2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Hımmmmm tamam canım...Yarın zaten başka bir doktora daha gözükücem...
Çok yardımcı oldu söylediklerin sağolasın gerçekten ...
Bakalım yarın ki doktor ne diyecek ..
Allah sağlıkla kavuştursun inşallah canım benim seni de bebekine :)

Canım benimde hamileliğin başından beri tansiyonum hep 12/6- 12/7 civarında seyrediyor.benim bildiğim bu değerler normal 14/9 üve üzeri değerler tehlikeli kabul ediliyor.Dikkat et kendini çok yorma sakın

Canım benimde hamileliğin başından beri tansiyonum hep 12/6- 12/7 civarında seyrediyor.benim bildiğim bu değerler normal 14/9 üve üzeri değerler tehlikeli kabul ediliyor.Dikkat et kendini çok yorma sakın

aslında normal canım ama benim geçen hafta 14-10 u gördü bide tansiyonum hep 9-6 civarıdır benim şimdi böyle olunca çok etkileniyorum bide küçük tansiyonun 8i geçmemesi lazımmış.. benimde geçiyor.. elimde değil yormamak çalışıyorum inan haftasonuda kayınvalidemler hep bizde.. saolsun kalkıp bir bardakta kaldırmaz..
hele cumartesi kaynım saat 9 da bizdeydi.. sinirleniyorumda elimde değil

He evet ben düşük tehlikesi dedim açıklaması bu sanırım.
Çok saol Allah hepinize yardım etsin

yengen güçlü bir kadınmış
Çok geçmiş olsun canm.
Inşallah bu gebeliğini bundan sonra sorunsuz geçirir
Sağlıkla gelsin meleğiniz .

geçmiş olsun...ben de pek ölçtürmüyorum tansiyonumu ama ellerimin ayaklarımın şişmesini de tuzlu yediğim zaman olduğu için başka bir şeye bağlamadım...ama yemekten sonra af edersin mal gibi oluyorum...sanki ayakta rüya görüyorum sallıyor bayağı beni...

sanada geçmiş olsun canım...inşallah yarın iyi haberlerle gelirsin...

Son düzenleme:

amin iyi ki var gerçekten çok şukur

saol canım benim. valla bi ölçtür bence tansiyonunu riskli haftalardayız. nolur nolmaz..
bende aynıydım çünkü..

canım çok geçmiş olsun normal insanda 12/7 12/8 ideal tansiyon ama hamileler için dahada düşük olması makbulmüş benim 9/6 10/7 falan çıkıyodu ayyy düşük çıktı diyodum doktor hep yok yok gayet iyi hamilelerde en sevdiğimiz şey düşük tansiyon diyodu

Canım benim 21. Haftada detaylı ultrasonda plesantaya bağlı damarda direnç gördü doktor.ileride yüksek tansiyon riski olabilir dedi.tansiyonumu her gün ölçüyorum o günden beri.hep 10-6 civarı çıkıyor.ancak o zamandan beri coraspin kullanıyorum.doktorum bunun önlem amaçlı olduğunu söyledi.belki hiç çıkmayacaktı ama riske atmaya gerek yok dedi.tuz kesinlikle yok dedi.hatta yediğin peyniri bile bir gece önceden suya koy dedi.maden suyu içme dedi.ben onları da yaptım ama tansiyonum 5e düştü rahatsız etti.şimdi sadece tuzu az kullanıyorum.maden suyu da içiyorum.kasılmalara iyi geliyormuş.tabi bunların hepsini doktorumla konuşarak yapıyorum.onun söylediğinin dışına hiç çıkmadım.allah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.dikkat et kendine.

hayatımda yediğime içtiğime bu kadar dikkat ettiğim bi dönem daha olmadı sanırım gerçi iyi bişey sağlıklı beslenmek lakin yasak kelimesi bi cümlede geçti mi bende bi direnç oluşuyo normalde şerbetli tatlı sevmem yememde ama şeker çıkınca doktor kesinlikle yasak dedi ya günlerdir gözümde şöbiyetler canlanıyo te Allahım Yarabbim

çok geçmiş olsun canım...maşallah oğluşuna...ama benim tansiyonum öncesindede hep 12-8 hamileliktede aynı çıkıyor...hem kadın doğumcum hem endokrincim normal olduğunu söylüyolar:44:

tansiyon işi birazda bünyeden bünyeye değişiyo galiba annemle ara ara eczanede ölçtürürdük çok düşük çıkardı anneminki abla nasıl ayakta duruyosun derdi ordaki kızlar ama annem pire gibi seker dururdu ama bende az biraz bile oynasa yükselse ya da düşse başıma ağrılar girer kafamı kaldıramam

çok saol canım canım.. düşük tansiyon herzaman iyi. ama benim şuana kadar hiç tansiyonum 10 olmamıştı az önce ölçtürdüm yine 136-74 yine yüksek bişey de yemedim düzgün ya korkuyorum böle olunca..

aynen tuza çok dikkat ediyorum maden suyuda içiyorum ama durduk yerde nasıl yükseldi bukadar anlamadım canım ya .. dikkat et sende

öncelikle teşekkür ederim cevapların için arası az evt doğru ama yaşımız geçiyor birde 3. yüde düşündüğümüz için ilk 2si hemen aradan çıksın dedik nasıl olsa kısıtlanıyor insan o yüzden ha1 tane ha 2 tane fark etmiyor..

çok geçmiş olsun canım...maşallah oğluşuna...ama benim tansiyonum öncesindede hep 12-8 hamileliktede aynı çıkıyor...hem kadın doğumcum hem endokrincim normal olduğunu söylüyolar:44:
saol canım benim.. senin normal kendi seyrinde devam ediyor benim sorunum hiç bukadar yüksek olmaması..

aynen gözlerimin önünde sarı noktalar uçusuyor.. ya garip 8-6 larda falan nasıl rahat olurum ben.. ama kimisi hastanelik olur o tansiyonla.. bünye meselesi

kuzum tansiyon ille yeme içmeyle olmayabiliyo çok yorulunca ya da sinirlenince de fırlayabiliyo

Kizlar karnimin etleri çok agriyor içten yaniyo resmen özellikle yürürken basina gelen varmi Dr gitsemmi iki gündür çok aciyorrr
Benim de yattigim yerin etleri agriyor cnm

Snowyim ismine karar verdiniz mi?

Raziyiz ne kelime tekmelemesini istiyoruz :)

Cnm odem yapmistir vuvudun tuzu azalt,yuruyus yap

benimde ellerim şişiyo komsumuzda hamile onun her yeri şişti albumini artmış doktor tuzu kesmiş sende tuzu kesebilirsin . kramp bende geceleri felaket tam uykudayken cimcikliyorum ovuyorum anca geciyo .
Albumini ne cnm?

Benimki öyle değil işte...benle birlikte sabahlar
Maasallah cnm o tipler sadece filmlerde var sanirdim hani su gercek hayat ve kisilerle kesinlikle alakasi yoktur diye etiket cikar ya filmlerden once ondan

çift yönlü kullanımı varmı?
Yok cnm
Ne dogum izniymis arkadas :)
Bu arada dogum parasi bir de bebek parasi sanirim ya da hangi odeneklerden faydalanacagiz?
Bunlari memurlar aliyor mu ne kadar?

Senin tabirinle maasallah *1000000 :)
Sizin askiniz da roman olur arkadasim 2014 best seller :)

Cnm postlarini okudum ne kadar ilgili bir halasin yegeninn cok sansli!

kızlarrr nassınız bakeemmm

yaa işler yoğun bakıp çıkıyom hep, maşallahh epey aktifleşmiş forum
dün gece 1 saatte en az 30-40 kere tekmik attı kuzum yaaa ayy çok şaşırdım
Suppermis aferin yaramaza :)

DOĞUM YARDIMI ÖDENEĞİ:

Madde 207 - (Değişik fıkra: 20/06/1984 - KHK 241/11 md.) Devlet memurlarından çocuğu dünyaya gelenlere 2500 gösterge rakamının aylık katsayısı ile çarpılması sonucu elde edilecek miktarda doğum yardımı ödeneği verilir.

(Değişik fıkra: 20/06/1984 - KHK 241/11 md.) Ana ve babanın her ikisi de Devlet memuru iseler ödenek yalnız babaya verilir. Eşlerden birine iş akdi veya toplu sözleşme gereği yapılan doğum yardımı ödeneği daha yüksek ise, memur olan eşe ayrıca doğum yardımı ödeneği ödenmez, daha düşük ise yalnız aradaki fark ödenir.

Mahkemelerce verilen ayrılık süresi içinde doğan çocuklar için bu yardım anaya verilir.

Doğum yardımı Ödeneği hiç bir vergi ve kesintiye tabi tutulmaksızın ve ödeme emri aranmaksızın saymanlarca derhal ödenir. Bu yardım borç için haczedilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…