Kızlar iii akşamlarrrr, akşam oturmasına gideceğiz birazdan çaya, ee memlekete gitmeden göreyim burdaki dostları, neseee az önce twttde demet akalının doğurduğunu duydummm, rabbim çok heyecanlı darısı bizlere inşallahhh, sağlucakla doğum yapıp evlerimize dönseydikkk şubat bitsin mart gelsin artıkkkkkk
Hem kalsiyum hem de magnezyum kullanıyorum suya atilandan yoğurt ayran peynir yiyorum yinede ara ara kramp giriyorkızlar kalsiyum için doktorunuz bişey dedi mi süt ve yoğrutta kalsiyum miktarı aynıymış. çökelek ve kaşar peynirindeki kalsiyum miktarı süt ve yoğurttan daha fazlaymış. ben hiç süt içemiyorum yoğurt yiyorum. calsiyum hapı kullanmıyorum içim dışım hap oldu zaten sizin doktorlarınız kalsiyum hapını öneriyor mu acaba.
Maasallah çok tatli yerim onun yanaklarini
kızlar hangı bebek bezinden almayı düşünüyorsunuz ben prima premıum care alayım dıyorum esımde molfıks al turk malı dıyor bana:)
haftasonu havuzlu hana gittim kızla bicok ihtiyacımı karşıladım hazırlıklar tamam sayılır ama cok da ucuz biyer deyil acıkcası ama cesit cok
İyi akşamlar anneler
Doktordan geliyoruz biz kizimcimla
Hersey çok güzel 2 hafta onden gidiyordu simdi haftasını yakaladık çok şükür gobusu normale donmuş
Şekerimizde iyi çıktı bı tansiyonum yüksek çıktı
14/9protein kaçağından şüphelendi tahlil yaptık çıkmadı ama bakteri çıktı hemen idrar kültürü istedi insaallah oda normal çıkar
Bakalim:26:
Sizler nasılsınız?
İyi akşamlar anneler
Hersey çok güzel 2 hafta onden gidiyordu simdi haftasını yakaladık çok şükür gobusu normale donmuş
14/9protein kaçağından şüphelendi tahlil yaptık çıkmadı ama bakteri çıktı hemen idrar kültürü istedi insaallah oda normal çıkar
Sizler nasılsınız?
Çok teşekkür ederim tatlım.. Evet oyleymis korktum biraz evde olctugumde normal çıkıyordu ama artık kontrol altına alıcam insgeçmiş olsun cnm. tansiyona dikkat et çok. tehlikelibir durum. bebeğine de maşallah
maaşallah kızına kaç kg olmuş? sendede birşey çıkmaz inşallah temiz gelir sonuçlar
Kerem olacak Allah izin verirse canım.
Sorma, karayip korsanım o benim; ilk göz ağrım, canımın içi, gözümün nuru&yaşam kaynağım. Arım&balım&peteğim[/COLO
Maşallah gülüm, çok tatlısınız
Doktorumun bu ay verdiği demir ilacı kalsiyum katkılı. Ama Ca bir tek süt ve süt ürünlerinde yok, aşağıdaki listeyi bir incele. Ben her gün bol bol ıspanak yiyorum, salatalarım da hep tahinli. Sen de damak tadına uygun besinleri seçerek günlük Ca alımını ayarlayabilirsin.
http://www.jinekoloji.net/kalsiyum.htm
Yavrum haftasini yakalamis darisi bize ins :)İyi akşamlar anneler
Sizler nasılsınız?
İyi akşamlar anneler
Sizler nasılsınız?
Vuuuuu, ben o kadar sey yaptirsam hastane calisanlarindan baska kimse sebeplenmez :) kimse gelmez heralde hastaneye, zaten benim yakin akrabam yok burda, esimin akrabalari da eve gelir bence. Bi esimin anne baba kardesi bi benim anne babam belki bi de kardesim. Hani olur ya diye oraya da bi ikramlik olsun diyorum da en fazla bi modelbizim kuzen bu hafta doğurdu hastanede bir sürü sepet hem kurabiye hem figürlü çikolata hem bebekli sabun hemde helva adeti vardır bizde helva yaptırmış benımde gözüm korktu hepsini mi yapsam birazını mı yapsam bilemedim::)
Git canim gittt :) son haftanin keyfini cikar, sonra da tatilinin keyfini cikar. Erken dogurmus sanki demer akalin? Neyse Allah saglik versin. Darisi da basimiza insallah :)Kızlar iii akşamlarrrr, akşam oturmasına gideceğiz birazdan çaya, ee memlekete gitmeden göreyim burdaki dostları, neseee az önce twttde demet akalının doğurduğunu duydummm, rabbim çok heyecanlı darısı bizlere inşallahhh, sağlucakla doğum yapıp evlerimize dönseydikkk şubat bitsin mart gelsin artıkkkkkk
Canim gecmis olsun, tansiyona dikkat et. İnsallah bi problem olmaz, gereken onlem alinaaktir. Uzme kendini. Bebisine de masallah ayrica annesi :)İyi akşamlar anneler
Sizler nasılsınız?
Ya o akinti ve sanci bende de var. İlle de israrla enfeksiyondan supheleniyorum ama hep testler temiz cikiyoMaşallah kızına canım
Meleğinin iyi olmasına sevindim, inşallah seninde sonuçların iyi çıkar.
Şu idraryolu enfeksiyonunu başından beri çekiyorum.
Ağrı pek olmasa da akıntı oluyor işte
İnşallah idrar kültürün temiz çıkar.
Gebeliğe bağlıda akıntı oluyor canım.Vuuuuu, ben o kadar sey yaptirsam hastane calisanlarindan baska kimse sebeplenmez :) kimse gelmez heralde hastaneye, zaten benim yakin akrabam yok burda, esimin akrabalari da eve gelir bence. Bi esimin anne baba kardesi bi benim anne babam belki bi de kardesim. Hani olur ya diye oraya da bi ikramlik olsun diyorum da en fazla bi modelev konusunda kararsizim. Ben kendim yapcam bebek sekerimi ama insanlar alip atiyolar. Sahsen ben kendim oyle cok saklamam. Ne gerek var diyorum. Onun yerine cikolata yaptirayim figurlu, yesinler, bari bi ise yarasin. Sonra da diyorum aceba pisman mi olurum, bebegime ozenmedim bastan savdim mi derim. Bilemedim, cok kafam karisik benim. Allah size kolaylik versin ama, zor ismis. Ben o kadar isin icinden cikamazdim
Git canim gittt :) son haftanin keyfini cikar, sonra da tatilinin keyfini cikar. Erken dogurmus sanki demer akalin? Neyse Allah saglik versin. Darisi da basimiza insallah :)
Canim gecmis olsun, tansiyona dikkat et. İnsallah bi problem olmaz, gereken onlem alinaaktir. Uzme kendini. Bebisine de masallah ayrica annesi :)
Ya o akinti ve sanci bende de var. İlle de israrla enfeksiyondan supheleniyorum ama hep testler temiz cikiyoanlamadim valla ben bu isten bisey..?
Gebeliğe bağlıda akıntı oluyor canım.
İyi ki yok enfeksiyonun =)
Ben neler çekiyorum aylardır.
Ağrı yapan da artık bebişindir balım.
Çok teşekkür ederim tatlım.. Evet oyleymis korktum biraz evde olctugumde normal çıkıyordu ama artık kontrol altına alıcam ins
1887 gr olmuş teyzesiiiii
Boyuda 45 cm
İnsaallah cnm insaallah :26:
oyle dediğime bakma enfeksiyonu başıma sarmak ister miyim hiçççsadece ağrıları anlamlandıramıyorum. sancı gibi, bıçak saplanması gbi. neyse tahlillerde kontrollerde sorun gözükmüyo, ben de kendimi evhamlandırmamaya çalışıyorum. normaldir deyip geçiyorum işte:18:
Ben doktoruma bahsetmedim hic agridan. Soyledigini aklimin bi kosesine yazdim hemen buyuk puntolarla. Artik her an her sey olabilirrAra ara bana da oluyor balım.
Dediğin gibi pek önemseme.
Doktora bahsettiğin gibi bir ağrım var dediğim zaman benim enfeksiyonum yoktu.
Normal arada olur demişti.
Ama çok sık ve şiddetli olursa hemen gelmelisin diye belirtti.
Seninde aklında bulunsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?