Selamlar:107: Kontrolden geldik, herşey yolunda çok şükür. Yakışıklı hala doğum pozisyonunda ve suyu da iyi. 37. hafta çatı muayenesi dedi doktorum. Gidişata göre 40. haftada 3700-3800 g olmasını bekliyorum dedi (Allah'tan bir mani gelmezse); nasıl rahatladım anlatamam
İnşallah gülüm, beslenmeye bir başlasaydı çok çabuk toparlardı yavrun. Rabbim güç&kuvvet versin.
İğne mi? İçeriği ne bu ilacın yazar mısın lütfen. 26-30 haftalar arası döndü benim, hala da koruyor pozisyonunu. Son haftaya kadar dönebilir, neden doktorun bu kadar acele etti acaba?
Bu arada bebeğin normal yollarla dönmesi için ellerini duvara daya bacaklarını biraz aç ve kalçanla dairesel hareketler çiz (yavaşça), aynı hareketi yerde de (köpek pozisyonunda da) yapabilirsin.
Kilon gayet normal, sizin doktorlar bir tuhaf:107: Bu arada tatlı ihtiyacı bende de çok arttı, artık haftada 1 kesmiyor. Çözümü kuru meyvelerde buldum, özellikle kuru inciri (yiyebilirsen hurma da süper) tavsiye ederim
Hayırlı olsun, güle güle kullanın canım:107:
Masaallah paşana
Sağlıkla gelsin insaallah
Maşallah bebişine canım
Ben de aynıyım bu ara, sürekli tatlı istiyor canım. Antep'te yaşamak ta çok zor çeşit çeşit tatlılar var, Suriye'liler de burada yeni yerler açtılar maşallah o kadar farklı lezzetler var kiHaftalık kaçamağım için Halep Tatlıları diye bir yere gittik. Adam Türkçe konuşamıyor, İngilizce de yok; el kol işaretleri ile anlaştık artık. Hangi tatlı diye soruyor, ben Cem Yılmaz hesabı "everything but little little, right in the middle" (hepsinden ortaya karışık ) modunda. Adamın gözleri nasıl büyüdü görmen lazımdı
İnşallah doktorumun söylediği kilolarda doğar, normal doğumu riske atmaz; akıllı yavrum benim:107:]
Canim ya gecmis olsun. Doktoruna telefonla ulasip sorma sansin yok mu?uyuyamıyorum kızlar ya deli gibiyim.. saat 9 da pilim bitiyor ama gece tam eziyet.. bi uyanıyorum yüzüstü yatıyorum.. soluma yatayım dedikçe yatamıyorum sanki.. heryanım uyuşuyor.. oğluşum döndü sanırım ve o günden beri her an çıkacakmış gibi hissediyorum.. ağrım çok yarın doktora gideyim diyorum olmazsa pazartesi ama zaman geçmiyor ağrılarım var.. offff offfffffffff offfffff...
Canım bana sancımın ne kadar olduğunu söylemediler.ben sancı şikayetiyle gitmedim hastaneye.bir iki damla kan gördüm.o yüzden gitmiştim.tahliller yapıldı.onlar temiz çıkınca nst ye bağlamışlardı acilde.normalde 15-20 dk tutuyorlarmış.beni 40 dk boyunca nst de izlediler.ama sancım ne kadar diye o telaştan aklıma bile gelmedi.allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.
Ben Gürkan Beye gidiyorum.Hamilelik takvimine baktım.Ama 1 haftalık görünüyor.O nasıl oluyor?
Selamlar:107: Kontrolden geldik, herşey yolunda çok şükür. Yakışıklı hala doğum pozisyonunda ve suyu da iyi. 37. hafta çatı muayenesi dedi doktorum. Gidişata göre 40. haftada 3700-3800 g olmasını bekliyorum dedi (Allah'tan bir mani gelmezse); nasıl rahatladım anlatamam
İnşallah gülüm, beslenmeye bir başlasaydı çok çabuk toparlardı yavrun. Rabbim güç&kuvvet versin.
İğne mi? İçeriği ne bu ilacın yazar mısın lütfen. 26-30 haftalar arası döndü benim, hala da koruyor pozisyonunu. Son haftaya kadar dönebilir, neden doktorun bu kadar acele etti acaba?
Bu arada bebeğin normal yollarla dönmesi için ellerini duvara daya bacaklarını biraz aç ve kalçanla dairesel hareketler çiz (yavaşça), aynı hareketi yerde de (köpek pozisyonunda da) yapabilirsin.
Kilon gayet normal, sizin doktorlar bir tuhaf:107: Bu arada tatlı ihtiyacı bende de çok arttı, artık haftada 1 kesmiyor. Çözümü kuru meyvelerde buldum, özellikle kuru inciri (yiyebilirsen hurma da süper) tavsiye ederim
Hayırlı olsun, güle güle kullanın canım:107:
ben mi 1 haftalık gözüküyorumya ben takvim olayına kaydolmayıı beceremedim galiba, şuan 31+3 üm 14 nisan doğum tarihim ben ilk doğumumda vedat bey olmadığı için gürkan bey yapmıştı sezeryanımı halada eğer gittiğmde vedat bey yoksa gürkan beye oluyorum muayenemi
bak cnm evet takviminin altında yazıyor ayarlardan düzeltebilirsin
şimdi nasılsın cnm inşallah kanaman yoktur geçmiş olsun neden kaynaklandı peki
maşşallah bebeğine..kuzucuğunainşallah hepimizin kuzuları sağlıkla büyür ve doğarlar:107:İri bebek muhabbeti beni yormuştu, doktorun bu kilo tahmini içime su serpti
geçmiş olsun...kaslarımız gevşiyor ondan sanırım bu ağrılar...bütün vidalarım gevşedi sanki ...yürüken gıııırrrç gıırrç diye ses geliyor benden...uyuyamıyorum kızlar ya deli gibiyim.. saat 9 da pilim bitiyor ama gece tam eziyet.. bi uyanıyorum yüzüstü yatıyorum.. soluma yatayım dedikçe yatamıyorum sanki.. heryanım uyuşuyor..
teşekkür ederim ben hiç dikkat etmemişim 14/11 olduğuna sağol uyardığın için
idrarımı yaparken iki damla kan görmüştüm.bir daha da olmadı allaha şükür.yorgunluk ağrılarıymış kanamaya sebep olan.serum verdiler kanamayı gördüğüm akşam 4 saat.sonra bir hafta rapor.sadece tuvalete kalkmaya izin veren bir dinlenme.bir hafta sonra tekrar 40 dk nst ye bağladılar.orda sancım çıkmadı.işin ilginç yanı ben hiç ağrı , sancı falan hissetmemiştim.eğer o ağrılar dinmeseymiş doğumun olma ihtimali bile varmış o haftada.kendimi çok yormamak şartıyla normal hayatıma geri dönmeme izin verdi doktorum.işe gidebilirsin , sağdan ve yavaş kullanmak şartıyla araba kullanabilirsin ama yürüyüş falan yapma , kendini çok yorma dedi.şimdi herhangi bir şikayetim yok allaha şükür.o dönem çok yorucu bir dönem geçirmiştim.seyahat falan da etmiştim.şimdi aklımı başıma aldım.kendimi yormadan canımın her istediğini yapıyorum
uyuyamıyorum kızlar ya deli gibiyim.. saat 9 da pilim bitiyor ama gece tam eziyet.. bi uyanıyorum yüzüstü yatıyorum.. soluma yatayım dedikçe yatamıyorum sanki.. heryanım uyuşuyor.. oğluşum döndü sanırım ve o günden beri her an çıkacakmış gibi hissediyorum.. ağrım çok yarın doktora gideyim diyorum olmazsa pazartesi ama zaman geçmiyor ağrılarım var.. offff offfffffffff offfffff...
Selam canım, hepimizde aynı ağrılar var.
Hiç yalnız değilsin =)
Sağ kaburgam doğuma kadar kırılmazsa iyidir.
Tekmeliyor da, tekmeliyor
Yalnız degilsin canımcimsırt ağrısı bel ağrısı kasık ağrısı ne ararsan var kızım iyi dövüyor beni
Ben kaburga ağrısı bugün hissettim ama çok değil sırtım ve belim çok ağrıyor anneme ovduruyorum yada masaj koltuğunda geçiriyorum zamanımımagnezyum bende iciyorum ama artık ağırlaştık kabul etmek ve sabretmek lazım
çok az kaldı yavrularımızı kucağımıza almaya
Senin kadar siddetli degil ama aksamlari artan sirt agrilari bende de var. Bi de kizimin ayaklariyla yaptigini varsaydigim bi itme hareketi var ki, (en son tersti, donmediyse kafasiyla da itiyo olabilir belki)aha diyorum kiriyo kaburgami. Yine de doktoruna gittiginde sor bakalim, gecmis olsun cok.
güzel sker annışler ağrısız sancısız sıkıntısız bol tepikli birgün dılerım size bitirdiğim ikramlıkları ve kızımın dolabıyla yatağını eklıyorum babamız yaptı mobilyamızı Eki Görüntüle 975803 Eki Görüntüle 975805 Eki Görüntüle 975806 Eki Görüntüle 975807 bebek kurabıyelerımızıde teyzem yapacak dogumda bırde annem pembe badem alacak eee yeter valla maddı olarak çöktüm bebek kıyafetlerımz ve yatağımız bu haftasonu halledılecek son halları eklerım
ahh kuzum bendede oluyor agırlaştık ıyıce işe bıle eşim bırakıyor valla adım atamıyorum bazem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?