2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

beğeni aldıkça kuşlar artıyo canım
bir kuşumuz eksikti

hanı ya kuşlar nerdee goremıyorummmm:) benıde begenınnnn

beğeni aldıkça kuşlar artıyo canım
bir kuşumuz eksikti

valla bır kuş eksıktı bu bebeği işini ben hıc sevmmedım zaten eskı halı daha guzeldı

kız hayırdır nereye gıdıyorsun zaten kayınvalıden sanqa yakın oturmuyormu

merhaba hanımlar sizi fırsat buldukça girip takip ediyorum.. ben 31+3 haftalık hamileyim bu cuma doktor kontrolümüz var. ama pazar gününden beri alt bölgemde ağrı var nasıl tarif edilir onuda bilmiyorum pelvis bölgemde bi ağrı var sol kemiğimde hissediyorum, ağrı bazen kayboluyo bazen şiddetleniyo böyle bi şikayeti olan varmı sizce normalmi?

valla bır kuş eksıktı bu bebeği işini ben hıc sevmmedım zaten eskı halı daha guzeldı

kız hayırdır nereye gıdıyorsun zaten kayınvalıden sanqa yakın oturmuyormu

yakın olmaz mı bana kuzum eltimler gelmiş cuma günüde gidecekler bizde perşembe akşamından gidicez cuma günüde kontrolden sonra teyzeme geçicez biraz orda kalıp işleri halledip eve geri gelicem temizlikten sonra tekrar gidicem teyzeme ama bu defa inş. doğum için gitcem izmir merkezde doktorum çünkü

hoşgeldin...olmaz olurmu seninde bebeğin baş aşağı sanırım...özellikle çok yürüdüğümde ve sabah kalkarken çok ağrıyor... benimde kalçama vuruyor ağrı... normal miş...

benimkide az biraz iri gibi, doktor normal diyo ama bence maşallahı var son kontrolde yani 28.haftada 1230 gramdı aradan tam 1 hafta geçti acaba kaç oldu

Benim yengemde hamile şuan 30 haftayı bitirdi 1500 grammış sizin aynı gidiyor galiba
Ama yengem 2.5 aydır yatıyor nerdeyse çok az kalkıp oturuyor. Düşük tehlikesi vardı rahim dikildi 20. haftada.
Sanırım doktor şubat sonu doğumu yapacak.

KEŞKE DEDİM SİZDE 1 GÜN BİLE OLSA TAŞIYABİLSENİZ BEBEĞİNİZİ KARNINIZDA DEDİM

Düşüncesi bile beni güldürmeye yetti Soğuk alsalar bile sanki ölümcül hastalıkları var gibi ilgi alaka istiyorlar, hamile olsalar düşünemiyorum bile; 9 ay kalkmazlar yataktan artık Bence eşleriniz de en az sizin kadar heyecanlı ama ya gösteremiyorlar ya da aşırı stresten hatalarının farkında değiller.

Benim sevgilim sabırsızlıkla bekliyor doğumu. Sabahları eli karnımda uyanıyorum, dokunuyor hissetmeye çalışıyor. Akşamları ben sevip konuştukça, "doğduğunda artık benim kucağımda yatacak; sen yeterince ilgilendin" diye sitem ediyor

Maşallah sana da bebeğine de canım Var canım birkaç aydır o tarz ağrılar, giderek te artıyor. Vücut doğuma hazırlıyor kendini eklemler arası açılıyor; endişe etme.

aynı şeyleri yaşıyordum magnezyum kullandım 4 gün sonra geçti şükür

sen mı yazmıştın sankı canım sekerden dolayı bır ıkı hafta erken sezeryanla alacak dr dıye sekerın kacclarda bendede varda dr öyle bısey demedı henüz

evet canım ben yazdım 38+3 te alacağım dedi Allahın izniyle.
İlk tokluk ölçümde yani hastanede öçtüklerinde 253 çıkmıştı şuan insilün ve diyetle dengeliyoruz ama yinede bazen yüksek bazen normal çıkıyor aman sağlıkla gelsin yavrum Allahım ömür versin inşallah ozaman gelsin farketmez.

mavi renkli canım...baykuşa benziyo... takma ismimizin altında

benımde 228.9 cıkmıstı canım 1. saat tokluk ama dr 15 gun dıyet dedı bende kendı kendıme dıyet yapıyorum sadece sabahları yüksek çıkıyor haftada 2 gun olçum yap dedı kntroldede ınsulune gerek yok bu değerler ıcın dedı

Düsük tehlikesi 20. haftalara kadar sürüyor mu ya?
Ben ilk 12 13 hafta diye biliyordum.

bende hafif olsun az yer kaplasın ama çift yönlü olsun istiyorum başka düşündüğün model varmı ?

cıft yonlusude chıccoda degılde başka bı markadaa vadı huck mu neydıı yaa tam hatırlayamıyorum bakımm da sonra yazarım canım mammas papas ta var bıde ama 6+ ay ıcın kullanıma uygun

hoşgeldin...olmaz olurmu seninde bebeğin baş aşağı sanırım...özellikle çok yürüdüğümde ve sabah kalkarken çok ağrıyor... benimde kalçama vuruyor ağrı... normal miş...

aslında bi önceki kontrole gittiğimde doktor bebeğin makat gelişi şeklinde durduğunu söylemişti ama 1 ay geçti neredeyse umarım baş aşağı dönmüştür ve o yüzdendir :)

az önce internetten alışveriş yaptım kızıma huggies bez ve unibaby ıslak mendil aldım en son eksiğide tamamlamış oldum...
yıkama yerleştirme çanta hazırlama işleri duruyor tabiki:)

Bu ay kızkardeşimin doğum günü var ne alsam bana azıcık fikir verin kızlar...

Düsük tehlikesi 20. haftalara kadar sürüyor mu ya?
Ben ilk 12 13 hafta diye biliyordum.

Ben belki yanlış telafuz ettim ben anlatayım olayı sen yorumla
Şimdi bizim bikere 20 haftalık düştü kese de sarkma oldu bebeği hissetmiş tuvaletteyken hastaneye gittik hemen kese yukarı dikildi ama üstten zedelenmiş sabah karşı suyu geldi. suyu gelince normal doğum gibi 10 saatte doğurttular meleğimizi yengeme yazık tabi çok zorlandı bebeğin bi çıkma çabası olmadığı için.
Tekrar hamile kaldı 20 hafta gene aynı gibi oldu ama daha erken anladık bu sefer rahmi dikildi.
Yani açılma oluyormuş yengem de doktor öyle dedi. Şimdi sadece yatıyor . Kızımız halası gibi yatmayı sevecek

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…