modeli hoşmuş...benim eşim dizüstü izin vermez
biz tam takım 2250 ye aldık belis marina netten bak istersen tatlım hem de mdf her şeyi de içinde yatağı da oldukça büyük büyüyünce rahat rahat yatar inşaallah cuma günü geldi odamız harika oldu şimdi içlerini doldurma derdindeyiz :)
kızlar kontrollere halen aylıkmı gidiyorsunuz?? aslında bu haftalardan sonra 15 güne bir gidilse daha iyi olur...hem bizim içimiz rahat eder diye düşünüyorum
Tatlım çok hoşmuş bebek araban bende markasını telime not aldım, memlekete gittiğimde bakayım ayrıca bir numarası daha varmı? Sen iyi yapmışsın kraft daha kalitelidir benim aldığımdan, bana çok uygun geldiği için sunybabyninkini aldım,araba baby 2 go nun 489 TL ankara civil de park yatağıda kraft 70*110 çapında 329 TL dediler sunny baby in bi modelini beğendim buna benzer kraftta kaldık
Öyle tatlım muhtemelen benim annemdede şeker varmış da bilmiyormuş, ee kadıncağız o zamanki yoklukta sanki ilgilenebilmiş ki ne kendi ile ne bizim ileAnarcım benim annemde te o zamanlar şeker vardı muhtemelen ama 20 sene önce şeker yüklemesi rutin bi uygulama olmadığı için biz bilemedik demek ki
benimki de kısa bu falan dedi ama bu modeldeki mankenin boyu uzun. benim boy 165 bana dizde falan gelir sanırım. diz altı olanlar önden düğmesiz. zaten yatakta giyeceğim. normal doğum olursa pijama takımımı giyerim zaten
kızlar kontrollere halen aylıkmı gidiyorsunuz?? aslında bu haftalardan sonra 15 güne bir gidilse daha iyi olur...hem bizim içimiz rahat eder diye düşünüyorum
ben en son 27+4 günlükken gitmiştim, birde 32 de gidecem bakalım gittiğimiz yeni doktor teyzemiz 15 güne düşürecek mi Senin düştü mü 15 güne
yok canım halen ayda 1 çağırıyor..ama birdahaki kontrolde ben söyleyecem bakiym ne dicek
kızlar hepinize cok teşekkür ederim çarşamba işten cıktıktan sonra akşam evde tansıyonum yukseldi bızde hastaneye gittik eşimle zekaı tahir hastanesıne orda tansıyonum 15/9 cıktı benı hemen yatırdılar nst sancı cıktı altdan baktılar acılmam yoktu ama cok canım acıdı daha sonra hemen bebek ıcın çiğer geliştirici iğne vurdular 2 kez sürekle nst bağladılar tansıyon 16/10 kadar cıktı cuma günü cıkışımı verdiler izne ayrılman lazım dediler bende zaten cumartesi kendı doktorumda randevun vardı kendısı yazacağını söydedim cıktık hastaneden cumartesi sabah özel doktoruma gıttım oda suyun sınırda plasentada yaşlanma başlamış dedi tansıyon yıne yulksek bır hafta tansıyonunu ölç cumartesi gel değişiklik yoksa izne ayırcam senı dedi bebek erken gelebılır yada sezeryanla alırız dedi tabı benım moral sıfır suan ısteyım ama tansıyon hala yuksek bıde ustune süte gelmeye başladı annemler cumartesi eşimle baybmall gidip butun eksıklerımı aldılar yıkanıp yerleşecek kızlar duanızı eksık etmeyın ınsallah bebeğim hemen gelmez cok korkuyorum
kızlar hepinize cok teşekkür ederim çarşamba işten cıktıktan sonra akşam evde tansıyonum yukseldi bızde hastaneye gittik eşimle zekaı tahir hastanesıne orda tansıyonum 15/9 cıktı benı hemen yatırdılar nst sancı cıktı altdan baktılar acılmam yoktu ama cok canım acıdı daha sonra hemen bebek ıcın çiğer geliştirici iğne vurdular 2 kez sürekle nst bağladılar tansıyon 16/10 kadar cıktı cuma günü cıkışımı verdiler izne ayrılman lazım dediler bende zaten cumartesi kendı doktorumda randevun vardı kendısı yazacağını söydedim cıktık hastaneden cumartesi sabah özel doktoruma gıttım oda suyun sınırda plasentada yaşlanma başlamış dedi tansıyon yıne yulksek bır hafta tansıyonunu ölç cumartesi gel değişiklik yoksa izne ayırcam senı dedi bebek erken gelebılır yada sezeryanla alırız dedi tabı benım moral sıfır suan ısteyım ama tansıyon hala yuksek bıde ustune süte gelmeye başladı annemler cumartesi eşimle baybmall gidip butun eksıklerımı aldılar yıkanıp yerleşecek kızlar duanızı eksık etmeyın ınsallah bebeğim hemen gelmez cok korkuyorum
Arada sut veriyorlar sonra bagirsaklari bozuluyor. Ameliyattan sonra duzene giremedi.bu bir iki gun icinde belli olup duzene girmezse tekrar ameliyat dedi ama inşallah olmaz....
güzelim sıkma canın tedavi olman daha önemli benimde idrar da bakteri çıkmıştı tek dozluk bir ilaç vermişti dr bebşine de maşallahmerhaba hanımlar
cuma doktora gittik bebişimiz iyiymiş şükür 1630 gr 39 cm olmuş idrar tahlili istedi doktor çok fazla şiştiğim için protein kaçağından şüphelendi o yokuş ama eritrosit çıktı çok moralim bozuldu şimdi de idrar kültürü testi istedi sonuç onda da vahimse tedaviye başlayacak(( bana çok dua edin canım çok sıkkın...
sende muhtemelen 32+0 da gideceksin doktoruna çalışır çalışamaz raporu alabilmek için bakalım hayırlısı sık sık kontrol etsinlerde allah korusun kordon felan bir aksilik çıkmasın sonra,,,
demek ki bana şeker yüzünden 15 günde bir dedi, en son 28 Şubatta 32.hafta raporumu alıp 1 Martta Ankaraya uçuyorum 3 Marttada orda kontrolüm var bol bol görücem oğlumu
bende 28 şubatta izine ayrılıyorum...aynıyız seninle
hem işten sıkıldım hemde ailemi özledim Ankarayı özledim gerçi eşimden 1 ay kadar ayrı kalıcam ama olsun
demek ki bana şeker yüzünden 15 günde bir dedi, en son 28 Şubatta 32.hafta raporumu alıp 1 Martta Ankaraya uçuyorum 3 Marttada orda kontrolüm var bol bol görücem oğlumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?