2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kolay gelsin şimdiden:107: Yıkama&kurutması iş değil de, ütü yok mu ütü... Eşimin hiçbir şeyini ütülemişliğim yoktur, bu kuzu daha gelmeden bana yapmam dediğim işleri yaptırıyor

Bende sevmiyorum ütü yapmayı ama asla ütüsüz bir şey giymem
Mecbur yapıyorum, eşim sabah kalkıp gömleğini kendi ütüledi...
Gözümün içine baktı, pek hevesli görmedi beni
Ver ben ütüleyeyim dediysem de vermedi.
İyi de yaptı

Ne vakittir görmedim seni canım. Nasılsın, izne mi ayrıldın?

Benim korsanım gençliğinden beri ütüsünü kendi yapmış. Söylediğine göre annesinin ve kız kardeşlerinin ütüsünü beğenmezmiş. Evlendik evleneli sadece bir kez tüm kıyafetleri ütülendi yerleşti, onu da annem yaptı zaten

Ben teklif dahi etmem, bilir elime ütü almadığımı. Evlenmeden önce "çeyiz" alırken ütü aldığım gün arayıp, "hayatım sana bulduğum en pahalı ütüyü aldım, güle güle kullanırsın artık" demiştim

Oh ne güzel =)
İyi yapmışsınız.
Ankarada trafik sorunu da yok, keyif sizin =)
Kaç kişi olacaksınız acaba?
O kadar hamişi düşünemiyorum

en son 6 kişi felandı canım

Canım inşallah normale döner...
Uzan biraz istersen.

ah kuzum ısteyım 5 cıkıyorum nerde uzanmak eve gıdınce bır daha ölçerim
Bu ikinci oluyor değil mi? Doktorunu bilgilendirdin mi canım?

yok canım arada 14/9 15/9 oluyor doktor zaten bu sevıyelere cıktıgını bılıyor

dılruba canım sağol bende sürekli dua ediyorum saglıklı sıhatlı doğsun dıye

Dikkat et kendine canım.uzan , dinlen.çabucak düşer inşallah tansiyonun.

eve gıdınce uzanacağım canım işteyım suan

valla benim eşim gibilerde varmış kimsenin ütüsünü beğenmez hatta ben kendi kıyafetimi ütlerken okadar hoşuna gidiyorki ver ben ütüleyeyim seviyorum diyo tabi bende kırmamak adına ne demek tabiki diyorum:)))BEKARKEN EN PAHALISINDAN Bİ ÜTÜ ALMIŞ ONU KULLANIYORUZ SAĞOLSUN ÜTÜ SEVEN ERKEKLERİN SAYISI ÇOĞALSIN:)

Son düzenleme:

Allah ağzınızın tadını bozmasın
Baştan anlaşmışsınız =)
Bizim artık öyle bir lüksümüz yok
Keşke baştan anlaşma yapsaymışım.
Çoğu zaman spor giyiniyor da ütü gerektirmiyor pek bir şeyi =)

selam nisan anneleri geceleri yanarak uyanıyorum tabi doğal olarak rüyalarıma yansıyor ve doğurduğumu görüyorum bu sabah belimden kalçama, kasığıma vuran ağrıyla uyandım dedim kendi kendime aha doğuruyorum:18: neyse bir saat kadar sürdü geçti ama şimdi ara ara belim zonkluyor. beni bir panik aldı, yarın oğlumun cicilerini yıkayayım diye düşündüm acele de etmek istemiyorum kafam hepten karıştı sizler bebek kıyafetlerini kaç derece de yıkadınız?

kızlar hastanenizi ve doğum ücretlerini yazabilir misiniz ben hastanemi değiştirmeyi düşünüyorum lütfen özellikle avrupa yakasındakiler cvp verirseniz sevinirim

Ben dogum yaptim memorialde 8.800 tl idi orada dogum yapacaktim son anda memorial hizmete gectim sezeryan oldum 3.100 tl odedim.

ben de düşünmüştüm baby shower yapmayı ama sonra güvenemedim kendime :) kolay gelsin sana canım, resimleri bekliyorum
Kızlar bişe sorcam pazartesi doktor kontrolüm var 30.haftadayım doktor şimdiden normal doğummu sezeryan mı olacağını tahmin edebilir mi SORSAM
sanmıyorum şimdiden kesin bişey söyleyeceini ama eğer bebek için riskli bi durum görürse ve bu durum doğuma kadar değişmezse o başka:44:
Bende dalin sıvı aldırdım ablama...
Kokusu pek hoşuma gitmedi.
Kıyafette nasıl koku bırakır bilmiyorum =)
Bugün güneşi kaçırdım yarın yıkıyacağım.
bence güzel kokar canım. kullananlar memnun kalmış yarın da güneş gelir mi bilmem, yağmurlar geliyomuş ama izmir bu gün hep kapalı ve yağışlıydı. önümüzdeki günlerde de böyleymiş. evde kurut, biraz uzun sürer ama biz annem burdayken evde kuruttk. o yüzden kıyafetleri yıkayıp ütülemesi 1 haftayı buldu 2 günde kuruyodu bi makina, sonra onları toplayıp yenisini asıyoduk
ben 60 da yıkadım. ama benim kıyafetlerin çoğu kuzenimden geldiği için öyle yaptım. bence yeni kıyafetler için 30-40 iyi

Suay odaniz çok güzelmiş cnm güle güle kullanin iyi günlerde

Snowy cnm kontrolunuz iyi geçmiş gozunaydin

Bemde bebegimi memorial hizmette yaptim.hakan bey gerceklestirdi ve bebegim yogunbakimda..3.100 tl sezeryan ucreti.

ne güzel söylüyorsun bencede ama zaman azaldıkça bana aldı bi korku ilk olacağından olsa gerek

aynen canım vallahı ole bı an ole dusunuyo ılk nasıl olcak acab dıye sonra korkuyo ınsan bugun daha cok sevdım sonra esımle korku konusunu konustuk benı rahtlatmaya calıssada nafılee

ahh canım benım dorusun fazla ayakta kalmaya gelmıyo ınsanın yardım edenı olmayınca dıkkat et kendıne temızlege kaptırıpta mazzalh erken dogurma

Simdilik ayni gibi baskulumu annemlerde biraktim esim geri ise donene kadar kayinvalidemlerde kalioz cumartesi esim geri donuo 1-2 kilo almis olurum :) bugun ozalda yuruyus yaptik bir parkta derece vardi ozellikle dikkat ettim 30 derece gosterio burda yazi yasiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…