2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
çoğunuzun ilk bebekleri üstelik bana bu temmuzda evleneli 11 yıl oluyor insan ne kadar da çabuk geçmiş zaman diyor öle bakarken anladım ki ben baya yaşlanmışım :)

bizde eşimle 11.yılımızdayız ama 1.5 yıllık evliyiz
yıllar gelip geçmiş ama 3 tanede evladın oldu bak boşa yaşamadın ki o yılları, tabi sene seneyi aratır derler insan yıpranıyo hayat kolay değil ama napıcaksın dur diyemediğimiz tek şey zaman...

küçük yerde yaşamanın faydaları da olabiliyo ara sıra
dün yürürken kasıklarıma ağrı girdi benimde pire gibi sekiyodum demek ki bu haftadan itibaren sekemicem tısıl tısıl yürüme mode on

hiç sorma bazen evde makyaj yapıcam,yanıma meyve falan alıcam diye çok oyalanıyorumm oo bi bakıyorum saat ilerlemiş...servise biraz hızlı yürüsem resmen kasığıma bıçak saplanıyo...aynen bende yaylana yaylana yürüyorum artık

Son düzenleme:
nasılısn canım bugün

Maşallah sana da bebeğine de canım Güzel bir doğum diliyorum, belki bu sefer sancıların kendiliğinden gelir

valla buket ınan o kadar cok korkuyorum kı anlatamam senınde tavsıye edeceğin bırsey varmı düşürmek ıcın allaha emanet ne dıyelım rabbım korusun onları

Bugün nasılsın gülüm?

çoğunuzun ilk bebekleri üstelik bana bu temmuzda evleneli 11 yıl oluyor insan ne kadar da çabuk geçmiş zaman diyor öle bakarken anladım ki ben baya yaşlanmışım :)

Maşallah, nice mutlu yıllar dilerim:107: Biz de Mart 24'te 7 olacağız, ama ikimiz de hiç yaşlanmış gibi hissetmiyoruz

yüzümü yıkamak için lavaboya eğilince bile yoruluyorum yaa, sanırım bebeğin başı aşağıda olduğu için eğilince hepten baskı yapıyo ay kukum düşecek valla, keşke tekrar dönse oğlum bu şekilde yoruyo insanı

evet haklısın cnm ama dünyalara değişemeyeceğim tek şey en değerli varlıklarım onlar iyi ki varlar onlar için her şeye değer zaten onlar için yaşıyoruz. rabbim bütün olmayanlara isteyenlere de bir an önce bu duyguyu tattırır inş.

amin canım, zaten hayat dediğinde bu önce çoluk çocuk sonra torun torba sonrada şanslı isen eşinle 3-5 mutlu sene daha sonrasıda toprak, al sana ömür

sağol canım benim rabbim inşallah hepimize güzel doğumlar nasip etsin aslında bende genelde hiç yaşlanmış hissetmem ama arada oluyor öle bazen kendimi yorgun hissediyorum sanırım :)dediğin gibi olurinş. bu sefer kendiliğinden gelir sancılarım bunu o kadar çok istiyorum ki anlatamam çünkü suni sancı da insanı korkutuyor.

oy canım size de nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllar inş. her yeni yılınızı ilk yılınız gibi yaşarsınız

hee evet canım 1 no yanlış yamışım..hepsiburada da 4 paket ayrıyeten 2 li ıslak mendil 90 lira baktıklarımın arasında en uygunu..
Evet benim de gordugum en uygun o

canım benimde 10.01 çıktı en son...benimkide 10dan yukarı çıkmadı...doktor gyno ferro sanolu günde 2 ye çıkardı ama yine aynı...
Ben basindan beri 2 iciyorum ama yukselmiyor dusuyor cnm

amin canım, zaten hayat dediğinde bu önce çoluk çocuk sonra torun torba sonrada şanslı isen eşinle 3-5 mutlu sene daha sonrasıda toprak, al sana ömür

çok haklısın bitanem insana uzun bazen sıkıcı bazen çok zevkli bazen herşeye değer denilen aslında bir avuç toprak oluyor en sonunda o yüzden ne olursa olsun her şeye rağmen bu hayatı iyi değerlendirmek lazım.

Beğendimx10000:107:

İnşallah gönlünden geçtiği gibi olur canım. Ben şimdiden pazarlık yapıyorum "Bak daha vakit erken, ekmek elden su gölden zaten yat dinlen. Ben sana çıkman gereken zamanı söyleyeceğim. O zaman ben elimden geleni yapacağım sen de bana yardım edeceksin, bunu yardımın olmadan yapamam. Beraber uğraşacağız, sonra da kavuşacağız yakışıklım" diyorum. Anlar inşallah

nasılısn canım bugün

Bugün nasılsın gülüm?

kızlar tansıyon 12/8 cıktı şimdi 1 saat sonra tekrar ölçeceğim ya utanıyorum ama sıze bırsey soracağım ben bağırsaklarımı bozmusum dünderdir lavabodan cıkamıyorum tansıyonla alakası yoktur değilmi doktor kan ılacımı değiştirdi opndan mı oldum acaba

kızlar ben de prima düşünüyorum ama 2 beden 4 lü paket çok mu gelir?

ben de 2 beden prima aldım görümcemin küçük çocukları var yeşil paket al beyazdan memnun kalmadım dedi ben de ondan aldım ama şimdi şüphelerim var acaba 1 beden mi almalıydım? neyse büyük gelirse eşim gider alır hastanenin dibi market :)

inşallah anlar bitanem rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de gösterir inş. bebekler annelerini her zaman anlarlar merak etme sen

hiç bilmiyorum kuzum ya hiç başıma gelmedi ne dersem yalan olur

İnşallah normal sınırlarda çıkar tansiyonun gülüm. Tansiyon ile ishalin ilişkisi konusunda hiçbir yazı okumadım. Yeni ilacın sebep oluyor olabilir. Ama stres de ishal yapar (adrenalin sentezini arttırıp sindirimi bozarak). Mümkün olduğunca sakin kalmaya çalış. Doktor kontrolündesin, inşallah hiç bir sıkıntı olmadan son ayları da güzel atlatacaksın.

aynı benim gibi olmuş ama çok ilginç tansiyonum normal bu kadar şişliğe her gün tansiyonuma bakılması gerekiyormuş her hafta da idrar testi yaptırmalıymışım eritrosit çıktığı için pöf kültür testi de 3 gün sonra çıkıyormuş cumaya kadar zor sabrediyorum Allah yardımcımız olsun inşaallah iyi çıkar doktor ona göre tedaviye başlayacağım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…