2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
selam kızlar nasılsınız? Bugün pazartesi ve pazartesileri hiç sevmiyorum biran önce izne çıkmak istiyorum az kaldı ama sabretcem çarşamba günüde doktorumuzda randevumuz var yuppi :)

cnm, bebek sağlıklıysa ve 1 hafta geri olmasına rağmen gelişimi aralıksızsa neden dertleniyorsun. dr lar 2 hafta geri kalmasına bile sorunlu bakmıyorlar bebeğin gelişmeye devam etmesi muhim ki seninkin de sanırım sorun yok. bebekler nasıl bir anne karnı dönemi geçirirlerse geçirsinler bence enin de sonunda genetiği devam ettiriryor. özetle minik bile doğsa anne baba iri ise bebek hemen yaşıtlarından daha iri oluyor. benim 1. bebeğim. % 3 lük dilimde doğdu. yani tr de 97 çocuktan kısa ve zayıf idi. 6 ay sonunda %50 9 ay sonunda %85 çıktı. şimdi 3.5 yaşında hala %90 civarındayız. o yuzden endişelenme kilo boy hiçbirşeyin belirtisi değil. sağlıklı olması mühim.

sıkma canını cnm inşallah düzeleceksin

benim bebeğim hep 1 hafta önce çıkıyodu en son gittiğimde tam haftasında çıktı kilo konusunu dert ediyorum daha ziyade acaba iri bir bebek mi olur şeker yüzünden

benim bebeğimde bu hafta haftasını yakaladı geç dölenme olduğu için 1 hafta geriden geliyordu kafama takmıyorum çok şükür sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ama yinede ilk bebek iri olunca acaba bu zayıfmı die düşünüyorsun..

çok iri olmasın yaa benim kardeşim 4500 gramdı 6 aylık bebek gibiydi annemin aldığı tulumlar falan olmamıştı

yok datlum gecelik benim değil başka bi arkadaş almış bence oda doğumdan sonra evde giyecek çünkü bencede
hastanede giyilmez buu yani ben olsam giymem hem elbise gibi ince hemde kısa donarım vallaha ben bununlaa
ben o yüzden alt üst pijama takımı aldım altı pantolona benziyo siyah üstüne mercan rengi tişörtt ben onun üzerine birde tunik gibi ceket aldım üşürüm diye ben önceki çocugumu ağustosta dogurdugum halde üşüdüm çok terliyorsun ya doğumdan sonra
o yüzden

aman tatlım dikkat et lütfen, Allahın izni ile merak etme bişe olmayacak, annesin karnında daha duracak meleğimiz Aybüke'miz (ismini umarım yanlış hatırlamıyorumdur) Canını sıkma olur mu, iş yerinde de dikkat et, sinirlenme
bende yarım kilo kadar almışım 2 haftada
ohhh maşallahh seninde güzel fazla değil :)
çok iri olmasın yaa benim kardeşim 4500 gramdı 6 aylık bebek gibiydi annemin aldığı tulumlar falan olmamıştı
bende doğduğumda 4,750 grmışım, annem kocamandın besili tavuk gibiydin diyor, bende şimdi kendi doktoruma sordum, bebeğimin kilosu az geliyor bana dedim, o da haftasına göre normal dedi, ben kilolu doğmuşum bütün kardeşlerimde öyle dedim, merak etti sordu, söyledim bende ohhhh diyor asla asla annende şeker vardır o kadar büyük olur mu dedi, anlamadım bende olmuşuz işte kilo felan önemli değil yeterki sağlıklı olsun hımmm bu arada şunu da söyleyim hani böyle boylu poslu dalyan gibi bir hatunda değilim hani doğduğum kiloya göre minyon tipli kibar 160 boyunda bişeyim
kızlar bende 3 hafta içinde 600 gr almışım şekerden dolayı diyet ve insülin kullandım tatlılar hiç yoktu zaten bebişimde 550 gr almış demekki ben 50 gr almışım:)
yaaa seninki harika maşallahhh bende hep dua ediyorum ben kilo almayım bebeğim alsın diye inşallah benim bebeğimde öyledir kilo alıyordur çok uzun zaman oldu görmeyeli hem özledim hem merak ediyorum haftası ile uyumlu diye mi
Canım çok geçmiş olsun, inşallah idrar kültür testinde bişe çıkmaz,
günaydın anneler hafta sonu park yatak ve bebek arabası için bir karara vardık sizce nasıllar?
Eki Görüntüle 961190 Eki Görüntüle 961191

tatlım ikiside çok hoş, bende arabanın fiyatını merak ettim, yazdın mı kaçırmışta olabilirim kusura bakma, park beşiğin aynı modelini bende aldım rengi felanda sanırım aynı ama markaları farklı anladığım kadarı ile benimki sunybaby'nin hafta sonu kurdum yatak odama çok şiriinnn durdu içine girip yatasım geldi :)

Anarcım benim annemde te o zamanlar şeker vardı muhtemelen ama 20 sene önce şeker yüklemesi rutin bi uygulama olmadığı için biz bilemedik demek ki

araba baby 2 go nun 489 TL ankara civil de park yatağıda kraft 70*110 çapında 329 TL dediler sunny baby in bi modelini beğendim buna benzer kraftta kaldık

Canım ben beyaz tercih ediyorum.. Azıcık büyüyünce bebelerin istediği beğendiği stickerlarla renklendirilebilir diye düşünüyorum ..

Evet canım benim haklısın ...Ben vazgeçtim zaten bu takımdan ...Mdf kaplamalı ve dediğin gibi biraz daha sade bir şey almayı düşünüyorum ...Zaten bu tarz odaların beşikleri yatak olur uzuyor diyorlarmış ama kenarları dar olduğundan yatak bulunmuyormuş ...Biz Kayseride yaşıyoruz dün tıpış tıpış mağazasından bir oda beğendik teşhir ürünü olduğuğu için fiyatına 3.200 dedi adam ama taş gibi maşallah böyle sağlam gözüküyor senelerce kullanılır gibi ...
Bakalım bizim fikirler havada uçuşuyor :)))) Ama sanırım oda için 2.500 ve 3000 civarını özellikle mdf olması açısından gözden çıkarıcaz ...Özelliklie sürekli taşınan insanlar olduğumuzdan suntelem mi ne diyorlar o pek kullanışlı gelmedi :)

Ama bizimki erkek sence beyaz yine de olur mu ?

büyük bir başarı benim için

Son düzenleme:

amiin inşaallah tahillerimiz tertemiz çıkar ve bebişler zamanında doğar sağ salim kucağımıza alırız

biz tam takım 2250 ye aldık belis marina netten bak istersen tatlım hem de mdf her şeyi de içinde yatağı da oldukça büyük büyüyünce rahat rahat yatar inşaallah cuma günü geldi odamız harika oldu şimdi içlerini doldurma derdindeyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…