2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bebekten bebege degisiyor ama bize sebamed yaramadi, bubchen daha buyukken kesfettik ama sorun yasamadik. Az az sampuan yapmaya dikkat et ama dogumdan sonra gerekli degil cok kimyasal.

Aklımın bir köşesine yazdım =)
Zaten pis gibi kokuyorlar bebekler.
Bende pek kullanmam.

Bayıldım odasına
Başından beri herşeyin en iyisini yapıyorsun canım meleğin için.
Rabbim emeklerinin karşılığını karakterli,onurlu, çalışkan bir evlat olarak verir inşallah.

GÜNAYDIN KIZLAR
sağlıklı sıhhatli doğsunlarda...daha ilk bebeğiniz bundan sonraki erkek olur belki...Allah hayırlısını versin...güle güle kullansın bebeğin aldıklarını
Çok sağol canım
Amin inşallah...

ahhh kuzum benım kıyamam sen bırde benım dediğim gibi yap sabun rendele cok azda yogurt onu yapa bak ınsallah bırseyın kalmaz cok teşekkür edriz teyzesı en güzelleri sizlerin olsun

kız sayfayı actığım gibi senın yazışmaların dökülüyor karşıma gundi ben anlamam katiline takılıp bızı ıhmal etme pata küte yaparım
2 tane çekilişe üye olduğum için 2 tarafa da anca yetişiyorum ama arada okuyorum canım burayı ihmal etmiyorum

Hoş geldiğiniz oğluşunla
Maşallah paşana ve sana cancazım
İnşallah umduğun gibi ilerler, tosuncuğun beklenen kiloda dünyaya katılır.

Geçmiş olsun canım. Memleket nasıl, yaz gelmiş mi? Kaç kg aldın?

Teşekkürler canım, sizler de güzel haberler alırsınız inşallah. Sen ne yaptın, ilaç ile dengeleyebildin mi tansiyonunu?

cok şükür tansıyon ilacı kullandıgımda ıyı bu sabah 126/86 cıktı cok şükür inşallah böyle deva eder hep

gundi sevsin seni

kız zaten gundıyım ben ınkar etmem köylüyüz keçe

canım benım allah razı olsun güzel dileklerin senınlede olsun canım odasını ayırmadık bızım odada benım yatak odam cok büyük olduğu ıcın bır köşesini ona yaptık zaten yanımızda yatacak eee kıracıyız zaten ayrı odaya gerek yok dıye düşündük inş. rabbım ev almayı ayrı oda yapmayıda nasip eder

Zaten pis gibi kokuyorlar bebekler.

Klavyede "p" ile "m" yakın değil ama, yorgun musun gülüm?:107:

Hoş geldiğiniz oğluşunla
Maşallah paşana ve sana cancazım
İnşallah umduğun gibi ilerler, tosuncuğun beklenen kiloda dünyaya katılır.

Teşekkürler canım, inşallah hepimizin kuzuları sağlıkla büyür ve doğarlar:107:İri bebek muhabbeti beni yormuştu, doktorun bu kilo tahmini içime su serpti

bende gundiyim canım bende inkar etmiyorum etmem de
allah emı senı artık hedıyelerını burdada paylaşırsın merak ettim kız
aaayyy tabiki deeeee paylaşırım ama çok zevkli oluyor kuzum ama ya

O smiley bitirdi beni

Kuru inciri kahvaltida 2 tane yiyorum ama valla kesmiyo acikinca yemek degil de pastalar cikolatalar geciyo gozumun onunden. Sirf yemis olmak icin yiyorum. Ozgur irademi kullansam butun gun kurabiye pasta cikolata filan disinda bisey yemem herhalde bi de meyve. Annem suphelenmeye basladi kizimdan, bu kadar tatliya dustum diye

Her sabah erkenden burda olurdun sen, goremeyince merak ettim. Kontrolun oldugunu da bilmiyodum, annen mi geldi aceba diye dusundum :) neyse ki iyiymissiniz pasan ve sen :) masallah bu arada oglusun su an doktorun ilk dedigi kadar iri gorunmese de yine de tosun pasa :) beklenen kiloda dogarsa isirmalik yanaklari olurr daha ilk gunden :) insallah beklenen sekilde, saglikla dunyaya gelir canim

Alayim di mi? İkeaya bi gittigimde kandirayim kocami olmazsa

canım 26 haftada sancın kaç çıkmıştı.ben zaten 13 haftamdan beri yatıyorum wc kalkıyorum sadece.inşallah dahada çıkmaz sancı

Canım bana sancımın ne kadar olduğunu söylemediler.ben sancı şikayetiyle gitmedim hastaneye.bir iki damla kan gördüm.o yüzden gitmiştim.tahliller yapıldı.onlar temiz çıkınca nst ye bağlamışlardı acilde.normalde 15-20 dk tutuyorlarmış.beni 40 dk boyunca nst de izlediler.ama sancım ne kadar diye o telaştan aklıma bile gelmedi.allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.

Hayırlı olsun tatlım güle güle kullanın masaallah diyelim
Darısı benim basıma hala gelmedi mobilyam

Gecti çok şükür canım lakin halsizlik diz boyu

Mis yazacaktım ben ona yaa
Hay Allah
Gece uyumadım sayılır eşimin diş ağrısından, kalktı gitti saat 4 gibi dişçiye.
Geceden kalma bir dalgınlık var üstüm de

Son düzenleme:

Ben de aynıyım bu ara, sürekli tatlı istiyor canım. Antep'te yaşamak ta çok zor çeşit çeşit tatlılar var, Suriye'liler de burada yeni yerler açtılar maşallah o kadar farklı lezzetler var ki Haftalık kaçamağım için Halep Tatlıları diye bir yere gittik. Adam Türkçe konuşamıyor, İngilizce de yok; el kol işaretleri ile anlaştık artık. Hangi tatlı diye soruyor, ben Cem Yılmaz hesabı "everything but little little, right in the middle" (hepsinden ortaya karışık) modunda. Adamın gözleri nasıl büyüdü görmen lazımdı

İnşallah doktorumun söylediği kilolarda doğar, normal doğumu riske atmaz; akıllı yavrum benim:107:

Mis yazacaktım ben ona yaa
Hay Allah
Gece uyumadım sayılır eşimin diş ağrısından, kalktı gitti saat 4 gibi dişçiye.
Geceden kalma bir dalgınlık var üstüm de

Geçmiş olsun, diş ağrısı zor. Benim eşim de birkaç gün dayanmaya çalışır, ne kadar erteleyecekse:107: En nihayeti elinden tutar götürürüm doktora Bu arada özel mesaj attım sana

canım çok geçmiş olsun .. çiban ucunu gösterse rahatlarsın valla ..
mobilyaları çok güzel canım benim güzellikle sağlıkla kullansın inşallah .. sen iyisin demi ilaca başlamışsın.. rabbim yardımcın olsun

evet çok şanslı hissediyor zaten kendisini. kızlarıyla çok mutlu, kesinlikle bir defa duymadım ağzından erkek çocuk diye. o mantıkta olan insanlar maalesef çok büyük günaha giriyor diyor.

maşallah canım maşalllah bi ablamız onunda iki kızı vardı.. insan elbette tatlının yanında tuzlu ister ama bu öyle bişey ki bazen biri fazlasıyla yetiyor demişti.. geçen eşimde diyorki kadınlar kadar dert etmiyor erkekler kızı ve ya oğlu olmasını.. biz kadınlar kendimizi eksik hissettiğimiz için bu konulara tatkılıyoruz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…