Bu da bizim koca yanak Tuna'mız :) MAŞALLAAH SUBHANAALLAH :)
senin açlıklarla başın belada niye öyle oluyo ki acaba, doktor neden olabileceğini söylüyo mu, ben hastayken açlıklarım 98-100-101 falan olmuştu o zaman enfeksiyon şekeri arttırır demişti mesela harbidende Allaha şükür iyileştim tekrar düştü öğretmişim gibi en fazla 95 çıkıyo
İyiyiz canım çok şükür. Sizde iyisinizdir inş. Bende haftaya gidiyorum rapor için çağırdı. Bakalım nasıl geçecek kontrolümüz. Yaa aslında ben şimdiye kadar çok memnundum Esra Hanımdan. Hiç sıkıntı yaşamadım. Ama bi arkadaşta ona gitti geçenlerde. Bebekte gelişim geriliği falan var diye korkutmuş kızı. Haftasına göre geri demiş ama sonrada normal olabilir böyle şeyler demiş. Kızda sonra başka bi doktora gidiyor. Esra Hanımın verdiği ölçülerle gittiği diğer doktorun ölçüleri çok faklı çıkıyor bebek haftasına göre ileri bile çıkıyor. Kafam çok karıştı benim bu olaydan sonra o arkadaşada ben tavsiye etmiştim Esra Hanımı çok üzüldüm bu duruma :44:
makinalar çok hassas değil. 1 gun ara ile detaylı ultrason yaptırdım ben buişin piriyim diyen 2 dr onların arasında bile ciddi farklar oldu ölçumlerde. o yuzden iyiki arkadaşın başka dr gidip içini rahatlatmış. bir de makinadan makinaya fark var. benim dr elindeki söylediğine göre 130 bin dolar mış.bay detaylı görünüyor bebek. 12 haftada erkek olduğunu ben gördüm ekranda o derece net herşey. daha az net olan makinalarda farklılıklar çıkar sonuçta hasbel kader çiziliyor o ölçüm çizgileri çemberleri.
merhaba herkese!
nasılsınız? inş herkes iyidir bebişlerimiz de iyidir:) geçmişi okuyamadım sadece bugünü okuyabildim. biz tatilimizi bitirdik geri döndük evimize. babası bizi çok özlemiş 2 gün önce almaya geldi bizi. bu arada da beşiğimizi aldık anakucağı otokoltuğu baston bebek arabamızı uyku setimizi ve ufak tefek ihtyaçlarımızı da aldık:) iyi ve sağlıklı günlerde kullanırız inş! odayı düzenleme beşiği kurma işi bakalım babamızın tatili ne zaman olursa o zaman yapıcaz...
makinalar çok hassas değil. 1 gun ara ile detaylı ultrason yaptırdım ben buişin piriyim diyen 2 dr onların arasında bile ciddi farklar oldu ölçumlerde. o yuzden iyiki arkadaşın başka dr gidip içini rahatlatmış. bir de makinadan makinaya fark var. benim dr elindeki söylediğine göre 130 bin dolar mış.bay detaylı görünüyor bebek. 12 haftada erkek olduğunu ben gördüm ekranda o derece net herşey. daha az net olan makinalarda farklılıklar çıkar sonuçta hasbel kader çiziliyor o ölçüm çizgileri çemberleri.
Maşallah, çok tatlıAllah nazarlardan saklasın
Hoş geldiniz:107: Hayırlı olsun aldıklarınız, güzel günlerde kullanın inşallah
Ewet çokddoğru kordon kani sakla ta biliyorsun senelik ücreti var o ücreti ödeyerek özel bir yöntemle saklaniyor
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanınmerhaba herkese!
nasılsınız? inş herkes iyidir bebişlerimiz de iyidir:) geçmişi okuyamadım sadece bugünü okuyabildim. biz tatilimizi bitirdik geri döndük evimize. babası bizi çok özlemiş 2 gün önce almaya geldi bizi. bu arada da beşiğimizi aldık anakucağı otokoltuğu baston bebek arabamızı uyku setimizi ve ufak tefek ihtyaçlarımızı da aldık:) iyi ve sağlıklı günlerde kullanırız inş! odayı düzenleme beşiği kurma işi bakalım babamızın tatili ne zaman olursa o zaman yapıcaz...
acaba ne kadar ücretleri
merhaba herkese!
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
Maşallahh bebişlerimize
Adam olacak kız'da foto koydu sende son zamanlarda bebişlerimizin maşallahı var tam yeni doğan bebek gibi duruyorlar allahım esirgesin, önceki fotoları hatırlıyorum, özellikle ilk zamanlardaki ayy allahımmm neydi onlar birşeylere benzetmeye çalışıyoruz felan.... bunları görünce çok şükür diyorum
İyi olan doktorlardan biri doğum iznine ayrılmış. Pınar Hanıma iyi diyolar ama hiç bilmiyorum kafam çok karışık :44: Benim bebeğim hep 1 hafta gibi gerideydi kilo olarak. Ama bende çok minyonum doğaldır dedim. o kızada düşük ölçü söyleyince demekki benim bebeğimin ölçüsünüde düşük görüyo olabilir diye düşündüm. Belkide 1 hafta bile kg. geriliği yok miniğimin.haydeee,napsak kii,başka kim iyi orda acaba
canım bende hergün çamaşır değiştiriyorum ama hergün 3 tane değiştireceğine sade günlük ped kullansana ben öyle yapıyorum rahatım valla
sabah açlık 106 cıktı benım arkadaş 9 da bı bardak sut içtim sadece hıc bıseyde yemedim anlamadım nasıl iş ögleyın yemek oncesı olctuklerım bıle 100 un altında çıkıyor ama açlık 100 lerdee bı tuhaflık varr
benimde genelde sabah açlık 100-110 arası çıkıyor geçen gün kontrolüm vardı doktorum dahiliyede tekrar ölçüm yapalım dedi geçmişe dönük şeker hastalığım yokmuş o akşam saat 11 de çerez yememe rağmen sabah 10 da açlık şekerim ölçüldü yüksek çıkar diye beklerken 75 çıktı şaşırdım bende o yüzden takmıyorum artık
kızlar seker olçum aletine strıp alacam ne kadar onun kutusu alanlar bılır kactane çıkıyor ıcınden hepsı bırbırıne yuyormu aceba
sağol canım benım inş. geçer doktora gittiğim de söyleyeceğim evet burası güzel bır topik ben topiğimi cok seviyorum annışlerımıde
ne güzel :) iinşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırızda onlarıda konuşuruz.
EVET CANIM SENDE ARAMIZA HOŞGELDİN
günaydın kızlar
galiba o arkadaşımız dı..bebeğinin organlarıyla alakalı sorunları vardı...
canım topiği takip ediyorsan arkadaşlarımız nezamandır şekerle uğraşıyorlar...çıkmaz inşallah ama çıkarsa da üstesinden gelirsin merak etme...
hiç üzülme ..bebeğin sağlıklı olsunda...odası olmasın ne olacak...doğsuktan sonra eşinin fikirleri değişecektir inşallah...bebeğiniz de ailenin bir bireyi olunca mecburen ona yer mekan düşünecektir.
evet hastane kendine istiyor..ama dediğim gibi yeni uygulamaya geçilince belki istemezler artık...ben toplu olarak almadım..her aylık alışverişimizde 1 paket bez aldım...
eminim sözünü dinler....avatar filmindeki gibi...usb girişi gibi göbeğimizden bağlıyız (kablo gibi) birbirimize...konuşmasak bile düşünce olarak, veriler bebeğimizin beynine ulaşıyor...insanın kurabileceği en mükemmel ilişki yöntemi...
arkadaşların dediği gibi...kan ilacından yada dışardan yediğin iyi yıkanmamış bir salatada yapabilir ishali...tansiyonu neyin düşürdüğünü bilmiyorum ama bir kaç şeyin yükselttiğini biliyorum..kekik,keten tohumu,meyan kökü,limon...bunları ablam yiyince tansiyonu fırlardı...çoğumuzda tansiyon var belki farkında değiliz...
CANIM BEN KORKUDAN BIRSEY YIYEMIYORUM KI DIŞARDAN HİÇ YEMIYORUM YEMEĞİM BILE AYRI PİŞİRİYOR BENDE COK CIKINCA SARIMSAK YUTUYORUM ODA BAZEN MIDEMI COK YAKIYOR
MAŞALLAH SÜPANALLAH ANNESI NAZARLARDAN KORUSUN PAŞANI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?