canım senhergun mu seker ölcuyorsun
kızlar hangı bebek bezinden almayı düşünüyorsunuz ben prima premıum care alayım dıyorum esımde molfıks al turk malı dıyor bana:)
evet canım, her gün 6 kezdi 4e düşürdü doktor öğleni atla sadece sabah ve akşam açlık tokluk ölç dedi
kızlar hangı bebek bezinden almayı düşünüyorsunuz ben prima premıum care alayım dıyorum esımde molfıks al turk malı dıyor bana:)
ben de prima düşünüyorum normalde o tarz hassasiyetler bende de vardır ama bişey kaliteli isede ondan şaşmıcaksın hele ki konu bebekse
aksam açlık derken ara ogun yapılıyor zaten canım saat kaçta olcuyorsun anlamadımkı benım dr bana haftada ıkı gun olc dedı bıde her yemekten önce ölç dedı 75-120 arasında olacak dedı bıde sabah açlık olc dedıı
ara öğünüm öğlen 15-16 arası zaten bi elma yiyorum bide süt içiyorum genelde, akşam yemeğimde 18-19 arası, akşam 6ya kadar acıkmış oluyorum zaten
içini ferah tut bişe olmaz merak etme, olsun tombiş olsun daha güzel ısırılır işteamin canım cümlemizinkini, bakma ben dalgaya vurarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama haftasından daha dobik olduğunun farkındayım ve korkuyorum şeker onu da etkilicek diye şükür ölçümlerim iyi gidiyo
yani ıkı uc saatlık oluyor pekı o değerler kac arasında olması gerek dedı dr canım
simcacım maşallahhhçok tatlı görünüyor cidden çok samimiyim, ama inanamıyorum ya bu göbüş 22 kilo almış olamaz diyorum, göründüğü kadarı ile allahım nazar değmesin de
maşallah canım
cok seker olmussun
içini ferah tut bişe olmaz merak etme, olsun tombiş olsun daha güzel ısırılır işte
bende kız - erkek bebek ayrımı var diye huggies marka aldım, ablam kızdı bana niye ondan aldı benim çocuklara prima huggies pişik yaptı şişlerinde toparlanıp kaldı dedi, ona molfix iyi gelmiş, onu öneriyor, bende zaten iki paket aldım alerji yaparsa değiştirrim dene dene hangisi iyi gelirse onu kullanırım dedim,
açlık 95i geçmicek toklukta 140ı geçmicek dedi benim açlıklar hasta olduğum dönemde 98-100-101 falan çıkmıştı onada normal dedi faranjit ve sinüzit geçirdim 1 hafta epeyde ağır geçmişti, şimdi düzeldi 80-95 arası ayarlamışım gibi 95i geçmedi hiç toklukta 90-130 arası
bence çok gelmez..ben 2 paket aldım ama prima pahalı biraz diğer markaları da deniycem...devlet hastanesinde doğum olacağı için oradan 1 paket istiyorlar...orası içimde ucuzundan 1 paket alıcam...benim bebeğime kullanmıyacaklar sonuçta....kızlar ben de prima düşünüyorum ama 2 beden 4 lü paket çok mu gelir?
bence çok gelmez..ben 2 paket aldım ama prima pahalı biraz diğer markaları da deniycem...devlet hastanesinde doğum olacağı için oradan 1 paket istiyorlar...orası içimde ucuzundan 1 paket alıcam...benim bebeğime kullanmıyacaklar sonuçta....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?