2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar iii akşamlarrrr, akşam oturmasına gideceğiz birazdan çaya, ee memlekete gitmeden göreyim burdaki dostları, neseee az önce twttde demet akalının doğurduğunu duydummm, rabbim çok heyecanlı darısı bizlere inşallahhh, sağlucakla doğum yapıp evlerimize dönseydikkk şubat bitsin mart gelsin artıkkkkkk

Git canım hem iyi gelir =)
Demet akalının yeni ikoncan hirası memlekete hayırlı olsun
Kardeşim şimdi gösteriyorda bebeğin dolabını instagramdan.
Memleket giyinir =)

Herkese merhaba
Geçtiğimiz cuma dr gittim test de yaptırdım 50 gr şeker yüklemesi sonuç yüksek çıktı moralim fena şimdi 100 gr için acil test istedi
ya korkuyorum bakalım 140 olması gereken şeker 160 çıktı umarım bebeğime zararı olmaz

Hem kalsiyum hem de magnezyum kullanıyorum suya atilandan yoğurt ayran peynir yiyorum yinede ara ara kramp giriyor
Eki Görüntüle 963066
bakınız et tavuğu

bakınız benim oğlum ve tombik yanakları
Eki Görüntüle 963067

Maasallah çok tatli yerim onun yanaklarini
kızlar hangı bebek bezinden almayı düşünüyorsunuz ben prima premıum care alayım dıyorum esımde molfıks al turk malı dıyor bana:)

Ben huggies aldim. Oglumada iki sene kullanmistim çok memnundum

haftasonu havuzlu hana gittim kızla bicok ihtiyacımı karşıladım hazırlıklar tamam sayılır ama cok da ucuz biyer deyil acıkcası ama cesit cok

haftasonu havuzlu hana gittim kızla bicok ihtiyacımı karşıladım hazırlıklar tamam sayılır ama cok da ucuz biyer deyil acıkcası ama cesit cok

bu hafta bende havuzlu hana gitmeyi planlıyorum ama bacağımdan zor basıyorum çok kalabalık oluyor mu cok yoruldun mu alışveriş yaparken?

İyi akşamlar anneler
Doktordan geliyoruz biz kizimcimla
Hersey çok güzel 2 hafta onden gidiyordu simdi haftasını yakaladık çok şükür gobusu normale donmuş
Şekerimizde iyi çıktı bı tansiyonum yüksek çıktı
14/9 protein kaçağından şüphelendi tahlil yaptık çıkmadı ama bakteri çıktı hemen idrar kültürü istedi insaallah oda normal çıkar
Bakalim:26:
Sizler nasılsınız?

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm. tansiyona dikkat et çok. tehlikelibir durum. bebeğine de maşallah

maaşallah kızına kaç kg olmuş? sendede birşey çıkmaz inşallah temiz gelir sonuçlar

geçmiş olsun cnm. tansiyona dikkat et çok. tehlikelibir durum. bebeğine de maşallah
Çok teşekkür ederim tatlım.. Evet oyleymis korktum biraz evde olctugumde normal çıkıyordu ama artık kontrol altına alıcam ins

maaşallah kızına kaç kg olmuş? sendede birşey çıkmaz inşallah temiz gelir sonuçlar

1887 gr olmuş teyzesiiiii
Boyuda 45 cm
İnsaallah cnm insaallah :26:

Maasallah cnm askiniza muhabbetinize
Adiyla yasasin kerem bey

Yavrum haftasini yakalamis darisi bize ins :)

merhaba sevgili Nisan anneleri

3 hafta önce şeker teşhisi konunca sizin topiki okudum bol bol, deneyimlerinizden faydalandım...selam vermek ve hakkınızı helal edin demek istedim... hepiniz sağlıkla sıhhatle yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah

iyi geceler

Maşallah kızına canım
Meleğinin iyi olmasına sevindim, inşallah seninde sonuçların iyi çıkar.
Şu idraryolu enfeksiyonunu başından beri çekiyorum.
Ağrı pek olmasa da akıntı oluyor işte
İnşallah idrar kültürün temiz çıkar.

Iyi Aksamlar Nisan anneleri, masallahiniz var:)) Cok fazla aktiv yazmasamda, sizleri herzaman takip ediyorum.....

Dün Es lerden bahsedilmis, masallah siz yine sanslisiniz Benim esimde hic ama hic heves yok.... Bebegime kendisi ne bisey aldi sagolsun herseyi benim ailem aldi...Maddi durumumuz kötü desem, oda allaha sükür cok iyi. Düsünün odasini bile yapmama karsi cikiyor, evimiz müsait, kendi evimiz ama beyfendi odayi yapacagim yeri vermiyo... Öyle düzensiz olduki, bebegin besiginin yani basinda bilgisayar var(

Iki gündür konusmuyoruz, kendi kendime agliyorum, üzülüyorum ama nafile.....

Bebegime bisey olacak diye korkuyorum

Vuuuuu, ben o kadar sey yaptirsam hastane calisanlarindan baska kimse sebeplenmez :) kimse gelmez heralde hastaneye, zaten benim yakin akrabam yok burda, esimin akrabalari da eve gelir bence. Bi esimin anne baba kardesi bi benim anne babam belki bi de kardesim. Hani olur ya diye oraya da bi ikramlik olsun diyorum da en fazla bi model ev konusunda kararsizim. Ben kendim yapcam bebek sekerimi ama insanlar alip atiyolar. Sahsen ben kendim oyle cok saklamam. Ne gerek var diyorum. Onun yerine cikolata yaptirayim figurlu, yesinler, bari bi ise yarasin. Sonra da diyorum aceba pisman mi olurum, bebegime ozenmedim bastan savdim mi derim. Bilemedim, cok kafam karisik benim. Allah size kolaylik versin ama, zor ismis. Ben o kadar isin icinden cikamazdim
Git canim gittt :) son haftanin keyfini cikar, sonra da tatilinin keyfini cikar. Erken dogurmus sanki demer akalin? Neyse Allah saglik versin. Darisi da basimiza insallah :)
Canim gecmis olsun, tansiyona dikkat et. İnsallah bi problem olmaz, gereken onlem alinaaktir. Uzme kendini. Bebisine de masallah ayrica annesi :)
Ya o akinti ve sanci bende de var. İlle de israrla enfeksiyondan supheleniyorum ama hep testler temiz cikiyo anlamadim valla ben bu isten bisey..?

Gebeliğe bağlıda akıntı oluyor canım.
İyi ki yok enfeksiyonun =)
Ben neler çekiyorum aylardır.
Ağrı yapan da artık bebişindir balım.

Gebeliğe bağlıda akıntı oluyor canım.
İyi ki yok enfeksiyonun =)
Ben neler çekiyorum aylardır.
Ağrı yapan da artık bebişindir balım.

oyle dediğime bakma enfeksiyonu başıma sarmak ister miyim hiççç sadece ağrıları anlamlandıramıyorum. sancı gibi, bıçak saplanması gbi. neyse tahlillerde kontrollerde sorun gözükmüyo, ben de kendimi evhamlandırmamaya çalışıyorum. normaldir deyip geçiyorum işte:18:

Çok teşekkür ederim tatlım.. Evet oyleymis korktum biraz evde olctugumde normal çıkıyordu ama artık kontrol altına alıcam ins

1887 gr olmuş teyzesiiiii
Boyuda 45 cm
İnsaallah cnm insaallah :26:

Maasallah gozunaydin cnm
Tansiyona aman dikkat et çok tehlikeli

Ara ara bana da oluyor balım.
Dediğin gibi pek önemseme.
Doktora bahsettiğin gibi bir ağrım var dediğim zaman benim enfeksiyonum yoktu.
Normal arada olur demişti.
Ama çok sık ve şiddetli olursa hemen gelmelisin diye belirtti.
Seninde aklında bulunsun canım.

Ben doktoruma bahsetmedim hic agridan. Soyledigini aklimin bi kosesine yazdim hemen buyuk puntolarla. Artik her an her sey olabilirr saglikla zamaninda kollarima almayo bekliyorum kizimii. Son 56 gunnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…