakalım kilo almış mıyımmm son haftalarda çook alıyordum biliyorsunuz bakalımm kaç gr ya da kaç kilo almışımmm,
Merhaba tatlım, bebeğinin hareketlerini gün içinde sık sık kontrol et, aklına takılırsa koş baktır hemen en yakın hastanede, bişe olmaz allahın izni ile merak etme. Bebeklerimiz sağ salim doğsun kucağımıza alalım, nasıl ne şekil olacağının önemi yok, sezaryan normal ne farkeder ki, tedirgin olma çok az zamanımız kaldı çoğu gitti yakında alırsın cennet kokulunu kucağını
bende dün okumuştum rabbim yardımcısı olsun sabır versin inş. kolay bişey değil önce var olduğunu bil zamanı yaklaşınca ölü olarak doğur rabbim kimseye yaşatmasınKızlar o bu şu herşey boş mart annelerinde olumsuz bişe gördüm canımmm çok sıkkın, morelim bozuk, ne olur bebişlerimizi iyi takip edelim, hiç bir şeyi takmayalım, yok şu eksik yok bu eksik şunuda alalım felen vs vs herşeyi bir kenara bırakalım, sadece hareketlrini takip edelim olur mu. Burda birinin canını sıkıldı mı hepimizin canı sıkılıyor en azından ben öyle oluyorum, görmesemde sizleri, fiziki tanımasamda en yakınımmış gibi üzülüyorum inanın.. Yeter ki bebişlerimizi kucağımıza alalım kokularını hissedelim, biz iyiyiz diyin bizlerde okuduğumuzda iyi olduğunuzu bilelimmmm ayyy çok mu konuştum ne yazdım ne dedim bilmiyorummm nese bn uyuyabilirsem uykuya geçecem kendinze ii bakın yarın sabahh görüşürüzzzzz
düne kadar epilatör yardımı ile epilasyon yapıyodum lakin dün göbeğimden kendimi göremedimtüy dökücü kremleride önermiyolar sizler nasıl yapıyosunuz bu işi,kuaföre hiç gitmedim bu sebepten
Bana 2 saat dedi hatta olcum yaptigim defterin altina yazdibende o şekilde yapıyorum ilk kanı siliyorum ikinci kan ile ölçüm yapıyorum bide bazı arkadaşlar tokluk şekerini yemekten 2 saat sonra ölçüyodu doktora onuda sordum gebe bir kadın 2 saate zaten tekrar acıkma eğilimine girer bu yüzden ara öğünlerar dedi 1 saatte ısrarlı yani
Kuafore gitmezsen ayna karsisinda epilatorle yap cnm yapabildigin kadar sonra ankarada gidersin artikdüne kadar epilatör yardımı ile epilasyon yapıyodum lakin dün göbeğimden kendimi göremedimtüy dökücü kremleride önermiyolar sizler nasıl yapıyosunuz bu işi,kuaföre hiç gitmedim bu sebepten
Canim ben evde ağda ile yapiyordum fakat en son ayna karsisinda çok zorlandım. Dogiruyordum az kalsin
Artik kuaföre gitmeyi düşünüyorum ağda rahatlik bunca sene alistirdim jiletle ugrasamam
Bana 2 saat dedi hatta olcum yaptigim defterin altina yazdi
kuzum ben sırf deniyim diye hem 1.saat için hem 2.saat için ölçtüm 1.saat tokluk 115 çıktı 2.saat 76
Kuafore gitmezsen ayna karsisinda epilatorle yap cnm yapabildigin kadar sonra ankarada gidersin artik
kuaföre canım allah için çok büyük bir rahatlık, ama doğumdan sonra lazer felan düşünüyorum, aynı sıkıntıları bir daha yaşamamak için, çok ağrı yapıyor, canım çok yanıyor,düne kadar epilatör yardımı ile epilasyon yapıyodum lakin dün göbeğimden kendimi göremedimtüy dökücü kremleride önermiyolar sizler nasıl yapıyosunuz bu işi,kuaföre hiç gitmedim bu sebepten
günaydın kızlarrrrbende birazdan gideceğim sağlık ocağına bende bi tartılayım bakalım :116::116:
tarrtıl canım bakalım ne kadar olmuşuz
bende dün okumuştum rabbim yardımcısı olsun sabır versin inş. kolay bişey değil önce var olduğunu bil zamanı yaklaşınca ölü olarak doğur rabbim kimseye yaşatmasın
canım ben hiç jilet kullanmadım tüy dökücülerde jilet etkisinde imiş bide zararlı diyolar, mecbur kuaföre gidicemde artık Ankaraya gidince, dün pambık gibi olmasamda epey hallettim
Canim ben evde ağda ile yapiyordum fakat en son ayna karsisinda çok zorlandım. Dogiruyordum az kalsin
Artik kuaföre gitmeyi düşünüyorum ağda rahatlik bunca sene alistirdim jiletle ugrasamam
bende aynen ama dun kuaför deydım kartlarını aldım sordum yapıyorlarmış ama hıc gıtmedıgım ıcın cekınıyorumda
günaydın kızlar insanın yaşadıklarını yaşayan birileriyle konuşması ne güzel dimi.aynı dönemleri yaşıyoruz şu an inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimiz doğar...hem doğsun istiyorum hem günler yaklaştıkça 2.5 anlarsınız ya:)))bebeğinize park yatak aldınızmı tavsiyesi olan var mı
Eki Görüntüle 960521
kızlar bu gecelik nasıl. doğum sonrası için. pijama takımı almıştım. birde gecelik alayım dedim. klasik gecelikleri sevmiyorum bu çok hoşuma gitti. sipariş verdik. birde emzikli ateş ölçer aldık bebişim için. braunun falan ateş ölçerleri çok pahalı ve çok gereksiz. emzik olduğu için ateşi ölçmek daha kolay olacak sanırım.
http://www.hepsiburada.com/liste/ma...%24s%3dmassimo%5cu0020ricco&fh_refview=search
ben bunu alıcam kısmetse arkadaşımda var çok beğeniyorum, Ankaraya gidince siparişi ordan vericem
çok geçmiş olsun canım dikkat etmeliyiz bundan sonra ama çıkıyor ara sıra tansiyon bebeğinde zamanında gelir inşallah
çok geçmiş olsun şimdi iyi olmana sevindim dikkat et kendine
çok geçmiş olsun...dualarım senle canım...neyseki bebek ve sen iyisiniz...maşallahhh 2 kilo olmuş...tombiş olcak bebiş sanki
geçmiş olsun güzelim yaa rabbim yar ve yardımcın olsun inş..
içini ferah tutmaya çalış, bozma moralini, bak bebiş de sen de iyisin maşallah..
çok geçmiş olsun canım bende pek giremedim bu aralar yokluğunuda farkedemedim iyi olmanıza sevindim kendine çok dikkat et kuzum
canım çok geçmiş olsun..
çok şükür şuan herşey yolundaymış maşallah size..
Canım çok geçmiş olsun.
Şimdi iyisiniz sanırım şükürler olsun...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Dualarımdasın.
İnşallah zamanında gelir kuzularımız.
Stres, sıkıntı yapma balım.
Canım çok geçmiş olsun şimdi daha iyisindir inşallah....stres yapma kuzum... Sağlıkla vaktinde kucağına alırsın bebeğini inşallah...
Cokk gecmis olsunn canim rabbim sizi korusun...
Ahhh sultancımm nasıl oldu yaaa en son mesai biter ben çıkıorum dediğini hatırlıorum, nasıl oldu, bir sorunun yoktu çok şükür nazara mı geldin ne oldu amann allahımm lütfen dikkat et, sürekli tansiyonunu ölçtür, çok geçmiş olsunn canım
çok geçmiş olsun, Allah korusun ikinizi de. tansiyona dikkat etmek lazım demekki. cnm benim dualarım seninle...
Geçmiş olsun canım.
Maşallah paşana
Çok geçmiş olsun arkadaşlar. Allah sizi de bebeklerinizi de korusun
Geçmiş olsun canım, umarım uzun soluklu bir rahatsızlık olmaz ve hamileliğinin keyifini çıkartırsın
çok geçmiş olsun canım allah meleğini korusun bol bol dinlenmeye bak
ayy canim benim yaaa cok gecmis olsun dualarim seninle..
sadece tansiyon yuksekliginden mi? kanaman falan olmadi dimi ?
Rabbim yardimciniz olsun insaallah bununla kalir bebegin saglikli zamanda gelir ins :26:
çok geçmiş olsun canım şuan nasılsın?
gecmıs olsun canım
çok geçmiş olsun canım umarım şimdi iyisindir inş. bidaha çıkmaz tansiyonun niye böyle oldu canın bişeyemi sıkıldı? masallah bebeğin gayet sağlıklı annesi doğsada artık bişeycik olmaz ama tabiki bizim isteğimiz zamanında doğması rabbim yardımcınız olsun inşallah
günaydın herkese
bebeklerinizin eşyaları hayırlı olsun
maşşallah kızına...dayanır meleğin günü gelene kadar inşallah...tansiyonunu ihmal etme...geçmiş olsun tekrar....
erkeklerin çoğu böyle...ailelerinden kopamıyorlar ... kopmalarınıda isteyen yok zaten ama..hala evlenmeden önceki düzenlerini istiyorlar...halbuki kendilerininde bir yuva kurduğunu artık bir aileleri olduklarını unutuyorlar...kimse için ağlama...sevmediğin insanlarla yaşamak ne demek iyi bilirim... ama açık açık kırmadan söylerim ben hissettiklerimi ...ama bazı insanlara nasıl söylersen söyle anlamazlar...o yüzden susmak en iyisi...Allah tan onlara bir mecburiyetim yok diyorum...allah ta onların eline baktırmasın...bebeğin ölecek gibi konuşmalarıda hep kalplerinin ruhlarının hastalığından...haset ...kibir insanın ruhunu hasta yapar ve çok zor düzelmeleri...Allah hidayet versin hepsine...
SNOWY
aşkla bağlandığın biri olması ve bunu hep dahada arttırdığın için çok şanslısın...gıpta etmemek mümkün değil....
Allah bozmasın inşallah...
eşim hep ,kendini överken...benim eşim benzerim yok der
bende ona.... eşim sensin ,benzerimi de beraber yaptık diyorum
Canim çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasin dualarim seninle sabretsin bebeğin az kaldi zaten hayirlisiyla zamanini beklesin insallah
Offfff dun artik bende isyan ettim yeter artik dedim kimse gelmesin benide bir yere cagirmasinlar kendimi evi zor idare ediyorum evde bir tane daha çocuğum var herşeybitti millete hizmet etmek kaldi poffff ddüşünce yok insanlarda yaaa sabahta kaynanam aramis bir akrabasi ev görmeye gelecekmis kusura bakmasin dedim doğurunca gelsin hem ev görmüş olur hem de bebek. Gurbetteyim kimsem yok yardim edecek insanlarda da anlayis hic kalmamis
Hayirli olsun cnm çok güzelmiş güle gule kullanin
Kizlar gunaydin. Sık sık yazamasam da bos vakitlerde girip girip okuyorum :) takipteyimcok sukur herkes iyi, bebegine alis veris yapanlar olmus, gule gule kullansinlar. hastaneye gidip bebegini gorenler olmus. Masallah bebislere problem yok kimsede gordugum kadariyla. Hastane cantalari hazirlanmis. Biz de bu gun alisverise cikiyoruz insallah. Bez mendil gibi kalan ufak ihtiyaclari alip artik biz de cantamizi hazirlayacagiz :) gozumden kacan bisey varsa kusuruma bakmayin, cok opuyorum hepinizi ve bebislerinizi.
Canim cok gecmis olsun, cok sukur toparlamissin valla postun basinda ben de panik oldum ama sonunu okuyinca rahatladim. Dikkat et kendine :)
Fefilifaa , iyi ki dogdun canimm :) nice seneler ailenle, bebeginle ve hayatinda olmasini istedigin kisilerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?