2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

valla dr a dedımkı uzun sure ac kaldığımdan mı yukselıyor dedım normalde düşmesi gerek dedii...ben sabahta kahvaltımı hazırlayamadım evden getırırken ıse gec kaldım bıtane poaca aldım yedım dr haftada bırgun yıyebılırsın ıstedıgını dedı bana

Son düzenleme:

haydeee,napsak kii,başka kim iyi orda acaba

makina gerçekten önemli ben de 12. haftada öğrendim. ama aynı zamanda doktorum şöyle dedi bu verdiğimiz ölçüler boy ve kilo kesin değil hem bebeğin duruşu hem benim psikolojim bu ölçümleri önemli derecede değiştirir bir uçtan bir uca tutuyor ya ölçmek için ordaki milim fark bile değerleri değiştiriyormuş adamlar yüklemiş şu şöyleyse bu böyle tam ölçüm yapmak çok zor gerçeği doğunca öğreniyoruz o yüzden bu değerleri çok kafana takma önemli olan haftasıyla uyumlu olması ki o da 2 hafta önde ve 2 hafta geride olması sıkıntı oluşturmaz dedi

Bu da bizim koca yanak Tuna'mız :) MAŞALLAAH SUBHANAALLAH :)

Maşallah, çok tatlı Allah nazarlardan saklasın

Hoş geldiniz:107: Hayırlı olsun aldıklarınız, güzel günlerde kullanın inşallah

maşallah maşallahhh

senin doktorun kimdi,hangi hastane?

kızlar seker olçum aletine strıp alacam ne kadar onun kutusu alanlar bılır kactane çıkıyor ıcınden hepsı bırbırıne yuyormu aceba

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

Maşallahh bebişlerimize
Adam olacak kız'da foto koydu sende son zamanlarda bebişlerimizin maşallahı var tam yeni doğan bebek gibi duruyorlar allahım esirgesin, önceki fotoları hatırlıyorum, özellikle ilk zamanlardaki ayy allahımmm neydi onlar birşeylere benzetmeye çalışıyoruz felan.... bunları görünce çok şükür diyorum

biz iyiyiz oğlumla şükür hoşgeldin cnm evine aldıklarınızı güle güle kullanın

aynen canım ya artık doğunca böyle olurmuş çok değişmezmiş büyüdüler Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

haydeee,napsak kii,başka kim iyi orda acaba
İyi olan doktorlardan biri doğum iznine ayrılmış. Pınar Hanıma iyi diyolar ama hiç bilmiyorum kafam çok karışık :44: Benim bebeğim hep 1 hafta gibi gerideydi kilo olarak. Ama bende çok minyonum doğaldır dedim. o kızada düşük ölçü söyleyince demekki benim bebeğimin ölçüsünüde düşük görüyo olabilir diye düşündüm. Belkide 1 hafta bile kg. geriliği yok miniğimin.

canım bende hergün çamaşır değiştiriyorum ama hergün 3 tane değiştireceğine sade günlük ped kullansana ben öyle yapıyorum rahatım valla

Ya kızlar sizin akıntınız ne renk peki?benim sadece sabahları yoğun olarak geliyor oda hafif koyu sarı olarak sonra gün içerisinde açılıyor ve çok az geliyor.Aynı idrar gibi.Sabahları biraz koyu oluyor gece tutmadan kaynaklı sanırım gün içerisinde berraklaşıyor.

benimde genelde sabah açlık 100-110 arası çıkıyor geçen gün kontrolüm vardı doktorum dahiliyede tekrar ölçüm yapalım dedi geçmişe dönük şeker hastalığım yokmuş o akşam saat 11 de çerez yememe rağmen sabah 10 da açlık şekerim ölçüldü yüksek çıkar diye beklerken 75 çıktı şaşırdım bende o yüzden takmıyorum artık

insulun kullanıyormusun pekı canım ben sımdı 30. haftama gırdım ve bu hafta ıcı kontrole gıtmem gerek bakalım ne dıcek dr bebegın kılosu nasıl merak edıyorum

kızlar seker olçum aletine strıp alacam ne kadar onun kutusu alanlar bılır kactane çıkıyor ıcınden hepsı bırbırıne yuyormu aceba

cnm benim markası on call plus eczaneye sormuştum 21 tl dedi 50 tane varmış kutuda sonra bana arkadaşlarım aile hekimin yazar neden ücret ödeyesin dedi bende sağlık ocağını aradım kontrol etti meğer dahiliyeci bana rapor açmış ama bende rapor yok ve haberim de yoktu sağlık ocağında yazdırdım eczaneden de ücretsiz aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…