2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar kontrollere halen aylıkmı gidiyorsunuz?? aslında bu haftalardan sonra 15 güne bir gidilse daha iyi olur...hem bizim içimiz rahat eder diye düşünüyorum

Vavvvvvvv çok güzelmiş canım benim ya çok heyecanlıııııııııııııııııı :))) Ben ayın 15'ınde maaş alıcam kısmetse memurum çünkü :) O zamana kadar bu heyecanı erteliycem sanırım ...Bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah odalarında mutlu mesut oynasınlar

Bu arada canım benim ya sen ev tipi anakucağı aldın mı ve de park yatak ???
Onları ne aldın acep :)

kızlar kontrollere halen aylıkmı gidiyorsunuz?? aslında bu haftalardan sonra 15 güne bir gidilse daha iyi olur...hem bizim içimiz rahat eder diye düşünüyorum

bana 15 günde bir dedi doktor ama şeker çıktı diyemi öyle dedi bilemiyorum 28 Ocakta bi gittim 14 şubatta ve 28 şubatta gidicem

araba baby 2 go nun 489 TL ankara civil de park yatağıda kraft 70*110 çapında 329 TL dediler sunny baby in bi modelini beğendim buna benzer kraftta kaldık
Tatlım çok hoşmuş bebek araban bende markasını telime not aldım, memlekete gittiğimde bakayım ayrıca bir numarası daha varmı? Sen iyi yapmışsın kraft daha kalitelidir benim aldığımdan, bana çok uygun geldiği için sunybabyninkini aldım,
Anarcım benim annemde te o zamanlar şeker vardı muhtemelen ama 20 sene önce şeker yüklemesi rutin bi uygulama olmadığı için biz bilemedik demek ki
Öyle tatlım muhtemelen benim annemdede şeker varmış da bilmiyormuş, ee kadıncağız o zamanki yoklukta sanki ilgilenebilmiş ki ne kendi ile ne bizim ile ÇOK üzücü ne kadar zorluk çekmişler bizleri dünyaya getirirken, çok şükür bizlerin durumları şimdi hem daha iyi hem tıp ilerde herşey yaygın

canım benim boyum 1,73 ...baktığım modellerin çoğu dizimin üstünde kaldı...ama bir tane buldum...düğmesi yok ama pilesinin içinde emzirme bölümü var

Son düzenleme:

ben en son 27+4 günlükken gitmiştim, birde 32 de gidecem bakalım gittiğimiz yeni doktor teyzemiz 15 güne düşürecek mi Senin düştü mü 15 güne

beni 3 haftaya düşürdü sonra 2 son haftalarda 1 haftaya düşürecekmiş cuma günkü kontolümde söyledi

çok geçmiş olsun canım

demek ki bana şeker yüzünden 15 günde bir dedi, en son 28 Şubatta 32.hafta raporumu alıp 1 Martta Ankaraya uçuyorum 3 Marttada orda kontrolüm var bol bol görücem oğlumu

çok geçmiş olsun moralini yüksek tut 2-3 hafta daha dayansa hiç bir problem olmaz
benim bir arkadaşım 2 çocuğunuda 356 haftalıkken doğurdu gayet sağlıklılar

Arada sut veriyorlar sonra bagirsaklari bozuluyor. Ameliyattan sonra duzene giremedi.bu bir iki gun icinde belli olup duzene girmezse tekrar ameliyat dedi ama inşallah olmaz....

geçmiş olsunn umarım ameliyata gerek kalmaz, bide, senin sütünümü veriyorlar yoksa devam sütümü

güzelim sıkma canın tedavi olman daha önemli benimde idrar da bakteri çıkmıştı tek dozluk bir ilaç vermişti dr bebşine de maşallah

arabalar alınmaya başlamış, arkadaşlar hangi markayı alacağınızı bilmiyorum ama kesinlikle pierr carden almayın ben onun arabasını almıştım bide yılın arabası falan seçildi diye bir ton reklamını yapmışlardı ama hiç kullanmadan tamire gitti kaç kez

neden rapor vermediler bu halde çalıştrıyolar seni canım ya... inş. bişeycik olmayacak içini ferah tut seni çok iyi anlıyorum bu zamana kadar ne zorluklrla geldik bundan sonrada rabbim inş. bebişlerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip eylesin herseye onlar için katlanıyoruz yaramazlar bizi korkutuyolar benimde kasılmalar devam ediyor yarın dr kontrolum var 1.5 ay daha sabretse bizim şu kızlar ne güzel olucak gelişimlerini tamamlayayıp öyle doğsunlar inşallah

hem işten sıkıldım hemde ailemi özledim Ankarayı özledim gerçi eşimden 1 ay kadar ayrı kalıcam ama olsun

benimde evde 13 aylık oğlum var onunla vakit geçirmek için ayrılıyorum hem bu hamileliğim daha ağır geçiyor arası az olduğu için sezeryan dikiş yerlerimde acı oluyor.. birde evde oğlumda aklım kalıyor; o yüzden ayrılcam..

demek ki bana şeker yüzünden 15 günde bir dedi, en son 28 Şubatta 32.hafta raporumu alıp 1 Martta Ankaraya uçuyorum 3 Marttada orda kontrolüm var bol bol görücem oğlumu

ben çalışamaz raporumu almadan memlekete gidecem hafta sonunda hemen pazartesi 32+0 oluyorum, ordaki drdan çalışamaz raporu alıp fakslatacam çalıştığım yere, 1 hafta sonrada eşim getirecek orjnalini, nasıl heyecanlıyım bende görecem diye, sonra bebeğim için göre göre alışveriş yapacam, eksiklerini tamamlayacam, en güzeli de gezecem diye seviniyorum tıkılı kaldım burda nefes alamıyorum geldiğimden beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…