- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
benım sabahları 95 ın altında hıc çıkmadı canım 101 102 çıkıyor genelde arada 107-108lere çıkıyor sabah ara öğünden ıkı saat sonra yemek once sı olctuklerımde 90-110 arası genelde
canımsınız sağoluun, hepimize maşallah
doktorlar hepimize ayrı şeyler söylemiş galiba ben ara öğünden sonra ölçmüyorum mesela, bi elma bi bardak sütle ne doyucamda tokluk ölçücem, nitekim doktorda ana öğünlerden önce açlık ve 1 saat sonrasında tokluk ölç dedi, diyetisyen 2 saat sonrası demişti endokrin doktoru hamile bir kadın zaten 2 saate tekrar acıkma eğilimine girer dedi, 1 saat dedi ısrarla
çünkü bizim bebeğimizide başkasının getirdiği bezle bezleyip getiriyorlar...paket almasan bile 5-10 adet istiyorlar...ama şimdi bir uygulama başlattılar ya belki istemezler...nasıl ya nıye bizden bebek bezı ıstıyorlar başkasının cocugu ıcın cok sacmaa ılk defa duydumm vallaa
valla herkes farklı farklı ben her ana öğünden önce açlık ölçmüş oluyorum ozman ama neden dr bana 75-120 arasında olacak her yemek oncesı dedıyse kagıttada oyle yazıyor
Tsk cnmDoğum yardımı tek seferlik işte sanırım bebek olunca 190 lira falan alınıyo bu yıl için, bide çocuk yardımı var onu artık hep alıcaz 35 liramı ne
Bacaklarin falan zayif sadece gobus almis
Yaptirdim albumin falan birsey demedicanım allbumin hakkında çok bilgim yok ama hamilelikte şişmeyi su toplamaya diyolar diye biliyorum öyle bi kulak dolgunluğum var sadece yanlış bilgilendirmek istemem kan testinde falan da albumin'in oranı falan yazıyo kan sayımı yaptırdın mı
Cnm mg kacinci haftada verdi?benim doktorum bana calsiyum vermedi...gerek görmüyorum şimdilik süt ve yoğurt tüket dedi...magnezyum verdi sadece
İlk kez duydum et tavugunu!
Ben de prima premium care almayi dusunuyorumkızlar hangı bebek bezinden almayı düşünüyorsunuz ben prima premıum care alayım dıyorum esımde molfıks al turk malı dıyor bana:)
2 numara ile mi baslayacaksin cnm?kızlar ben de prima düşünüyorum ama 2 beden 4 lü paket çok mu gelir?
amin canım cümlemizinkini, bakma ben dalgaya vurarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama haftasından daha dobik olduğunun farkındayım ve korkuyorum şeker onu da etkilicek diye şükür ölçümlerim iyi gidiyo
Cnm mg kacinci haftada verdi?
ilk bezini prima alıcam . 6 ay sonra duruma göre değiştirirz
ben hala sekerin bebeğe direk zararının ne olduğunu anlamadım. bebek iri olur, tamam zaten nerdeyse %80 sezeryan olacak anneler. buyuk olmasının sıkıntısı ne acaba. bana dr boş kof kg olur dedi bebekte. zaten anne sutu ile beslenen bebeklerde oyle bir ahım şahım kg olmuyor. tam çözemedim yani. bebek seker hastalığı tohumları atılıyor muş deniyor çunku henuz belli değil net değil anladığım.
Tsk cnm
Bacaklarin falan zayif sadece gobus almis
Zayif mi hamile kaldin?
Yaptirdim albumin falan birsey demedi
Benim hemoglobin ve diger kan degerlerim dusuk cikiyor
Cnm mg kacinci haftada verdi?
İlk kez duydum et tavugunu!
Ama oglusun cook tatli maasallah
1 numara alacağım ıkı numara buyuk gelıyormus bebegın göbegını rahatsız edıyormus arkadaşım yenı doğum yaprı ıkıncı bezı ıkı numara almış rahatsız edınce cocugu tekrar yenıdogan almıs
nasıl ya nıye bizden bebek bezı ıstıyorlar başkasının cocugu ıcın cok sacmaa ılk defa duydumm vallaa
bilmem ki kuzum ben il sağlıkta çalışıyorum ya doktorlara nazım geçiyo arada ceptende arayıp soruyorum bişeyler adamda uzman hani dandik bi doktor değil hacettepe mezunu batmanda zorunlu görevini yapıyo
belki alamayacak durumda olanlar vardır. durumu olan alsın sevap yerine. tabi benim fikrim.
belki alamayacak durumda olanlar vardır. durumu olan alsın sevap yerine. tabi benim fikrim.
bende ılk haftalar devlet hastanesındeydım sonra medıkalparka gectım ıyı hastane dıye dahiliye uzmanına gıdıyorum ama vardırr herlade hepsınınde bı bıldıgıı allaha emanettız :)
annem 2 ay kadar hastanede yatmıştı bizden şişe şişe serum istediler el mahkum aldık tabi demek ki gerek var dedik, annem hastaneden çıkarken 10 şişe daha duruyodu helali hoş olsun kime kullandılarsa suyuna pilav yapacak değiller ya hoş elbet bi ihtiyaç sahibine kullanılmıştır
tamam senın benım durumum var aldık dıyelım ama ben burda ılk haftalar devlet hastanesine gıdıyordum cok kötü durumda ınsanlar goruyordum benden ıstıyorlarsa onlardanda ıstıyorlardır yanı olan alırda durumu olmayan alamaz bence devletın hastanede bebek bezını kendı vermesı lazım özellıkle durumu olmayanlaraa
Tsk cnm
Benim hemoglobin ve diger kan degerlerim dusuk cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?