Canım bu takımlar mompery ve butik bebeye sık sık geliyor. Oradan takip edebilirsinBen bu 2 siteden sürekli bişiler alıyorum sorun yaşamadım hiç.
maşallah diyoruz bol bol çok dillendirmiyoruz, ay nazarlanacaksınız....
günaydın cnm evet çok çabuk ilerliyor. Biz çok iyiyiz oğlumla maşallah sende iyisindir umarım.
kızlar Demet Akalın ın kızının göbek bağı doğum yaptığı hastanenin kordon kanı saklama bankasına konulmuş. Biraz araştırdım da Allah korusun ileride kötü bir hastalık olursa bu bağdan alınan kan hayat kurtarıyormuş çok ilginç geldi bana tabiki Allah bilir ama bu konuda bilgisi olan varmı?
kızlar Demet Akalın ın kızının göbek bağı doğum yaptığı hastanenin kordon kanı saklama bankasına konulmuş. Biraz araştırdım da Allah korusun ileride kötü bir hastalık olursa bu bağdan alınan kan hayat kurtarıyormuş çok ilginç geldi bana tabiki Allah bilir ama bu konuda bilgisi olan varmı?
galiba o arkadaşımız dı..bebeğinin organlarıyla alakalı sorunları vardı...
eminim sözünü dinler....avatar filmindeki gibi...usb girişi gibi göbeğimizden bağlıyız (kablo gibi) birbirimize...konuşmasak bile düşünce olarak, veriler bebeğimizin beynine ulaşıyor...insanın kurabileceği en mükemmel ilişki yöntemi...
bizim de martta 10. yıl tanışma, ağustosta 6. yıl dönümü. yıllar hızla geçmiş anlamadan. ben yaşlı hissediyorum çok ama bu yaz inşallah gençleşip canlanıcam...
küçük yerde yaşamanın faydaları da olabiliyo ara sıra
dün yürürken kasıklarıma ağrı girdi benimde pire gibi sekiyodum demek ki bu haftadan itibaren sekemicem tısıl tısıl yürüme mode on
İyiyiz canım çok şükür. Sizde iyisinizdir inş. Bende haftaya gidiyorum rapor için çağırdı. Bakalım nasıl geçecek kontrolümüz. Yaa aslında ben şimdiye kadar çok memnundum Esra Hanımdan. Hiç sıkıntı yaşamadım. Ama bi arkadaşta ona gitti geçenlerde. Bebekte gelişim geriliği falan var diye korkutmuş kızı. Haftasına göre geri demiş ama sonrada normal olabilir böyle şeyler demiş. Kızda sonra başka bi doktora gidiyor. Esra Hanımın verdiği ölçülerle gittiği diğer doktorun ölçüleri çok faklı çıkıyor bebek haftasına göre ileri bile çıkıyor. Kafam çok karıştı benim bu olaydan sonra o arkadaşada ben tavsiye etmiştim Esra Hanımı çok üzüldüm bu duruma :44:Canım nasılsın? ben randevu aldım Esra Hn.dan,haftaya gidicem,kızımı çok özledim,çabuk geçse de görsem.
Bakalım Esra hn'la nasıl geçicek,çok sağol tekrar.
Evet, ameliyat olması gerekecekti doğar doğmaz. O arkadaş benim sürekli aklımda, ismini vererek dua da ediyorum ama hiç yazmadı o günden beri. Forumu takip ediyorsa belki yazar.
Beğendim x10000:107: Zaten bu iletişimin farkında olduğumdan, istesem de kızmıyorum&üzülmüyorum. Kahkahaları daha bir içten atıyorum. Gözlerim yaşarmaya başlarken komik birşeyler getirip aklıma hemen gülüyorum. Meleğim daha gelmeden dünyadan korkmasın:107:
Maşallah, nice mutlu yıllara gülümBiz 16 yıldır beraberiz. Bana sorsan kendimi 21 hissediyorum, eşim hala 6 yaşındayım der; enteresan bir aileyiz vesselam
İyiyiz canım çok şükür. Sizde iyisinizdir inş. Bende haftaya gidiyorum rapor için çağırdı. Bakalım nasıl geçecek kontrolümüz. Yaa aslında ben şimdiye kadar çok memnundum Esra Hanımdan. Hiç sıkıntı yaşamadım. Ama bi arkadaşta ona gitti geçenlerde. Bebekte gelişim geriliği falan var diye korkutmuş kızı. Haftasına göre geri demiş ama sonrada normal olabilir böyle şeyler demiş. Kızda sonra başka bi doktora gidiyor. Esra Hanımın verdiği ölçülerle gittiği diğer doktorun ölçüleri çok faklı çıkıyor bebek haftasına göre ileri bile çıkıyor. Kafam çok karıştı benim bu olaydan sonra o arkadaşada ben tavsiye etmiştim Esra Hanımı çok üzüldüm bu duruma :44:
merhaba herkese!
nasılsınız? inş herkes iyidir bebişlerimiz de iyidir:) geçmişi okuyamadım sadece bugünü okuyabildim. biz tatilimizi bitirdik geri döndük evimize. babası bizi çok özlemiş 2 gün önce almaya geldi bizi. bu arada da beşiğimizi aldık anakucağı otokoltuğu baston bebek arabamızı uyku setimizi ve ufak tefek ihtyaçlarımızı da aldık:) iyi ve sağlıklı günlerde kullanırız inş! odayı düzenleme beşiği kurma işi bakalım babamızın tatili ne zaman olursa o zaman yapıcaz...
Bu da bizim koca yanak Tuna'mız :) MAŞALLAAH SUBHANAALLAH :)
canım ben İstanbul da Avrupa yakasında oturuyorum Gaziosmanpaşa nın ilçesi küçükköy de asya sağlık var oraya gidiyorum doktorumdan da çok memnunum herkese tavsiye ederim.dr. hakan seven zaten hastanenin kurucusu doktorumuz ilk oğlumda başka hastanedeydi oraya gidiyordum doktorumdan çok memnun olduğum için kendi hastanesinde de ona gidiyorum valla mükemmel bir doktor insana acayip güven ve huzur veriyor.canım doktorunun ve hastanenin adını yazar mısın?inşallah suni sancısız gelsin kuzun,öncekilerde epidural yaptırmış mıydın peki,nasıl geçti doğumlar ?
maşallah yaa,yanaklar dolmuş
çok teşekkür ederimmm
yok valla,hayatımdaki en kilolu halimde hamile kaldım,bacaklarım hep ince,tek ordan biraz kurtarıyorum,gerçi önden öyle değil,artık sürtüyo kilodan,gıdık falan aldı başını gidiyo
hayırlı uğurlu olsun ciciler
sabah açlık 106 cıktı benım arkadaş 9 da bı bardak sut içtim sadece hıc bıseyde yemedim anlamadım nasıl iş ögleyın yemek oncesı olctuklerım bıle 100 un altında çıkıyor ama açlık 100 lerdee bı tuhaflık varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?