Arada sut veriyorlar sonra bagirsaklari bozuluyor. Ameliyattan sonra duzene giremedi.bu bir iki gun icinde belli olup duzene girmezse tekrar ameliyat dedi ama inşallah olmaz....
canım bu birazda bütçe meselesi tabi hayat şartlarıda etkili biz tayinciyiz bebek doğduktan sonra 2 sene daha burdayız 2 sene beni idare etse zaten Ankaraya dönünce güzel bi oda yapıcam o yüzden şimdiden çokta açılmak istemiyorum 1000 liraya da beşik var ama nedir yani kuş mu konduruyolar ben gereksiz görüyorum ama tercih meselesi bu
Canim mecbur olunca gidiliyor valla doğum sonrasida kontroller oluyor o yüzden ağda rahatlik Dr goruyo ağda yapan kiz görmüş cokmubende aynen ama dun kuaför deydım kartlarını aldım sordum yapıyorlarmış ama hıc gıtmedıgım ıcın cekınıyorumda
kızlar hepinize cok teşekkür ederim çarşamba işten cıktıktan sonra akşam evde tansıyonum yukseldi bızde hastaneye gittik eşimle zekaı tahir hastanesıne orda tansıyonum 15/9 cıktı benı hemen yatırdılar nst sancı cıktı altdan baktılar acılmam yoktu ama cok canım acıdı daha sonra hemen bebek ıcın çiğer geliştirici iğne vurdular 2 kez sürekle nst bağladılar tansıyon 16/10 kadar cıktı cuma günü cıkışımı verdiler izne ayrılman lazım dediler bende zaten cumartesi kendı doktorumda randevun vardı kendısı yazacağını söydedim cıktık hastaneden cumartesi sabah özel doktoruma gıttım oda suyun sınırda plasentada yaşlanma başlamış dedi tansıyon yıne yulksek bır hafta tansıyonunu ölç cumartesi gel değişiklik yoksa izne ayırcam senı dedi bebek erken gelebılır yada sezeryanla alırız dedi tabı benım moral sıfır suan ısteyım ama tansıyon hala yuksek bıde ustune süte gelmeye başladı annemler cumartesi eşimle baybmall gidip butun eksıklerımı aldılar yıkanıp yerleşecek kızlar duanızı eksık etmeyın ınsallah bebeğim hemen gelmez cok korkuyorum
ben 3 sene önce ebebek mazasında park yatak bakmaya gittim. cikko, grako falan vardı bir de 80 liraya adı sanı duyulmamış bir yatak. görevliye sorduk nasıl falan diye eh falan dedi açıp kapadı benim aklıma yattı. aldık içine de yatak alıp kullanmaya başladık. ben o kadar rahat ettim ki hem gezmelerde hem de ev de kullanmaya başladım. 2 sene aralıksız kullandık ki zırt pırt yer değiştirerek. maşallah hiçbişi olmadı. şimdi onu kurucam yeni bebeğe hiç kullanmadığım ara katıyla. özetle marka etrafındaki ıvır zıvıra kanıp çok para vermenize zaten gerek yok. 2 değil 4 sene dayanır da bebeğin sığmaz muhtemel gule gule kullan.
valla hergün yürüyüş yaptın mı bide emziriyosan bol suda içtin mi yesende veriyosun arkadaşım korkma ama hareket şart gerçi minikler sayesinde gece yarıları bile hareket halinde olacaz inş
arnızda emzirme sütyeni atleti alan var mı bakıyorumda her fiyata var 20 yede 67 yede napsam kaliteli olması gerekir mi daha önce kullanan arkadaşlar ne dersiniz???
günaydın anneler hafta sonu park yatak ve bebek arabası için bir karara vardık sizce nasıllar?
Eki Görüntüle 961190 Eki Görüntüle 961191
ben de öyle düşünüyorum bak cuma günü ev tipi ana kucağım geldi 85 liramıydı neydi, verecek olsam 400-500e de var ama ne gerek var zaten emeklemeye yürümeye başlayınca içinde durmıcak ki, bide ben 2 sene çalışmıcam gereksiz masraf yapmak istemiyorum, mesela ateşölçer alıcam 110 lira 15 liraya satılanda var ama braun alıcam kafaya koydum çünkü yenidoğan ateş takibi önemli, bu gibi şeylerde paraya kıyarım
bende cumartesi gittim 28+0 olmuştum kilo 1335 dedi ama boyunu söylemedi bende unuttum sormayı çıktıktan sonra aklıma geldi nasıl hesaplandığınıda tam bilmiyorum doğrusu..
bebek arabasını çok beğendim ben de baby2go düşünüyorum modeli nedir acaba bide fiyatı ben lotus modelini beğenmiştim
evet bende biliyorum braunun ateş ölçerini bende ondan alıcam inş.çokmantıklı para bunlara verilir
benim açmazımda şu canım atletle sütyen iç içe mi giyilecek sanki sadece atlet alsam ne olur zaten onlarda destekli nisanda Ankara hala soğuk olur belimi falan en iyiatlet kapatır gerek olursa yaza doğru sütyenini de alırım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?