- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
çoğunuzun ilk bebekleri üstelik bana bu temmuzda evleneli 11 yıl oluyor insan ne kadar da çabuk geçmiş zaman diyor öle bakarken anladım ki ben baya yaşlanmışım :)
küçük yerde yaşamanın faydaları da olabiliyo ara sıra
dün yürürken kasıklarıma ağrı girdi benimde pire gibi sekiyodum demek ki bu haftadan itibaren sekemicem tısıl tısıl yürüme mode on
nasılısn canım bugünvalla buket ınan o kadar cok korkuyorum kı anlatamam senınde tavsıye edeceğin bırsey varmı düşürmek ıcın allaha emanet ne dıyelım rabbım korusun onları
maşallah canım benım
demet doğurduysa bızde doğururuz az kaldı
günaydın kuzum
benimde dün doktor kontrolüm vardı maşallah kızım çok iyi 1.600 gram olmuş gelişimi güzel dedi doktorumuz
bu arada normal doğum ücretini sordum sigortalıya ücretsizmiş kampanya yapmışlarsezeryanla doğumda isteğe bağlı 950 ama mecburen olursa 650 liraymış . doktorla doğum tarihini de konuştuk. benim bu üçüncü bebeğim ve sancım hiç birinde kendiliğinden gelmedi o yüzden o kadar beklemek istemediğimi söyledim zaten doktorumda biliyor devamlı aynı doktora gidiyorum nisanın ilk haftası gelirsin suni sancıyla doğum gerçekleşir dedi.ilk oğlumda 42 haftalıkken suni sancıyla doğum yapmıştım. bakalım hayırlısı az bir zamanımız kaldı heycan sardı iyice benide ay hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırızinş. meleklerimizi.
valla buket ınan o kadar cok korkuyorum kı anlatamam senınde tavsıye edeceğin bırsey varmı düşürmek ıcın allaha emanet ne dıyelım rabbım korusun onları
çoğunuzun ilk bebekleri üstelik bana bu temmuzda evleneli 11 yıl oluyor insan ne kadar da çabuk geçmiş zaman diyor öle bakarken anladım ki ben baya yaşlanmışım :)
hiç sorma bazen evde makyaj yapıcam,yanıma meyve falan alıcam diye çok oyalanıyorumm oo bi bakıyorum saat ilerlemiş...servise biraz hızlı yürüsem resmen kasığıma bıçak saplanıyo...aynen bende yaylana yaylana yürüyorum artık
evet haklısın cnm ama dünyalara değişemeyeceğim tek şey en değerli varlıklarım onlar iyi ki varlar onlar için her şeye değer zaten onlar için yaşıyoruz. rabbim bütün olmayanlara isteyenlere de bir an önce bu duyguyu tattırır inş.bizde eşimle 11.yılımızdayız ama 1.5 yıllık evliyiz
yıllar gelip geçmiş ama 3 tanede evladın oldu bak boşa yaşamadın ki o yılları, tabi sene seneyi aratır derler insan yıpranıyo hayat kolay değil ama napıcaksın dur diyemediğimiz tek şey zaman...
evet haklısın cnm ama dünyalara değişemeyeceğim tek şey en değerli varlıklarım onlar iyi ki varlar onlar için her şeye değer zaten onlar için yaşıyoruz. rabbim bütün olmayanlara isteyenlere de bir an önce bu duyguyu tattırır inş.
Maşallah sana da bebeğine de canımGüzel bir doğum diliyorum, belki bu sefer sancıların kendiliğinden gelir
Bugün nasılsın gülüm?
Maşallah, nice mutlu yıllar dilerim:107: Biz de Mart 24'te 7 olacağız, ama ikimiz de hiç yaşlanmış gibi hissetmiyoruz
Maşallah sana da bebeğine de canımGüzel bir doğum diliyorum, belki bu sefer sancıların kendiliğinden gelir
Bugün nasılsın gülüm?
Maşallah, nice mutlu yıllar dilerim:107: Biz de Mart 24'te 7 olacağız, ama ikimiz de hiç yaşlanmış gibi hissetmiyoruz
Evet benim de gordugum en uygun ohee evet canım 1 no yanlış yamışım..hepsiburada da 4 paket ayrıyeten 2 li ıslak mendil 90 lira baktıklarımın arasında en uygunu..
Ben basindan beri 2 iciyorum ama yukselmiyor dusuyor cnm
canım benimde 10.01 çıktı en son...benimkide 10dan yukarı çıkmadı...doktor gyno ferro sanolu günde 2 ye çıkardı ama yine aynı...
amin canım, zaten hayat dediğinde bu önce çoluk çocuk sonra torun torba sonrada şanslı isen eşinle 3-5 mutlu sene daha sonrasıda toprak, al sana ömür
sağol canım benim rabbim inşallah hepimize güzel doğumlar nasip etsin aslında bende genelde hiç yaşlanmış hissetmem ama arada oluyor öle bazen kendimi yorgun hissediyorum sanırım :)dediğin gibi olurinş. bu sefer kendiliğinden gelir sancılarımbunu o kadar çok istiyorum ki anlatamam çünkü suni sancı da insanı korkutuyor.
nasılısn canım bugün
Bugün nasılsın gülüm?
kızlar ben de prima düşünüyorum ama 2 beden 4 lü paket çok mu gelir?
inşallah anlar bitanem rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de gösterir inş. bebekler annelerini her zaman anlarlar merak etme senBeğendimx10000:107:
İnşallah gönlünden geçtiği gibi olur canım. Ben şimdiden pazarlık yapıyorum "Bak daha vakit erken, ekmek elden su gölden zaten yat dinlen. Ben sana çıkman gereken zamanı söyleyeceğim. O zaman ben elimden geleni yapacağım sen de bana yardım edeceksin, bunu yardımın olmadan yapamam. Beraber uğraşacağız, sonra da kavuşacağız yakışıklım" diyorum. Anlar inşallah
kızlar tansıyon 12/8 cıktı şimdi 1 saat sonra tekrar ölçeceğim ya utanıyorum ama sıze bırsey soracağım ben bağırsaklarımı bozmusum dünderdir lavabodan cıkamıyorum tansıyonla alakası yoktur değilmi doktor kan ılacımı değiştirdi opndan mı oldum acaba
kızlar tansıyon 12/8 cıktı şimdi 1 saat sonra tekrar ölçeceğim ya utanıyorum ama sıze bırsey soracağım ben bağırsaklarımı bozmusum dünderdir lavabodan cıkamıyorum tansıyonla alakası yoktur değilmi doktor kan ılacımı değiştirdi opndan mı oldum acaba
İyi akşamlar anneler
Doktordan geliyoruz biz kizimcimla
Hersey çok güzel 2 hafta onden gidiyordu simdi haftasını yakaladık çok şükür gobusu normale donmuş
Şekerimizde iyi çıktı bı tansiyonum yüksek çıktı
14/9protein kaçağından şüphelendi tahlil yaptık çıkmadı ama bakteri çıktı hemen idrar kültürü istedi insaallah oda normal çıkar
Bakalim:26:
Sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?