hadi gözünaydın canım maşalah kuzucuğunabenim doktor çatı muayenesi istemedi ve 25 marttan sonra doğuma hazırlıklı ol dedi erkende olabilir tabi hayırlısı bakalım
Bebekten bebege degisiyor ama bize sebamed yaramadi, bubchen daha buyukken kesfettik ama sorun yasamadik. Az az sampuan yapmaya dikkat et ama dogumdan sonra gerekli degil cok kimyasal.
Bayıldım odasınagüzel sker annışler ağrısız sancısız sıkıntısız bol tepikli birgün dılerım size bitirdiğim ikramlıkları ve kızımın dolabıyla yatağını eklıyorum babamız yaptı mobilyamızı Eki Görüntüle 975803 Eki Görüntüle 975805 Eki Görüntüle 975806 Eki Görüntüle 975807 bebek kurabıyelerımızıde teyzem yapacak dogumda bırde annem pembe badem alacak eee yeter valla maddı olarak çöktüm bebek kıyafetlerımz ve yatağımız bu haftasonu halledılecek son halları eklerım
kuzum sarımsak düşürüyor doğru ama bende etkı etmedı pek zaten tansıyon ılacına başladık
ayyy inşallah öyle olur kuzum o gün bu stres yok olur hayırlısıyla rahat bır sekılde doğururum hepimiz bır avazda kurtuluruz
canım benım kıyamam geçmiş olsun kız kıl dönmesi olmasın sakın cıbanda olabılır sabunu rendelesın annen cok az da yogurt oraya koysun ağrısınıda alır
ahh kuzum bendede oluyor agırlaştık ıyıce işe bıle eşim bırakıyor valla adım atamıyorum bazem
kız abur cuburu kes aman doğumdan sonra veririz ya
Çok sağol canımGÜNAYDIN KIZLAR
sağlıklı sıhhatli doğsunlarda...daha ilk bebeğiniz bundan sonraki erkek olur belki...Allah hayırlısını versin...güle güle kullansın bebeğin aldıklarını
Sagol cnm. Memlekete geldim oldu bende nazar diom :)
Aman tatlim sende dikkat et bnm gibi agri cekme kemik acilmasi dogum hazirligi derken megersem cibanmis agrisi berbat bise
Cnm hersey cok guzel mobilya felan masallahh guzel gunlerde kullanin insallahh dedigin gibi cibanmis gec farkettik ama uc vermeyince bilemedik kemik gibi egrilmis sandik dun sabun rendeledik biraz un ve sekeri karistirip oraya bez ile sabitledim allaha sukur cok rahat bir gece gecirdim bu sekilde biraz uc vermis ama tamamen grcmedi bu gece yeniden yapacagim
aynen canım koç geliyor nasıl baş edeceğim bilmiyorumKoç geliyor desene
2 tane çekilişe üye olduğum için 2 tarafa da anca yetişiyorum ama arada okuyorum canım burayı ihmal etmiyorumkız sayfayı actığım gibi senın yazışmaların dökülüyor karşıma gundiben anlamam katiline takılıp bızı ıhmal etme pata küte yaparım
Hoş geldiğiniz oğluşunlaSelamlar:107: Kontrolden geldik, herşey yolunda çok şükür. Yakışıklı hala doğum pozisyonunda ve suyu da iyi. 37. hafta çatı muayenesi dedi doktorum. Gidişata göre 40. haftada 3700-3800 g olmasını bekliyorum dedi (Allah'tan bir mani gelmezse); nasıl rahatladım anlatamam
Geçmiş olsun canım. Memleket nasıl, yaz gelmiş mi? Kaç kg aldın?
Teşekkürler canım, sizler de güzel haberler alırsınız inşallah. Sen ne yaptın, ilaç ile dengeleyebildin mi tansiyonunu?
gundi sevsin seni
Aklımın bir köşesine yazdım =)
Zaten pis gibi kokuyorlar bebekler.
Bende pek kullanmam.
Bayıldım odasına
Başından beri herşeyin en iyisini yapıyorsun canım meleğin için.
Rabbim emeklerinin karşılığını karakterli,onurlu, çalışkan bir evlat olarak verir inşallah.
Çok sağol canım
Amin inşallah...
Zaten pis gibi kokuyorlar bebekler.
Hoş geldiğiniz oğluşunla
Maşallah paşana ve sana cancazım
İnşallah umduğun gibi ilerler, tosuncuğun beklenen kiloda dünyaya katılır.
2 tane çekilişe üye olduğum için 2 tarafa da anca yetişiyorum ama arada okuyorum canım burayı ihmal etmiyorum
allahım ben birgün böylelerinin katili oacam diye korkuyorum.. insanlar garip bide bunu söyleyenler genelde kadınya ona patlıyorum.. çok şanslısın canım rabbim güzel günlerini göstersin.. ama asıl şanslı olan eşinde olabilir..
evet çok şanslı hissediyor zaten kendisini. kızlarıyla çok mutlu, kesinlikle bir defa duymadım ağzından erkek çocuk diye. o mantıkta olan insanlar maalesef çok büyük günaha giriyor diyor.
bende gundiyim canım bende inkar etmiyorum etmem decok şükür tansıyon ilacı kullandıgımda ıyı bu sabah 126/86 cıktı cok şükür inşallah böyle deva eder hep
kız zaten gundıyım ben ınkar etmem köylüyüz keçe
canım benım allah razı olsun güzel dileklerin senınlede olsun canım odasını ayırmadık bızım odada benım yatak odam cok büyük olduğu ıcın bır köşesini ona yaptık zaten yanımızda yatacak eee kıracıyız zaten ayrı odaya gerek yok dıye düşündük inş. rabbım ev almayı ayrı oda yapmayıda nasip eder
allah emı senı artık hedıyelerını burdada paylaşırsın merak ettim kız
Selamlar:107: Kontrolden geldik, herşey yolunda çok şükür. Yakışıklı hala doğum pozisyonunda ve suyu da iyi. 37. hafta çatı muayenesi dedi doktorum. Gidişata göre 40. haftada 3700-3800 g olmasını bekliyorum dedi (Allah'tan bir mani gelmezse); nasıl rahatladım anlatamam
Kilon gayet normal, sizin doktorlar bir tuhaf:107: Bu arada tatlı ihtiyacı bende de çok arttı, artık haftada 1 kesmiyor. Çözümü kuru meyvelerde buldum, özellikle kuru inciri (yiyebilirsen hurma da süper) tavsiye ederim
Hayırlı olsun, güle güle kullanın canım:107:
O smiley bitirdi beni
bende gundiyim canım bende inkar etmiyorum etmem de
aaayyy tabiki deeeee paylaşırım ama çok zevkli oluyor kuzum ama ya
kız benım kocamda evden abur cubur eksık etmez ama ben ağzıma bıle sürmüyorum valla dayanıyorıum gerçi sabah gıdıp akşam eve gelıyorum sende haklısın evde olunca ınsan duramıyor evet eşim yaptı odasını şifonyerı bırleştirdi ilerde ayırırım büyüyünce dedi bırde baza alırız dolap şifonyer takım olur tülü ikeadan aldım 28 tl sanırım tam emın değilim cünkü bır kaç eksıgım vardı onlarıda aldım valla benım hep içimde vardı bızde aldık ilerdede kullanırım yatağının başına takarımsende al bence
canım 26 haftada sancın kaç çıkmıştı.ben zaten 13 haftamdan beri yatıyorum wc kalkıyorum sadece.inşallah dahada çıkmaz sancı
Hayırlı olsun tatlım güle güle kullanın masaallah diyelimgüzel sker annışler ağrısız sancısız sıkıntısız bol tepikli birgün dılerım size bitirdiğim ikramlıkları ve kızımın dolabıyla yatağını eklıyorum babamız yaptı mobilyamızı Eki Görüntüle 975803 Eki Görüntüle 975805 Eki Görüntüle 975806 Eki Görüntüle 975807 bebek kurabıyelerımızıde teyzem yapacak dogumda bırde annem pembe badem alacak eee yeter valla maddı olarak çöktüm bebek kıyafetlerımz ve yatağımız bu haftasonu halledılecek son halları eklerım
kuzum sarımsak düşürüyor doğru ama bende etkı etmedı pek zaten tansıyon ılacına başladık
ayyy inşallah öyle olur kuzum o gün bu stres yok olur hayırlısıyla rahat bır sekılde doğururum hepimiz bır avazda kurtuluruz
canım benım kıyamam geçmiş olsun kız kıl dönmesi olmasın sakın cıbanda olabılır sabunu rendelesın annen cok az da yogurt oraya koysun ağrısınıda alır
ahh kuzum bendede oluyor agırlaştık ıyıce işe bıle eşim bırakıyor valla adım atamıyorum bazem
kız abur cuburu kes aman doğumdan sonra veririz ya
GÜNAYDIN KIZLAR
sağlıklı sıhhatli doğsunlarda...daha ilk bebeğiniz bundan sonraki erkek olur belki...Allah hayırlısını versin...güle güle kullansın bebeğin aldıklarını
yağmurdan kaçarken doluya tutuldun...başı sağ olsun arkadaşının...müzik dinle eğlenceli hareketli şeyler...
normaldede duygusal biri değilimdir...hatta kolay kolay ağlayamam...insan herşeye çok farklı bakıyor hamileyken...hayırlısı bakalım
doğru söylüyorsun...özel sektörde olunca işler karşıyor biraz..devletin verdiği hakla işverenin hakkaniyeti bir olmuyor...15 gün daha dayanalımda kızımla Allah ın izniyle
geçmiş olsun nazardan çıkmışta olabilir...
hayırlı olsun canım odanız...sağlıkla sıhhatle büyüt bebeğini odasında...
Klavyede "p" ile "m" yakın değil ama, yorgun musun gülüm?:107:
Teşekkürler canım, inşallah hepimizin kuzuları sağlıkla büyür ve doğarlar:107:İri bebek muhabbeti beni yormuştu, doktorun bu kilo tahmini içime su serpti
Kuru inciri kahvaltida 2 tane yiyorum ama valla kesmiyoacikinca yemek degil de pastalar cikolatalar geciyo gozumun onunden. Sirf yemis olmak icin yiyorum. Ozgur irademi kullansam butun gun kurabiye pasta cikolata filan disinda bisey yemem herhalde bi de meyve. Annem suphelenmeye basladi kizimdan, bu kadar tatliya dustum diye
Her sabah erkenden burda olurdun sen, goremeyince merak ettim. Kontrolun oldugunu da bilmiyodum, annen mi geldi aceba diye dusundum :) neyse ki iyiymissiniz pasan ve sen :) masallah bu aradaoglusun su an doktorun ilk dedigi kadar iri gorunmese de yine de tosun pasa :) beklenen kiloda dogarsa isirmalik yanaklari olurr daha ilk gunden :) insallah beklenen sekilde, saglikla dunyaya gelir canim
Mis yazacaktım ben ona yaa
Hay Allah
Gece uyumadım sayılır eşimin diş ağrısından, kalktı gitti saat 4 gibi dişçiye.
Geceden kalma bir dalgınlık var üstüm de
canım çok geçmiş olsun .. çiban ucunu gösterse rahatlarsın valla ..İyi aksamlar kizlar herkes iyidir insallah bizde oglusumla bugun nstye baglandik hersey normal dedi drmuz sonra carsiya gittik bebek sekeri malzemesi aldik lavantalida yapalim dedik bu arada hatirlarsaniz kuyruk sokumum felalet agrio oturamiom demistim dr normal demisti ama agri oyle boyle degil kemik egrilmis gibi topaklanmis sert bir sekilde bugun artik dayanamadim anneme bir bakmasini soyledim megersem orda bise cikiomus uc kismi belli ama olgunlasmamis dedi bir an once ciksada kurtulsam agridan ne oturuom ne yatiom agrisindan bizden haberler boyle simdilik yine gorusuruz kendinize ve bebisinize ii bakin opuyorumm hepinizi
mobilyaları çok güzel canım benim güzellikle sağlıkla kullansın inşallah .. sen iyisin demi ilaca başlamışsın.. rabbim yardımcın olsungüzel sker annışler ağrısız sancısız sıkıntısız bol tepikli birgün dılerım size bitirdiğim ikramlıkları ve kızımın dolabıyla yatağını eklıyorum babamız yaptı mobilyamızı Eki Görüntüle 975803 Eki Görüntüle 975805 Eki Görüntüle 975806 Eki Görüntüle 975807 bebek kurabıyelerımızıde teyzem yapacak dogumda bırde annem pembe badem alacak eee yeter valla maddı olarak çöktüm bebek kıyafetlerımz ve yatağımız bu haftasonu halledılecek son halları eklerım
evet çok şanslı hissediyor zaten kendisini. kızlarıyla çok mutlu, kesinlikle bir defa duymadım ağzından erkek çocuk diye. o mantıkta olan insanlar maalesef çok büyük günaha giriyor diyor.
bende 29 mayıs hastanesine gidiyorum.orada tüp bebek tedavisi gördüm doktorum nilay hanım kaçıncı haftandasın canım merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?