Ben de prima premium care almayi dusunuyorum
Hangi numarasi ile baslayacaksin peki?
2 numara ile mi baslayacaksin cnm?
1 numara 2-5 kg
2 numara 3-6
hastane kendinede mi istiyor?..hepsi burada da 4 lü 1 no ayrıyeten 2li ıslak mendil 90 lira..baktıklarımın arasında uygun geldi..bence çok gelmez..ben 2 paket aldım ama prima pahalı biraz diğer markaları da deniycem...devlet hastanesinde doğum olacağı için oradan 1 paket istiyorlar...orası içimde ucuzundan 1 paket alıcam...benim bebeğime kullanmıyacaklar sonuçta....
10 un ustune cikamadim
Senin kac?
teşekkur ederim bilgiler için
bu kadar buyuk sorunlar varsa sanırım 24-28 hafta yerine daha önce yapılmalı bence yuklemeler. ama sanırım 24 haftadan sonra pankreas çalışıyor. ama bahsedilen bazı anamolilere detaylı ultrasonda bakılıyor 21-24 haftalarda. ay bilemedim. bazı dr çok dikkat ederken kimi çok önemsemiyor. neyse dikkat edelim biz...
Herkese merhaba
Geçtiğimiz cuma dr gittim test de yaptırdım 50 gr şeker yüklemesi sonuç yüksek çıktı moralim fena şimdi 100 gr için acil test istedi
ya korkuyorum bakalım 140 olması gereken şeker 160 çıktı umarım bebeğime zararı olmaz
haftasonu havuzlu hana gittim kızla bicok ihtiyacımı karşıladım hazırlıklar tamam sayılır ama cok da ucuz biyer deyil acıkcası ama cesit cok
İyi akşamlar anneler
Doktordan geliyoruz biz kizimcimla
Hersey çok güzel 2 hafta onden gidiyordu simdi haftasını yakaladık çok şükür gobusu normale donmuş
Şekerimizde iyi çıktı bı tansiyonum yüksek çıktı
14/9protein kaçağından şüphelendi tahlil yaptık çıkmadı ama bakteri çıktı hemen idrar kültürü istedi insaallah oda normal çıkar
Bakalim:26:
Sizler nasılsınız?
Maasallah cnm askiniza muhabbetinize
Adiyla yasasin kerem bey
1887 gr olmuş teyzesiiiii
Boyuda 45 cm
İnsaallah cnm insaallah :26:
Ara ara bana da oluyor balım.
Dediğin gibi pek önemseme.
Doktora bahsettiğin gibi bir ağrım var dediğim zaman benim enfeksiyonum yoktu.
Normal arada olur demişti.
Ama çok sık ve şiddetli olursa hemen gelmelisin diye belirtti.
Seninde aklında bulunsun canım.
İyi akşamlar anneler
Hersey çok güzel 2 hafta onden gidiyordu simdi haftasını yakaladık çok şükür gobusu normale donmuş
14/9protein kaçağından şüphelendi tahlil yaptık çıkmadı ama bakteri çıktı hemen idrar kültürü istedi insaallah oda normal çıkar
Sizler nasılsınız?
aynen bende öyle olacağını düşünüyorum artık hangisi iyi gelecekse ona devam edeceğiz,bebişler bezlerini kendi seçiyolar cildine göre değişiyo kimisine molfix iyi geliyo kimisine prima deniycez görücez
yaaa sorma bende takip ediyorum başından beri ne hediyeler geldi, neler yaptı o doğmamış bebişe hepside birbirinden kokoş, süslü, tatlı şeyler, baktıkça iç geçirdim çok hoşuma gitti, tam benlik dedimGit canım hem iyi gelir =)
Demet akalının yeni ikoncan hirası memlekete hayırlı olsun
Kardeşim şimdi gösteriyorda bebeğin dolabını instagramdan.
Memleket giyinir =)
Bende bebek şekeri yaptım, kayınvalidem kapı süsü yapmış, ama doğrusu beğenmedim, onu süslemek lazım hiç bişeyi yok boş geldi, ama sağolsun yapmış yinede, bende ekten bişeler yapmak istiyorum ama kendi evimde olmayacam annemde kalacam, annemin geleni gideni bir dünya kişi olur,nerden baksak en az 50 tane oraya yaptıracam, sonra kayınvalideme geçecem o da isteyecek yaptırmamı en az ona da 30 tane yapmam lazım, eee kendi evime geldiğimde ben kendi evimde de isteyecem bana da 25 tane lazım, o yüzden bebek şekerlerimin dışında bişe yapmayı düşünmüyorum, çikolata felaan beni bozar batırırVuuuuu, ben o kadar sey yaptirsam hastane calisanlarindan baska kimse sebeplenmez :) kimse gelmez heralde hastaneye, zaten benim yakin akrabam yok burda, esimin akrabalari da eve gelir bence. Bi esimin anne baba kardesi bi benim anne babam belki bi de kardesim. Hani olur ya diye oraya da bi ikramlik olsun diyorum da en fazla bi modelev konusunda kararsizim. Ben kendim yapcam bebek sekerimi ama insanlar alip atiyolar. Sahsen ben kendim oyle cok saklamam. Ne gerek var diyorum. Onun yerine cikolata yaptirayim figurlu, yesinler, bari bi ise yarasin. Sonra da diyorum aceba pisman mi olurum, bebegime ozenmedim bastan savdim mi derim. Bilemedim, cok kafam karisik benim. Allah size kolaylik versin ama, zor ismis. Ben o kadar isin icinden cikamazdim
Git canim gittt :) son haftanin keyfini cikar, sonra da tatilinin keyfini cikar. Erken dogurmus sanki demer akalin? Neyse Allah saglik versin. Darisi da basimiza insallah :)
Canim gecmis olsun, tansiyona dikkat et. İnsallah bi problem olmaz, gereken onlem alinaaktir. Uzme kendini. Bebisine de masallah ayrica annesi :)
Ya o akinti ve sanci bende de var. İlle de israrla enfeksiyondan supheleniyorum ama hep testler temiz cikiyoanlamadim valla ben bu isten bisey..?
Sende sıkma canını tatlım, bizimkide öyle ona aman diyor erken buna erken,gerçekten erkekler bizim kadar hevesli olmuyor, birde onlara kalsa hiç birşeye gerek yok, eşine üzüldüğünü belli et, sonrasında anlıyor hatasını, ee bizlerde bu ara gerçekten çok gergin ve duygusal oluyoruz onunda etkisi var morelini bozma inşallah en yakın zamanda sizde düzelirsiniz..Iyi Aksamlar Nisan anneleri, masallahiniz var:)) Cok fazla aktiv yazmasamda, sizleri herzaman takip ediyorum.....
Dün Es lerden bahsedilmis, masallah siz yine sanslisinizBenim esimde hic ama hic heves yok.... Bebegime kendisi ne bisey aldi sagolsun herseyi benim ailem aldi...Maddi durumumuz kötü desem, oda allaha sükür cok iyi. Düsünün odasini bile yapmama karsi cikiyor, evimiz müsait, kendi evimiz ama beyfendi odayi yapacagim yeri vermiyo... Öyle düzensiz olduki, bebegin besiginin yani basinda bilgisayar var (
Iki gündür konusmuyoruz, kendi kendime agliyorum, üzülüyorum ama nafile.....
Bebegime bisey olacak diye korkuyorum
Geçmiş olsun tatlım, umarım çok yüksek çıkmaz da kontrol altına bir an önce alırsınHerkese merhaba
Geçtiğimiz cuma dr gittim test de yaptırdım 50 gr şeker yüklemesi sonuç yüksek çıktı moralim fena şimdi 100 gr için acil test istedi
ya korkuyorum bakalım 140 olması gereken şeker 160 çıktı umarım bebeğime zararı olmaz
oo maşallahh aldıklarını bizimle de paylaş :) bebişlerimizin her ürünü pahalı :)haftasonu havuzlu hana gittim kızla bicok ihtiyacımı karşıladım hazırlıklar tamam sayılır ama cok da ucuz biyer deyil acıkcası ama cesit cok
Geçmiş olsun tatlım, inşallah normal çıkarİyi akşamlar anneler
Sizler nasılsınız?
selam kızlar izin başladı istanbula geldik ailemin yanına kontrolleri olduk kızım 2 kg olmuş doktor bütün vitamin balık yağı herseyı kestirdi böyle giderse tosun olur zor doğar dedi10 kg da ben almıştım çok dedi halbuki eski doktorum sürekli normal diyordu demek ki doğunun standartıyla ist ki farklı:) doğum fiyatlarınıda aldım normal 1200 sezaryan 1500 tl imiş başka soran varmı acaba ?
Maşallahh bebeğinebuda benım çirkin oğluşum29+5 1475kg normal dogumda sıkıntı olabılr ddı doktor kordondan dolayı resme bakıp duruyorum ıkı gundur içimde boyle bısey varr ama cook zoomlamıslar cocugumu ya
İyi aksamlar kizlar. Soyle bi gecmise goz atayim dedim ama masallah topigin bereketi ustunde, valla oku oku bitiremedim. Syf ..40a anca geldimsoyle bi selam verip donus yapacagim geriye dogru. Umarim herkesler iyidir, kimsede problem yoktur. Biz gayet iyiyiz kuzumla. 32+0 olduk bu gun, epi topu 8 haftamiz kaldi dolu dolu. Sonlara geldik, cok heyecanli. Hazirliklar da tamamlandi. Simdi de bebek sekerleri bilmem neleri derdine dustum, hastaneye ayri, eve ayri mi ayarlamak lazim, hastaneye kim gelcek ki zaten, hic orayi dusunmesem mi? Bebek sekeri hic mi yapmasam, sadece uzeri figurlu cikolatalardan mi siparis versem? Hem hastanede hem evde gelen misafirlere ikram ederim. Offf kirk fikiriz annemle, soyle olsun boyle olsun diye :) tatli telaslar bunlar
benimde dün doktor kontrolüm vardı maşallah kızım çok iyi 1.600 gram olmuş gelişimi güzel dedi doktorumuz
bu arada normal doğum ücretini sordum sigortalıya ücretsizmiş kampanya yapmışlarsezeryanla doğumda isteğe bağlı 950 ama mecburen olursa 650 liraymış . doktorla doğum tarihini de konuştuk. benim bu üçüncü bebeğim ve sancım hiç birinde kendiliğinden gelmedi o yüzden o kadar beklemek istemediğimi söyledim zaten doktorumda biliyor devamlı aynı doktora gidiyorum nisanın ilk haftası gelirsin suni sancıyla doğum gerçekleşir dedi.ilk oğlumda 42 haftalıkken suni sancıyla doğum yapmıştım. bakalım hayırlısı az bir zamanımız kaldı heycan sardı iyice benide ay hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırızinş. meleklerimizi.
bu haftalarda akıntı çok normal hatta yoğun olması da normal yeter ki yeşil köpüklü falan olmasın ağrı yapmasın kasıklarda falan, benimde sarı ve rakı renginde akıntım oluyo günde 3 kez çamaşır değiştiriyorum Allahtan ev yakın öğlende yemeğe eve gidiyorum sabah öğle akşam don trafiği var bende
evin yakın olması çok güzel canım...benim işyeri eve servisle 45 dk sürüyo...bende sık değiştiriyorum...hijyenik ped kullandımda onuda sık sık dğiştirmek gerekiyo
3.normal doğumun olucak yani helal olsun
BENDE öyle sanıyordum canım ya .. bence kontrol et arada tansiyonunu.
kuzum kaçırmışım ya .. geçmiş olsun.. dikkat et sende.. aynen yavrum benim sabah kızım uyanmış tansiyon aletini getirmiş annem bi ölçelim diye.. korkumdan neredeyse hiç bişey yiyemiyorum .. doktorum protein ağırlıklı beslen dedi.. bende yazıyorum tansiyonumu.. bakalım ne olacak.. benimde akşamları çok yükseliyor.. ama sabahları aç karnına uyansamda hiç düşük görmüyorum..
kızımda 22 kilo almıştım çok şişim vardı.. burnum üç burun büyüklüğündeydi.. ama tansiyon sıkıntısı yoktu .. bundada bacaklarımda şişler var.. dikkat ediyorum daha 8 kilo aldım.. hoş 86 kiloyum ya .. az da değil.. ne bileyim dikkat etmemiz lazım.. çok saol uyarıların için ..
çok saol canım benim
maşallah canım benımbuda benım çirkin oğluşum29+5 1475kg normal dogumda sıkıntı olabılr ddı doktor kordondan dolayı resme bakıp duruyorum ıkı gundur içimde boyle bısey varr ama cook zoomlamıslar cocugumu ya
Kızlar iii akşamlarrrr, akşam oturmasına gideceğiz birazdan çaya, ee memlekete gitmeden göreyim burdaki dostları, neseee az önce twttde demet akalının doğurduğunu duydummm, rabbim çok heyecanlı darısı bizlere inşallahhh, sağlucakla doğum yapıp evlerimize dönseydikkk şubat bitsin mart gelsin artıkkkkkk
günaydın güzel anneler
ay anam şöyle bir bakınca kendimi baya bi yaşlanmış hissettim ya ben:2::2:
niye ki canım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?