ne güzel bende ankarada yaşasaydım gelirdim.
merhaba
ben hizmet memorial hastanesine gidiyorum dr hakan bey tek kelime ile çok çok memnunum tavsiye ederim ücretlerini daha sormadım ama doğum katı daha yeni yapılmış ve en önemlisi yeni doğan yoğun bakımı var!!!!
geçmiş olsun cnm allah birdaha göstermesin yorma kendini az kaldı nasipse inşallah zamanında sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza
Teşekkür ederim canım.az kaldı gerçekten.çok heyecanlanıyorum az kaldığını düşününcesağlıcakla gelsin bebişler
ben batı bahatta oluyorum kontrollerimi ama başından beri doğum için düşünmedim orayı. medipol fiyatlarda 2000 li fiyatlardan aşağı yok diye biliyorum ben ama..Canim ben medipol mega universite hastanesine gidiyorum cokta memnunum yeni bir hastane duymussundur.. Dogum ucreti normal dogum 650 lira sezeryan 950 istege bagli 1250 diye hatirliyorum.. Yilbasinda pahalanmadiysa. Muayene ucreti ben 35 lira veriyorum sigortali
Sen nereye gidiyordun?
Dalanı duymuştum tatlım, artık bir daha ki sefere ablam dalinin sıvı deterjanını almış.
Kokusu hoşuma gitmedi
Bir tek zaman bana geçmiyor sanırsamSayıyorum sayıyorum sanki hep aynı yerdeyim 2 ay uzadı da uzadı Tabi en önemlisi zamanında hayırlısıyla gelmeleri zaman elbet geçer ben çok sabırsızım sanırım
Kızlar bişe sorcam pazartesi doktor kontrolüm var 30.haftadayım doktor şimdiden normal doğummu sezeryan mı olacağını tahmin edebilir mi SORSAM
Canım ben batı bahat hastanesine gidiyorum.Muayene 35 tl.Normal doğum çift kişilik oda da 250 tl. tek kişilik oda 450 tl.Sezeryan 650 tl. isteğe bağlı sezeryan 850 tl.Doktorumdan çok memnunum.İlgili alakalı ve sevecen bi adam.
ablan koklamadan mı almış hacı şakirin kokusu güzel dalan roxynin kokusu nasıl acaba bak o konuda hiç bi fikrim yok :)
sor istersen bana 28+6 da kontrole gittiğimde 38+3 te sezaryen dedi çünkü hem biraz fazla ilo aldım birde gestasyonel (gebelik) şekeri çıktığından riske atmayalım dedi bende kabul ettim. Sağlıklı hayırlı gelsin paşam da nasıl olursa farketmez.
[sıze=3]ankara da yaşıyan hamişler bız face mart anneleriyle sitede kızlarla anlastık 23 subat pazar buluşuyoruz katılmak ısteyenler benımle ırtıbata geçsin[/sıze]
canım ben dalin garnül sabun tozu ve dalin yumuşatıcı kullandım. Ama dalinin sıvı deterjanı da var,kullananlar memnun. başka markada bebekler için sıvı deterjan var mı bilmiyorum:44:
canım stres yapma, kendine de bebişine de. ölçümler çok da kesin belirteçler değil sonuçta. cumartesi bi git bakalım, güzel haberlerle gelirsin, için rahatlamış olur inşallah
Little littlebegendimx10...000. Antepte olsaydim kendimi dusunemiyorum. Esimin kursu icin gecen yil Urfaya geldigimizde 1 gunlugune ugramistik Antebe. Hatta yarim gun bile denebilir. Sedef kakmali ahsap aksesuarlar, imam cagdas lokantasi ve kocak baklavalari aklima kazinanlardan. Bi de mozaik muzeniz var ki muhtesem. Tabi bi gunde anca bu kadar, taksi soforu bize cok kizmisti Antep bi gun mu gezilir diye ama gezmeye de gelmedik ki. İnsallah yine gelmek istiyorum Antebe ama cok kalmamaliyiz. Yoksa ben ordan yuvarlanarak donerim
Maşallah paşana canım.sağlıcakla doğsun kuzucuk
maşşallah bebeğine..kuzucuğuna
geçmiş olsun...kaslarımız gevşiyor ondan sanırım bu ağrılar...bütün vidalarım gevşedi sanki ...yürüken gıııırrrç gıırrç diye ses geliyor benden...
kızlar cumartesı tekrar kontrolüm var ıcım daralıyor bazen bebegın ufak dedı dr abuksubuk kesın bıseyler soylemedı oncekı ayda bacak boyu kısa demişti suan boyu sat a göre 3 hafta geriden geliyor kılosuda bır hafta geriden geliyor gecen ay ıkı hafta ydı bu ay 3 hafta lık fark cıktı
tansıyonum yıne 14/9 olmuş
Bende dalin sıvı aldırdım ablama...
Kokusu pek hoşuma gitmedi.
Kıyafette nasıl koku bırakır bilmiyorum =)
Bugün güneşi kaçırdım yarın yıkıyacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?