2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
benım sabahları 95 ın altında hıc çıkmadı canım 101 102 çıkıyor genelde arada 107-108lere çıkıyor sabah ara öğünden ıkı saat sonra yemek once sı olctuklerımde 90-110 arası genelde

doktorlar hepimize ayrı şeyler söylemiş galiba ben ara öğünden sonra ölçmüyorum mesela, bi elma bi bardak sütle ne doyucamda tokluk ölçücem, nitekim doktorda ana öğünlerden önce açlık ve 1 saat sonrasında tokluk ölç dedi, diyetisyen 2 saat sonrası demişti endokrin doktoru hamile bir kadın zaten 2 saate tekrar acıkma eğilimine girer dedi, 1 saat dedi ısrarla

arkadaşlar engelli öğretmeni bir arkadaşımız vardı...bebeğinde bir problemi olan...bir ara yazıyordu ...hiç haberi olan varmı?...yazdı da ben mi kaçırdım...

valla herkes farklı farklı ben her ana öğünden önce açlık ölçmüş oluyorum ozman ama neden dr bana 75-120 arasında olacak her yemek oncesı dedıyse kagıttada oyle yazıyor

nasıl ya nıye bizden bebek bezı ıstıyorlar başkasının cocugu ıcın cok sacmaa ılk defa duydumm vallaa
çünkü bizim bebeğimizide başkasının getirdiği bezle bezleyip getiriyorlar...paket almasan bile 5-10 adet istiyorlar...ama şimdi bir uygulama başlattılar ya belki istemezler...

valla herkes farklı farklı ben her ana öğünden önce açlık ölçmüş oluyorum ozman ama neden dr bana 75-120 arasında olacak her yemek oncesı dedıyse kagıttada oyle yazıyor

bilmem ki kuzum ben il sağlıkta çalışıyorum ya doktorlara nazım geçiyo arada ceptende arayıp soruyorum bişeyler adamda uzman hani dandik bi doktor değil hacettepe mezunu batmanda zorunlu görevini yapıyo

Doğum yardımı tek seferlik işte sanırım bebek olunca 190 lira falan alınıyo bu yıl için, bide çocuk yardımı var onu artık hep alıcaz 35 liramı ne
Tsk cnm

Bacaklarin falan zayif sadece gobus almis
Zayif mi hamile kaldin?

Yaptirdim albumin falan birsey demedi
Benim hemoglobin ve diger kan degerlerim dusuk cikiyor

benim doktorum bana calsiyum vermedi...gerek görmüyorum şimdilik süt ve yoğurt tüket dedi...magnezyum verdi sadece
Cnm mg kacinci haftada verdi?

Eki Görüntüle 963066
bakınız et tavuğu

bakınız benim oğlum ve tombik yanakları
Eki Görüntüle 963067

İlk kez duydum et tavugunu!
Ama oglusun cook tatli maasallah

kızlar hangı bebek bezinden almayı düşünüyorsunuz ben prima premıum care alayım dıyorum esımde molfıks al turk malı dıyor bana:)
Ben de prima premium care almayi dusunuyorum
Hangi numarasi ile baslayacaksin peki?

kızlar ben de prima düşünüyorum ama 2 beden 4 lü paket çok mu gelir?
2 numara ile mi baslayacaksin cnm?
1 numara 2-5 kg
2 numara 3-6

ben hala sekerin bebeğe direk zararının ne olduğunu anlamadım. bebek iri olur, tamam zaten nerdeyse %80 sezeryan olacak anneler. buyuk olmasının sıkıntısı ne acaba. bana dr boş kof kg olur dedi bebekte. zaten anne sutu ile beslenen bebeklerde oyle bir ahım şahım kg olmuyor. tam çözemedim yani. bebek seker hastalığı tohumları atılıyor muş deniyor çunku henuz belli değil net değil anladığım.

ilk bezini prima alıcam . 6 ay sonra duruma göre değiştirirz

ilk aylarda kullandık prima beyaz sonra yeşil paketlere geçtim. hugieste super kampanya yakaladım 1 yaş civarı baya kullandım. ama 1.5 yaşta çiş kaçmaya başlayınca yine prima yeşil pakete geçtim. manyak bir kampanya yakalayıp, bez derdinden kurtulduk. aralarda tum bezleri denedim ama...

evet canım Allah esirgesin bebektede şeker olması ihtimali artıyo bide tam tırnak içinde veremicem affola doktor şey demişti annenin kan şekeri düzenli olmazsa bu sefer bebek kendi şekerinide annenin kanına karıştırıyomuş galiba tam bu şekilde olmayabilir malum tıp jargonu hakim değilim ama bu tarz bişeyde anlatmıştı neticede zarar yaa şeker iyi bişey değil bide ben bi evde düşmüştüm canım, gece lavaboya kalktım yatağa yatayım derken küt yere uzandım iki seksen, 16.haftadaydı sanırım o zaman ben tansiyonum düşmüştür diye düşünmüştüm ama demek ki o zamanda şekerimde bi oynama olmuş, diyete başladım başlayalı daha bi cin gibiyim sanki tatlı yiyememek zul geliyo orası ayrı ama daha sağlıklı beslendiğimi biliyorum

bilmem ki kuzum ben il sağlıkta çalışıyorum ya doktorlara nazım geçiyo arada ceptende arayıp soruyorum bişeyler adamda uzman hani dandik bi doktor değil hacettepe mezunu batmanda zorunlu görevini yapıyo

bende ılk haftalar devlet hastanesındeydım sonra medıkalparka gectım ıyı hastane dıye dahiliye uzmanına gıdıyorum ama vardırr herlade hepsınınde bı bıldıgıı allaha emanettız :)

belki alamayacak durumda olanlar vardır. durumu olan alsın sevap yerine. tabi benim fikrim.

annem 2 ay kadar hastanede yatmıştı bizden şişe şişe serum istediler el mahkum aldık tabi demek ki gerek var dedik, annem hastaneden çıkarken 10 şişe daha duruyodu helali hoş olsun kime kullandılarsa suyuna pilav yapacak değiller ya hoş elbet bi ihtiyaç sahibine kullanılmıştır

bende ılk haftalar devlet hastanesındeydım sonra medıkalparka gectım ıyı hastane dıye dahiliye uzmanına gıdıyorum ama vardırr herlade hepsınınde bı bıldıgıı allaha emanettız :)

bide zamanla insan neye nasıl tepki verdiğini kendide anlıyo canım mesela ben bala inanılmaz tepki veriyorum ama arada kahvaltıda helva yiyorum mesela o en fazla 125 yapıyo şekeri ama yanılıpta bal yedim bi kere 143 çıktı

tamam senın benım durumum var aldık dıyelım ama ben burda ılk haftalar devlet hastanesine gıdıyordum cok kötü durumda ınsanlar goruyordum benden ıstıyorlarsa onlardanda ıstıyorlardır yanı olan alırda durumu olmayan alamaz bence devletın hastanede bebek bezını kendı vermesı lazım özellıkle durumu olmayanlaraa

bilmem ki tipine göre mi karar veriyolar ya da sosyal güvencene göre, misal benim annem eğitim araştırma hastanesinde yattı ama biz doktorunun muayenehanesine gidiyoduk doktor için o hastaneye yattı mecbur, adamlarda demiştir haa bunlar muayenehaneye para verebiliyosa 15 şişede serum alabilir helali hoş olsun canım Allah muhtaç etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…