Yakın zaman da baktırdım canım enfeksiyon falan çıkmamıştı.
Doktorumu aradım nöbetciymiş gel dedi.
Yani nasıl anlatayım sanki wc den çıkıyorum, tam yapmamışım gibi sonradan sıcak bir sıvı geliyor.
Sende de böyle mi olmuştu?
slm kızlar... nasılsınız? bebişlerinizle sizler çook iyisiniz umarım. bugün internet problemim vardı sonunda aşıldı. modemim ölmüş artık başka modem alındı. o yüzden telden baktım sayfaya zar zor...
yarın doktor kontrolümüz var. bakalım bebeğim ne durumda kaç gr olmuş? inş iyi haberlerle döneriz doktorumuzdan. vaktimiz olursa da bebek şekerini de ayarlamayı düşünüyorum. bebeğimde bugün çok hareketliydi. tekrardan posizyonunu falan değiştirdi mi acaba? çok kudurdu bugün yaramaz:)
cnm ya aynısı bende de oluyor yaklaşık bi haftadır. tuvaletimi yapıyorum elimi yıkıcam sıcak bi akıntı geliyor. vajinadan değil sanki normal idrarımı yaptığım yerden oluyor. tam emin olamadım gerçi ama...doktorum koyu kıvamda yeşil renkli ve kötü kokulu bi akıntın olursa mutlaka söyle demişti ama öyle bişey değil.
Selam canım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsiniz.
Şekerlerinizde şimdiden hayırlı olsun
Şu gelen sıvı kıvamlı değil.
Su gibi, çok açık bir renk.
saol cnm inş güzel haberlerle geliriz.
aynen benim akıntımda öyle... yarın bi doktoruma söyliyim bakalım ne diyecek? idrar yolu enfeksiyonu olsa hamilelikten önce bi kere yaşamıştım sürekli wcye gitme hissi olur mesanede ağrı olur bi de idrar artık kanlı gelmeye başlar ve idrar yaparken çok acır. o yüzden biraz rahatım ama gene de bilgilenmek lazım. sen de bi doktoruna danış istersen...
Nöbetciymiş şansıma bugün doktorum gel dedi.
Ben hazırlanıp gideyim en iyisi.
ben netten araştırdım biraz kendime göre ayarlamalar yaparak çantamı hazırladım sayılır.benim çantamda:
2 pijama takımı
1 gecelik
havlu
emzirme sütyeni
çorap
tarak
iç çamaşırı
sabun
peçete
ıslak mendil
diş macunu ve fırçası var
daha eklemediğim göğüs pedi ve çatlak kremi var...
pekı bebek ıcın neler vr cnm?
ben de düşünmüştüm baby shower yapmayı ama sonra güvenemedim kendime :) kolay gelsin sana canım, resimleri bekliyorum
sanmıyorum şimdiden kesin bişey söyleyeceini ama eğer bebek için riskli bi durum görürse ve bu durum doğuma kadar değişmezse o başka:44:
bence güzel kokar canım. kullananlar memnun kalmışyarın da güneş gelir mi bilmem, yağmurlar geliyomuş ama izmir bu gün hep kapalı ve yağışlıydı. önümüzdeki günlerde de böyleymiş. evde kurut, biraz uzun sürer ama biz annem burdayken evde kuruttk. o yüzden kıyafetleri yıkayıp ütülemesi 1 haftayı buldu 2 günde kuruyodu bi makina, sonra onları toplayıp yenisini asıyoduk
ben 60 da yıkadım. ama benim kıyafetlerin çoğu kuzenimden geldiği için öyle yaptım. bence yeni kıyafetler için 30-40 iyi
Yakın zaman da baktırdım canım enfeksiyon falan çıkmamıştı.
Doktorumu aradım nöbetciymiş gel dedi.
Yani nasıl anlatayım sanki wc den çıkıyorum, tam yapmamışım gibi sonradan sıcak bir sıvı geliyor.
Sende de böyle mi olmuştu?
bebek çantasına:
hastane çıkışı seti
2 takım 5li zıbın
uzun kollu ve atlet şeklinde beyaz zıbın
2 battaniye
ıslak mendil
biberon
emzik
pişik kremi
12li pazen bez
10 tane bebek bezi ( sayısına hala karar vermiş değilim)
pamuk
şimdilik bunlar var cnm başka arada aklıma geliyor koyuyorum çantasına. eksik olmasın da fazlası olsun. nasıl olsa araba taşıyacak:)
slm arkadaslar.34 haftalık hamıleyım cantamı hazrlıcm.ama neler koyabılırım bana yardmcı olurmusunuz eksık olsun ıstemıyorum.smdıden tsk ederım:)
bende tansaştan aldım dalan roxy sadece tansaşlarda satılıyor diye duymuştumcanım nasilsın nasil gidiyor hamilieliğin.bebişin cinsiyeti ne .?
ben de dalan roxy aldım .bebeğin battaniyelerini falan yıkamıştım güneşli ve rüzgarın olduğu bir günde.çok memnun kaldım ,hem de yumuşak yapıyor. yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum ,dalan roxy nin kokusu güzel bebek gibi koktu yıkayınca..hacı şakır granüllüsü toz leke bıraktığını duydum .ancak 60C de yıkarsan .belki kalmaz diyorlar .araştırdım dalan dan çoğu anne memnun .stok yaptım.geçen ay migrostan almiştım .bu ay sorduk satmıyorlarmiş.artık .büyük marketlerde yok .dolaşırken marketlerin birinde bulabıldik şükür:18:
kızlar emzirme atleti mi daha iyi olur hastane cantasına yoksa sütyen mi
Bir tek zaman bana geçmiyor sanırsamSayıyorum sayıyorum sanki hep aynı yerdeyim 2 ay uzadı da uzadı Tabi en önemlisi zamanında hayırlısıyla gelmeleri zaman elbet geçer ben çok sabırsızım sanırım
bugun akşam 7 gibi wc gittim baktım iç çamasırımın tam ortası ıslak su dökülmüş gibi
sonrasındada kasılmalarım iyce arttı tedirgin oldum dr aradım beni basından savdı nöbetçi dr vardır
git bi baksın yada devlet hastanesine git dedi bana ve kapattı çok soğuk davrandı gece doğumum olsa
demekki gelmicek neyse sonra sürekli kontrol ettim ıslaklık devam ediyomu diye 1 defa daha oldu
ama azcık ceviz kadar bişey sonra uzandım yattım 1 saat sonra sancım kasılmam şükür azaldı dr
gitmedim nöbetçi drlar doğrudürüst ilgilenmiyolar hemen hastaneye yatıralım diyolar şükür sancım
azaldıda gitmedim ama baya koktum doğurucam sandım gelince mutlaka haber ver inş. önemli bişey
değildir bu kızlar bizi korkutmayı çok seviyolar zilliler
Evet cnm bagcilar.. Bende onunla konustuktan sonra karar vermistimdoktorundan memnun musun canım. bide benim için orda doğum yapan tanıdığına sorar mısın doğum sonrası ilgi ve alaka ne durumdaymış? yeni hastane olduğu için hijyenik bi ortamdır diye düşünüyorum. inşallah istediğim gibi bi yerdir
Evet cnm bagcilar.. Bende onunla konustuktan sonra karar vermistimcok ilgililer demisti dogum katini gezdik odalar cok ferah buyuk sende arastir icine sinerse karar verirsin
Geçmiş olsun canım sana da.
Doktorun tam dayaklıkmış
Hastaneden geldim şimdi, iyi ki trafik yokmuş ben hazırlanana kadar eşim karşıdan geldi.
Doktorum Alttan muayene etti açılmam falan yokmuş çok şükür.
Bebeğimin suyu da gayet iyiymiş.
1700 gr olmuş zillim
Akıntım varmış, onun içinde fitil yazdı yarın alacağım.
Pozisyonunu koruyor yavrum, kız mı erkek mi diye gidip gelmiştik =)
Bacaklarını tam açtı kızım olacak kesin yani ben de dikkatle inceledim
İçime su serptiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?