Bu da bizim koca yanak Tuna'mız :) MAŞALLAAH SUBHANAALLAH :)
Bu da bizim koca yanak Tuna'mız :) MAŞALLAAH SUBHANAALLAH :)
insaallah cnm insaallahYavrum haftasini yakalamis darisi bize ins :)
insaallah cnmMaşallah kızına canım
Meleğinin iyi olmasına sevindim, inşallah seninde sonuçların iyi çıkar.
Şu idraryolu enfeksiyonunu başından beri çekiyorum.
Ağrı pek olmasa da akıntı oluyor işte
İnşallah idrar kültürün temiz çıkar.
sagol tatlim insaallah olmaz bi problem :26:Canim gecmis olsun, tansiyona dikkat et. İnsallah bi problem olmaz, gereken onlem alinaaktir. Uzme kendini. Bebisine de masallah ayrica annesi :)
sorma cok tehlikeliymis bebegi zehirleyebilir diye erkenden aliyorlarmisMaasallah gozunaydin cnm
Tansiyona aman dikkat et çok tehlikeli
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
Maşallahh bebişlerimize
Adam olacak kız'da foto koydu sende son zamanlarda bebişlerimizin maşallahı var tam yeni doğan bebek gibi duruyorlar allahım esirgesin, önceki fotoları hatırlıyorum, özellikle ilk zamanlardaki ayy allahımmm neydi onlar birşeylere benzetmeye çalışıyoruz felan.... bunları görünce çok şükür diyorum
biz iyiyiz oğlumla şükür hoşgeldin cnm evine aldıklarınızı güle güle kullanın
ediyorum tatlim ediyorum baya korktum :18:Günaydın, keyifli bir gün olur inşallah:107:
Maşallah prensesineTansiyonun da umarım sorun yaratmaz, sürekli kontrol et gülüm.
buyumus dimi teyzesiiiiiMaşallah meleğine ne kadar büyümüş
tesekkur ederim canim amin insaallahgünaydın cnm maşallah prensesine ama tansiyonuna dikkat et in. idrar kültüründe temiz çıkar takma kafana cnm her şey gönlünce olsun.
insaallah cnm insaallah :26:GÜNAYDINNNN güzel anneler, tombiş bebişler :)
Geçmiş olsun tatlım, inşallah normal çıkar
aynen aynen benimde cumaya cikacak ona gore tedavi altina almamiz lazim dediaynı benim gibi olmuş ama çok ilginç tansiyonum normal bu kadar şişliğe her gün tansiyonuma bakılması gerekiyormuş her hafta da idrar testi yaptırmalıymışım eritrosit çıktığı için pöf kültür testi de 3 gün sonra çıkıyormuş cumaya kadar zor sabrediyorumAllah yardımcımız olsun inşaallah iyi çıkar doktor ona göre tedaviye başlayacağım dedi
selam kızlar izin başladı istanbula geldik ailemin yanına kontrolleri olduk kızım 2 kg olmuş doktor bütün vitamin balık yağı herseyı kestirdi böyle giderse tosun olur zor doğar dedi10 kg da ben almıştım çok dedi halbuki eski doktorum sürekli normal diyordu demek ki doğunun standartıyla ist ki farklı:) doğum fiyatlarınıda aldım normal 1200 sezaryan 1500 tl imiş başka soran varmı acaba ?
benimde tansiyonum buaralar yüksek çıkoıyor canım dikkat ediyorum aç geziyorum diyebilirim.. rabbim hepimize yardım etsin kızınada maşllah..İyi akşamlar anneler
Doktordan geliyoruz biz kizimcimla
Hersey çok güzel 2 hafta onden gidiyordu simdi haftasını yakaladık çok şükür gobusu normale donmuş
Şekerimizde iyi çıktı bı tansiyonum yüksek çıktı
14/9protein kaçağından şüphelendi tahlil yaptık çıkmadı ama bakteri çıktı hemen idrar kültürü istedi insaallah oda normal çıkar
Bakalim:26:
Sizler nasılsınız?
canım ya benim doktorum o fitili önermedi biliyormusun sonra başka bitane verdi.. bilemedim bende şimdi
canım benimde 10.01 çıktı en son...benimkide 10dan yukarı çıkmadı...doktor gyno ferro sanolu günde 2 ye çıkardı ama yine aynı...
benim tansiyonumu limon düşürüyo biraz canım ama herkes farklı oluyorya tutuluyor insan.. dikkat et nolur.. kaşar falanda tüketme oda yükseltiyormuş doktorum öyle söyledi..valla buket ınan o kadar cok korkuyorum kı anlatamam senınde tavsıye edeceğin bırsey varmı düşürmek ıcın allaha emanet ne dıyelım rabbım korusun onları
bizimde evlilikte 6 yılımız dolacak, 9 yıldırda beraberiz.. zaman geçiyor çoğalıyoruz şükürler olsun..çoğunuzun ilk bebekleri üstelik bana bu temmuzda evleneli 11 yıl oluyor insan ne kadar da çabuk geçmiş zaman diyor öle bakarken anladım ki ben baya yaşlanmışım :)
canım kan ilacındandır tansiyonun iyi inşallah..kızlar tansıyon 12/8 cıktı şimdi 1 saat sonra tekrar ölçeceğim ya utanıyorum ama sıze bırsey soracağım ben bağırsaklarımı bozmusum dünderdir lavabodan cıkamıyorum tansıyonla alakası yoktur değilmi doktor kan ılacımı değiştirdi opndan mı oldum acaba
canım kızım nazlıydı.. ama ne şişmiştim varya anlatamam.. resmen davul gibiydim ellerim yüzüm.. bacaklarım ayaklarım resmen iki ayak gibiydi.. dokununca koca bir delik oluşuyordu ama tansiyonum hiç yükselmemişti.. tuzdan ödem olmuştu sanırım.. tuza dikkat et..benim de şişliğim çok ya tansiyon da iyi peki şişlikle birlikte ellerde ağrı ve uyuşma da oluyor muydu? kzın kaç haftalıkken doğdu?
günlük ped önermiyo doktor belki imkanım olmasa başka bişey önerirdi ama onada anlattım öğlende evdeyim diye o zaman çamaşır değiştirmen en sağlıklısı dedi
tunaydin guzel anneler
gecmise bakamadim sayfalar cok ilerlemis
herkes iyidir umarim
benim biraz canim sıkkın sekerim 213 cikti ve kahvaltida peynir zeytin roka ve sekarsiz cay tam bugday ekmegi yedim cok saskinim sanirim insuline baslicaz
Cnm bırsey soracam balık yağını hangı marka kullandın acaba
Beğendim x10000:107: Zaten bu iletişimin farkında olduğumdan, istesem de kızmıyorum&üzülmüyorum. Kahkahaları daha bir içten atıyorum. Gözlerim yaşarmaya başlarken komik birşeyler getirip aklıma hemen gülüyorum. Meleğim daha gelmeden dünyadan korkmasın:107:
benimde tansiyonum buaralar yüksek çıkoıyor canım dikkat ediyorum aç geziyorum diyebilirim.. rabbim hepimize yardım etsin kızınada maşllah..
canım azıcık yürüyüş yapsan.. yürüyüş düşürüyo diyordu arkadaşlar geçmiş olsun
yapiyorum tatlim hergun muhakkak yuruyorum :26:
ne bileyim ya dun bi dilim cikolata yedim ondan mi bilmiyorum bugune mi sarkti anlamadim :26:
ya kızlar sizin akıntınız ne renk peki?benim sadece sabahları yoğun olarak geliyor oda hafif koyu sarı olarak sonra gün içerisinde açılıyor ve çok az geliyor.aynı idrar gibi.sabahları biraz koyu oluyor gece tutmadan kaynaklı sanırım gün içerisinde berraklaşıyor.
insulun kullanıyormusun pekı canım ben sımdı 30. haftama gırdım ve bu hafta ıcı kontrole gıtmem gerek bakalım ne dıcek dr bebegın kılosu nasıl merak edıyorum
rabbim şu emeklerimiz yuzü suyu hürmetine kolaylık versin canım ya çok zor.. çok..
benimde tansiyonum buaralar yüksek çıkoıyor canım dikkat ediyorum aç geziyorum diyebilirim.. rabbim hepimize yardım etsin kızınada maşllah..
canım ya benim doktorum o fitili önermedi biliyormusun sonra başka bitane verdi.. bilemedim bende şimdi
benim tansiyonumu limon düşürüyo biraz canım ama herkes farklı oluyorya tutuluyor insan.. dikkat et nolur.. kaşar falanda tüketme oda yükseltiyormuş doktorum öyle söyledi..
bizimde evlilikte 6 yılımız dolacak, 9 yıldırda beraberiz.. zaman geçiyor çoğalıyoruz şükürler olsun..
canım kan ilacındandır tansiyonun iyi inşallah..
canım kızım nazlıydı.. ama ne şişmiştim varya anlatamam.. resmen davul gibiydim ellerim yüzüm.. bacaklarım ayaklarım resmen iki ayak gibiydi.. dokununca koca bir delik oluşuyordu ama tansiyonum hiç yükselmemişti.. tuzdan ödem olmuştu sanırım.. tuza dikkat et..
aynen günlük ped hiç önerilmiyor.. hatta benim doktorum günlük ped yerine normal ütülü bez koy daha sağlıklı .. günlük ped mantarı tetikliyor zarar görürsün iyice demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?