bu haftalarda akıntı çok normal hatta yoğun olması da normal yeter ki yeşil köpüklü falan olmasın ağrı yapmasın kasıklarda falan, benimde sarı ve rakı renginde akıntım oluyo günde 3 kez çamaşır değiştiriyorum Allahtan ev yakın öğlende yemeğe eve gidiyorum sabah öğle akşam don trafiği var bende
BENDE öyle sanıyordum canım ya .. bence kontrol et arada tansiyonunu.
kuzum kaçırmışım ya .. geçmiş olsun.. dikkat et sende.. aynen yavrum benim sabah kızım uyanmış tansiyon aletini getirmiş annem bi ölçelim diye.. korkumdan neredeyse hiç bişey yiyemiyorum .. doktorum protein ağırlıklı beslen dedi.. bende yazıyorum tansiyonumu.. bakalım ne olacak.. benimde akşamları çok yükseliyor.. ama sabahları aç karnına uyansamda hiç düşük görmüyorum..
kızımda 22 kilo almıştım çok şişim vardı.. burnum üç burun büyüklüğündeydi.. ama tansiyon sıkıntısı yoktu .. bundada bacaklarımda şişler var.. dikkat ediyorum daha 8 kilo aldım.. hoş 86 kiloyum ya .. az da değil.. ne bileyim dikkat etmemiz lazım.. çok saol uyarıların için ..
benim de şişliğim çok ya tansiyon da iyi peki şişlikle birlikte ellerde ağrı ve uyuşma da oluyor muydu? kzın kaç haftalıkken doğdu?
canım bende hergün çamaşır değiştiriyorum ama hergün 3 tane değiştireceğine sade günlük ped kullansana ben öyle yapıyorum rahatım valla
günlük ped önermiyo doktor belki imkanım olmasa başka bişey önerirdi ama onada anlattım öğlende evdeyim diye o zaman çamaşır değiştirmen en sağlıklısı dedi
kızlar tansıyon 12/8 cıktı şimdi 1 saat sonra tekrar ölçeceğim ya utanıyorum ama sıze bırsey soracağım ben bağırsaklarımı bozmusum dünderdir lavabodan cıkamıyorum tansıyonla alakası yoktur değilmi doktor kan ılacımı değiştirdi opndan mı oldum acaba
hiç bilmiyorum kuzum ya hiç başıma gelmedi ne dersem yalan olur
İnşallah normal sınırlarda çıkar tansiyonun gülüm. Tansiyon ile ishalin ilişkisi konusunda hiçbir yazı okumadım. Yeni ilacın sebep oluyor olabilir. Ama stres de ishal yapar (adrenalin sentezini arttırıp sindirimi bozarak). Mümkün olduğunca sakin kalmaya çalış. Doktor kontrolündesin, inşallah hiç bir sıkıntı olmadan son ayları da güzel atlatacaksın.
muhtemelen ondan ama devam ederse ihmal etme doktorunu ara
kızlar tansıyon 12/8 cıktı şimdi 1 saat sonra tekrar ölçeceğim ya utanıyorum ama sıze bırsey soracağım ben bağırsaklarımı bozmusum dünderdir lavabodan cıkamıyorum tansıyonla alakası yoktur değilmi doktor kan ılacımı değiştirdi opndan mı oldum acaba
kuzum stres yapmamak elımde degılkı ıster ıstemez kafayı takıyorum ama yınede haklısın takmamak lazım allahtan ısteyımde cok takmıyorum bugün kızımın mobılyası gelıyor
arkadaşım geçmiş olsun öncelikle inşallah herşey güzel gider senin ve bebeğin için :) benimde kan ilacım değişti bir kaç kere ve bendede aynı şey oldu doktorumda normal olduğunu bağırsakların kan ilaçlarına çabuk reaksiyon gösterdiğini söyledi. ama dilersen gene doktoruna danış geçmesse.
bi de maşallah burası ne kadar hızlı ilerliyor yetişemiyorum ben:)
Hayırlı olsun canım, güle güle kullansın prensesin. Kafanı güzel şeylerle meşgul et, az kaldı. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah.
sağol canım benım inş. geçer doktora gittiğim de söyleyeceğim evet burası güzel bır topik ben topiğimi cok seviyorum annışlerımıde
ne güzel :) iinşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırızda onlarıda konuşuruz.
günaydın herkese vallahi yetişemiyorum bu ne hız ne kadar çok ilerlemiş... bugun nasıl annelerimiz ve bebişleri..
galiba o arkadaşımız dı..bebeğinin organlarıyla alakalı sorunları vardı...Azime nickli arkadaşımız değil mi? Benim de ne zamandır
canım topiği takip ediyorsan arkadaşlarımız nezamandır şekerle uğraşıyorlar...çıkmaz inşallah ama çıkarsa da üstesinden gelirsin merak etme...Herkese merhaba
Geçtiğimiz cuma dr gittim test de yaptırdım 50 gr şeker yüklemesi sonuç yüksek çıktı moralim fena şimdi 100 gr için acil test istedi
ya korkuyorum bakalım 140 olması gereken şeker 160 çıktı umarım bebeğime zararı olmaz
hiç üzülme ..bebeğin sağlıklı olsunda...odası olmasın ne olacak...doğsuktan sonra eşinin fikirleri değişecektir inşallah...bebeğiniz de ailenin bir bireyi olunca mecburen ona yer mekan düşünecektir.Iki gündür konusmuyoruz, kendi kendime agliyorum, üzülüyorum ama nafile.....
Bebegime bisey olacak diye korkuyorum
evet hastane kendine istiyor..ama dediğim gibi yeni uygulamaya geçilince belki istemezler artık...ben toplu olarak almadım..her aylık alışverişimizde 1 paket bez aldım...hastane kendinede mi istiyor?..hepsi burada da 4 lü 1 no ayrıyeten 2li ıslak mendil 90 lira..baktıklarımın arasında uygun geldi..
eminim sözünü dinler....avatar filmindeki gibi...usb girişi gibi göbeğimizden bağlıyız (kablo gibi) birbirimize...konuşmasak bile düşünce olarak, veriler bebeğimizin beynine ulaşıyor...insanın kurabileceği en mükemmel ilişki yöntemi...İnşallah gönlünden geçtiği gibi olur canım. Ben şimdiden pazarlık yapıyorum "Bak daha vakit erken, ekmek elden su gölden zaten yat dinlen. Ben sana çıkman gereken zamanı söyleyeceğim. O zaman ben elimden geleni yapacağım sen de bana yardım edeceksin, bunu yardımın olmadan yapamam. Beraber uğraşacağız, sonra da kavuşacağız yakışıklım" diyorum. Anlar inşallah
arkadaşların dediği gibi...kan ilacından yada dışardan yediğin iyi yıkanmamış bir salatada yapabilir ishali...tansiyonu neyin düşürdüğünü bilmiyorum ama bir kaç şeyin yükselttiğini biliyorum..kekik,keten tohumu,meyan kökü,limon...bunları ablam yiyince tansiyonu fırlardı...çoğumuzda tansiyon var belki farkında değiliz...kızlar tansıyon 12/8 cıktı şimdi 1 saat sonra tekrar ölçeceğim ya utanıyorum ama sıze bırsey soracağım ben bağırsaklarımı bozmusum dünderdir lavabodan cıkamıyorum tansıyonla alakası yoktur değilmi doktor kan ılacımı değiştirdi ondan mı oldum acaba
bizim de martta 10. yıl tanışma, ağustosta 6. yıl dönümü. yıllar hızla geçmiş anlamadan. ben yaşlı hissediyorum çok ama bu yaz inşallah gençleşip canlanıcam...Maşallah sana da bebeğine de canımGüzel bir doğum diliyorum, belki bu sefer sancıların kendiliğinden gelir
Bugün nasılsın gülüm?
Maşallah, nice mutlu yıllar dilerim:107: Biz de Mart 24'te 7 olacağız, ama ikimiz de hiç yaşlanmış gibi hissetmiyoruz
Beğendimx10000:107:
İnşallah gönlünden geçtiği gibi olur canım. Ben şimdiden pazarlık yapıyorum "Bak daha vakit erken, ekmek elden su gölden zaten yat dinlen. Ben sana çıkman gereken zamanı söyleyeceğim. O zaman ben elimden geleni yapacağım sen de bana yardım edeceksin, bunu yardımın olmadan yapamam. Beraber uğraşacağız, sonra da kavuşacağız yakışıklım" diyorum. Anlar inşallah
canım doktorunun ve hastanenin adını yazar mısın?benimde dün doktor kontrolüm vardı maşallah kızım çok iyi 1.600 gram olmuş gelişimi güzel dedi doktorumuz
bu arada normal doğum ücretini sordum sigortalıya ücretsizmiş kampanya yapmışlarsezeryanla doğumda isteğe bağlı 950 ama mecburen olursa 650 liraymış . doktorla doğum tarihini de konuştuk. benim bu üçüncü bebeğim ve sancım hiç birinde kendiliğinden gelmedi o yüzden o kadar beklemek istemediğimi söyledim zaten doktorumda biliyor devamlı aynı doktora gidiyorum nisanın ilk haftası gelirsin suni sancıyla doğum gerçekleşir dedi.ilk oğlumda 42 haftalıkken suni sancıyla doğum yapmıştım. bakalım hayırlısı az bir zamanımız kaldı heycan sardı iyice benide ay hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırızinş. meleklerimizi.
buda benım çirkin oğluşum29+5 1475kg normal dogumda sıkıntı olabılr ddı doktor kordondan dolayı resme bakıp duruyorum ıkı gundur içimde boyle bısey varr ama cook zoomlamıslar cocugumu ya
maşallah bebeğine de sana da.
çok teşekkür ederimmmMaşallah valla canım
Çok tatlısınız =)
Bacaklarin falan zayif sadece gobus almis
Zayif mi hamile kaldin?
vallahi ben kullanıyorum sadesini hiç problem görmedim çok şükür idrar enfeksiyonum da yok 3 defa idrar tahlili yapıldı sorun yok maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?