2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Anladim cok gecmis olsun diyeyim o zaman. Peki o 20 haftalikken suyu geldigindeki bebek yasadi mi? :26::26::26::26:
Iyi ki bu sefer erken fark etmissiniz. 20 haftalikken bebegi kaybetmek ne büyük bir üzüntü olur ya..

bizden de kaynaklanıyor sanırım...herşeyide erkeklere yüklememek lazım ama...başlarda erkek istiyordu kız olduğunu duyduğu için ilgisizleşti diyordum kendi kendime...bende çirkinleştim...kilo falan... ihtiyaçlarınıda göremiyorum...içimden gelmiyor...masrafları arttı tabi bebek eşyaları falan filan ve doğduktan sonrada giderek artacak...geçim sıkıntısı yetişememek korkusu...sorumluluk...aslında gayet normal belkide...çünkü ben kendi eşim adına konuşayım... şimdiye kadar pek sorumluluk almamış hayatında ve bu durum onu '' ne yapacağım'' a getirmiş olabilir... konuya yokmuş gibi davranmak ,ilgisiz kalmak erkekleri bazen iyi hissettiriyor galiba..sorunu çözmese de kendilerini kandırıyorlar...ama ellerine viyaklayan bebekleri verince görecekler 9 ay onlaramı bebeğimizemi sabrettiğimizi...

Anladim cok gecmis olsun diyeyim o zaman. Peki o 20 haftalikken suyu geldigindeki bebek yasadi mi? :26::26::26::26:
Iyi ki bu sefer erken fark etmissiniz. 20 haftalikken bebegi kaybetmek ne büyük bir üzüntü olur ya..

Yok yaşamadı doktor 24 hafta olsaydı küveze koyardık dedi ama işte zamanını dolduramadı .
Şimdi ki 30 haftalık öbürü erkekti bu kız. Halasına çekcek bu çocuklar . Nazlılar

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok yaşamadı doktor 24 hafta olsaydı küveze koyardık dedi ama işte zamanını dolduramadı .
Şimdi ki 30 haftalık öbürü erkekti bu kız. Halasına çekcek bu çocuklar . Nazlılar

Cok üzüldüm ya, cok gecmis olsun.
Hadi bakalim saglikla dogar insallah. :) Kiz halaya cekermis ya zaten Onaylanmis oldu bir kere daha diyorsun yani.

çook teşekkür ederim umarım öyle olur zira zaman yaklastıkca panik de olmuyor değilim normalde de sakinimdir ama işte insan bu gibi zamanlarda nasıl tepki vereceğini bilmiyor malesef :)))) umarım hepimiz aynı güzellikte atlatırız

ozaman yapılması daha iyi o duruma düşmektense onu yaptırırım daha iyi :) ya valla her şeyin bir zorluğu var hiç yaptırmadım bilemiyorum bilmediğim içinde çekiniyorum bir hayli :/ raabbim hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah cok tesekur ederim :)

dün bende sizlere sorduktan sonra araştırdım biraz evet sanırım doğumada yardımcı oluyormuş ama çokta çekiniyorum yani ağrılar sıklaşıncamı yapıyorlar hastaneye gelir gelmezmi insan hayal edemiyor ya :) çok teşekkür ederim

Cok üzüldüm ya, cok gecmis olsun.
Hadi bakalim saglikla dogar insallah. :) Kiz halaya cekermis ya zaten Onaylanmis oldu bir kere daha diyorsun yani.

Eveet bide tek hayalim düğünümde yiğenime gelinliğimin aynısından diktirmekti. Kız olana kadar beklemeyi düşünüyordum . O 3 5 yaşlarına gelene kadar evlenmeyeceğim zaten. Benim gibi dolansın ortalarda fındığım

Benimki öyle değil işte...benle birlikte sabahlar

maşallah size, Allah nazardan korusun. hep böyle dusunceli ve yardımcı olur inşallah.

babasıyla benziyor eşim. genelde gördükleri terbiyeyle paraler davranıyorlar. zamanla daha iyi olmasına (oynmasına ilgilenmesine) rağmen hala duymuyor oğlanı. bakalım bebeğe dayanabilecekl mi?

kızlarrr nassınız bakeemmm

yaa işler yoğun bakıp çıkıyom hep, maşallahh epey aktifleşmiş forum
dün gece 1 saatte en az 30-40 kere tekmik attı kuzum yaaa ayy çok şaşırdım

selam kızlar.. herkes iyidir inşallah .. haftasonu giremedim.. dünde doktordaydım..
ne yazıkki tansiyonum yükseliyor.. yemeklerden sonra başımoda dönme ve kulaklarımda uğultu oluyordu .. şekermi diyordum şekerim temiz çıktı.. tansiyodnumu ölçtürüyorum 12-8 12-9normal diyorum...tabi düşünmediğim benim tansiyonum hiç 9-6 nın üstüne çıkmazdı..
sonra saolsun ADAM OLACAK KIZ dı sanırım 12-8 hamileler için normal tansiyon değil demişti takibe başladım.. geçen perşembe 14 ü gördü.. aklım başımda olmuyor resmen..ya dün de doktor tehlike atlatmışsın dedi.. farkında değilmişim..
şimdi takibe aldım sabah akşam ölçüyorum yorgunluk tetikliyor.. hemen çıkıyor tansiyonum.. yemeğide çok azalttım tuz yok baharat yok.. karbonhidrat yok.. sabahtan beri başım dönüyor..
oğluşumda büyümüş.. 28+0 dık... 29+1 göründü dün...1375 gr.. bi sağlıkla atlatsaydık,,
başka tansiyon sıkıntısı yaşayan varmı doktorlarınız bu durum için ne diyor..

çok geçmiş olsun cnm.bir kere bende de yıldızlar ucuştu başım döndü. dr sordum dedi ki standartların 2 aşası yukarısı bile zorlar dikkat edelim. aralarda ölçüyorum koldan böyle pır pır olanlarla ben de. ama çok dikkat et sen baçaklarında ellerinde şişme olup olmadığına da...

Selam kızlar...
Bugün yine doktora gidecektim idrar enfeksiyonu için, sırt ağrısından yataktan kalkmadım iyi mi
Yarın gideceğim artık.
Ağrılar artık başladı sanırım bacaklarında uzanınca kopacak gibi ağrıyor.
Az daha sabır
Miniğim Doğduğunda poposundan ısırıcam =)
Annesinin canını yakıyor diye...

Son düzenleme:

Doktor birdaha hamile kalırsan 3. ayda dikeceğim rahmini dedi :26:

Cok geçmiş olsun cnm rahimagzi yetmezliği var demekki evet 3 aylikken dikiş atilmasi gerekiyor Allahim yardim etsin

bacaklarımda şişme çok .. ellerimdede var ama bacaklarım kadar değil.. korktum resmen ya..
zorluyor beni yükseldiğinde.. hani öle 14 15 olmasına gerek yok ben 12 olunca bile ayakta duramıyorum nasıl olcak bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…