2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Masaallah paşana
Sağlıkla gelsin insaallah

uyuyamıyorum kızlar ya deli gibiyim.. saat 9 da pilim bitiyor ama gece tam eziyet.. bi uyanıyorum yüzüstü yatıyorum.. soluma yatayım dedikçe yatamıyorum sanki.. heryanım uyuşuyor.. oğluşum döndü sanırım ve o günden beri her an çıkacakmış gibi hissediyorum.. ağrım çok yarın doktora gideyim diyorum olmazsa pazartesi ama zaman geçmiyor ağrılarım var.. offff offfffffffff offfffff...

Little little begendimx10...000. Antepte olsaydim kendimi dusunemiyorum. Esimin kursu icin gecen yil Urfaya geldigimizde 1 gunlugune ugramistik Antebe. Hatta yarim gun bile denebilir. Sedef kakmali ahsap aksesuarlar, imam cagdas lokantasi ve kocak baklavalari aklima kazinanlardan. Bi de mozaik muzeniz var ki muhtesem. Tabi bi gunde anca bu kadar, taksi soforu bize cok kizmisti Antep bi gun mu gezilir diye ama gezmeye de gelmedik ki. İnsallah yine gelmek istiyorum Antebe ama cok kalmamaliyiz. Yoksa ben ordan yuvarlanarak donerim

Canim ya gecmis olsun. Doktoruna telefonla ulasip sorma sansin yok mu?

şimdi nasılsın cnm inşallah kanaman yoktur geçmiş olsun neden kaynaklandı peki

Ben Gürkan Beye gidiyorum.Hamilelik takvimine baktım.Ama 1 haftalık görünüyor.O nasıl oluyor?

ben mi 1 haftalık gözüküyorum ya ben takvim olayına kaydolmayıı beceremedim galiba, şuan 31+3 üm 14 nisan doğum tarihim ben ilk doğumumda vedat bey olmadığı için gürkan bey yapmıştı sezeryanımı halada eğer gittiğmde vedat bey yoksa gürkan beye oluyorum muayenemi

Maşallah paşana canım.sağlıcakla doğsun kuzucuk

bak cnm evet takviminin altında yazıyor ayarlardan düzeltebilirsin

şimdi nasılsın cnm inşallah kanaman yoktur geçmiş olsun neden kaynaklandı peki

İdrarımı yaparken iki damla kan görmüştüm.bir daha da olmadı allaha şükür.yorgunluk ağrılarıymış kanamaya sebep olan.serum verdiler kanamayı gördüğüm akşam 4 saat.sonra bir hafta rapor.sadece tuvalete kalkmaya izin veren bir dinlenme.bir hafta sonra tekrar 40 dk nst ye bağladılar.orda sancım çıkmadı.işin ilginç yanı ben hiç ağrı , sancı falan hissetmemiştim.eğer o ağrılar dinmeseymiş doğumun olma ihtimali bile varmış o haftada.kendimi çok yormamak şartıyla normal hayatıma geri dönmeme izin verdi doktorum.işe gidebilirsin , sağdan ve yavaş kullanmak şartıyla araba kullanabilirsin ama yürüyüş falan yapma , kendini çok yorma dedi.şimdi herhangi bir şikayetim yok allaha şükür.o dönem çok yorucu bir dönem geçirmiştim.seyahat falan da etmiştim.şimdi aklımı başıma aldım.kendimi yormadan canımın her istediğini yapıyorum

inşallah hepimizin kuzuları sağlıkla büyür ve doğarlar:107:İri bebek muhabbeti beni yormuştu, doktorun bu kilo tahmini içime su serpti
maşşallah bebeğine..kuzucuğuna

uyuyamıyorum kızlar ya deli gibiyim.. saat 9 da pilim bitiyor ama gece tam eziyet.. bi uyanıyorum yüzüstü yatıyorum.. soluma yatayım dedikçe yatamıyorum sanki.. heryanım uyuşuyor..
geçmiş olsun...kaslarımız gevşiyor ondan sanırım bu ağrılar...bütün vidalarım gevşedi sanki ...yürüken gıııırrrç gıırrç diye ses geliyor benden...

geçmiş olsun cnm allah birdaha göstermesin yorma kendini az kaldı nasipse inşallah zamanında sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza

gece uyuyorum uyumasınada bende sabah kalkmakta çok zorlanıyorum...uykudan kendimi alamıyorum gözümü açamıyorum...5 dk daha yatiym 5 dk.daha derken vakit gelmiş...artık kalkıp bi hızla giyiniyorum...sonrada kahvaltı yapamıyorum...işyerinde tost filan söylüyorum...öyle geçiştiriyorum..off off oğluma kötülük yapıyorum aslında ama elimde değil...akşam erken yatsamda geç yatsamda böyle oluyo...hamilelikten sanırım...ahhh ahhh evde olup şöyle güzel uykuya doysam

Kızlar bugün miniğimin kıyafetlerini yıkıyayım diyorum.
Sıvı deterjan alacağım...
Ne öneriyorsunuz ve ya sizler ne kullanacaksınız?

kızlar cumartesı tekrar kontrolüm var ıcım daralıyor bazen bebegın ufak dedı dr abuksubuk kesın bıseyler soylemedı oncekı ayda bacak boyu kısa demişti suan boyu sat a göre 3 hafta geriden geliyor kılosuda bır hafta geriden geliyor gecen ay ıkı hafta ydı bu ay 3 hafta lık fark cıktı

Selam canım, hepimizde aynı ağrılar var.
Hiç yalnız değilsin =)
Sağ kaburgam doğuma kadar kırılmazsa iyidir.
Tekmeliyor da, tekmeliyor

sağolun kızlar benimki farklı bi ağrı galiba belkide hep soluma yatmaktan kaynaklıdır sağıma yatamıyorum bebeiş sıkışıyor sırtüstüde olmuyo rahat edemiyorum hep sola yata yata çürüdü o tarafım :) suay bu arada kızının odası çok güzel canım hayırlı olsun güle güle kullanın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…