2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Arada sut veriyorlar sonra bagirsaklari bozuluyor. Ameliyattan sonra duzene giremedi.bu bir iki gun icinde belli olup duzene girmezse tekrar ameliyat dedi ama inşallah olmaz....

Anladım canım. İnşallah müdahaleye gerek kalmadan kendiliğinden düzene girer. Rabbim şifasını versin, bebeğin çabucak toparlansın inşallah; dualarımdasınız

ben 3 sene önce ebebek mazasında park yatak bakmaya gittim. cikko, grako falan vardı bir de 80 liraya adı sanı duyulmamış bir yatak. görevliye sorduk nasıl falan diye eh falan dedi açıp kapadı benim aklıma yattı. aldık içine de yatak alıp kullanmaya başladık. ben o kadar rahat ettim ki hem gezmelerde hem de ev de kullanmaya başladım. 2 sene aralıksız kullandık ki zırt pırt yer değiştirerek. maşallah hiçbişi olmadı. şimdi onu kurucam yeni bebeğe hiç kullanmadığım ara katıyla. özetle marka etrafındaki ıvır zıvıra kanıp çok para vermenize zaten gerek yok. 2 değil 4 sene dayanır da bebeğin sığmaz muhtemel gule gule kullan.

bende aynen ama dun kuaför deydım kartlarını aldım sordum yapıyorlarmış ama hıc gıtmedıgım ıcın cekınıyorumda
Canim mecbur olunca gidiliyor valla doğum sonrasida kontroller oluyor o yüzden ağda rahatlik Dr goruyo ağda yapan kiz görmüş cokmu

Suay cnm çok geçmişolsun ya cnm yuksek tansiyon cok riskli çok dikkat et cnm keşke hemen izine ayrilabilsrn bebek için içerde bir gün bir gündür ama illaki gelmek isterse riske girmeye gerek yok cnm artik büyüdü çok minik sayilmaz korkma kisa sure kuvezde kalip toparlar 750 gr doğan bebekler var üzülüp stres yapma cnm herşey olacagina varir aspirini kestimi doktorun

benim bir sorum daha var bebek en çok hangi haftadan sonra kilo alıyordu doğum kilosu tam olarak ne zaman belli oluyor benim 2. hamileliğim ama unutmuşum daha çokda olmadı ama....

arnızda emzirme sütyeni atleti alan var mı bakıyorumda her fiyata var 20 yede 67 yede napsam kaliteli olması gerekir mi daha önce kullanan arkadaşlar ne dersiniz???

Allah sabır versin canım inşallah bu defa hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza Allah çok büyük inşallah dualarımızı kabul eder.

ben de öyle düşünüyorum bak cuma günü ev tipi ana kucağım geldi 85 liramıydı neydi, verecek olsam 400-500e de var ama ne gerek var zaten emeklemeye yürümeye başlayınca içinde durmıcak ki, bide ben 2 sene çalışmıcam gereksiz masraf yapmak istemiyorum, mesela ateşölçer alıcam 110 lira 15 liraya satılanda var ama braun alıcam kafaya koydum çünkü yenidoğan ateş takibi önemli, bu gibi şeylerde paraya kıyarım

valla hergün yürüyüş yaptın mı bide emziriyosan bol suda içtin mi yesende veriyosun arkadaşım korkma ama hareket şart gerçi minikler sayesinde gece yarıları bile hareket halinde olacaz inş

bu ara akşamları havalar biraz sıcak olsa da yürüsek, aralık başında bi hastalandım 1 hafta grip çektim, kendime gelemedim. o günden beri de korkuyorum çıkıp yürüyüş fln yapmaya. yürüyüşü bıraktım kilolar geldi ama dediğin gibi hayırlısıyla onlar bi sağlıkla doğsun da

Günaydın güzel hamişler.Hala benim gibi çalışanlar için p.tesi sendromsuz bi gün diliyorum.3 saat anca uyudum.Gözlerm bulanık görüyor artık.AMa sabah çok mutlu oldum.Ben hamile kalmadan önce ideal kiloma gelebilmek için hafif bi diyete girmiştimm.Kendime hassas tartı almıştım.Normalde günde 3 kere tartılan ben.Hamilelikte o kadar çok ve hızlı kilo aldımki.Haftada 1 kere zorla tartılıyorum.Geçen haftaki kilom 72 idi.Bu sabah tartıldım.Ben kesin 74 olmuşumdur gözüyle bakıyordum.Bi çıktım tartıya 72,200 Kendime hayret ettim.Bi daha çıktım yine aynı.Yani sadece 200 gr. almışım.Çok sevindirik oldum kızlar.

arnızda emzirme sütyeni atleti alan var mı bakıyorumda her fiyata var 20 yede 67 yede napsam kaliteli olması gerekir mi daha önce kullanan arkadaşlar ne dersiniz???

benim açmazımda şu canım atletle sütyen iç içe mi giyilecek sanki sadece atlet alsam ne olur zaten onlarda destekli nisanda Ankara hala soğuk olur belimi falan en iyiatlet kapatır gerek olursa yaza doğru sütyenini de alırım diyorum

evet bende biliyorum braunun ateş ölçerini bende ondan alıcam inş.çokmantıklı para bunlara verilir

bende cumartesi gittim 28+0 olmuştum kilo 1335 dedi ama boyunu söylemedi bende unuttum sormayı çıktıktan sonra aklıma geldi nasıl hesaplandığınıda tam bilmiyorum doğrusu..

çıkan ultrason kağıdında FL yazar onu 7 ile çarparsan baştan ayağa tam boyunu bulursun cnm

evet bende biliyorum braunun ateş ölçerini bende ondan alıcam inş.çokmantıklı para bunlara verilir

kendimede öyleyimdir ben, mesela ayakkabıya verdiğim paraya acımam ama üstüme tişört alacaksam pazardanda alabilirim yani çünkü çok sık yıkıyorum ve marka bişey bile olsa canı dayanmıyo ha düğüne derneğe giyilecekler ayrı tabi

senin göğüsler küçük belli canım ne güzel...yazında o sıcakta atlet giyilmiyo bende atleti sonra alayım demiştim:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…