2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kizlsr tek tek alinti yaptim cevap yazdim karisiklik oldu beceremedim nese bn okumaya devam edeyim genel olarak herkes iyi cok sukur telden olunca karistiriom iste

canımmm seni gördüğüme çok sevindimmm
oğlumuz olaccak inşallah :) sizin kız mı erkek mi? hamilelik iyi gidiyor çok şükür bi problem yok ama ben de çok çabuk yoruluyorum gündüz 3 4 saat uyuyorum toparlayamadım kendimi bi türlü:26: sen nasılsın ??? bimde bulabilirsin deterjanı herkes ordan aldığını yazmıştı ben de gidip ordan aldım

İyi gezmeler canım, tadını çıkar:107:

ben batı bahatta oluyorum kontrollerimi ama başından beri doğum için düşünmedim orayı. medipol fiyatlarda 2000 li fiyatlardan aşağı yok diye biliyorum ben ama..

3 ay once komsum dogum yapti orada..
650 lira odedi ve fazladan kurus odemedi
ama simdi ne oldu bilmiyorum :26:

Allah sağlık sıhatle bebeğini büyütmek nasip etsin inşallah peki memnunmusun hastaneden ve hizmetinden.

Gerçekten memnunum.nisan 20 de dogum yapacaktim erken dogum yaptim bu yüzden yogunbakima alindi bebegim.yogunbakimdaki hemsire teyzelerimiz doktorlarimiz gercekten muhtesemler...inanilmaz bir ilgi ve alaka icindeler.en azindan gonlum rahat olarak eve geri donebiliyorum.

tekrar merhaba arkadaşlar. dün sizlere yazmıştım bunu,
bugün sağlık ocağına iğneyi vurdurmak için gittim, aynen anlattım.

onlarda ters duruş için erken olduğunu, bebek aşağıda ise erken doğumu önlemek için bu iğneyi vermiş olabileceğini söyledi.

iğnenin adı PLORUTON depot ( bu arada aynı iğneyi hamileliğimin ilk haftalarında
lekelenme geldiği için düşüğü önlemek amaçlı kullanmıştım)

dün doktor ters ve poposu biraz aşağıda demişti, sanırım bebek aşağıda olunca erken doğum riskimi artıyor...
doktor bunu çevirelim, iğne vereceğim sana dedi.

acaba iğneyi erken doğumu önlemek için mi verdi, çevirmek için mi? hala anlamış değilim. eşimde yanımdaydı o esnada, ve eşimde aynı şeyi söylüyor, bebeği çevirmek için verdi iğneyi diyor.

yani arkadaşlar eşim ve benim yanlış anlama ihtimalimiz olabilir. ama hala birşey anlamış değilim :) sizede bilgi vereyim dedim, sizleri yanlış yönlendirmek istemem.

ayrıca bir arkadaşım dedi, bu ploruton iğnesi vajina kaslarına etki yapıp rahmi rahatlatırmış,
acaba rahmin rahatlayıp bebeğin kolay dönmesinemi yardımcı olacak bu iğne, bilmiyorum....

neyse kusura bakmayın arkadaşlar sanırım birçoğunuzun aklını karıştırdım, bir ay sonraki kontrolde az çok belli olur herhalde son durum.

hepinize kolay doğumlar nasip olsun inşl.

sağol canım bu bilgi için dikkatlice deneyeceğim...
iğnenin adı ploruton bu arada. az öncede anlattığım gibi durumlar.

bnde aynı durumdayım cnm süreklidönmekten kordon dolanacak diye çok korkuyorum ah bi nisan gelse:)

doktorum bana 6 haftalıkken sola yatmaya başla alıştır vücudunu demişti. şükür şuan problem yaşamıyorum sola yatışta. hatta başka türlü uyuyamıyorum

sağol canım bu bilgi için dikkatlice deneyeceğim...
iğnenin adı ploruton bu arada. az öncede anlattığım gibi durumlar.

Okudum canım. Yabancı kaynaklara bakıyordum, ilacın bebeğin pozisyonuna bir etkisi var mı diye. Genel olarak ebenin söyledikleri ile örtüşüyor, bilindik bir progesteron; düşüğü engellemek için veriliyor. Ama dediğin gibi rahmi "yumuşatma" etkisi de var. Benim doktorum da kasılmaları minimize etmek için fitil olarak kullanmamı tavsiye etmişti. Ama "döneceği varsa" bebeğinin vakti var daha endişe etme, maşallah ikinize de

sağol canım ilgin için. haklısın, bencede döneceği varsa var daha vakit.
26-30 hafta arası dönmüş senin mesela, bence bu haftalarda olur gibi geliyor, sizede maşaallah, hayırlısı artık.

Kızlar dünde, bugün de wc den geldiğim de sıcak bir akıntı hissediyorum .
Böyle bir durum yaşayan var mı? :26:
İdrar kaçırma gibi değil.

Son düzenleme:

doktorundan memnun musun canım. bide benim için orda doğum yapan tanıdığına sorar mısın doğum sonrası ilgi ve alaka ne durumdaymış? yeni hastane olduğu için hijyenik bi ortamdır diye düşünüyorum. inşallah istediğim gibi bi yerdir

Ben 2 hafta önce yaşadım canım .Korkup döktora söyledim hemen kontrole gittim.Aşağıdan muayene etti.Suyunda bi sızma yok ama enfeksiyon var dedi 2 kullanımlık fitil verdi.1 haftada geçti.Şuan bi sıkıntı yok.Allah korusun sende bi muayene ol canım ne olur ne olmaz.Bide enfeksiyon erken doğuma sebep olabiliyomuş dikkatli olmak lazım.

slm kızlar... nasılsınız? bebişlerinizle sizler çook iyisiniz umarım. bugün internet problemim vardı sonunda aşıldı. modemim ölmüş artık başka modem alındı. o yüzden telden baktım sayfaya zar zor...
yarın doktor kontrolümüz var. bakalım bebeğim ne durumda kaç gr olmuş? inş iyi haberlerle döneriz doktorumuzdan. vaktimiz olursa da bebek şekerini de ayarlamayı düşünüyorum. bebeğimde bugün çok hareketliydi. tekrardan posizyonunu falan değiştirdi mi acaba? çok kudurdu bugün yaramaz:)

cnm ya aynısı bende de oluyor yaklaşık bi haftadır. tuvaletimi yapıyorum elimi yıkıcam sıcak bi akıntı geliyor. vajinadan değil sanki normal idrarımı yaptığım yerden oluyor. tam emin olamadım gerçi ama...doktorum koyu kıvamda yeşil renkli ve kötü kokulu bi akıntın olursa mutlaka söyle demişti ama öyle bişey değil.

slm arkadaslar.34 haftalık hamıleyım cantamı hazrlıcm.ama neler koyabılırım bana yardmcı olurmusunuz eksık olsun ıstemıyorum.smdıden tsk ederım:)

Yakın zaman da baktırdım canım enfeksiyon falan çıkmamıştı.
Doktorumu aradım nöbetciymiş gel dedi.
Yani nasıl anlatayım sanki wc den çıkıyorum, tam yapmamışım gibi sonradan sıcak bir sıvı geliyor.
Sende de böyle mi olmuştu?

slm arkadaslar.34 haftalık hamıleyım cantamı hazrlıcm.ama neler koyabılırım bana yardmcı olurmusunuz eksık olsun ıstemıyorum.smdıden tsk ederım:)

ben netten araştırdım biraz kendime göre ayarlamalar yaparak çantamı hazırladım sayılır.benim çantamda:

2 pijama takımı
1 gecelik
havlu
emzirme sütyeni
çorap
tarak
iç çamaşırı
sabun
peçete
ıslak mendil
diş macunu ve fırçası var
daha eklemediğim göğüs pedi ve çatlak kremi var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…