Kızlar bugün miniğimin kıyafetlerini yıkıyayım diyorum.
Sıvı deterjan alacağım...
Ne öneriyorsunuz ve ya sizler ne kullanacaksınız?
kızlar cumartesı tekrar kontrolüm var ıcım daralıyor bazen bebegın ufak dedı dr abuksubuk kesın bıseyler soylemedı oncekı ayda bacak boyu kısa demişti suan boyu sat a göre 3 hafta geriden geliyor kılosuda bır hafta geriden geliyor gecen ay ıkı hafta ydı bu ay 3 hafta lık fark cıktı
Alayim di mi? İkeaya bi gittigimde kandirayim kocami olmazsa
Hayırlı olsun tatlım güle güle kullanın masaallah diyelim
Darısı benim basıma hala gelmedi mobilyam
Gecti çok şükür canım lakin halsizlik diz boyu
canım çok geçmiş olsun .. çiban ucunu gösterse rahatlarsın valla ..
mobilyaları çok güzel canım benim güzellikle sağlıkla kullansın inşallah .. sen iyisin demi ilaca başlamışsın.. rabbim yardımcın olsun
maşallah canım maşalllah bi ablamız onunda iki kızı vardı.. insan elbette tatlının yanında tuzlu ister ama bu öyle bişey ki bazen biri fazlasıyla yetiyor demişti.. geçen eşimde diyorki kadınlar kadar dert etmiyor erkekler kızı ve ya oğlu olmasını.. biz kadınlar kendimizi eksik hissettiğimiz için bu konulara tatkılıyoruz galiba
sağol canım benım evet başladım canım bugün 12/8 cıktı tansıyon cok süküruyuyamıyorum kızlar ya deli gibiyim.. saat 9 da pilim bitiyor ama gece tam eziyet.. bi uyanıyorum yüzüstü yatıyorum.. soluma yatayım dedikçe yatamıyorum sanki.. heryanım uyuşuyor.. oğluşum döndü sanırım ve o günden beri her an çıkacakmış gibi hissediyorum.. ağrım çok yarın doktora gideyim diyorum olmazsa pazartesi ama zaman geçmiyor ağrılarım var.. offff offfffffffff offfffff...
sağolun kızlar benimki farklı bi ağrı galiba belkide hep soluma yatmaktan kaynaklıdır sağıma yatamıyorum bebeiş sıkışıyor sırtüstüde olmuyo rahat edemiyorum hep sola yata yata çürüdü o tarafım :) suay bu arada kızının odası çok güzel canım hayırlı olsun güle güle kullanın
Kızlar bugün miniğimin kıyafetlerini yıkıyayım diyorum.
ben yıkadım canım annem hacı şakir granül sabun almış onla yıkadık
Canim bende haci sakir aldim ama sivi degil yumusaticida dalin aldim dunden beri yikiyorum gunesi kacirmamak icin az kaldi artik haftayada utu isi var kismetse artik hazir bekleyelim)
ben internetten araştırınca dalanın roxy adında bir deterjanı var sabun tozu imiş kullananlar kokusundan ve yumuşaklığından çok memnun fakat çok köpürdüğünü deterjanı bu yüzden az koymak gerektiğini söyledi herkes artı % 100 bitkisel olduğu yazıyor üzerinde ben de onunla yıkayacağım içime sindi
meraba kızlarr nasılsınız bakalım bız ıyız masllah bıraz temızlık yaptık ayyy gunlerr gecsede yavrullarımıza kavusaak anne karnında bıle severek oldurcem cocougu vallahı tarıhe gecerım heraldee
canım ben dalin garnül sabun tozu ve dalin yumuşatıcı kullandım. Ama dalinin sıvı deterjanı da var,kullananlar memnun. başka markada bebekler için sıvı deterjan var mı bilmiyorum:44:Kızlar bugün miniğimin kıyafetlerini yıkıyayım diyorum.
canım stres yapma, kendine de bebişine de. ölçümler çok da kesin belirteçler değil sonuçta. cumartesi bi git bakalım, güzel haberlerle gelirsin, için rahatlamış olur inşallahkızlar cumartesı tekrar kontrolüm var ıcım daralıyor bazen bebegın ufak dedı dr abuksubuk kesın bıseyler soylemedı oncekı ayda bacak boyu kısa demişti suan boyu sat a göre 3 hafta geriden geliyor kılosuda bır hafta geriden geliyor gecen ay ıkı hafta ydı bu ay 3 hafta lık fark cıktı
merhaba güzel hamişler ve göbişlerdeki tatlı melekleri)
doğum iznime ayrılınca doğum stresinden uzaklaşmak için kendimi babyshower hazırlıklarına verdim.
Organizasyon şirketi ile anlaşmak maliyeti baya artıracağından herseyi kendim yapmaya çalışıyorum ama
o kadar çok şey çıktı ki peçetelikti şişe etiketiydi davetiyeydi))
martın 1 ine yapacağız inşallah fotoları paylaşırım sizle))
prensesimin de hazırlıkları bitti satılır dolaplarımızı ve beşiğimizi bekliyoruz ki minnak minnak yerleştireyim))
buarada artık göbişler aldı başını gidiyor nasıl hormonlar salgılıyorsak şiştikçe güzelleşiyorum sanıyorummmmmmpp
buarada 14 kilo almış bulunuyorum bakalım ne olacak))
sizlerde durum ne???
kızlar bugün miniğimin kıyafetlerini yıkıyayım diyorum.
meraba kızlarr nasılsınız bakalım bız ıyız masllah bıraz temızlık yaptık ayyy gunlerr gecsede yavrullarımıza kavusaak anne karnında bıle severek oldurcem cocougu vallahı tarıhe gecerım heraldee
[sıze=3]ankara da yaşıyan hamişler bız face mart anneleriyle sitede kızlarla anlastık 23 subat pazar buluşuyoruz katılmak ısteyenler benımle ırtıbata geçsin[/sıze]
ben de dalan roxy aldım .bebeğin battaniyelerini falan yıkamıştım güneşli ve rüzgarın olduğu bir günde.çok memnun kaldım ,hem de yumuşak yapıyor. yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum ,dalan roxy nin kokusu güzel bebek gibi koktu yıkayınca..hacı şakır granüllüsü toz leke bıraktığını duydum .ancak 60C de yıkarsan .belki kalmaz diyorlar .araştırdım dalan dan çoğu anne memnun .stok yaptım.geçen ay migrostan almiştım .bu ay sorduk satmıyorlarmiş.artık .büyük marketlerde yok .dolaşırken marketlerin birinde bulabıldik şükür:18:
Çok sağolun kızlar.
Ablama omo ve ya dalin sıvı deterjan dedim ama almadıysa hacı şakir alayım
nerde yaşıyorsun bilmiyorum canım ama dalan roxy sabun civil mağazalarında satılıyor ben görmüştüm ama o zman bu sabunlar hakkında bilgim yoktu almamıştım yolum o tarafa düşerse gidersem bende dalan roxy alıcam herkes onu tavsiye ediyor
annem hacı şakir almış diye onla yıkadık canım ama alabilirsen dalan roxy al o daha iyimiş kullananlar onu tavsiye ediyolar ben yumuşatıcı kullanmıcam çünkü makina yumuşatıcıyı aldıktan sonra tekrar durulama yapmıyor birde kokuları bana ağır geliyor ben kendi çamaşırlarımdada yumuşatıcı kullanmıyorum sağlığa zararlı
kızlar hastanenizi ve doğum ücretlerini yazabilir misiniz ben hastanemi değiştirmeyi düşünüyorum lütfen özellikle avrupa yakasındakiler cvp verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?