2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım bende hergün çamaşır değiştiriyorum ama hergün 3 tane değiştireceğine sade günlük ped kullansana ben öyle yapıyorum rahatım valla

canım bende hergün çamaşır değiştiriyorum ama hergün 3 tane değiştireceğine sade günlük ped kullansana ben öyle yapıyorum rahatım valla

günlük ped önermiyo doktor belki imkanım olmasa başka bişey önerirdi ama onada anlattım öğlende evdeyim diye o zaman çamaşır değiştirmen en sağlıklısı dedi

günlük ped önermiyo doktor belki imkanım olmasa başka bişey önerirdi ama onada anlattım öğlende evdeyim diye o zaman çamaşır değiştirmen en sağlıklısı dedi

vallahi ben kullanıyorum sadesini hiç problem görmedim çok şükür idrar enfeksiyonum da yok 3 defa idrar tahlili yapıldı sorun yok maşallah

muhtemelen ondan ama devam ederse ihmal etme doktorunu ara

hiç bilmiyorum kuzum ya hiç başıma gelmedi ne dersem yalan olur

sağol gülüm yınede

kuzum stres yapmamak elımde degılkı ıster ıstemez kafayı takıyorum ama yınede haklısın takmamak lazım allahtan ısteyımde cok takmıyorum bugün kızımın mobılyası gelıyor

muhtemelen ondan ama devam ederse ihmal etme doktorunu ara

devam ederse doktoru arıyacağım canım bugünde bekleyım

arkadaşım geçmiş olsun öncelikle inşallah herşey güzel gider senin ve bebeğin için :) benimde kan ilacım değişti bir kaç kere ve bendede aynı şey oldu doktorumda normal olduğunu bağırsakların kan ilaçlarına çabuk reaksiyon gösterdiğini söyledi. ama dilersen gene doktoruna danış geçmesse.

bi de maşallah burası ne kadar hızlı ilerliyor yetişemiyorum ben :)

kuzum stres yapmamak elımde degılkı ıster ıstemez kafayı takıyorum ama yınede haklısın takmamak lazım allahtan ısteyımde cok takmıyorum bugün kızımın mobılyası gelıyor

Hayırlı olsun canım, güle güle kullansın prensesin. Kafanı güzel şeylerle meşgul et, az kaldı. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah.

bende çalışabılır raporu alacağım 32.haftaya girdik ...37 ye kadar bi aksilik olmazsa çalışacağız :)

sonra 4 ay tatil

sağol canım benım inş. geçer doktora gittiğim de söyleyeceğim evet burası güzel bır topik ben topiğimi cok seviyorum annışlerımıde

Hayırlı olsun canım, güle güle kullansın prensesin. Kafanı güzel şeylerle meşgul et, az kaldı. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah.

doğru söylüyorsun gülüm az kaldı stres tavan yapıyor sağlıkla gelsın yavrularımız

günaydın kızlar

Azime nickli arkadaşımız değil mi? Benim de ne zamandır
galiba o arkadaşımız dı..bebeğinin organlarıyla alakalı sorunları vardı...

canım topiği takip ediyorsan arkadaşlarımız nezamandır şekerle uğraşıyorlar...çıkmaz inşallah ama çıkarsa da üstesinden gelirsin merak etme...

Iki gündür konusmuyoruz, kendi kendime agliyorum, üzülüyorum ama nafile.....

Bebegime bisey olacak diye korkuyorum
hiç üzülme ..bebeğin sağlıklı olsunda...odası olmasın ne olacak...doğsuktan sonra eşinin fikirleri değişecektir inşallah...bebeğiniz de ailenin bir bireyi olunca mecburen ona yer mekan düşünecektir.

hastane kendinede mi istiyor?..hepsi burada da 4 lü 1 no ayrıyeten 2li ıslak mendil 90 lira..baktıklarımın arasında uygun geldi..
evet hastane kendine istiyor..ama dediğim gibi yeni uygulamaya geçilince belki istemezler artık...ben toplu olarak almadım..her aylık alışverişimizde 1 paket bez aldım...

eminim sözünü dinler....avatar filmindeki gibi...usb girişi gibi göbeğimizden bağlıyız (kablo gibi) birbirimize...konuşmasak bile düşünce olarak, veriler bebeğimizin beynine ulaşıyor...insanın kurabileceği en mükemmel ilişki yöntemi...

arkadaşların dediği gibi...kan ilacından yada dışardan yediğin iyi yıkanmamış bir salatada yapabilir ishali...tansiyonu neyin düşürdüğünü bilmiyorum ama bir kaç şeyin yükselttiğini biliyorum..kekik,keten tohumu,meyan kökü,limon...bunları ablam yiyince tansiyonu fırlardı...çoğumuzda tansiyon var belki farkında değiliz...

bizim de martta 10. yıl tanışma, ağustosta 6. yıl dönümü. yıllar hızla geçmiş anlamadan. ben yaşlı hissediyorum çok ama bu yaz inşallah gençleşip canlanıcam...

çok tatlısın eminim dinler 4 hafta sonra zaten çıksa da için rahat olacak. sağlıcakla geçsin gunlerin.

canım doktorunun ve hastanenin adını yazar mısın? inşallah suni sancısız gelsin kuzun,öncekilerde epidural yaptırmış mıydın peki,nasıl geçti doğumlar ?

buda benım çirkin oğluşum 29+5 1475kg normal dogumda sıkıntı olabılr ddı doktor kordondan dolayı resme bakıp duruyorum ıkı gundur içimde boyle bısey varr ama cook zoomlamıslar cocugumu ya

maşallah yaa,yanaklar dolmuş

maşallah bebeğine de sana da.
Maşallah valla canım
Çok tatlısınız =)
çok teşekkür ederimmm

Bacaklarin falan zayif sadece gobus almis
Zayif mi hamile kaldin?

yok valla,hayatımdaki en kilolu halimde hamile kaldım,bacaklarım hep ince,tek ordan biraz kurtarıyorum,gerçi önden öyle değil,artık sürtüyo kilodan,gıdık falan aldı başını gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…