2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ben de prima premium care almayi dusunuyorum
Hangi numarasi ile baslayacaksin peki?

2 numara ile mi baslayacaksin cnm?
1 numara 2-5 kg
2 numara 3-6

hee evet canım 1 no yanlış yamışım..hepsiburada da 4 paket ayrıyeten 2 li ıslak mendil 90 lira baktıklarımın arasında en uygunu..

hastane kendinede mi istiyor?..hepsi burada da 4 lü 1 no ayrıyeten 2li ıslak mendil 90 lira..baktıklarımın arasında uygun geldi..

Günaydın, keyifli bir gün olur inşallah:107:

Plasentadan salgılanan HPL hormonu 24. haftadan itibaren etkin hale gelir canım. Bu hormon bebeğe yeterince glukoz gitmesini sağlamak için insülinin kan şekerini düşürürücü etkisini azaltarak hiperglisemik tablo oluşturur. Bu nedenle normal gebeliklerde 24.-28. haftalar arası GTT yapılır. Ancak annenin daha önceki gebeliklerinde gestasyonel diyabet öyküsü varsa ya da PCOS sorunu varsa zaten test 16.-18. haftalar arasında yapılır.

İkinci testinin normal sınırlar içinde çıkma ihtimali var canım, şimdiden endişelenme. Güzel haberlerini bekliyoruz.

haftasonu havuzlu hana gittim kızla bicok ihtiyacımı karşıladım hazırlıklar tamam sayılır ama cok da ucuz biyer deyil acıkcası ama cesit cok

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın inşallah:107:

Maşallah prensesine Tansiyonun da umarım sorun yaratmaz, sürekli kontrol et gülüm.

Maasallah cnm askiniza muhabbetinize
Adiyla yasasin kerem bey

Teşekkür ederim canım. Hepimizin yavruları adları ile sağlıklı yaşasınlar inşallah:107:

Canım akıntı sorunundan bende müzdaribim.Fenalık geliyor bazen.Fitil kullanıyorum geçiyor sonra tekrar başa dönüyorum.Senin akıntın nasıl.Benim sadece sabahları yoğun sarı akıntım geliyor gün içerisinde azalıyor ya geliyor çok açık beyaza dönük yada hiç gelmiyor.Senin nasıl durumun?Bu haftalarda insan korkmayada başlıyor enfeksiyon deyince

günaydın cnm maşallah prensesine ama tansiyonuna dikkat et in. idrar kültüründe temiz çıkar takma kafana cnm her şey gönlünce olsun.

bu haftalarda akıntı çok normal hatta yoğun olması da normal yeter ki yeşil köpüklü falan olmasın ağrı yapmasın kasıklarda falan, benimde sarı ve rakı renginde akıntım oluyo günde 3 kez çamaşır değiştiriyorum Allahtan ev yakın öğlende yemeğe eve gidiyorum sabah öğle akşam don trafiği var bende

benimde dün doktor kontrolüm vardı maşallah kızım çok iyi 1.600 gram olmuş gelişimi güzel dedi doktorumuz
bu arada normal doğum ücretini sordum sigortalıya ücretsizmiş kampanya yapmışlar sezeryanla doğumda isteğe bağlı 950 ama mecburen olursa 650 liraymış . doktorla doğum tarihini de konuştuk. benim bu üçüncü bebeğim ve sancım hiç birinde kendiliğinden gelmedi o yüzden o kadar beklemek istemediğimi söyledim zaten doktorumda biliyor devamlı aynı doktora gidiyorum nisanın ilk haftası gelirsin suni sancıyla doğum gerçekleşir dedi.ilk oğlumda 42 haftalıkken suni sancıyla doğum yapmıştım. bakalım hayırlısı az bir zamanımız kaldı heycan sardı iyice benide ay hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırızinş. meleklerimizi.

GÜNAYDINNNN güzel anneler, tombiş bebişler :)

bebişler bezlerini kendi seçiyolar cildine göre değişiyo kimisine molfix iyi geliyo kimisine prima deniycez görücez
aynen bende öyle olacağını düşünüyorum artık hangisi iyi gelecekse ona devam edeceğiz,
Git canım hem iyi gelir =)
Demet akalının yeni ikoncan hirası memlekete hayırlı olsun
Kardeşim şimdi gösteriyorda bebeğin dolabını instagramdan.
Memleket giyinir =)
yaaa sorma bende takip ediyorum başından beri ne hediyeler geldi, neler yaptı o doğmamış bebişe hepside birbirinden kokoş, süslü, tatlı şeyler, baktıkça iç geçirdim çok hoşuma gitti, tam benlik dedim Bakalım Hira'sı nasıl olacak.

Bende bebek şekeri yaptım, kayınvalidem kapı süsü yapmış, ama doğrusu beğenmedim, onu süslemek lazım hiç bişeyi yok boş geldi, ama sağolsun yapmış yinede, bende ekten bişeler yapmak istiyorum ama kendi evimde olmayacam annemde kalacam, annemin geleni gideni bir dünya kişi olur,nerden baksak en az 50 tane oraya yaptıracam, sonra kayınvalideme geçecem o da isteyecek yaptırmamı en az ona da 30 tane yapmam lazım, eee kendi evime geldiğimde ben kendi evimde de isteyecem bana da 25 tane lazım, o yüzden bebek şekerlerimin dışında bişe yapmayı düşünmüyorum, çikolata felaan beni bozar batırır ama evime dönüşte kendi evimde dağıtmak için çikolata ve çubuklu keçeden kalp yapmayı düşünüyorum, bebek şekerlerimde var, masanın üzerine koyarım ciciş ciciş durur seviyorum öyle süsleri, birde hoşgeldin yazısı felan alıp balonlarla süslerim biraz oturma odasını, kendi kendimi motive etmiş olurum diye düşünüyorum, tabi bunları yapacak heves bırakırlarsa, her kafadan bir ses çıkıp morel bozarlarsa yapmam galiba
Sende sıkma canını tatlım, bizimkide öyle ona aman diyor erken buna erken,gerçekten erkekler bizim kadar hevesli olmuyor, birde onlara kalsa hiç birşeye gerek yok, eşine üzüldüğünü belli et, sonrasında anlıyor hatasını, ee bizlerde bu ara gerçekten çok gergin ve duygusal oluyoruz onunda etkisi var morelini bozma inşallah en yakın zamanda sizde düzelirsiniz..
Geçmiş olsun tatlım, umarım çok yüksek çıkmaz da kontrol altına bir an önce alırsın
haftasonu havuzlu hana gittim kızla bicok ihtiyacımı karşıladım hazırlıklar tamam sayılır ama cok da ucuz biyer deyil acıkcası ama cesit cok
oo maşallahh aldıklarını bizimle de paylaş :) bebişlerimizin her ürünü pahalı :)
Geçmiş olsun tatlım, inşallah normal çıkar
Maşallah bebeğine, izninde başlamış miss giibi tadını çıkar, benimde inşallah haftaya başlıyor iznim, hafta sonu memleketime gideceğim bende pazartesi doktor kontrolümüz var bakalım benim bebeğim ne kadar olmuş, gittiğim zaman doğum ücretlerini de sorarım... bu arada ben hiç vitamin kullanmıyorum, doktor bi b12 vermişti onuda kullanmıyorum 1 aydır..
buda benım çirkin oğluşum 29+5 1475kg normal dogumda sıkıntı olabılr ddı doktor kordondan dolayı resme bakıp duruyorum ıkı gundur içimde boyle bısey varr ama cook zoomlamıslar cocugumu ya
Maşallahh bebeğine

Tatlım bütçene göre bişelr yap, ufak tefek süsleme yap, içinde kalmasın

3.normal doğumun olucak yani helal olsun

evin yakın olması çok güzel canım...benim işyeri eve servisle 45 dk sürüyo...bende sık değiştiriyorum...hijyenik ped kullandımda onuda sık sık dğiştirmek gerekiyo

Son düzenleme:
evin yakın olması çok güzel canım...benim işyeri eve servisle 45 dk sürüyo...bende sık değiştiriyorum...hijyenik ped kullandımda onuda sık sık dğiştirmek gerekiyo

küçük yerde yaşamanın faydaları da olabiliyo ara sıra
dün yürürken kasıklarıma ağrı girdi benimde pire gibi sekiyodum demek ki bu haftadan itibaren sekemicem tısıl tısıl yürüme mode on

valla buket ınan o kadar cok korkuyorum kı anlatamam senınde tavsıye edeceğin bırsey varmı düşürmek ıcın allaha emanet ne dıyelım rabbım korusun onları

buda benım çirkin oğluşum 29+5 1475kg normal dogumda sıkıntı olabılr ddı doktor kordondan dolayı resme bakıp duruyorum ıkı gundur içimde boyle bısey varr ama cook zoomlamıslar cocugumu ya
maşallah canım benım

demet doğurduysa bızde doğururuz az kaldı

günaydın güzel anneler

günaydın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…