Kolay gelsin şimdiden:107: Yıkama&kurutması iş değil de, ütü yok mu ütü... Eşimin hiçbir şeyini ütülemişliğim yoktur, bu kuzu daha gelmeden bana yapmam dediğim işleri yaptırıyor
Bende sevmiyorum ütü yapmayı ama asla ütüsüz bir şey giymem
Mecbur yapıyorum, eşim sabah kalkıp gömleğini kendi ütüledi...
Gözümün içine baktı, pek hevesli görmedi beni
Ver ben ütüleyeyim dediysem de vermedi.
İyi de yaptı
Oh ne güzel =)
İyi yapmışsınız.
Ankarada trafik sorunu da yok, keyif sizin =)
Kaç kişi olacaksınız acaba?
O kadar hamişi düşünemiyorum
Canım inşallah normale döner...
Uzan biraz istersen.
Bu ikinci oluyor değil mi? Doktorunu bilgilendirdin mi canım?
inşallah bişe olmayacak arkadaşım içini ferah tut.arkadaşımda aynen öyleydi sağlıkla doğurdu bitti daha niceleri var öyle.sen sadece dinlen ve canınısıkma gececek bunlarda inşallah rabbim şifa versin tez zamanda
Dikkat et kendine canım.uzan , dinlen.çabucak düşer inşallah tansiyonun.
valla benim eşim gibilerde varmış kimsenin ütüsünü beğenmez hatta ben kendi kıyafetimi ütlerken okadar hoşuna gidiyorki ver ben ütüleyeyim seviyorum diyo tabi bende kırmamak adına ne demek tabiki diyorum:)))BEKARKEN EN PAHALISINDAN Bİ ÜTÜ ALMIŞ ONU KULLANIYORUZ SAĞOLSUN ÜTÜ SEVEN ERKEKLERİN SAYISI ÇOĞALSIN:)ne vakittir görmedim seni canım. Nasılsın, izne mi ayrıldın?
benim korsanım gençliğinden beri ütüsünü kendi yapmış. Söylediğine göre annesinin ve kız kardeşlerinin ütüsünü beğenmezmiş. Evlendik evleneli sadece bir kez tüm kıyafetleri ütülendi yerleşti, onu da annem yaptı zaten
Ben teklif dahi etmem, bilir elime ütü almadığımı. Evlenmeden önce "çeyiz" alırken ütü aldığım gün arayıp, "hayatım sana bulduğum en pahalı ütüyü aldım, güle güle kullanırsın artık" demiştim
tansıyonum yıne 14/9 olmuş
Ne vakittir görmedim seni canım. Nasılsın, izne mi ayrıldın?
Benim korsanım gençliğinden beri ütüsünü kendi yapmış. Söylediğine göre annesinin ve kız kardeşlerinin ütüsünü beğenmezmiş. Evlendik evleneli sadece bir kez tüm kıyafetleri ütülendi yerleşti, onu da annem yaptı zaten
Ben teklif dahi etmem, bilir elime ütü almadığımı. Evlenmeden önce "çeyiz" alırken ütü aldığım gün arayıp, "hayatım sana bulduğum en pahalı ütüyü aldım, güle güle kullanırsın artık" demiştim
Bütün gece senkronize olarak sağa ve sola dönmekten ben de uyuyamiyorumışte de uyukluyorum sürekli (
bnde aynı durumdayım cnm süreklidönmekten kordon dolanacak diye çok korkuyorum ah bi nisan gelse:)
evet ağrılar sıklaştı iyice canım az kaldı inşallah nisan hemen gelse keşke:)ben iyiyim cnm şükür sen nasılsın ben uyuyorum ama arada ağrılar oluyor tabi ozaman da uyanıyorum
bu seferde aman cocuk yan yatsın bişe olurmu ya uyuyakalırsam emzirirken şu olursa bu falan derken bitmez bizde Evham kadınların genlerinde var malesef:)bnde aynı durumdayım cnm süreklidönmekten kordon dolanacak diye çok korkuyorum ah bi nisan gelse:)
kızlar hastanenizi ve doğum ücretlerini yazabilir misiniz ben hastanemi değiştirmeyi düşünüyorum lütfen özellikle avrupa yakasındakiler cvp verirseniz sevinirim
bu seferde aman cocuk yan yatsın bişe olurmu ya uyuyakalırsam emzirirken şu olursa bu falan derken bitmez bizde Evham kadınların genlerinde var malesef:)
ben de düşünmüştüm baby shower yapmayı ama sonra güvenemedim kendime :) kolay gelsin sana canım, resimleri bekliyorumMerhaba güzel hamişler ve göbişlerdeki tatlı melekleri)
Doğum iznime ayrılınca doğum stresinden uzaklaşmak için kendimi babyshower hazırlıklarına verdim.
Organizasyon şirketi ile anlaşmak maliyeti baya artıracağından herseyi kendim yapmaya çalışıyorum ama
O kadar çok şey çıktı ki peçetelikti şişe etiketiydi davetiyeydi))
Martın 1 ine yapacağız inşallah fotoları paylaşırım sizle))
Prensesimin de hazırlıkları bitti satılır dolaplarımızı ve beşiğimizi bekliyoruz ki minnak minnak yerleştireyim))
Buarada artık göbişler aldı başını gidiyor nasıl hormonlar salgılıyorsak şiştikçe güzelleşiyorum sanıyorummmmmmpp
Buarada 14 kilo almış bulunuyorum bakalım ne olacak))
Sizlerde durum ne???
sanmıyorum şimdiden kesin bişey söyleyeceini ama eğer bebek için riskli bi durum görürse ve bu durum doğuma kadar değişmezse o başka:44:Kızlar bişe sorcam pazartesi doktor kontrolüm var 30.haftadayım doktor şimdiden normal doğummu sezeryan mı olacağını tahmin edebilir mi SORSAM
bence güzel kokar canım. kullananlar memnun kalmışBende dalin sıvı aldırdım ablama...
Kokusu pek hoşuma gitmedi.
Kıyafette nasıl koku bırakır bilmiyorum =)
Bugün güneşi kaçırdım yarın yıkıyacağım.
ben 60 da yıkadım. ama benim kıyafetlerin çoğu kuzenimden geldiği için öyle yaptım. bence yeni kıyafetler için 30-40 iyiselam nisan annelerigeceleri yanarak uyanıyorum tabi doğal olarak rüyalarıma yansıyor ve doğurduğumu görüyorum bu sabah belimden kalçama, kasığıma vuran ağrıyla uyandım dedim kendi kendime aha doğuruyorum:18: neyse bir saat kadar sürdü geçti ama şimdi ara ara belim zonkluyor. beni bir panik aldı, yarın oğlumun cicilerini yıkayayım diye düşündüm acele de etmek istemiyorum kafam hepten karıştı sizler bebek kıyafetlerini kaç derece de yıkadınız?
Selamlar:107: Kontrolden geldik, herşey yolunda çok şükür. Yakışıklı hala doğum pozisyonunda ve suyu da iyi. 37. hafta çatı muayenesi dedi doktorum. Gidişata göre 40. haftada 3700-3800 g olmasını bekliyorum dedi (Allah'tan bir mani gelmezse); nasıl rahatladım anlatamam
İnşallah gülüm, beslenmeye bir başlasaydı çok çabuk toparlardı yavrun. Rabbim güç&kuvvet versin.
İğne mi? İçeriği ne bu ilacın yazar mısın lütfen. 26-30 haftalar arası döndü benim, hala da koruyor pozisyonunu. Son haftaya kadar dönebilir, neden doktorun bu kadar acele etti acaba?
Bu arada bebeğin normal yollarla dönmesi için ellerini duvara daya bacaklarını biraz aç ve kalçanla dairesel hareketler çiz (yavaşça), aynı hareketi yerde de (köpek pozisyonunda da) yapabilirsin.
Kilon gayet normal, sizin doktorlar bir tuhaf:107: Bu arada tatlı ihtiyacı bende de çok arttı, artık haftada 1 kesmiyor. Çözümü kuru meyvelerde buldum, özellikle kuru inciri (yiyebilirsen hurma da süper) tavsiye ederim
Hayırlı olsun, güle güle kullanın canım:107:
merhaba
Ben hizmet memorial hastanesine gidiyorum dr hakan bey tek kelime ile çok çok memnunum tavsiye ederim ücretlerini daha sormadım ama doğum katı daha yeni yapılmış ve en önemlisi yeni doğan yoğun bakımı var!!!!
ne güzel söylüyorsun bencede ama zaman azaldıkça bana aldı bi korku ilk olacağından olsa gerek
yavaştan yavaştan temizliğe başladım ben de .bir liste çıkarttım ,bir sürü iş.:44: bekliyor. bir iki saat ayakta kalsam hemencik karnım sertleşiyor. böyle zor oluyor. hafta sonu zor işleri eşime yaptıracağim .bugün gardırobu düzenledim ,bir kapı sildim yoruldum hemencik. daha yemek yapıcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?