2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
valla ben normal doğum yapanların yanında bulunduğum kadarıyla pek ağlamak akılların agelmiyo o sırada korkutmak gibi olmasında:)))))))

evet ben ağlamadım ağlıyacak kadar gucum kalmadı, ama bağırdım bol bol. yazılanlara göre bağırmamak enerjiyi harcamamk lazımmış ama ooo hastaneyi inlettim gecenin 3 de...

ay öyleinsanlarla aynı gezende yaşamak bile istemiyo insan acayip sinir oluyorum 3 erkek olsa ya budamı erkek demezler ama maşallah tüh tüh derler..uyuzlar.bu bizim millette var bu cahiliye dönemi bitmedi hala naparsın

bu benim 2. erkek annem dahil herkes kız doğurmak kolay değil dedi... başta çok uzuldum ama zamanla sağlıkla kucağıma alayımda erkek kız fark etmez moduna geçtim. kız çocuğa özenmemek elimde değil...

Canım 2 hafta önde ya da ileride olması sorun değil, son haftalarda gerçek haftasına geliyor zaten; endişe etme boyu için. Su konusunda doktorun tam olarak ne söyledi anlamadım. Kendisi azaldığını gördüğü için mi uyarıp erken randevu verdi, yoksa hareket azlığı var dediğin için mi sudan şüphelendi? 32. haftadan sonra yavaş yavaş azalacak zaten suları. Ben de en son randevumda "4 hafta sonra geliyorum değil mi?" dedim. Doktorum gülümsedi, "hayır 3 hafta sonra geliyorsun, suyunu kontrol etmemiz lazım; ama hareketinde azalma olursa bekleme hemen gel" dedi. Normal yani.

Gözün aydın gülüm, enfeksiyon tarih oldu desene:107:

Eline sağlık, artık rahat rahat bekleyebilirsin:107:

Bebek kendini ittiğinde "gerginlik" ya da ağrı olmuyor canım. Kasılma olduğunda ortalama 30-60 sn sürüyor, karında gerginlik, sertleşme ve hafif bir ağrı hissedebiliyorsun. Doktorunun Mg kullan demesinin nedeni de o. Doğuma hazırlık amacıyla rahim kasılma egzersizleri yapıyor

Aylık sancı derken, her ay birkaç gün adet sancısı gibi ağrımız olacağını mı kastetti annen?

kızlarr magnezyum içen var mı ve günün hangi
saatinde içiyorsunuz. doktorum bana yatarken ,iç dedi
ben uyamıyorum.unutuyorum.

Akşamları kasılmalar arttığı için yatma saatine yakın içiyorum. Ben onun tadını limonataya benzettiğimden, akşam onu içeceğim saati iple çekiyorum; unutmam mümkün değil.

Maşallah gülüm, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allah kızın da erkeğin de hayırlı olanını versin

Kızlar benim prensesim hickiriyoooooo
Yaklaşık 5-6 dk hiç durmadannnnnn

Maşallah Benim her öğünümden sonra hıçkırıyor, tüm vücudu sarsılıyor yavrumun:107: Başının yerini anlayabiliyorum en azından, hala doğum pozisyonunda. Senin prensesin pozisyonu nasıl?

Maşallah Benim her öğünümden sonra hıçkırıyor, tüm vücudu sarsılıyor yavrumun:107: Başının yerini anlayabiliyorum en azından, hala doğum pozisyonunda. Senin prensesin pozisyonu nasıl?

ben daha yeni hissediyorum ama yavrum çok yoruldu diye üzüldüm sonra kendi kendime güldüm daha dogmadan ne bilim anne olmusuz da haberimiz yokmuş diyorum 😊😊
Dogum pozisyonunda canım benimkide
Zaten hiç yukarda olmadı hep asagidaydi bası alttaymis dogum pozisyonunda..

Benim kızda aynı canım, sağa dön yok sola dön yok.
Sırt üstü yatamıyorum sırtım ağrıdığı için.
Böyle devam eder bundan sonra sanırım =)

Kızlar benim prensesim hickiriyoooooo
Yaklaşık 5-6 dk hiç durmadannnnnn

Maşallah tatlım
Nasıl hissediyorsun?
=)

ohh kızlar cantalar hazırlanmıs masallah bende baslayayım artık tenbel olmayayım cogu kısını bebısı doum pozusyonuna gırmıs demekı normalmıs bende erken dogurucam dıye korktum artık kasılma ve sancılar basladı sızede var mı kızlar

kzılar nerdesiniz? nasılsınız,haberdar edin?

Merhabalar arkadaslar ben hergun hastaneye gidiyorum hem oglumu gormeye hemde doktorla gorusmeye.bagirsaklari disarida uc ay sonra iceriye alacaklar.kalbi ile ilgili sikinti devam ediyor hayati tehlikesi var hep dua ediyoruz...kilo henuz almadi 900 gr dan 750 gr a dustu simdi tekrar bi suredir 900 gr a yakin.insallah dualarimizla her derdi yenecegiz...allah razi olsun hepinizden...

Rabbim şifasını versin canım inşallah 3 ay sonra bodul bodul bi bebek olur kilo alır bol bol dualarımız seninle

canım benım allah sıfa versın malgın ınsllah hızlı kılo alır dualarımız senınle

İlk defa hissettim bende sürekli seri bir sekilde zıplama tarzında birşey ama hıçkırık olduğu kesin anlaşılıyor yani

Karsilma bende var bı kac gündür ama sancım yok
Yada ben anlamıyorum nasıl olduğunu hissettirecek galiba :26:
Rabbim en kısa zamanda şifasını versin yavrunun
Sana da sabır ihsan etsin cnm
Çok çok gecmis olsun dualarım seninle

Son düzenleme:

Allah en kısa zamanda sizi kavuştursun sağlıcakla, Allah yardımcınız olsun.

Allah razi olsun cok tesekkur ederım

İnşallah hemencecik düzelir durumu sağlıkla alırsın kucağına paşanı
Rabbim yardımcınız olsun, inşallah yakın zamanda güzel haberler alırsın paşanla ilgili canım.

İlk defa hissettim bende sürekli seri bir sekilde zıplama tarzında birşey ama hıçkırık olduğu kesin anlaşılıyor yani

Bende sanki su içersin ya luk luk eder =)
Öyle şeyler hissediyorum acaba hıçkırıyor mu diye aklımdan geçiyordu.

Yuh ne manyaklar var yahu!

Baslarina gelenlerden sonra hala ugrasiyorlar mi ablanla?

Ay valla okurken bile yoruldum :)

kız umran nerelerdesın cadı çekiliş sitelerinden cık gel bırazda burayla ılgılen cadı
Cnm Meryem ananin eli var bende demissin ya o ne?

Allah yardimcin olsun cnm cok zormus isin! !

burdayım :) okuyorum ama pek yazmıyorum canım
Nailsin cnm?
Bebis nasil?

Zemzemi ne yapiyorsunuz cnm?

ilk doğumumda bol bol kayısı kompostosu içtim işede yaradı hiç gaz problemim olmadı bağırsak tembelliğim olmadı ki normalde bunların hepsi olur bende şimdi bunda yine içerim.. tavsiye ederim...
Nasil yapiliyor cnm?
Ben de yapayim dogal olsun

Kuzun bir an evvel toparlar cnm ins Allahim tez zmnda kavustursun sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…