2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

kızlar bunlarda benım aldıklarım internetten hepsini aldım zira eczanelerde normal fiyattan alıyoruz nette indirim de kullanım sürelerinde sıkıntı yok hepsi yeni zaten ürünlerin dermoeczanemden aldım ben kendime de aldım tabi :))) eksikler bitmiyor
tercihimi musteladan yana kullandım araştırmıştımda baya sadece sampuan aldım ama bir tane de burt bees alacağım içeriği çok doğal bebek bizim gibi deneme tahtası olmuyor malesef cildi alışınca ürün iyiyse hep aynı markadan devam ederim diye düşünüyorum :)

Yavrum haftasini yakalamis darisi bize ins :)
insaallah cnm insaallah
insaallah cnm
simdi de sekerim yuksek cikmaya basladi
doktorumu aradim insuline baslaticagini soyledi moralim sifir
Canim gecmis olsun, tansiyona dikkat et. İnsallah bi problem olmaz, gereken onlem alinaaktir. Uzme kendini. Bebisine de masallah ayrica annesi :)
sagol tatlim insaallah olmaz bi problem :26:
Maasallah gozunaydin cnm
Tansiyona aman dikkat et çok tehlikeli
sorma cok tehlikeliymis bebegi zehirleyebilir diye erkenden aliyorlarmis
korkmadim degil hani

biz iyiyiz oğlumla şükür hoşgeldin cnm evine aldıklarınızı güle güle kullanın

saolun kızlar! Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inş!

selam kızlaaarr..
sayfaları oku oku bitiremiyorum..
pazartesiden beri evde değilim acayip birikmiş sayfalar..
umarım hepiniz bebişlerinizle iyisinizdir..
biz pazartesi kontrole gittik..
bebişim 40cm ve 1500 kilo olmuş..
29+2 gittik 29+ 5 çıktı hatta başka değerleri 30+2 falan çıkmış..
sizin bebişlerinize bakarak benimki biraz iri gibi geldi..
hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucaklarımıza..
biz yine evde değiliz..
eşimin teyzesi geldi kayınvalideme gidicem teyzeyi görmeye..
hepinizi kocamaaaan öpüyorum hem meleklerimize hem kendimize iyi bakalım

Günaydın, keyifli bir gün olur inşallah:107:

Maşallah prensesine Tansiyonun da umarım sorun yaratmaz, sürekli kontrol et gülüm.
ediyorum tatlim ediyorum baya korktum :18:
Maşallah meleğine ne kadar büyümüş
buyumus dimi teyzesiiiii
kilosunun normale dondugune cok sevindik
doktorumuz bile sasirdi diyet ise yaramis anlasilan
günaydın cnm maşallah prensesine ama tansiyonuna dikkat et in. idrar kültüründe temiz çıkar takma kafana cnm her şey gönlünce olsun.
tesekkur ederim canim amin insaallah
GÜNAYDINNNN güzel anneler, tombiş bebişler :)

Geçmiş olsun tatlım, inşallah normal çıkar
insaallah cnm insaallah :26:
aynen aynen benimde cumaya cikacak ona gore tedavi altina almamiz lazim dedi
insaallah sonuclar musbet cikar :26:

Cnm bırsey soracam balık yağını hangı marka kullandın acaba

tunaydin guzel anneler
gecmise bakamadim sayfalar cok ilerlemis
herkes iyidir umarim
benim biraz canim sıkkın sekerim 213 cikti ve kahvaltida peynir zeytin roka ve sekarsiz cay tam bugday ekmegi yedim cok saskinim sanirim insuline baslicaz

benimde tansiyonum buaralar yüksek çıkoıyor canım dikkat ediyorum aç geziyorum diyebilirim.. rabbim hepimize yardım etsin kızınada maşllah..

canım benimde 10.01 çıktı en son...benimkide 10dan yukarı çıkmadı...doktor gyno ferro sanolu günde 2 ye çıkardı ama yine aynı...
canım ya benim doktorum o fitili önermedi biliyormusun sonra başka bitane verdi.. bilemedim bende şimdi
valla buket ınan o kadar cok korkuyorum kı anlatamam senınde tavsıye edeceğin bırsey varmı düşürmek ıcın allaha emanet ne dıyelım rabbım korusun onları
benim tansiyonumu limon düşürüyo biraz canım ama herkes farklı oluyorya tutuluyor insan.. dikkat et nolur.. kaşar falanda tüketme oda yükseltiyormuş doktorum öyle söyledi..
çoğunuzun ilk bebekleri üstelik bana bu temmuzda evleneli 11 yıl oluyor insan ne kadar da çabuk geçmiş zaman diyor öle bakarken anladım ki ben baya yaşlanmışım :)
bizimde evlilikte 6 yılımız dolacak, 9 yıldırda beraberiz.. zaman geçiyor çoğalıyoruz şükürler olsun..
canım kan ilacındandır tansiyonun iyi inşallah..
benim de şişliğim çok ya tansiyon da iyi peki şişlikle birlikte ellerde ağrı ve uyuşma da oluyor muydu? kzın kaç haftalıkken doğdu?
canım kızım nazlıydı.. ama ne şişmiştim varya anlatamam.. resmen davul gibiydim ellerim yüzüm.. bacaklarım ayaklarım resmen iki ayak gibiydi.. dokununca koca bir delik oluşuyordu ama tansiyonum hiç yükselmemişti.. tuzdan ödem olmuştu sanırım.. tuza dikkat et..
günlük ped önermiyo doktor belki imkanım olmasa başka bişey önerirdi ama onada anlattım öğlende evdeyim diye o zaman çamaşır değiştirmen en sağlıklısı dedi

aynen günlük ped hiç önerilmiyor.. hatta benim doktorum günlük ped yerine normal ütülü bez koy daha sağlıklı .. günlük ped mantarı tetikliyor zarar görürsün iyice demişti.

canım azıcık yürüyüş yapsan.. yürüyüş düşürüyo diyordu arkadaşlar geçmiş olsun

begendim x10000000

benimde tansiyonum buaralar yüksek çıkoıyor canım dikkat ediyorum aç geziyorum diyebilirim.. rabbim hepimize yardım etsin kızınada maşllah..

canım azıcık yürüyüş yapsan.. yürüyüş düşürüyo diyordu arkadaşlar geçmiş olsun

yapiyorum tatlim hergun muhakkak yuruyorum :26:
ne bileyim ya dun bi dilim cikolata yedim ondan mi bilmiyorum bugune mi sarkti anlamadim :26:

Kizlar mrb ya bisey sorucam ben 32+0 da izne ayrilmaYi dusunuyorum cumaya geliyor ben o gun ise gidicekmiyim yoksa gitmiycekmiyim?

benim akıntım açık beyaz yani süt gibi

insulun kullanıyormusun pekı canım ben sımdı 30. haftama gırdım ve bu hafta ıcı kontrole gıtmem gerek bakalım ne dıcek dr bebegın kılosu nasıl merak edıyorum

evet canım kullanıyorum dahiliyeciyle mesajlaşıyoruz dozlarımı ayarlıyor 3 günde de ölçüm yapıyorum hayırlısı cnm benimde bugün 29+4 bende 30 haftanın içindeyim

bende gebelik öncesi kontrole gittiğimde vajinanın ph dengesi bozulmuş diyip fitil vermişti günlük ped kullanıyo musun dedi evet dedim vajinayı çok yıkıyomusun dedi evet dedim bu ikisini yapma dedi, şimdiki kadın doğum doktorumada akıntılar başlar başlamaz sormuştum önermiyorum dedi bende öğlen eve gitme imkanım var diyince sık sık değiştir dedi atıyorum beyaz donları 90 dereceye kuruduktan sonra ütü basıyorum bide temiz temiz giyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…