2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar Demet Akalın ın kızının göbek bağı doğum yaptığı hastanenin kordon kanı saklama bankasına konulmuş. Biraz araştırdım da Allah korusun ileride kötü bir hastalık olursa bu bağdan alınan kan hayat kurtarıyormuş çok ilginç geldi bana tabiki Allah bilir ama bu konuda bilgisi olan varmı?

Canım bu takımlar mompery ve butik bebeye sık sık geliyor. Oradan takip edebilirsin Ben bu 2 siteden sürekli bişiler alıyorum sorun yaşamadım hiç.

Canım nasılsın? ben randevu aldım Esra Hn.dan,haftaya gidicem,kızımı çok özledim,çabuk geçse de görsem.
Bakalım Esra hn'la nasıl geçicek,çok sağol tekrar.

Son düzenleme:

Ewet çokddoğru kordon kani sakla ta biliyorsun senelik ücreti var o ücreti ödeyerek özel bir yöntemle saklaniyor

canım benim bildiğim 10 yıl gibi süreyle saklanıyor,yani hayat boyu değil.Çok da pahalı saklaması.Ben şahsen düşünmüyorum çünkü hastalığı çağırmak gibi geliyor bana onu saklamak..Kardeşine daha çok yararı varmış.Demet Akalın 2.çocuğu yapmıycakmış zaten,söylemişti...Allah tüm çocukları korusun...

Aşağıdaki yazıyı buldum nette de..

"Örneğin 13 yaşında kan kanserine yakalanan Jesus Santoyo’nun hayatını kendisine bağışlanan göbek bağı kurtarmış. Şimdi kendisi de başkalarına yardım etmek istiyor. Yeni anne babalar arasında ailelerinde çıkabilecek acil bir rahatsızlığa karşı göbek bağı kanını saklama eğilimi var. Ancak bu, nakilden yararlanabilecek büyük kardeş olmadıkça tavsiye edilmiyor. Duke Üniversitesi Tıp Fakültesinden Doktor Joanne Kurtzberg şöyle açıklıyor: “Bir çocuğun kendi göbek bağı kanından yararlanma şansı 20 binde 1’le 200 binde bir arasında değişiyor.”
Bu kanı saklamak pahalı, ancak bağışlamak bedava."

Evet, ameliyat olması gerekecekti doğar doğmaz. O arkadaş benim sürekli aklımda, ismini vererek dua da ediyorum ama hiç yazmadı o günden beri. Forumu takip ediyorsa belki yazar.

Beğendim x10000:107: Zaten bu iletişimin farkında olduğumdan, istesem de kızmıyorum&üzülmüyorum. Kahkahaları daha bir içten atıyorum. Gözlerim yaşarmaya başlarken komik birşeyler getirip aklıma hemen gülüyorum. Meleğim daha gelmeden dünyadan korkmasın:107:

bizim de martta 10. yıl tanışma, ağustosta 6. yıl dönümü. yıllar hızla geçmiş anlamadan. ben yaşlı hissediyorum çok ama bu yaz inşallah gençleşip canlanıcam...

Maşallah, nice mutlu yıllara gülüm Biz 16 yıldır beraberiz. Bana sorsan kendimi 21 hissediyorum, eşim hala 6 yaşındayım der; enteresan bir aileyiz vesselam

Canım nasılsın? ben randevu aldım Esra Hn.dan,haftaya gidicem,kızımı çok özledim,çabuk geçse de görsem.
Bakalım Esra hn'la nasıl geçicek,çok sağol tekrar.
İyiyiz canım çok şükür. Sizde iyisinizdir inş. Bende haftaya gidiyorum rapor için çağırdı. Bakalım nasıl geçecek kontrolümüz. Yaa aslında ben şimdiye kadar çok memnundum Esra Hanımdan. Hiç sıkıntı yaşamadım. Ama bi arkadaşta ona gitti geçenlerde. Bebekte gelişim geriliği falan var diye korkutmuş kızı. Haftasına göre geri demiş ama sonrada normal olabilir böyle şeyler demiş. Kızda sonra başka bi doktora gidiyor. Esra Hanımın verdiği ölçülerle gittiği diğer doktorun ölçüleri çok faklı çıkıyor bebek haftasına göre ileri bile çıkıyor. Kafam çok karıştı benim bu olaydan sonra o arkadaşada ben tavsiye etmiştim Esra Hanımı çok üzüldüm bu duruma :44:

bizimde ağustosta 10 yıl bitiyor evlenelide 4 yıl bitiyor.. nasıl geçti anlamadım bende kendimi 20 yaşında hissediyorum..

Hanımlar günaydın.... İnşallah herkesler iyidir...

Geçmişe bir göz attım.. Bebek bezi konuşulmuş"..

Arkadaşım Acıbadem'de doğum yaptı.. 3750 gr bebeği.. Huggies kullanıyor hastane yeni doğan için.. Ama arkadaşım eve döndüğünde prima premium almış.. Fakat bez büyük gelmiş.. Huggies e geri dönmüş.. 1 numara kullanıyor.. Belki fikir olur size de...

merhaba herkese!
nasılsınız? inş herkes iyidir bebişlerimiz de iyidir:) geçmişi okuyamadım sadece bugünü okuyabildim. biz tatilimizi bitirdik geri döndük evimize. babası bizi çok özlemiş 2 gün önce almaya geldi bizi. bu arada da beşiğimizi aldık anakucağı otokoltuğu baston bebek arabamızı uyku setimizi ve ufak tefek ihtyaçlarımızı da aldık:) iyi ve sağlıklı günlerde kullanırız inş! odayı düzenleme beşiği kurma işi bakalım babamızın tatili ne zaman olursa o zaman yapıcaz...

makinalar çok hassas değil. 1 gun ara ile detaylı ultrason yaptırdım ben buişin piriyim diyen 2 dr onların arasında bile ciddi farklar oldu ölçumlerde. o yuzden iyiki arkadaşın başka dr gidip içini rahatlatmış. bir de makinadan makinaya fark var. benim dr elindeki söylediğine göre 130 bin dolar mış.bay detaylı görünüyor bebek. 12 haftada erkek olduğunu ben gördüm ekranda o derece net herşey. daha az net olan makinalarda farklılıklar çıkar sonuçta hasbel kader çiziliyor o ölçüm çizgileri çemberleri.

sabah açlık 106 cıktı benım arkadaş 9 da bı bardak sut içtim sadece hıc bıseyde yemedim anlamadım nasıl iş ögleyın yemek oncesı olctuklerım bıle 100 un altında çıkıyor ama açlık 100 lerdee bı tuhaflık varr

hayırlı uğurlu olsun ciciler

canım ben İstanbul da Avrupa yakasında oturuyorum Gaziosmanpaşa nın ilçesi küçükköy de asya sağlık var oraya gidiyorum doktorumdan da çok memnunum herkese tavsiye ederim.dr. hakan seven zaten hastanenin kurucusu doktorumuz ilk oğlumda başka hastanedeydi oraya gidiyordum doktorumdan çok memnun olduğum için kendi hastanesinde de ona gidiyorum valla mükemmel bir doktor insana acayip güven ve huzur veriyor.inşallah cnm çok sağol ama ikisi de suni sancıyla olunca kendiliğinden sancım geleceğini umamıyorum sanırım

senin açlıklarla başın belada niye öyle oluyo ki acaba, doktor neden olabileceğini söylüyo mu, ben hastayken açlıklarım 98-100-101 falan olmuştu o zaman enfeksiyon şekeri arttırır demişti mesela harbidende Allaha şükür iyileştim tekrar düştü öğretmişim gibi en fazla 95 çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…