2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

valla ablam daha yeni doğum yaptı anadolu yakasında bi özeldi doktoru dışarda özel kliniği olan bi doktordu ve normal doğumu 2300 tl ye geldi ben hatayda yaşıyorum sezeryan 400 tl özele gidiyorum çok memnunum hastahanemden istANBUL çok pahalı

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım.az kaldı gerçekten.çok heyecanlanıyorum az kaldığını düşününce sağlıcakla gelsin bebişler

Bir tek zaman bana geçmiyor sanırsam Sayıyorum sayıyorum sanki hep aynı yerdeyim 2 ay uzadı da uzadıTabi en önemlisi zamanında hayırlısıyla gelmeleri zaman elbet geçer ben çok sabırsızım sanırım

ben batı bahatta oluyorum kontrollerimi ama başından beri doğum için düşünmedim orayı. medipol fiyatlarda 2000 li fiyatlardan aşağı yok diye biliyorum ben ama..

Kızlar bişe sorcam pazartesi doktor kontrolüm var 30.haftadayım doktor şimdiden normal doğummu sezeryan mı olacağını tahmin edebilir mi SORSAM

sor istersen bana 28+6 da kontrole gittiğimde 38+3 te sezaryen dedi çünkü hem biraz fazla ilo aldım birde gestasyonel (gebelik) şekeri çıktığından riske atmayalım dedi bende kabul ettim. Sağlıklı hayırlı gelsin paşam da nasıl olursa farketmez.

ben de aynı hastaneye gidiyorum drumdan memnunum ama hastaneyi pek sevmedim

okuyunca bende şüphelendim en son 1 ay önce gittiğimde bana bebek kilolu dedi ve şekerimde sınırın biraz üzerinde çıktı galiba bana da öyle diyecek sanırsam???

[sıze=3]ankara da yaşıyan hamişler bız face mart anneleriyle sitede kızlarla anlastık 23 subat pazar buluşuyoruz katılmak ısteyenler benımle ırtıbata geçsin [/sıze]

Oh ne güzel =)
İyi yapmışsınız.
Ankarada trafik sorunu da yok, keyif sizin =)
Kaç kişi olacaksınız acaba?
O kadar hamişi düşünemiyorum

Bende dalin sıvı aldırdım ablama...
Kokusu pek hoşuma gitmedi.
Kıyafette nasıl koku bırakır bilmiyorum =)
Bugün güneşi kaçırdım yarın yıkıyacağım.

İmam çağdaş

Maşallah paşana canım.sağlıcakla doğsun kuzucuk

Teşekkürler:107:

"Gırç Gırç" diye ses mi geliyor Allah iyiliğini versin gülüm

Geç döllenmedir büyük ihtimalle. Bebeğinin kontroller arası gelişimini baz al bence (2 kontrol arasındaki gelişimi). Maşallah kuzuna

Bende dalin sıvı aldırdım ablama...
Kokusu pek hoşuma gitmedi.
Kıyafette nasıl koku bırakır bilmiyorum =)
Bugün güneşi kaçırdım yarın yıkıyacağım.

Kolay gelsin şimdiden:107: Yıkama&kurutması iş değil de, ütü yok mu ütü... Eşimin hiçbir şeyini ütülemişliğim yoktur, bu kuzu daha gelmeden bana yapmam dediğim işleri yaptırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…