- 11 Kasım 2007
- 656
- 6
- 118
benim sorum bebeğin doğum kilosu hangi haftada netleşir benim geç döllenmeydi 1 hafta geriden gidiyordum ama bu hafta haftasını yakaladı ilk oğlum iri bir bebekti fakat bu o kadar değil ne yesemde artsa kilosu bilemedim gerçi bildiğim şeyleri yiyorum ama yinede bana zayıf geliyor en çok ne zaman kilo alır bebek..
merhaba hanımlar
cuma doktora gittik bebişimiz iyiymiş şükür 1630 gr 39 cm olmuş idrar tahlili istedi doktor çok fazla şiştiğim için protein kaçağından şüphelendi o yokuş ama eritrosit çıktı çok moralim bozuldu şimdi de idrar kültürü testi istedi sonuç onda da vahimse tedaviye başlayacak(( bana çok dua edin canım çok sıkkın...
cnm, bebek sağlıklıysa ve 1 hafta geri olmasına rağmen gelişimi aralıksızsa neden dertleniyorsun. dr lar 2 hafta geri kalmasına bile sorunlu bakmıyorlar bebeğin gelişmeye devam etmesi muhim ki seninkin de sanırım sorun yok. bebekler nasıl bir anne karnı dönemi geçirirlerse geçirsinler bence enin de sonunda genetiği devam ettiriryor. özetle minik bile doğsa anne baba iri ise bebek hemen yaşıtlarından daha iri oluyor. benim 1. bebeğim. % 3 lük dilimde doğdu. yani tr de 97 çocuktan kısa ve zayıf idi. 6 ay sonunda %50 9 ay sonunda %85 çıktı. şimdi 3.5 yaşında hala %90 civarındayız. o yuzden endişelenme kilo boy hiçbirşeyin belirtisi değil. sağlıklı olması mühim.
benim bebeğimde bu hafta haftasını yakaladı geç dölenme olduğu için 1 hafta geriden geliyordu kafama takmıyorum çok şükür sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ama yinede ilk bebek iri olunca acaba bu zayıfmı die düşünüyorsun..
çok iri olmasın yaa benim kardeşim 4500 gramdı 6 aylık bebek gibiydi annemin aldığı tulumlar falan olmamıştı
çok iri olmasın yaa benim kardeşim 4500 gramdı 6 aylık bebek gibiydi annemin aldığı tulumlar falan olmamıştı
ay çok güldürdün beni ben hastane için düşünüyosun sandımgeçende hastane doğum sonrası için gecelik bakıyodum mağazadan tezgahtar bir model çıkardı...aynı senin modele benziyodu...eşimde üstüne tut bakiym dedi...yok bu olmaz dizinin üstüne geliyo dedi
aman tatlım dikkat et lütfen, Allahın izni ile merak etme bişe olmayacak, annesin karnında daha duracak meleğimiz Aybüke'miz (ismini umarım yanlış hatırlamıyorumdur) Canını sıkma olur mu, iş yerinde de dikkat et, sinirlenmekızlar hepinize cok teşekkür ederim çarşamba işten cıktıktan sonra akşam evde tansıyonum yukseldi bızde hastaneye gittik eşimle zekaı tahir hastanesıne orda tansıyonum 15/9 cıktı benı hemen yatırdılar nst sancı cıktı altdan baktılar acılmam yoktu ama cok canım acıdı daha sonra hemen bebek ıcın çiğer geliştirici iğne vurdular 2 kez sürekle nst bağladılar tansıyon 16/10 kadar cıktı cuma günü cıkışımı verdiler izne ayrılman lazım dediler bende zaten cumartesi kendı doktorumda randevun vardı kendısı yazacağını söydedim cıktık hastaneden cumartesi sabah özel doktoruma gıttım oda suyun sınırda plasentada yaşlanma başlamış dedi tansıyon yıne yulksek bır hafta tansıyonunu ölç cumartesi gel değişiklik yoksa izne ayırcam senı dedi bebek erken gelebılır yada sezeryanla alırız dedi tabı benım moral sıfır suan ısteyım ama tansıyon hala yuksek bıde ustune süte gelmeye başladı annemler cumartesi eşimle baybmall gidip butun eksıklerımı aldılar yıkanıp yerleşecek kızlar duanızı eksık etmeyın ınsallah bebeğim hemen gelmez cok korkuyorum
ohhh maşallahh seninde güzel fazla değil :)bende yarım kilo kadar almışım 2 haftada
bende doğduğumda 4,750 grmışım, annem kocamandın besili tavuk gibiydin diyor, bende şimdi kendi doktoruma sordum, bebeğimin kilosu az geliyor bana dedim, o da haftasına göre normal dedi, ben kilolu doğmuşum bütün kardeşlerimde öyle dedim, merak etti sordu, söyledim bende ohhhh diyor asla asla annende şeker vardır o kadar büyük olur mu dedi, anlamadım bende olmuşuz işteçok iri olmasın yaa benim kardeşim 4500 gramdı 6 aylık bebek gibiydi annemin aldığı tulumlar falan olmamıştı
yaaa seninki harika maşallahhh bende hep dua ediyorum ben kilo almayım bebeğim alsın diyekızlar bende 3 hafta içinde 600 gr almışım şekerden dolayı diyet ve insülin kullandım tatlılar hiç yoktu zaten bebişimde 550 gr almış demekki ben 50 gr almışım:)
Canım çok geçmiş olsun, inşallah idrar kültür testinde bişe çıkmaz,merhaba hanımlar
cuma doktora gittik bebişimiz iyiymiş şükür 1630 gr 39 cm olmuş idrar tahlili istedi doktor çok fazla şiştiğim için protein kaçağından şüphelendi o yokuş ama eritrosit çıktı çok moralim bozuldu şimdi de idrar kültürü testi istedi sonuç onda da vahimse tedaviye başlayacak(( bana çok dua edin canım çok sıkkın...
günaydın anneler hafta sonu park yatak ve bebek arabası için bir karara vardık sizce nasıllar?
Eki Görüntüle 961190 Eki Görüntüle 961191
tatlım ikiside çok hoş, bende arabanın fiyatını merak ettim, yazdın mı kaçırmışta olabilirimkusura bakma, park beşiğin aynı modelini bende aldım rengi felanda sanırım aynı ama markaları farklı anladığım kadarı ile benimki sunybaby'nin hafta sonu kurdum yatak odama çok şiriinnn durdu içine girip yatasım geldi :)
Canım ben beyaz tercih ediyorum.. Azıcık büyüyünce bebelerin istediği beğendiği stickerlarla renklendirilebilir diye düşünüyorum ..
aman tatlım dikkat et lütfen, Allahın izni ile merak etme bişe olmayacak, annesin karnında daha duracak meleğimiz Aybüke'miz (ismini umarım yanlış hatırlamıyorumdur) Canını sıkma olur mu, iş yerinde de dikkat et, sinirlenme
ohhh maşallahh seninde güzel fazla değil :)
bende doğduğumda 4,750 grmışım, annem kocamandın besili tavuk gibiydin diyor, bende şimdi kendi doktoruma sordum, bebeğimin kilosu az geliyor bana dedim, o da haftasına göre normal dedi, ben kilolu doğmuşum bütün kardeşlerimde öyle dedim, merak etti sordu, söyledim bende ohhhh diyor asla asla annende şeker vardır o kadar büyük olur mu dedi, anlamadım bende olmuşuz iştekilo felan önemli değil yeterki sağlıklı olsun hımmm bu arada şunu da söyleyim hani böyle boylu poslu dalyan gibi bir hatunda değilim hani doğduğum kiloya göre minyon tipli kibar 160 boyunda bişeyim
yaaa seninki harika maşallahhh bende hep dua ediyorum ben kilo almayım bebeğim alsın diyeinşallah benim bebeğimde öyledir kilo alıyordur çok uzun zaman oldu görmeyeli hem özledim hem merak ediyorum haftası ile uyumlu diye mi
Canım çok geçmiş olsun, inşallah idrar kültür testinde bişe çıkmaz,
tatlım ikiside çok hoş, bende arabanın fiyatını merak ettim, yazdın mı kaçırmışta olabilirimkusura bakma, park beşiğin aynı modelini bende aldım rengi felanda sanırım aynı ama markaları farklı anladığım kadarı ile benimki sunybaby'nin hafta sonu kurdum yatak odama çok şiriinnn durdu içine girip yatasım geldi :)
Masalllah bebeğinesağlıklı gelsin ins.
Bozma moralini güzel seyler duşun hissediyor bu bebisler
İns sonuclar güzel çıkar
Canım maşallah bebişine...
Moralini falanda bozma idrar enfeksiyonu hamilelerin 1 numaralı derdi artık:)Mühim olan zamanında müdahale merak etme tek kullanımlık ilaçlar ile düzeliyor.Allah beterinden saklasın.Tahlillerini falanda ihmal etme.Benimde 22 Şubatta kontrolüm var o zaman gittiğimde bütün tahlilleri isteyecem.Vajinal kültüre kadar bu sarı akıntıdan illallah ettim o derece yani azda olsa insan endişeleniyor sonuçta.Meleklerimiz Allah'a emanet hayırlısıyla şu 2-2,5 ayı atlatıp kucağımıza almayı nasip etsin Allah'ım.
araba baby 2 go nun 489 TL ankara civil de park yatağıda kraft 70*110 çapında 329 TL dediler sunny baby in bi modelini beğendim buna benzer kraftta kaldık
Evet canım benim haklısın ...Ben vazgeçtim zaten bu takımdan ...Mdf kaplamalı ve dediğin gibi biraz daha sade bir şey almayı düşünüyorum ...Zaten bu tarz odaların beşikleri yatak olur uzuyor diyorlarmış ama kenarları dar olduğundan yatak bulunmuyormuş ...Biz Kayseride yaşıyoruz dün tıpış tıpış mağazasından bir oda beğendik teşhir ürünü olduğuğu için fiyatına 3.200 dedi adam ama taş gibi maşallah böyle sağlam gözüküyor senelerce kullanılır gibi ...
Bakalım bizim fikirler havada uçuşuyor :))))Ama sanırım oda için 2.500 ve 3000 civarını özellikle mdf olması açısından gözden çıkarıcaz ...Özelliklie sürekli taşınan insanlar olduğumuzdan suntelem mi ne diyorlar o pek kullanışlı gelmedi :)
Ama bizimki erkek sence beyaz yine de olur mu ?
sağol canımçok güzel canım güzel günlerde kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?