2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar bi sorum olacak..normalde benim bebiş hep sağ tarafımda durup devamlı tekmeliyordu dünden beri kasığımın orda tekmeliyor ama eskisine göre daha az tekmeliyor normal midir?

Benim de basim donuyor kulaklarim ugulduyor bazen ben de tansiyonum dusuyor sanirdim bunlar dusuk tansiyon belirtileri degil mi?

Esmerim bu sirt ve bel agrilarinin sebebi nedir yahu?
Daha 30lu haftalara gelmeden curuge ciktim resmen :)

yani koltukta otururken demek istedim sırtıma yastık koyuyorum olmuyor,koymuyorum ağrıyor onu demek istedim :)
:)
Ben koysam da ayni koymasam da hatta yatinca da yattigim tarafin etleri agriyor

İllaki fark edecek cok yorulacaksin 2 si de bebek :)
Allahim guc kuvvet versin

kuzum tansiyon ille yeme içmeyle olmayabiliyo çok yorulunca ya da sinirlenince de fırlayabiliyo
Bence sekerin de yeme icmeyle alakasi yok
Haftasonu moralim bozuktu kahvalti haric birsey yemedim sayilir aclik bile 100 lerde cikiyor simdi
Simdi de buna moralim bozuldu artik hic dusmez ne yapcam ben ya uff

Baska bir yardim yok degil mi cnm dogum yardimi disinda?

hmm şimdi anladım dınlen yat keyfıne bak sen herşeyı bıtırdın nede olsa

canım ya cok geçmiş olsun bu bebeğini sağlıkla kucağına alsın ınsallah

ah buketcım ben geçen çarsamba bu yüzden 3 gun hastaneden yattım tansıyonum 16/10 kadar cıktı halada yuksek kücük 9/10 düşmüyor erken doğum rıskım bıle varmış tuzu kestım bol su ıcıyorum elimde tansıyon aletıyle geziyorum haftaya ölçtüklerimi not alıyorum doktor bakacak cok cıkınca sarımsak cıgnıyorum bır tane belkı bu hafta ızne ayrılırım benım özellikle akşam fırlıyor

kızlar bi sorum olacak..normalde benim bebiş hep sağ tarafımda durup devamlı tekmeliyordu dünden beri kasığımın orda tekmeliyor ama eskisine göre daha az tekmeliyor normal midir?

valla aynısını ben 3 gün önce yaşadım hatta doktoramı gitsemdiye pimpiriklendim.benimde hep solda olurdu ve göbek kısmımdan vururdu birden sakinleşti ve hep kasık bölgemde kıpırdadı yani vurma pek denemezdi.yaramaz benle ounuyor hatta korktum kalktım gece 12 ben 2tane çikolatalı gofret üzerine 2 bardak su satarım anasını kilonun dedim yedim:)))çokta faydası olmadı ama sonraki gün acısını çıkardı tekme yiyey yiye karnım dalgalandı durdu oluyormuş arada böyle tabi insan kafayı takar seni çok ama çok iyi anlıyorum bişe yoktur allahın izniyle korkma

canım bebiş sıkılıyordur geziyordur. benimki akşama kadar 4-5 pozisyon değiştiriyor sanırım. bakıyorsun kasığımda bir bakmışsın göbeğimde bazen mideme yakın yerde her yerde dolaşıyor maşallah yaramaz.eskisine göre daha az tekmelemesi normal canım. yeri daralıyor çünkü tekmeler azalıyor ama güçleniyor.

çok geçmiş olsun benim hamilelikte en korktuğum olay bu tansiyon bazen gözümün önünde mor noktacıklar uçuşuyo ama normal çıkıyo ölçümlerde bende anlamadım...neyseki doğuma az kalmış hayırlısıyla sonunuda görmek nasip olur kucağına alınca bunların hepsini unutacaksın zaten:)))

sağolun kızlar yaa içimi rahatlattınız..pazar günü ayakta kaldığımdan feci bel ağrsı çektim ondan sonra da böyle olunca korktum biraz..

fark edecek tabi yorulcam zor olcak ama nasıl olsa evdeyim o açıdan dedim... allah herkesin yardımcısı olsun..

sağol canım benım ınsallah saglıkla zamanında gelir

Doğum yardımı tek seferlik işte sanırım bebek olunca 190 lira falan alınıyo bu yıl için, bide çocuk yardımı var onu artık hep alıcaz 35 liramı ne

korkutmak istemem ama bu en tehlikeli durumlardan beiri hem anne hem bebek için. çok dikkat etmelisin. bunu yaşayan arkadaşlarım var Allah korusun. dr gerekiyorsa daha sık git. çok geçmiş olsun. ben baya şişmanım diye ilk bebkte hep diken ustundeydim. şimdi de dikkat ediyorum şişmelere falan. örneğin sabahları gözlerim yuzum şiş kalkmaya başladım.

kızlar gıttıgıdıyordan satıcıya sormuştum chıcco lıtway ın hangı renklerı var elınızde kırmızı varmı dıye yokmuş bende kırmızı erkegede kızada gıder dıye o renk ıstıyordum ama potpourrı dıye bı renk varmı bayıldım
ama kız rengıı yaa

canım allbumin hakkında çok bilgim yok ama hamilelikte şişmeyi su toplamaya diyolar diye biliyorum öyle bi kulak dolgunluğum var sadece yanlış bilgilendirmek istemem kan testinde falan da albumin'in oranı falan yazıyo kan sayımı yaptırdın mı

kızlar kalsiyum için doktorunuz bişey dedi mi süt ve yoğrutta kalsiyum miktarı aynıymış. çökelek ve kaşar peynirindeki kalsiyum miktarı süt ve yoğurttan daha fazlaymış. ben hiç süt içemiyorum yoğurt yiyorum. calsiyum hapı kullanmıyorum içim dışım hap oldu zaten sizin doktorlarınız kalsiyum hapını öneriyor mu acaba.

benim doktorum bana calsiyum vermedi...gerek görmüyorum şimdilik süt ve yoğurt tüket dedi...magnezyum verdi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…