2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar hangı bebek bezinden almayı düşünüyorsunuz ben prima premıum care alayım dıyorum esımde molfıks al turk malı dıyor bana:)

kızlar hangı bebek bezinden almayı düşünüyorsunuz ben prima premıum care alayım dıyorum esımde molfıks al turk malı dıyor bana:)

ben de prima düşünüyorum normalde o tarz hassasiyetler bende de vardır ama bişey kaliteli isede ondan şaşmıcaksın hele ki konu bebekse

evet canım, her gün 6 kezdi 4e düşürdü doktor öğleni atla sadece sabah ve akşam açlık tokluk ölç dedi

aksam açlık derken ara ogun yapılıyor zaten canım saat kaçta olcuyorsun anlamadımkı benım dr bana haftada ıkı gun olc dedı bıde her yemekten önce ölç dedı 75-120 arasında olacak dedı bıde sabah açlık olc dedıı

kızlar bebeğimin doğacağı muhtemel tarihi nasıl değiştireceğim
13 temmuz sat d:t:19 nisan dı ama geç döllenmeden geriden geliyordu kuzum ultrasonda hep 26 nisan yazıyordu şuan 19 nisan yazıyor normali de o zaten nasipse 38+3 te gelecek Allah izin verirse inşallah

ara öğünüm öğlen 15-16 arası zaten bi elma yiyorum bide süt içiyorum genelde, akşam yemeğimde 18-19 arası, akşam 6ya kadar acıkmış oluyorum zaten

içini ferah tut bişe olmaz merak etme, olsun tombiş olsun daha güzel ısırılır işte

bende kız - erkek bebek ayrımı var diye huggies marka aldım, ablam kızdı bana niye ondan aldı benim çocuklara prima huggies pişik yaptı şişlerinde toparlanıp kaldı dedi, ona molfix iyi gelmiş, onu öneriyor, bende zaten iki paket aldım alerji yaparsa değiştirrim dene dene hangisi iyi gelirse onu kullanırım dedim,

yani ıkı uc saatlık oluyor pekı o değerler kac arasında olması gerek dedı dr canım

açlık 95i geçmicek toklukta 140ı geçmicek dedi benim açlıklar hasta olduğum dönemde 98-100-101 falan çıkmıştı onada normal dedi faranjit ve sinüzit geçirdim 1 hafta epeyde ağır geçmişti, şimdi düzeldi 80-95 arası ayarlamışım gibi 95i geçmedi hiç toklukta 90-130 arası

huggies ve prima önerdiler bana da.huggies de çok iyiymiş

simcacım maşallahhh çok tatlı görünüyor cidden çok samimiyim, ama inanamıyorum ya bu göbüş 22 kilo almış olamaz diyorum, göründüğü kadarı ile allahım nazar değmesin de

canımsınnn çok sağol

Eki Görüntüle 963066
bakınız et tavuğu

bakınız benim oğlum ve tombik yanakları
Eki Görüntüle 963067

oyy yerim yaa,doğsunlar da koklasak off

maşallah canım

cok seker olmussun

çok teşekkürlerr

bebişler bezlerini kendi seçiyolar cildine göre değişiyo kimisine molfix iyi geliyo kimisine prima deniycez görücez

benım sabahları 95 ın altında hıc çıkmadı canım 101 102 çıkıyor genelde arada 107-108lere çıkıyor sabah ara öğünden ıkı saat sonra yemek once sı olctuklerımde 90-110 arası genelde

kızlar ben de prima düşünüyorum ama 2 beden 4 lü paket çok mu gelir?
bence çok gelmez..ben 2 paket aldım ama prima pahalı biraz diğer markaları da deniycem...devlet hastanesinde doğum olacağı için oradan 1 paket istiyorlar...orası içimde ucuzundan 1 paket alıcam...benim bebeğime kullanmıyacaklar sonuçta....

nasıl ya nıye bizden bebek bezı ıstıyorlar başkasının cocugu ıcın cok sacmaa ılk defa duydumm vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…