2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
endokrin doktoru artık günde 4 kez ölçüm yap öğlenleri atlayabilirsin dedi, çok sevindim parmaklarım morardı artık bide dişlerimde sızlama başladı sizde de var mı böyle bi sorun

Kuzum ölçümlerin için çok sevindim dişler için mutlaka diş hekimine git derim..

düne kadar epilatör yardımı ile epilasyon yapıyodum lakin dün göbeğimden kendimi göremedim tüy dökücü kremleride önermiyolar sizler nasıl yapıyosunuz bu işi,kuaföre hiç gitmedim bu sebepten

günaydın kızlarrrr
Bende yarın gittiğimde tartılayım =)
İyi oldu hatırlattığın balım
Sağlıklı olsunlar da önümüz yaz, uykusuz günler var önümüzde veririz kiloları demi
bende birazdan gideceğim sağlık ocağına bende bi tartılayım bakalım :116::116:

tarrtıl canım bakalım ne kadar olmuşuz
bende dün okumuştum rabbim yardımcısı olsun sabır versin inş. kolay bişey değil önce var olduğunu bil zamanı yaklaşınca ölü olarak doğur rabbim kimseye yaşatmasın

düne kadar epilatör yardımı ile epilasyon yapıyodum lakin dün göbeğimden kendimi göremedim tüy dökücü kremleride önermiyolar sizler nasıl yapıyosunuz bu işi,kuaföre hiç gitmedim bu sebepten

Canim ben evde ağda ile yapiyordum fakat en son ayna karsisinda çok zorlandım. Dogiruyordum az kalsin
Artik kuaföre gitmeyi düşünüyorum ağda rahatlik bunca sene alistirdim jiletle ugrasamam

Bana 2 saat dedi hatta olcum yaptigim defterin altina yazdi

Kuafore gitmezsen ayna karsisinda epilatorle yap cnm yapabildigin kadar sonra ankarada gidersin artik

Canim ben evde ağda ile yapiyordum fakat en son ayna karsisinda çok zorlandım. Dogiruyordum az kalsin
Artik kuaföre gitmeyi düşünüyorum ağda rahatlik bunca sene alistirdim jiletle ugrasamam

canım ben hiç jilet kullanmadım tüy dökücülerde jilet etkisinde imiş bide zararlı diyolar, mecbur kuaföre gidicemde artık Ankaraya gidince, dün pambık gibi olmasamda epey hallettim

kuzum ben sırf deniyim diye hem 1.saat için hem 2.saat için ölçtüm 1.saat tokluk 115 çıktı 2.saat 76
yaa bide ben mi uyduruyorum bilinmez sanırım bebeğim korkuyo sesinden, karnımı nasıl gerdiriyo var ya çıkacak sanki çalkalanıyo karnım resmen korkuyorum tedirgin oldu

Son düzenleme:
kuaföre canım allah için çok büyük bir rahatlık, ama doğumdan sonra lazer felan düşünüyorum, aynı sıkıntıları bir daha yaşamamak için, çok ağrı yapıyor, canım çok yanıyor,

Amin canım allah yaşatmasın kimseye, geçen haftaki kilomu koruyorum ben 62 yim hafta hafta tartılıyorum ben her sabah aynı kıyafetlerle açç karnına, çok şükür ki bu hfta kilo almamışım çok mutluyum ama inşallah bebeğim almıştır...

canım ben hiç jilet kullanmadım tüy dökücülerde jilet etkisinde imiş bide zararlı diyolar, mecbur kuaföre gidicemde artık Ankaraya gidince, dün pambık gibi olmasamda epey hallettim

ben kuaföre gidiyorum göbeğimden bir şey göremiyorum bükülemiyorum da :) oyüzden kuaförde kâğıt havluları seriyorum yeni orda yapıyorum sadece genital bölgeyi

bende aynen ama dun kuaför deydım kartlarını aldım sordum yapıyorlarmış ama hıc gıtmedıgım ıcın cekınıyorumda

günaydın kızlar insanın yaşadıklarını yaşayan birileriyle konuşması ne güzel dimi.aynı dönemleri yaşıyoruz şu an inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimiz doğar...hem doğsun istiyorum hem günler yaklaştıkça 2.5 anlarsınız ya:)))bebeğinize park yatak aldınızmı tavsiyesi olan var mı

http://www.hepsiburada.com/liste/ma...%24s%3dmassimo%5cu0020ricco&fh_refview=search

ben bunu alıcam kısmetse arkadaşımda var çok beğeniyorum, Ankaraya gidince siparişi ordan vericem

modeli hoşmuş...benim eşim dizüstü izin vermez

kızlarr kocama hedıye almak ıcın lacoste morhıpoda gömlek begendımde esım smaall gıyınıyor beden lerden anlayan var mı neye denk gelıo 39,40,41 bılen varsa yazsın

çok geçmiş olsun canım dikkat etmeliyiz bundan sonra ama çıkıyor ara sıra tansiyon bebeğinde zamanında gelir inşallah

çok geçmiş olsun şimdi iyi olmana sevindim dikkat et kendine

çok geçmiş olsun...dualarım senle canım...neyseki bebek ve sen iyisiniz...maşallahhh 2 kilo olmuş...tombiş olcak bebiş sanki

geçmiş olsun güzelim yaa rabbim yar ve yardımcın olsun inş..
içini ferah tutmaya çalış, bozma moralini, bak bebiş de sen de iyisin maşallah..

çok geçmiş olsun canım bende pek giremedim bu aralar yokluğunuda farkedemedim iyi olmanıza sevindim kendine çok dikkat et kuzum

canım çok geçmiş olsun..
çok şükür şuan herşey yolundaymış maşallah size..

Canım çok geçmiş olsun şimdi daha iyisindir inşallah.... stres yapma kuzum... Sağlıkla vaktinde kucağına alırsın bebeğini inşallah...

Cokk gecmis olsunn canim rabbim sizi korusun...

çok geçmiş olsun, Allah korusun ikinizi de. tansiyona dikkat etmek lazım demekki. cnm benim dualarım seninle...

Geçmiş olsun canım.

Maşallah paşana

Çok geçmiş olsun arkadaşlar. Allah sizi de bebeklerinizi de korusun

Geçmiş olsun canım, umarım uzun soluklu bir rahatsızlık olmaz ve hamileliğinin keyifini çıkartırsın

çok geçmiş olsun canım allah meleğini korusun bol bol dinlenmeye bak

ayy canim benim yaaa cok gecmis olsun dualarim seninle..
sadece tansiyon yuksekliginden mi? kanaman falan olmadi dimi ?
Rabbim yardimciniz olsun insaallah bununla kalir bebegin saglikli zamanda gelir ins :26:

çok geçmiş olsun canım şuan nasılsın?

gecmıs olsun canım

kızlar hepinize cok teşekkür ederim çarşamba işten cıktıktan sonra akşam evde tansıyonum yukseldi bızde hastaneye gittik eşimle zekaı tahir hastanesıne orda tansıyonum 15/9 cıktı benı hemen yatırdılar nst sancı cıktı altdan baktılar acılmam yoktu ama cok canım acıdı daha sonra hemen bebek ıcın çiğer geliştirici iğne vurdular 2 kez sürekle nst bağladılar tansıyon 16/10 kadar cıktı cuma günü cıkışımı verdiler izne ayrılman lazım dediler bende zaten cumartesi kendı doktorumda randevun vardı kendısı yazacağını söydedim cıktık hastaneden cumartesi sabah özel doktoruma gıttım oda suyun sınırda plasentada yaşlanma başlamış dedi tansıyon yıne yulksek bır hafta tansıyonunu ölç cumartesi gel değişiklik yoksa izne ayırcam senı dedi bebek erken gelebılır yada sezeryanla alırız dedi tabı benım moral sıfır suan ısteyım ama tansıyon hala yuksek bıde ustune süte gelmeye başladı annemler cumartesi eşimle baybmall gidip butun eksıklerımı aldılar yıkanıp yerleşecek kızlar duanızı eksık etmeyın ınsallah bebeğim hemen gelmez cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…