canım nasilsın nasil gidiyor hamilieliğin.bebişin cinsiyeti ne .?
ben de dalan roxy aldım .bebeğin battaniyelerini falan yıkamıştım güneşli ve rüzgarın olduğu bir günde.çok memnun kaldım ,hem de yumuşak yapıyor. yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum ,dalan roxy nin kokusu güzel bebek gibi koktu yıkayınca..hacı şakır granüllüsü toz leke bıraktığını duydum .ancak 60C de yıkarsan .belki kalmaz diyorlar .araştırdım dalan dan çoğu anne memnun .stok yaptım.geçen ay migrostan almiştım .bu ay sorduk satmıyorlarmiş.artık .büyük marketlerde yok .dolaşırken marketlerin birinde bulabıldik şükür:18:
Bemde bebegimi memorial hizmette yaptim.hakan bey gerceklestirdi ve bebegim yogunbakimda..3.100 tl sezeryan ucreti.
Simdilik ayni gibi baskulumu annemlerde biraktim esim geri ise donene kadar kayinvalidemlerde kalioz cumartesi esim geri donuo1-2 kilo almis olurum :) bugun ozalda yuruyus yaptik bir parkta derece vardi ozellikle dikkat ettim 30 derece gosterio burda yazi yasiorum
ben batı bahatta oluyorum kontrollerimi ama başından beri doğum için düşünmedim orayı. medipol fiyatlarda 2000 li fiyatlardan aşağı yok diye biliyorum ben ama..
Allah sağlık sıhatle bebeğini büyütmek nasip etsin inşallah peki memnunmusun hastaneden ve hizmetinden.
merhaba arkadaşlar,
Allah hepinize, hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşaallah.
çoğunuz 30. haftayı geçmişsiniz, maşaallah.
bende bugün 25+5 oldum ve bebek ters duruyor dedi doktorum, çevirmek için iğne verdi, dönmesi için erken değilmi daha
sizlerin kaçıncı haftasında döndü bebekleri ?
İğne mi? İçeriği ne bu ilacın yazar mısın lütfen. 26-30 haftalar arası döndü benim, hala da koruyor pozisyonunu. Son haftaya kadar dönebilir, neden doktorun bu kadar acele etti acaba?
Bu arada bebeğin normal yollarla dönmesi için ellerini duvara daya bacaklarını biraz aç ve kalçanla dairesel hareketler çiz (yavaşça), aynı hareketi yerde de (köpek pozisyonunda da) yapabilirsin.
bnde aynı durumdayım cnm süreklidönmekten kordon dolanacak diye çok korkuyorum ah bi nisan gelse:)
sağol canım bu bilgi için dikkatlice deneyeceğim...
iğnenin adı ploruton bu arada. az öncede anlattığım gibi durumlar.
Okudum canım. Yabancı kaynaklara bakıyordum, ilacın bebeğin pozisyonuna bir etkisi var mı diye. Genel olarak ebenin söyledikleri ile örtüşüyor, bilindik bir progesteron; düşüğü engellemek için veriliyor. Ama dediğin gibi rahmi "yumuşatma" etkisi de var. Benim doktorum da kasılmaları minimize etmek için fitil olarak kullanmamı tavsiye etmişti. Ama "döneceği varsa" bebeğinin vakti var daha endişe etme, maşallah ikinize de
3 ay once komsum dogum yapti orada..
650 lira odedi ve fazladan kurus odemedi
ama simdi ne oldu bilmiyorum :26:
Ben dogum yaptim memorialde 8.800 tl idi orada dogum yapacaktim son anda memorial hizmete gectim sezeryan oldum 3.100 tl odedim.
Canim ben medipol mega universite hastanesine gidiyorum cokta memnunum yeni bir hastane duymussundur.. Dogum ucreti normal dogum 650 lira sezeryan 950 istege bagli 1250 diye hatirliyorum.. Yilbasinda pahalanmadiysa. Muayene ucreti ben 35 lira veriyorum sigortali
Sen nereye gidiyordun?
Kızlar dünde, bugün de wc den geldiğim de sıcak bir akıntı hissediyorum .
Böyle bir durum yaşayan var mı? :26:
İdrar kaçırma gibi değil.
Kızlar dünde, bugün de wc den geldiğim de sıcak bir akıntı hissediyorum .
Böyle bir durum yaşayan var mı? :26:
İdrar kaçırma gibi değil.
Ben 2 hafta önce yaşadım canım .Korkup döktora söyledim hemen kontrole gittim.Aşağıdan muayene etti.Suyunda bi sızma yok ama enfeksiyon var dedi 2 kullanımlık fitil verdi.1 haftada geçti.Şuan bi sıkıntı yok.Allah korusun sende bi muayene ol canım ne olur ne olmaz.Bide enfeksiyon erken doğuma sebep olabiliyomuş dikkatli olmak lazım.
slm arkadaslar.34 haftalık hamıleyım cantamı hazrlıcm.ama neler koyabılırım bana yardmcı olurmusunuz eksık olsun ıstemıyorum.smdıden tsk ederım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?