2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

birde başka bir doktora görünsen cnm

Alayim di mi? İkeaya bi gittigimde kandirayim kocami olmazsa

al al kaçırma sakın ben kocayı kandırdım sıra sende o zamn

Hayırlı olsun tatlım güle güle kullanın masaallah diyelim
Darısı benim basıma hala gelmedi mobilyam

Gecti çok şükür canım lakin halsizlik diz boyu

gelir kuzum senın mobılyanda prenses odası gıbı resımlerını hatırlıyorum cok güzeldi senınkınede yorum yaparız bol bol

sağol canım benım evet başladım canım bugün 12/8 cıktı tansıyon cok sükür
yüz ustumu yatıyorsun sırt ustumu aman haaa yüz ustu yatayım deme canım allah korusun az kaldı geçecek hepsi

teşekkürler teyzesı daha güzelleri sizin olsun

Kızlar bugün miniğimin kıyafetlerini yıkıyayım diyorum.
Sıvı deterjan alacağım...
Ne öneriyorsunuz ve ya sizler ne kullanacaksınız?

Canim bende haci sakir aldim ama sivi degil yumusaticida dalin aldim dunden beri yikiyorum gunesi kacirmamak icin az kaldi artik haftayada utu isi var kismetse artik hazir bekleyelim)

ben yıkadım canım annem hacı şakir granül sabun almış onla yıkadık

Canim bende haci sakir aldim ama sivi degil yumusaticida dalin aldim dunden beri yikiyorum gunesi kacirmamak icin az kaldi artik haftayada utu isi var kismetse artik hazir bekleyelim)

Çok sağolun kızlar.
Ablama omo ve ya dalin sıvı deterjan dedim ama almadıysa hacı şakir alayım

ben internetten araştırınca dalanın roxy adında bir deterjanı var sabun tozu imiş kullananlar kokusundan ve yumuşaklığından çok memnun fakat çok köpürdüğünü deterjanı bu yüzden az koymak gerektiğini söyledi herkes artı % 100 bitkisel olduğu yazıyor üzerinde ben de onunla yıkayacağım içime sindi

[sıze=3]ankara da yaşıyan hamişler bız face mart anneleriyle sitede kızlarla anlastık 23 subat pazar buluşuyoruz katılmak ısteyenler benımle ırtıbata geçsin [/sıze]

meraba kızlarr nasılsınız bakalım bız ıyız masllah bıraz temızlık yaptık ayyy gunlerr gecsede yavrullarımıza kavusaak anne karnında bıle severek oldurcem cocougu vallahı tarıhe gecerım heraldee

Merhaba güzel hamişler ve göbişlerdeki tatlı melekleri )
Doğum iznime ayrılınca doğum stresinden uzaklaşmak için kendimi babyshower hazırlıklarına verdim.
Organizasyon şirketi ile anlaşmak maliyeti baya artıracağından herseyi kendim yapmaya çalışıyorum ama
O kadar çok şey çıktı ki peçetelikti şişe etiketiydi davetiyeydi ))
Martın 1 ine yapacağız inşallah fotoları paylaşırım sizle ))
Prensesimin de hazırlıkları bitti satılır dolaplarımızı ve beşiğimizi bekliyoruz ki minnak minnak yerleştireyim ))
Buarada artık göbişler aldı başını gidiyor nasıl hormonlar salgılıyorsak şiştikçe güzelleşiyorum sanıyorummmmmm pp
Buarada 14 kilo almış bulunuyorum bakalım ne olacak ))
Sizlerde durum ne???

canım nasilsın nasil gidiyor hamilieliğin .bebişin cinsiyeti ne .?

ben de dalan roxy aldım .bebeğin battaniyelerini falan yıkamıştım güneşli ve rüzgarın olduğu bir günde.çok memnun kaldım ,hem de yumuşak yapıyor. yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum ,dalan roxy nin kokusu güzel bebek gibi koktu yıkayınca ..hacı şakır granüllüsü toz leke bıraktığını duydum .ancak 60C de yıkarsan .belki kalmaz diyorlar .araştırdım dalan dan çoğu anne memnun .stok yaptım.geçen ay migrostan almiştım .bu ay sorduk satmıyorlarmiş.artık .büyük marketlerde yok .dolaşırken marketlerin birinde bulabıldik şükür:18:

Kızlar bugün miniğimin kıyafetlerini yıkıyayım diyorum.
Sıvı deterjan alacağım...
Ne öneriyorsunuz ve ya sizler ne kullanacaksınız?
canım ben dalin garnül sabun tozu ve dalin yumuşatıcı kullandım. Ama dalinin sıvı deterjanı da var,kullananlar memnun. başka markada bebekler için sıvı deterjan var mı bilmiyorum:44:
canım stres yapma, kendine de bebişine de. ölçümler çok da kesin belirteçler değil sonuçta. cumartesi bi git bakalım, güzel haberlerle gelirsin, için rahatlamış olur inşallah

ben 10 kilo aldım çok şişim var ondan mı bilemedim((

meraba kızlarr nasılsınız bakalım bız ıyız masllah bıraz temızlık yaptık ayyy gunlerr gecsede yavrullarımıza kavusaak anne karnında bıle severek oldurcem cocougu vallahı tarıhe gecerım heraldee

yavaştan yavaştan temizliğe başladım ben de .bir liste çıkarttım ,bir sürü iş.:44: bekliyor. bir iki saat ayakta kalsam hemencik karnım sertleşiyor. böyle zor oluyor. hafta sonu zor işleri eşime yaptıracağim . bugün gardırobu düzenledim ,bir kapı sildim yoruldum hemencik. daha yemek yapıcammm

Kızlar bişe sorcam pazartesi doktor kontrolüm var 30.haftadayım doktor şimdiden normal doğummu sezeryan mı olacağını tahmin edebilir mi SORSAM

Son düzenleme:

nerde yaşıyorsun bilmiyorum canım ama dalan roxy sabun civil mağazalarında satılıyor ben görmüştüm ama o zman bu sabunlar hakkında bilgim yoktu almamıştım yolum o tarafa düşerse gidersem bende dalan roxy alıcam herkes onu tavsiye ediyor

Çok sağolun kızlar.
Ablama omo ve ya dalin sıvı deterjan dedim ama almadıysa hacı şakir alayım

annem hacı şakir almış diye onla yıkadık canım ama alabilirsen dalan roxy al o daha iyimiş kullananlar onu tavsiye ediyolar ben yumuşatıcı kullanmıcam çünkü makina yumuşatıcıyı aldıktan sonra tekrar durulama yapmıyor birde kokuları bana ağır geliyor ben kendi çamaşırlarımdada yumuşatıcı kullanmıyorum sağlığa zararlı

Dalanı duymuştum tatlım, artık bir daha ki sefere ablam dalinin sıvı deterjanını almış.
Kokusu hoşuma gitmedi

kızlar hastanenizi ve doğum ücretlerini yazabilir misiniz ben hastanemi değiştirmeyi düşünüyorum lütfen özellikle avrupa yakasındakiler cvp verirseniz sevinirim

merhaba
Ben hizmet memorial hastanesine gidiyorum dr hakan bey tek kelime ile çok çok memnunum tavsiye ederim ücretlerini daha sormadım ama doğum katı daha yeni yapılmış ve en önemlisi yeni doğan yoğun bakımı var!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…