2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
herkese merhaba anneler bebişleri nasıl bugun? 28 haftalıklar bu hafta dr a giden varmı bebeğinizin boyu kilosu nedir acaba...

herkese merhaba anneler bebişleri nasıl bugun? 28 haftalıklar bu hafta dr a giden varmı bebeğinizin boyu kilosu nedir acaba...

canım ben en son 28 Ocakta gittim 28.haftamda, boyu 38 cmdi sanırım kilosuda 1230 gramdı 14 Şubatta gidicem bi dahakine

daha iyi canım..
dün eminim çok kalablıktı..
gerçi bugünde pazar aşağı olacağını sanmıyorum ama..
dikkat et emi göbüşüne..

Aman şekerim çok kalabalıktı.. Eski Türk filmlerindeki tüp, margarin kuyruğu vardı ya aynen öyleydi kasalar... Bizim çok eksiğimiz olmadığı için ufak tefek şeylere baktım.. ONLAr için de kuyruğa girmeye değmezdi.. 1 saatte çıktık hemen.. Fiyatlarda pek bi indirim yoktu.. Hayal kırıklığıydı benim için.. Güzel tarafı 250 tl alışverişe 100 tl hediye çeki veriyordu. Ama alışverişi indirimsiz ürünlerden yapmak gerekiyormuş.. Yine hediye çekini de indirimsiz ürünlerde kullanıyormuşuz.. Millet Quinny bebe arabalarını götürdü valla..bebe alışverişine başlamayanlar için çok iyi fırsat diye düşüyorum..çok ucuza geldi.. Araba için o kuyruk beklenirdi. Biz araba almasaydık Quinny için göbeeemle o kuyruğu beklerdim..

Bu arada beğendiğim ürünlerin markalarını fiyatlarını hep not ettim .. Hafta içi gelir alırız dedik eşimle.. Sonra nata vega avm deki Toker'e uğradık şöyle bi bakalım diye fiyatlar çok farkediyordu daha ucuza oradan aldım hepsini

bende cumartesi gittim 28+0 olmuştum kilo 1335 dedi ama boyunu söylemedi bende unuttum sormayı çıktıktan sonra aklıma geldi nasıl hesaplandığınıda tam bilmiyorum doğrusu..

bana da burdan bi arkadaş öğretmişti ultrason resimlerinde FL diye bi değer var ya o değeri 7 ile çarpıyomuşsun

endokrin doktoru artık günde 4 kez ölçüm yap öğlenleri atlayabilirsin dedi, çok sevindim parmaklarım morardı artık bide dişlerimde sızlama başladı sizde de var mı böyle bi sorun

Gunaydin hanimlar gece iki bacagima birden kramp girdi çok kotu oldum Esim kalkti sağolsun masaj felan yaptı zor geçti kalsiyum ve magnezyum kullanıyorum yinede oldu çok canim yaniyor yürürken hala sizliyor Allah YARDIMCImiz olsun

Günaydın:107:

Canım sıkılıyor :125:
Kimsecikler de yok
Yarın doktora gidiyorum, siz de bensiz kalın emi

Birisinin ilgiye mi ihtiyacı var nedir? Güzel haberlerle gel gülüm:107:

Benim yaramaz da kordon ile "sıkı" ilişki içinde canım. Tedirgin olma hiç, dediğin gibi bebeğin sağlıklı olduktan sonra gerisi teferruat:107:

Çok zor bir durum, cevap yazmak istedim; ne yazsam boş diyerek vazgeçtim. Rabbim sabır versin...

Kucağına alabilmene çok sevindim canım. İnşallah doktorlar güzel haberler verirler. Beslenmeye başladı mı?

Bugün pazar herkes yine gezmeler de =)
Gezin, tozun ballarım

Şu Ankarada yeni açılan bebek mağazasına giden oldu mu?
Bebek arabası fiyatları nasıl acaba...

Canım ben dün gittim.. Arabalarda indirim yok maalesef.. Güzel tarafı her 250 Tl ye 100 tl hediye çeki veriyorlardı.. Millet Quinny leri götürüyordu. Kampanyayı öğrenene kadar bedava dağıtıyorlar sandım arabaları..

Günaydınnnn ::) Güzel, hızlı, hayırlı, çabuk, sağlıcakla biten bir hafta olur İnşallah hepimiz için :) Doğum öncesi son iş haftam İnşallah çabucak Cuma gelir Bu hafta iş yerinde işlerim yoğun olacak gibi malum 2 haftadır müdürüm yoktu bugün başlayacak ve biriken işleri yapmaya başlayacağımm .....

27+4 günlük iken kontrolüm vardı en son boyunu söylemiyor doktorum başından beri ama kilosu 1060 gr idi,

aynen canım aynı sorun bendede var ayağımda bacağımda gezinip duruyor hissedebiliyorum, bana da çok şiddetli giriyor uykudan hep bağırarak kalkıyorum, eşim hemen masaj ile yumuşatıyor, bende korkuyorum değişik bir şey gün içinde bile ayak baş parmağım istem dışı seyiriyor oynuyor, ve bende düzenli olarak kalsiyum, magnezyum kullanıyorum, ama korkarım ki zaman ilerdikçe şiddeti ve süresi artacak gibi

Disney ürünleri Butik Bebede de var inşallah arayan arkadaş görüyodur yaa bugün bereketli bi gün

anladım teşekkür ederim..

Hayirli,saglikli guzel bir dogum olur cnm ins

Canım sıkılıyor :125:
Kimsecikler de yok
Yarın doktora gidiyorum, siz de bensiz kalın emi
Esmerim bizi sensiz birakma

Hayirli olsn cnm ama emzik sevmeyen bebekler oluyor ins seninki oyle olmaz :)

Aynı durumdayız ağrılar ve açlık konusunda =)
1 saat önce yedim sanki hiçbirşey yememiş gibi açım

Bu saatte yemek sepetinden sipariş verdim ...
Allah sonumu hayır etsin
Yarasin :)
Sen zayiftin ama degil mi?
Kacla basladin kacsin simdi?

Cnm mahvetti yazin beni
Allah'im isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin herkesin evladini bagislasin.
Size de sabir,guc,kuvvet versin tatlim

Cok sukur cnm
Kotu gunler geride kaliyor artik :)

bende cumartesi gittim 28+0 olmuştum kilo 1335 dedi ama boyunu söylemedi bende unuttum sormayı çıktıktan sonra aklıma geldi nasıl hesaplandığınıda tam bilmiyorum doğrusu..
Fl*7

endokrin doktoru artık günde 4 kez ölçüm yap öğlenleri atlayabilirsin dedi, çok sevindim parmaklarım morardı artık bide dişlerimde sızlama başladı sizde de var mı böyle bi sorun
Super umarim benim de azaltir
Beni de psikolojik olarak rahatsiz ediyor
Surekli igne kan olc yaz
Bir de bana ilk cikan kani peceteye sil sonrakiyle olcum yap dedi sen nasil yapiyorsun?

Disney ürünleri Butik Bebede de var inşallah arayan arkadaş görüyodur yaa bugün bereketli bi gün

kızlar günaydın
geçen gün bi arkadaş disney ürünü arıyodu bugün markafonide kampanyası var umarım görür ben kişiyi hatırlayamadımda

tatlım bu arkadaşımız arıyordu disney'in ürünü alıntı yaptım yakın zamanda açarsa mutlaka görecektir, bende butikbebede gördüm, umarım kendide görür

Bana ilk cikan kani peceteye sil sonraki kanla olc dediler
Siz nasil yapiyorsunuz?
Sanki kanim bosa gidiyor zaten kansizim

bende o şekilde yapıyorum ilk kanı siliyorum ikinci kan ile ölçüm yapıyorum bide bazı arkadaşlar tokluk şekerini yemekten 2 saat sonra ölçüyodu doktora onuda sordum gebe bir kadın 2 saate zaten tekrar acıkma eğilimine girer bu yüzden ara öğünler var dedi 1 saatte ısrarlı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…