herkese merhaba anneler bebişleri nasıl bugun? 28 haftalıklar bu hafta dr a giden varmı bebeğinizin boyu kilosu nedir acaba...
daha iyi canım..
dün eminim çok kalablıktı..
gerçi bugünde pazar aşağı olacağını sanmıyorum ama..
dikkat et emi göbüşüne..
canım ben en son 28 Ocakta gittim 28.haftamda, boyu 38 cmdi sanırım kilosuda 1230 gramdı 14 Şubatta gidicem bi dahakine
bende cumartesi gittim 28+0 olmuştum kilo 1335 dedi ama boyunu söylemedi bende unuttum sormayı çıktıktan sonra aklıma geldi nasıl hesaplandığınıda tam bilmiyorum doğrusu..
Yoksa yeşili daha mı güzel ???
Eki Görüntüle 959926
bana da burdan bi arkadaş öğretmişti ultrason resimlerinde FL diye bi değer var ya o değeri 7 ile çarpıyomuşsun
Canım sıkılıyor :125:
Kimsecikler de yok
Yarın doktora gidiyorum, siz de bensiz kalın emi
merhaba kızlar perşembe günü kontrolüm vardı biraz canımız sıkıldı oğlumun kordonu boynundaymış doktorum şimdilik bir sıkıntı yapmaz ama son haftalarda boynunda olmaya devam ederse sezeryan yapıcam seni dedi.Bebeğim sağlıkla gelsin gerisi önemli değil çok tedirginim...
Kızlar o bu şu herşey boş mart annelerinde olumsuz bişe gördüm canımmm çok sıkkın, morelim bozuk, ne olur bebişlerimizi iyi takip edelim, hiç bir şeyi takmayalım, yok şu eksik yok bu eksik şunuda alalım felen vs vs herşeyi bir kenara bırakalım, sadece hareketlrini takip edelim olur mu. Burda birinin canını sıkıldı mı hepimizin canı sıkılıyor en azından ben öyle oluyorum, görmesemde sizleri, fiziki tanımasamda en yakınımmış gibi üzülüyorum inanın.. Yeter ki bebişlerimizi kucağımıza alalım kokularını hissedelim, biz iyiyiz diyin bizlerde okuduğumuzda iyi olduğunuzu bilelimmmm ayyy çok mu konuştum ne yazdım ne dedim bilmiyorummm nese bn uyuyabilirsem uykuya geçecem kendinze ii bakın yarın sabahh görüşürüzzzzz
Bebegime capa dan doktorlar gelip salii yada çarşamba günü kalp elektrosu cekecekler ondan sonra durumu belli olacak.bakalim inş dualarla daha iyi olacak.bugun ilk defa kucagima verdiler kablolarla dahi olsa inanilmaz bir duyguydu.allahim hepinize meleklerinizi saglikli ve sihhatli bir sekilde kucaklariniza almayi nasip etsin....
Bugün pazar herkes yine gezmeler de =)
Gezin, tozun ballarım
Şu Ankarada yeni açılan bebek mağazasına giden oldu mu?
Bebek arabası fiyatları nasıl acaba...
27+4 günlük iken kontrolüm vardı en son boyunu söylemiyor doktorum başından beri ama kilosu 1060 gr idi,herkese merhaba anneler bebişleri nasıl bugun? 28 haftalıklar bu hafta dr a giden varmı bebeğinizin boyu kilosu nedir acaba...
Gunaydin hanimlar gece iki bacagima birden kramp girdi çok kotu oldum Esim kalkti sağolsun masaj felan yaptı zor geçti kalsiyum ve magnezyum kullanıyorum yinede oldu çok canim yaniyor yürürken hala sizliyor Allah YARDIMCImiz olsun
Günaydınnnn ::) Güzel, hızlı, hayırlı, çabuk, sağlıcakla biten bir hafta olur İnşallah hepimiz için :) Doğum öncesi son iş haftamİnşallah çabucak Cuma gelir Bu hafta iş yerinde işlerim yoğun olacak gibi malum 2 haftadır müdürüm yoktu bugün başlayacak ve biriken işleri yapmaya başlayacağımm .....
27+4 günlük iken kontrolüm vardı en son boyunu söylemiyor doktorum başından beri ama kilosu 1060 gr idi,
aynen canım aynı sorun bendede var ayağımda bacağımda gezinip duruyor hissedebiliyorum, bana da çok şiddetli giriyor uykudan hep bağırarak kalkıyorum, eşim hemen masaj ile yumuşatıyor, bende korkuyorum değişik bir şey gün içinde bile ayak baş parmağım istem dışı seyiriyor oynuyor, ve bende düzenli olarak kalsiyum, magnezyum kullanıyorum, ama korkarım ki zaman ilerdikçe şiddeti ve süresi artacak gibi
maşallah nazar değmesin
Hayirli,saglikli guzel bir dogum olur cnm insCanım sormadım niye verdi... Ama yemem gerekenleri saydı... Bol bol balık, süt,yoğurt, beyaz peynir, haşlanmış yumurtanın beyazı.. Protein yüklemesi yapalım dedi.. Normal doğum konusunda anlaşmıştık.. Senin ne istediğin önemli benim için Ama zamana bırakalım demişti ben hastaneye yatmadan önce..
Dün de sordum nasıl olacak diye.. Epidural sezeryan yapalım..fiziksel ve ruhsal olarak çok yıprandın. Seni ve bebeği çok zorlamayalım.. Doğum anında kasılmalarla şekerin çok düşebilir risk almayalım dedi.. Şartlar uygunsa normal doğum yanlısı bi doktordur ama.
Esmerim bizi sensiz birakmaCanım sıkılıyor :125:
Kimsecikler de yok
Yarın doktora gidiyorum, siz de bensiz kalın emi
Hayirli olsn cnm ama emzik sevmeyen bebekler oluyor ins seninki oyle olmaz :)Eki Görüntüle 960521
kızlar bu gecelik nasıl. doğum sonrası için. pijama takımı almıştım. birde gecelik alayım dedim. klasik gecelikleri sevmiyorum bu çok hoşuma gitti. sipariş verdik. birde emzikli ateş ölçer aldık bebişim için. braunun falan ateş ölçerleri çok pahalı ve çok gereksiz. emzik olduğu için ateşi ölçmek daha kolay olacak sanırım.
Aynı durumdayız ağrılar ve açlık konusunda =)
1 saat önce yedim sanki hiçbirşey yememiş gibi açım
Yarasin :)Bu saatte yemek sepetinden sipariş verdim...
Allah sonumu hayır etsin
Cnm mahvetti yazin benibende okudum. böyle haberleri okudukça meleğim geliyor aklıma. sanki bugün yaşamışım gibi gözlerim doluyor. rabbim sabır versin. ama hayat bu. zorlu sınavlardan geçiyor her insan. sınavlar farklı ama sınavın amacı aynı. ama hayat insana korkularla yaşamanın yanında umutla beklemeyi de öğretiyor. tekrar umut etmeyi, hayal kurmayı öğretiyor. hiç dayanamayacakmışsın gibi oluyor. tüm ultrason fotoğraflarını yırtıyorsun. tüm tahlil kağıtlarını yakıyorsun, telefonlarını kapatıyorsun kimseyle görüşmek istemiyorsun, bebek resimlerine bile bakamıyorsun. sonra günler geçiyor, daha az ağladığını hissediyorsun. ancak ev temizlerken çekmeceyi düzeltmek için açtığında çekmecede duran pozitif gebelik testi seni saatlerce ağlatmaya yetiyor. sonrasında yaşasaydı şu kadar olacaktı bu kadar olacaktı diye iç geçiriyorsun. bazen rüyalarına giriyor o dünya güzeli kız bebek. simsiyah gülümseyen gözleriyle sana bakıyor tutmak istiyorsun tutamıyorsun. onun senin bebeğin olduğunu biliyorsun ancak dokunamıyorsun. ve sonra uyanıyorsun refleks olarak elin karnında boşluğa düşüyorsun. derken günler geçiyor alerji şikayetiyle gittiğin hastanede hiç beklemediğin bir anda tekrar yeni bir can taşıdığını öğreniyorsun. mutluluktan uçuyorsun önce sonrasında bu mutluluk yerini korkulara bırakıyor.ancak yine de umut etmekten vazgeçmiyorsun, hayaller kurmaktan vazgeçmiyorsun. çünkü artık biliyorsun birşeyi yaşayacaksan yaşıyorsun. olacağa çare bulunmuyor. rabbim kısmet etmişse, onu kulu olarak dünyaya getirmeye niyet etmişse zorluklarla da olsa o dünyaya geliyor. ancak rabbim onu cennetine almaya niyet etmişse de ne yaparsan yap engel olamıyorsun. hareketlerini takip etsende hergün doktora gitsende rabbim ne dilediyse o oluyor. inşallah o arkadaşta gelecekte birgünde meleğini unutmasada yeni bebeklerle hayata tutunur. rabbim acılarına sabır versin, ona anneliği tekrar yaşatsın. asla umut etmekten vazgeçme, asla ya şöyle olursa deme. rabbim inşallah hepimizi bebeklerine kavuşturur. o anneyede sabır verir ve en kısa zamanda tekrar ona bir can verirki hayata tutunsun. rabbim bebişlerimizi korusun
Cok sukur cnmBebegime capa dan doktorlar gelip salii yada çarşamba günü kalp elektrosu cekecekler ondan sonra durumu belli olacak.bakalim inş dualarla daha iyi olacak.bugun ilk defa kucagima verdiler kablolarla dahi olsa inanilmaz bir duyguydu.allahim hepinize meleklerinizi saglikli ve sihhatli bir sekilde kucaklariniza almayi nasip etsin....
Fl*7bende cumartesi gittim 28+0 olmuştum kilo 1335 dedi ama boyunu söylemedi bende unuttum sormayı çıktıktan sonra aklıma geldi nasıl hesaplandığınıda tam bilmiyorum doğrusu..
Super umarim benim de azaltirendokrin doktoru artık günde 4 kez ölçüm yap öğlenleri atlayabilirsin dedi, çok sevindim parmaklarım morardı artık bide dişlerimde sızlama başladı sizde de var mı böyle bi sorun
kızlar merabalar bende nisan annesiyim Allah nasip ederse,size birşey soracağım mıckey mouse hastane çıkışı buldum çok beğendim nette satan bir yer bulamadım bana önerebiliceğiniz bir site mağaza varmı??ankarada oturuyorum..
Disney ürünleri Butik Bebede de var inşallah arayan arkadaş görüyodur yaa bugün bereketli bi gün
kızlar günaydın
geçen gün bi arkadaş disney ürünü arıyodu bugün markafonide kampanyası var umarım görür ben kişiyi hatırlayamadımda
Bana ilk cikan kani peceteye sil sonraki kanla olc dediler
Siz nasil yapiyorsunuz?
Sanki kanim bosa gidiyor zaten kansizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?